Dark Souls III (Konzol)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NG8+.
De most egy időre vakvágány, max segíteni megyek ha valahová kell. 😊
Szép volt, jó volt, most egy ideig elég, Uncharted 4 jöhetsz. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.09. 22:24:26
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Amikor divatba jöttek az fps-ek, mindenki azt fejlesztett. Amikor tarolt a felújított Prince of Persia, mindenki tps-re ment. GTA, AC, PoP, DMC, God of War és egy nagy rakat tps van, ami nem csak annyit jelent, hogy nem voltak lusták a fejlesztők, hanem erre volt igény.
De volt idő, amikor mindenki rts-t fejlesztett (nem konzolon persze). Szerintem egy jó belső nézetű játékot megcsinálni ugyanolyan nehéz, mert más a perspektíva, máshonnét kell a dolgoknak jól kinézniük. Ha tps, akkor a középpontban van a karaktered, őt kell jól kidolgozni, és akkor "mögötte" kicsit lehet csalni, elnagyolni a teret. Ha fps, akkor viszont nincs mivel csalni, mert a figyelmedet semmi nem vonja el a környezetről.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
TESO-t is próbálgattam külső nézetben, sok más játékot is, de az egyik nézete fapados a másikhoz képest, és látszik, hogy melyiken volt a komolyabb összpontosítás.
Én nem szeretnék a játékokba fapados nézeteket, elég egy, de azt csinálják meg rendesen.
Annak idején a Mirror's Edge-t meg akarta csinálni a DICE TPS-ben is, de végül elvetették az ötletet, és mint mondták, éppen azért, mert a különbséget megcsinálni a két mód között olyan sok erőforrást emésztett volna fel. Ott modderek leakelték ki a kezdetleges TPS-módot, de olyan is volt.
Amúgy a DaS3-ban van belső nézet, és szégyelljétek magatokat, ha ti a játékot nem longbow-val vittétek végig. :-)
És távcső is van ugye mindkettőben, szóval ki lehet próbálni, milyen lenne FPS-ben. :-)
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.09. 15:54:29
Ne azt nézd, hogy így szoktad meg, ezért a másik tuti hülyeség. Miért ne lehetne egy CoD TPS? Azért, mert mindig is az volt? Ugyan már. Akkor még a mai napi szekéren meg lovon járnánk...
Az egész onnan indult, hogy van invade vagy nincs invade. És hogy ez legyen be és kikapcsolható. Hogy ez egy fejlesztői döntés. Mint ahogy az az autoaim is, hogy van-e checkpoint rendszer egy játékban, vagy a TPS/FPS nézet.
Amúgy csak csendben jegyzem meg, ha a Bloodborne belső nézetben készült volna el, akkor most azt mondanád, hogy hülyeség lenne TPS nézetben...
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.05.09. 15:29:06
Akkor miről is beszélünk? Ahogy MerlinW is mondta, játékmechanikai döntés. Egy Doom-ot ne akarj TPS nézetben játszani, Egy BB-t meg FPS-ben. Nem működne, nem pedig lustaságból nem kerül bele. Ahol egyébként értelme van és használható is, ott meg többnyire van váltási lehetőség (aminek általában az az eredménye, hogy az egyik, vagy másik, esetleg mindkettő nagyon béna - lásd Skyrim)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.09. 15:20:05
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nem az mondtam, hogy a DaS olyan játék amibe kell, tessék pontosan olvasni!
azt hittem a srac elsöre nyomta igy.
egy vilag omlott össze bennem... megint.<#rinya>#rinya>
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Többit bármikor le lehet futni, csak nekem azért szokatlan lenne mert én amit eddig csináltam, lock függ, mert nekem a kitéréshez, kizárólag a boss testét szabad figyel nem saját magamat nem.
Na pontiff az más.
Nameles megintcsak lassú bossz, szóval az nem számít. 😊
Nekem nem.
Pontiff-os fasza, de érdemes tudni hogy ez is tanulható, ha valaki szeretné.
Én a gundyr parry-t fogom reprodukálni majd myselor örömére 😊
Atyaég, ezt ugye nem gondolod komolyan?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Egy kattintás, és vált a user. Csupán fejlesztői döntés kérdése.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.05.09. 13:35:21
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.09. 12:52:32
[merlinw.org]
Online mód és az invade alap, fontos és az egyik legjobb része a sorozatnak.
FPS mód Dark Souls-ban bullshit 😊 Kb, mintha a Tomb Raider-t akarná valaki FPS nézetben játszani😊
Autoaim? A lock opcionális sőt, lock nélkül sokkal egyszerűbb PvP-ben nyerni. Főleg, ha többen vannak.
[merlinw.org]
söt, a nevtelen haverodat is meglatogatta:
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
pedig multkor csak beleneztem a NG6+ -ba (vagy 5?), s csusztal a Dancer-nel folyamatosan.
de asszondja KÖNNYÜ a videoban latott win... pfff
en nyomtam helyette fejben a gurulast. kicsit beleegett az agyamba , hehe
Ez olyan mint leperryzni az első boss-t.
Menjen el Pontiff-hoz ott fusson, akkor beszélgethetünk 😄
Futok én pl a koronás királynál is ha kell, vagy keresek egy egyszerű boss-t. 😄
Ember az ilyen?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
De végülis az invader is olyan, mint egy erősebb mob, meg vannak gépi invaderek és NPC-k is. De igen, lehetne egy kapcsoló arra, ha valaki nem akar invader-t, csak ez épp a DaS esszenciát tenné tönkre, aminek kezdettől természetes hozzátartozói az invaderek.
Ennyi.
Érdekes szerintem, hogy az invader felbukkanásának a lehetősége folyamatos feszültségben tarthat, ez egy egyszerre szeretni és gyűlölni való része a DaS-nak, de nem kell túl komolyan venni és akkor szórakoztató.
Én tervezem, hogy később majd invaderkedem, de nem azért, hogy ártsak. Sőt, ha valaki bedob egy könyörgő pózt, szerintem még akár segítek is neki.
Na, én ezért nem invadelek.
Mondjuk a BB-t jobban szeretem ebben (is), mert ott néhány helyszíntől eltekintve nem tudnak invadelni ugye, csak ha lehetővé teszed. De a DS-ben sincs vész, ha nem vagy "Ember"-formában, illetve engem olyan sokan nem találtak meg, hogy komolyan gyűlöljem érte ezt a lehetőséget. Olyankor is igyekszem rögtön olyan helyre menni, ahol könnyen visszaszerezhetem a souls-t, ha netán kinyírnának...
Helyes!
Próbaképpen én is bementem egyszer valakihez, kíváncsi voltam, hogy is zajlok ez. Csak sajnos egy mob megölte, mielőtt megtaláltam volna. A játék meg gratulált nekem.
Grand Archives-be tegnap mentem másokhoz co-opolni, na ott állandó volt az invader attack. Próbáltak minket a mobokra csalni, de jó móka volt. A legtöbbet a böllérkésem el is intézte, valószínűleg kevesen forgatják, mert nem nagyon vannak felkészülve a támadásaimra vele.
Nagyon jó kis játék lett ez, NG+-ban már gyakorlatilag nosztalgiázom, olyan kicsit, mint egy városnézés.
A Wall-on ma reggel bejött egy invader, de már nem volt időm, úgyhogy beálltam egy eldugott sarokba, hordónak álcáztam magam és elmentem öltözni. Ki is lépett a csóka pár perc kétségbeesett keresgélés után. :-D
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.09. 08:29:38
Darky! Itt egy újabb kihívás! Ha NG8 pluszban no damage-dzsel lenyomod Sárkánygyilkos páncélját, akkor én fizetem neked a DLC-t!
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.05.09. 08:27:52
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.08. 23:03:00
[merlinw.org]