5896
ds35d07c.gif
  • MerlinW
    Menjél, mert nem is tudsz továbbhaladni a Farron utáni területről a Cathedral-os boss megölése nélkül.
  • darkSectorxxx #4815
    Jó én azt hittem a játék végéről mondja ezt, mert tudtommal kell ez a boss az Ithryl-hez. :D
  • DonPedro22
    szóval most egyenlőre pihentetem az Abyss Watchert és magam is... megyek vissza tisztogatni
  • Moby
    Simán borealig el lehet menni cathedral nélkül, csak oda belépni már nem ugyebár...
  • DonPedro22
    Nem tudom én sem értem de a Ferral valaminél jártam az a mocsaras terület ahol a 3 toronyban kell a tüzet eloltani és utána kinyílt a nagy kapu arra mentem tovább de ez előtt a cathedral-ban nem voltam.
    Úgy hogy most húzok vissza körbenézni miket hagytam ki mert biztos hagytam el jó sok cuccot köztük estus shard-ot és bone shardot mert most van 7 estusom +2-es
    Utoljára szerkesztette: DonPedro22, 2016.05.15. 22:03:15
  • MerlinW
    Ezek szerint még boreal-ban sem jártál:) Ott kezdődik a móka:)
  • darkSectorxxx #4810
    Hát az kurva érdekes hogy annélkül hogy tudtál továbbmenni. :D
  • DonPedro22
    Basszus most visszanéztem pár videót a VR-os srácoknál és kihagytam Cathedral of the Deep-et :P nem tudom hogy maradt ki....
  • darkSectorxxx #4808
    Hát kb az a válaszom ami az eddig DS-ekre, nem érdekel, sem a játék stílusa, sem kinézete, semmi.
    Csak mert nehéz a játék nem lesz kedvem vele játszani.

Das 3-nál azért tetszett a dizájn meg minden jobban mint a régieknél, ott sötét szürkés komor sablonos pályák fusztárlódás övezett mikor játszottam.
  • Moby
    >én nem játszok vele valszeg

Amit továbbra sem értek, ahogy a többiektől sem.
  • darkSectorxxx #4806
    Uh Salt stream-re kíváncsi lennék, én nem játszok vele valszeg de mást megnézném miket szenved össze. :)

Merlinw:

Hát te jobb játékos vagy tőlem, az miatt van. :D
  • Moby
  • MerlinW
    Most öltem meg elsőre +5-ben:) Szinte meg sem karcolt:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.15. 21:34:52
  • Moby
    Nem, még várok. Még nincs, és lehetőleg digitben szeretném. Meg előtte még tutira beleállok a salt&sanctuaryba.
  • darkSectorxxx #4802
    Ja visszamentél megint a játékba?
    Én esküdni mertem volna hogy a DLC-ig elő sem veszed. :)
  • Moby
    Hamarosan ismét felcsatolom a szájgolyót, meg a bimbócsipeszt neki
  • darkSectorxxx #4800
    :D
  • Moby
    Te ettől alapból is fosol, azért szopsz nála. Ez olyan mint az én kedves kis Ebrietasom (hogy a ló kapná a fa...ra :D ).
  • DonPedro22
    rendben ez is hasznos volt köszi de Abyss Watcher első wave-ben van annál a rohadéknál egy kisbicska is amit akkor használ ha közel megyek és azzal gyorsan tud támadni valamint ha közelében maradok ellök... nem tudom hogy sikerült embereknek többször hátba szúrni nekem kb 2x sikerült. De meg próbálok leveszek több cuccot és neki megyek úgy... valamint a közelében maradok
  • darkSectorxxx #4797
    Oksi, de ez nem igaz mindegyik boss-ra feltétlen van akinek a közelit nem lehet védeni, pl Old Demon, de NG7+ felé fosok ottmaradni ennek a gecinek a közelébe. :D
  • Moby
    #4795 :
    Már végtelenszer írtam le ebben a topikban: maradj közel. Minden bossnak vannak köcsög ranged attackjai, némelyiknek még külön weapon is ilyen célra. Na azt nem szabad SOHA kihúzni belőlük. Ha közel maradsz egy bosshoz, a movesettjét rögtön felezed, és el is éred, ami a lényeg. Ha nem tudod kidodgeolni, akkor vagy nem vagy rajta az i-framején, és/vagy túl sok a gönc rajtad, és elfogy a stamina.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.15. 20:46:49
  • DonPedro22
    Igen mert könnyűnek tűnik de folyamatosan csak jön és üt én egyébként a TheVR-os srácokat nézem és mikor Pisti ehhez a bosshoz ért basszus 2x ment neki és kész de volt azért neki is szerencséje mert nála mikor csak ketten voltak azok is ütötték egymást és a főbosst leverte a másik... én is csak néztem hogy mi van? de nálam meg folyamatosan jön rám mind a 2 és mikor hárman vannak na akkor tudom lesebezni a bosst. Most már többször elértem a 2. wave-ig de ott kb a negyedét tudom leütni az életének de utána mindig belehalok a tüzes csapásokba mert ha közel vagyok akkor biztos agyonbasz ha távolabb akkor meg én nem érem el... szar az egész délután 6 óta próbálkozok de abba is hagytam mára mert már életveszélyben voltak a körülöttem lévők :)
  • darkSectorxxx #4794
    Maradjunk annyiban hogy ez geci egy boss, egyszeűnek tünhet de nem az...értem ha emberek alig tudnak átvergődni...én is utálom. :D

• LBandi77
    Most voltam náluk,hátha segít.Volt benne mázli is.
  • DonPedro22
    dodgera gondoltam én is de hiába ugrok ki az ütésekből folyton csak jön rám... próbáltam többször is gyorsan elintézni még a 2. elő nem jön de az nem jött be akkor próbáltam kivárni mikor 3-an egymást ütik de az sem jött be
  • Moby
    Nem kivédeni kell. Kidodgeolni. I-frame. Használd. Nem egy bonyás boss.
  • DonPedro22
    mások 5 perc alatt megölik én meg 50x megyek neki de 2. résznél kb 1 percig bírom mert nem tudom kivédeni a kúrva nagy ütéseket
  • DonPedro22
    Tudtok valami jó tanácsot vagy tippet adni az Abyss Watcher-hez? olyanra gondolok hogy mindig a közelében legyek vagy távolabb vagy hogy tudnám egyszerűbben megölni? akárhogy ugrálok alig tudom megütni mert folyamatosan csak jön és csapkod
  • darkSectorxxx #4788
    Hát sokan mondtak már ilyet. :D
    De én csak 2 játékot vittem végig a FS játékaiból...:)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 16:14:30
  • berci73
    úgy látom, Te még nálam is őrültebb vagy... :-))))))
  • darkSectorxxx #4786
    Én is NG7+ befejezése után nem tudom mikor folytatom, de majd nem lenne rossz...:D
  • berci73
    Ez a film tényleg halálos a 20.-32. perc között... :-))))))) pedig ez az egyik legjobb gem, Refined gem....

https://www.youtube.com/watch?v=eZTOD_c1OYg
  • darkSectorxxx #4784
    Igen Tinman neve egyé vált a DS sorozattal idehaza sokaknak. :D
    Tinman a mi LobosJr-unk igazából. :)

Hát a családnak elismerésem, a feleséged amiért elviseli, a lányodéknak mert tólják ezt a játékot. :)
    Én 10 évvel rövidebb vagyok nálad. Egyelőre nincs feleség meg gyerekek, de még így is a 2 FS játékba 630 órát mire belenyomtam elég sok szabadidőmbe került, el tudom képzelni család mellett ez mit jelent. :D

Ja ismerem a TheVR-osokat is. :)
    Jópofák, Pistinek a hangja is jellemző. :)
  • berci73
    Tudod, a Tinman videói által lettem megfertőződve (úgy kb. 3-4 éve), neki köszönhetem, h. megismertem ezt a gyönyörű szériát, csak emiatt a játék miatt vettem meg a PS 3-as és a PS 4-es gépeket... kb. 2000-2500 órát nyomtam a teljes szériába, a feleségem már majdnem elvált... szóval volt itt őrület, van egy 13 és egy 15 éves lányom... a nagyobbik lány már simán nyomja a DS 3 PvP-ket, igen szép teljesítménnyel... néhány srác megirigyelné... :-) a kicsit nem érdekli... szóval Tinmantól indult minden... :-) Vajon csinál itt is végigjátszást? Nagyon jók a kommentjei.

A Pisti féle "segges" dark soulos videóktól meg fetreng a család idehaza... szóval a családunk egy elég nagy Dark Souls fan... :-)

https://www.youtube.com/watch?v=eZTOD_c1OYg
  • berci73
    Emlékszem rá, hogy annyira izgatott voltam már a DS 3 megjelenése miatt, hogy alig bírtam már kivárni az április 12.-ei megjelenési dátumot, így már előtte egy nappal bementem a budaörsi Média Marktba és kértem a játékot, du. 14.30-kor mondták, h. 5 perce rakták ki a pultra, azonnal meg is vettem szerény 20.900 Ft.-ért. és még aznap ápr. 11.-én az európai megjelenés előtt 1 nappal már sikerült is megszerezni az első trophit... kb. 2 napig abba sem tudtam hagyni a játékot, azonnal vettem is kifele a szabadságokat... tiszta őrült voltam, mint, úgy mindnyájan... :-)

http://keptarhely.eu/view.php?file=20160515v01jqh8j.gif
  • darkSectorxxx #4781
    Ja hogy így, azt hittem ismered és a magánéletében vannak gondok.

Hát én dumálgattam erről vele sokszor.
    Nincs annyira oda érte, mert a 2. rész óta könnyedebb lett szerinte, és egyszerűbb a játék, szóval nincs elájulva tőle ami azt illeti. Igazából én sem. :D
  • berci73
    Én farmoltam is, multiztam is, kb. fele-fele arányba szedtem össze az Itemeket... naná, h. a multit jobban élveztem... nekem, 148 óra kellett a platina szinthez, igaz, h. az első végigjátszást totál egyedül nyomtam végig (felfedezve minden egyes kis lyukat, deprived casttal indulva, semmilyen Itemet nem kérve, amolyan Dark Soulosan toltam /persze meg is haltam egy párszor.../). Természetesen, semmilyen infót nem vettem igénybe... ki is maradt egy-két küldetés.., de ez így volt izgalmas... :-)
  • berci73
    Kíváncsi lettem volna a Tinman véleményére a DS 3-ról....?
  • berci73
    Ezen én is gondolkoztam, hogy melyik platina szint volt a legnehezebb a teljes szériát tekintve, Demon's Souls, Darks Souls I-II-III vagy a Bloodborne, de szerintem a Demons' Souls messze veri az összest. Egyébként egy picit többet vártam a DS 3-tól. No persze ez sem volt rossz... csak egy picit fordulatosabb, nehezebb, nagyobb pályákat vártam... nem tudom lesz e még folytatás. Ebből a szempontból (újítások, pályák, fordulatok...) talán a Bloodborne adta a többet.
  • darkSectorxxx #4777
    Merthogy?