5896
-
#4896 És az nem egyszerű ám, mármint azokat a gyürüket megszerezni, mert én úgy halottam, és tapazstaltam, hogy ezek vagy megjelennek vagy nem.
PL volt hogy NG7+ -ig egy gyürűből végig sima volt vagy néha +1...de +2 nem.
Vagy lehet van valami hely, vagy trükk ahol ezeket konkrétan meg lehet szerezni, de ennyire már nem érdekel a játék azért, neked sok kitartást kívánok hozzá. -
#4895 Megszereztem Sirris-től a gyűrűt. Platina sehol. Utánanéztem, ehhez az achi-hez a gyűrűk +1-es és +2-es változatai is kellenek.
19 gyűrű hiányzik még.
Káromkodás miatt tettem spoilerbe, szóval +18. Én szóltam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kurva anyját a kedves fejlesztőknek. -
#4894 Minden farmolás kész, már csak a Sirris questline van hátra a platináig! :-) NG4+, jövök! :-) -
#4893 Nah... két achi-ra a platinától...
Az egyikhez a Proof-ot kell farmolni, mert az kell a ranked 2-höz... Úgyhogy csapkodom a lovagokat Anor Londo-nál, még 17 proof kell.
A másik a gyűrű, amit a következő NG-ben Sirris-től fogok kapni, de azt majd csak azután, hogy befejeztem itt a farmolást. És azzal meg is lesz. :-) -
#4892 Köszi szépen!
Igen, és valóban, a hollow-os küldetésnél is segítettél (Merlinnel együtt), azért is hálás vagyok. :-) -
#4891 én ugyan nem merlin vagyok de én is megcsináltam és annyi az egész lényege hogy beszélsz vele a shrineban.miután találkoztál anriékkal.ezután megszerzed a mocsában fent ahol az stray demon van a bonfire közelében van a dreamcatcher dust.ezután megint beszélsz és felajánlja a segítségét.tudod is hívni több bossnál de nem kötelező ugye.de neked is segítened kell neki.először az irithyllbe vezető hídon de csak miután ardrich meghalt utána tudod megidézni.ha ez kész utána pedig visszakell menni a fa boss terméhez és előtte is lesz egy jel ahol segítesz neki.majd megköszöni a shrineban a segítséget a cuccait megtalálod kint a shrine előtti temetőben ahogy jössz judex gundyrtól egy sírnál lesz ahol nézi a tájat az undead..ja és ahol van a mély gödör a fa bossnál ha visszamész a nagyfaterja settjét is felszedheted.ennyi a lényeg azthiszem nem hagytam ki semmit:) -
#4890 Egyre közelebb vagyok a platinához. Sirris küldetésvonalát kell teljesítenem (Merlin, írnál nekem ehhez is egy step by step guide-t? :-)).
Azon kívül pedig két covenantnál a második szintre kell farmolnom magam. És ha ez a három feltétel teljesül, sikerül is kiplatinázni. -
#4889 Majd egyszer. :) -
Ulthane #4888 Lehet az öccse kontollerrel nyomja a háttérből. :) -
#4887 A fejét üti. -
#4886 azt én sem értem hogy mivel öli meg.de nem si az a sárkány a lényeg csak az egész lábbal játszom végig a játékot.különben nekem is gyanús :D mert mikor gitárral játszanak,dobbal stbvel azért látszik ott hogy nehézkesen megy az irányítás.de itt meg olyan laza az egész és ez ami furi nekem -
Ulthane #4885 Valami nekem itt nem oké. Én először ezt a sárkányt 10-es katanával kezdtem verni, és szó szerint millimiétereket vett le csak a HP-ból. Még az official guide is azt mondja, hogy ezzel a módszerrel "it will take forever", azaz kurva lassú. Ez a gyerek meg pillanatok alatt leveszi a HP-ja harmadát. -
#4884 darky egy újabb kihívás?:D
-
#4883 Úgy játszok most, mint aki tojásokon lépked, nehogy szétessenek a questline-k, így is már NG3+-ban vagyok. :-D -
#4882 Megértem. -
#4881 Ha nem élvezed a PVP-t akkor semmi értelme. Ha igen, akkor nem beszélhetünk farmolásról:) Nekem két hétvége alatt meglett minden.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.03. 16:15:57 -
#4880 Én csak is a covenant farmolás miatt adtam fel,nincs annyi idő amit ezért erre áldoznék -
#4879 Én még nem adtam fel, bár most a collectibles miatt még kétszer végig kell játszanom. De a covenant rankedek miatt erősödik bennem a gyanú, hogy én is fel fogom adni. -
#4878 Na én ezért mondtam le a platináról -
#4877 Szuper. :-) Segített is, köszi. Ma reggel összeírtam, milyen spellek hiányoznak még, hát azokhoz is jókora szíváson keresztül vezet az út. A kedvenceim azok, amik csak ranked 2-es covenantokkal szerezhetők meg, hogy ütné el egy olajtanker azt, aki az achievementeket kitalálta... -
#4876 -
#4875 -
Ulthane #4874 A video az sajat, nem am mastol lopkovicolt! :) -
#4873 Hejj srácok, mindenkinek köszönöm szépen! Nagyon-nagyon-nagyon!
Álmomban sem gondoltam, hogy ilyen részletes instrukciókat kapok.
És a youtube-video is nagy segítség lesz.
-
#4872 Aldrich-nak szerintem semmi köze ehhez a dologhoz, vagy a Londor házhoz. Aldrich Anri messiása, csak akkor számít, ha megölöd a bérgyilkos-t és Anti questline-ját folytatod.
@Amiga: tehát Anri/Londor questekhez is 2 végigjátszásra van szükség. Ahogy Greirat (tolvaj) questjét is (lényeg, hogy birtokold Catarina páncélját mikor elkezded az új játékot, de ez megint egy hosszabb menet:)) -
#4871 Hollow:
1. szerzel 5 sigil-t Yoel-től (meghalsz 2x szintet lépsz nála, ezt eljátszod 5x).
2. Beszélsz 2x - illetve amíg van mondanivalója - Anri-val a Halfway Fortress bonfire-nál
3. Deacons of the Deep megölése után beszélj Anri-val Firelink-ben
4. Catacombs of Carthus-ban egy folyosón találod Anri-t, beszélj vele. Mond neki, hogy nem tudod hol van Horace.
5. Smouldering Lake-ben öld meg Horace-t
6. Catacombs, a függőhíd melletti ösvény tetején találod újra, kérdésére ne válaszolj semmit!
7. Irithyll-ben a Church of Yorshka bonfire-nál beszélj vele, a sarokban szoborként bujkáló bérgyilkos-t ne bántsd! (Akit Yuria küldött, hogy megölje Anri-t). Továbbá semmilyen tárgyat vagy Pilgrim-hez hasonló lényt ne bánts. A legegyszerűbb, ha egyenesen Pontiff-hoz mész.
8. Pontiff megölése után beszélsz Yuria-val - ha nem beszélne az esküvőről, menj vissza Pontiff bonfire-höz majd vissza.
9. Menj Anor Londo fele, a híddal szemben van egy nagy szobor, ami egy illúziófal (Gwyndolin harc helyszíne a DaS 1-ben), beszélj a Pilgrimmel aki ott vár, majd menj a templom végébe és végezd el a ceremóniát. Kapsz még 3 sigil-t, 8-nak kell lennie nálad.
Ezután a lényeg csak annyi, hogy ne add oda a szemet a keeper-nek, ne bántsd az NPC-ket, csak öld meg az utolsó boss-t és ülj le a tűzhöz.
8. -
#4870 a lord of hollowshoz az kell hogy yoel-t ugye felszedd a hídon.majd megkapod az 5 dark sigilt az 5 ingyel levelért.majd jön yuria beszélsz vele.közben anrival találkozol a halfway passage-nél.majd miután megölted a deacons of the deepet a firelinkbe beszélhetsz vele.a criptában pedig 2x kell vele dumálni majd horace-t levered újra beszélsz vele az utolsó pontnál ahol láttad.ha nincs már ott akkor mész irithyllbe tovább.ott a church of yorska-ban lessz a bonfire mellett jobbra.kapsz egy ring of evil eye-t tőle és dumáltok.legközelebb már csak a rejtett fal mögött találkozhatsz vele de előbb megkell ölnöd ardrich-ot.ha ez megvan yuria mondja hogy vár téged a rejtett szobában és minden készen áll.remélem az tudod hol van ugye?ahol átkell csavarnod a hidat hogy feltudj menni anor londoba.közvetlen ott van a liftel szemben megtalálod egy nagy kardos szobor van a falon.ott vár egy másik pilgrim aki odaadja a kardot és bemész a szobába a többit meglátod majd.a végén pedig így magátol másik befejezést kapsz ha beakarod gyújtani a tüzet.ennyi:) én magamtól találtam rá elsőre.lehet csak szerencsém volt.de azóta is ezt szeretem a legjobban pedig már csináltam meg a többit is.remélem érthetően leírtam ha nem akkor nézd meg még videón is .ezt fejből mondtam el. xd -
Ulthane #4869 Így jutsz el Rosaliahoz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#4868 Igen, azt. :-)
Most még elszenvedek NG+-ban, este még a Rosalia-t sem találtam meg, ami bosszantó, hiszen az alapjátékban már unlockoltam azt a covenant-ot. Sajnos most valamiért totál meg vagyok zavarodva azon a helyszínen.
Az összes spell-t, gyűrűt és gesture-t össze kéne szednem. A gyűrű és a gesture a bukott küldetésvonalak miatt már tuti nem lesz meg ebben a körben.
A lord of hollows-hoz pontosan mi kell? Mert élőhalottként mentem oda a végén (nem gyógyíttattam meg a dark sigil-t). Ahhoz is kellenek teljesített küldetésvonalak, ugye? -
#4867 Én az összeset megcsináltam. A tolvaj pajtásé a legnehezebb. -
#4866 csak nyugodtan.ha tudok segítek és válaszolok .a legnehezebb ending alatt mitértesz a lord of hollows?:) mert szerintem az könnyű és a legjobb is szerintem -
Ulthane #4865 Ha elolvasod a YouTube videó kommentjét, akkor megkapod a választ! -
#4864 Majd lehet, hogy megfogalmazom a kérdéseimet. :-D Ma reggel, munka előtt fejeztem be másodszorra NG+-ban, már csak a legnehezebb ending van hátra, amihez már sztorivonalakat kell teljesíteni.
A főboss elsőre megvolt, még mindig a Butcher's knife-al, :-D -
#4863 én végivittem a hagyma lovagosat.sirrisét végigvittem anriét is.végigvittem szinte mindet csak greirat-t nem sikerült valamiért de nem is érekelt túlzottan szerintem a többi megvolt:) még a rosaria-s is -
#4862 Van itt valaki, aki végigvitte az NPC-k küldetéseit? Nagyon szívok ezzel. Pedig a platinához kellene. -
#4861 Oké, értem:) -
#4860 Description:
First try with the Dancer,I homewarded after the initial cutscene as I still had Yorms souls on me. -
#4859 Ööö Nem kötekedés, de első találkozáskor nem kell átmenni ködajtón, Yhorm után azonnal odateleportálsz, beszélsz az öreglánnyal, betolod az edényt és kezdődik a bunyó:) Vagy megcsináltál mindent és elszaladtál, mikor megláttad?:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.30. 14:04:21 -
Ulthane #4858 Egyáltalán nem. Ő ezt tudja, al egveszélyesebb movesetje, amikor bepörög, mint a búgócsiga, de azt ügyesen kikerülted a távolsággal. Dancer ilyen. Mint aki be van szívva. Én imádom, tök szép, és az egész olyan hogy is mondjam, már-már megható. -
partizan182 #4857 Háát, ki tudja, ugye most úgy jártam hogy egyáltalán nem ismerem a boss-t, fogalmam sincs a movesetjéről, openingekről stb. Félek ezzel szopni fogok mint a torkos borz a jövőben.