5896
-
Ulthane #4976 Vár még rád pár finomság.
Tegnap jöttem rá a Dark Souls 1 közben, hogy a Dark Souls-játékokban mi a legnagyobb hiba, amit a játékos elkövethet: az, ha azt mondja, hogy ő ezt tuti nem tudja megcsinálni. De meg tudja! Csak idő, próbálkozás kérdése, de meg tudja! A játék egyetlen módon győzhet csak le, és az, ha elhiszed neki, hogy nem tudod megcsinálni. Meg tudod. Ő csak korlátozott számú, előre megírt bitekből áll, csak azt tudja, amit megmondtak neki, hogy tudjon. S úgy írták meg, hogy mindegyiik ellenfelet, bossot le lehet győzni.
A lehetőség a gémer kezében van... -
#4975 Ennyi. A vége felé egyre több határodhoz jutsz majd el. :D
Ez előétel. -
#4974 Köszönöm nektek :) Esküszöm az egyik legundorítóbb rész volt...jelenleg átléptem saját határaimat, és megvertem másodszorra az Abyss Watcherst :) Átjutottam a catacombákon és már a hídon vagyok. Tegnap ott léptem ki, mert már elaludtam :D -
#4973 Ha a "tetőgerendákra" gondolsz, ott beaggrózod a mobokat (íjjal, közel mész stb) és rohansz cikkcakkban a gerendákon a belső nagyobb térig. A mobok meg jó eséllyel leesnek a hajszában:) -
Ulthane #4972 Ott lesz egy fincsi boss, ha eljutsz odáig.
A kulcs a tetőn, hogy ne szarakodj a mobokkal, hanem fuss el mellettük. -
#4971 Most a Cathedral of the Deepnél szopok...nem jutok át a tetőn sehogy sem :D Nem is azt mondanám, hogy nehéz, de szopatósabb ez a rész mint az első 1-2...azoknál ennyit nem szoptam mint itt :D -
#4970 Túl könnyű, én nem azért nem használom mert nem ismerem, hanem mert úgy nem tanulok. :D -
#4969 :D -
Ulthane #4968 Amúgy az igaz, hogy annak, aki gyakorlatot szerez a parryban, fele annyira se nehéz a játék, mint aki nem. Én világéletemben fegyóval nyomultam, pajzs nélkül, így nekem a parry sose ment jól. -
Ulthane #4967 Az Abyss watcher az a kétfázisos faszi? Jahh, vágom. Azzal én is szenvedtem, de csak kicsit. :) Dex fegyvernek ott a katana, én azzal toltam végig az egész játékot, háromszor, úgyhogy biztos, hogy működik.
Stamina kell dögivel, arra gyúrj, meg ha van green blossom, az még jobb. -
LBandi77 #4966 Tudod mi kell ide Darky?Egy pici pajzs 1 bicska na meg PARRY.Amúgy ha dex.build akkor katana. -
#4965 Ja így értetted.
Nem kell build én vagyok rá a bizonyíték, akkor amikor messziről fut, csinál egy tüzes csíkot, akkor üsd hátba, vele szemben térhetsz ki.
Második fázisban addig játsz vele hátrálj! amíg felugrik, lecsap, ekkor ütsz majd menekülsz.
türelem kell ide nem build.
ja az elején meg csak várj míg egymást megölik, vagy ha biztonságos akkor amig a 4. segít neked üsd a főgecit...idő és türelem.
Nem bulid.
Fegyver meg valami tempósat mert kevés időd lesz, de mindegy. -
#4964 Első próbálkozás alatt az első végigjátszás próbálkozást értettem...nekikmentem vagy 15x, de buktam. Fegyver / build kérdésben esetleg? -
#4963 "az első próbálkozásnál megakasztottak az Abyss Watcherek, ezért feladtam"
Hogy wattafakkmivan? :D
Ember-e vagy te vagy IT? :)
Na semmi taktika nincs, bocs mégis, halj többször. Mert ha 1x halsz, nem tudod kiismerni az ellenfelet. :)
Ez a taktika, gyakorlat. gyakorolni, nekifutni többször. :)
Ja meg még1 taktika, akkor üsd mikor engedi! :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.26. 12:03:31 -
#4962 Sziasztok! Nagyon szeretem ezt a sorozatot, mindegyik rész megvan eredetiben, de még a 3. részt nem tudtam végigjátszani. Egyrészt mert nincs időm, másrészt az első próbálkozásnál megakasztottak az Abyss Watcherek, ezért feladtam, de pár napja ismét elkezdtem.
Próbálok más stratégiát követni mint múltkor, de sok negatív dolgot hallottam arról, hogy szinte csak a broadswordnek van értelme egy 100-as pajzzsal... most értem el a mocsárhoz, nálam van a 100 fizikait sebző + 100 darkot sebző fejsze, a frost sebzős egykezes és az uchigatana. Valamit fejlesztenem kéne, de fogalmam sincs melyikre menjek rá, talán dex buildet szeretnék csinálni.
Annyi dolgom van, hogy csak 2-3 órát tudok leülni hetente ezzel foglalkozni, és egyszerűen nincs agykapacitásom ezeken gondolkodni, csak menni előre és csapkodni. Az első két részt betéve vágom, de itt megakadtam. Nem tudom mi erős és mi nem az :(
Esetleg tudnátok pár tanácsot adni, hogy mondjuk egy dex buildnek milyen fegyver lenne jó amivel azért végig is tolhatnám az első végigjátszást? -
Ulthane #4961 Azt nem tudják még, milyen lesz. Szerintem egy esélyt annak is adok, a harmadik részét imádtam. :) -
Ulthane #4960 Klasszikusokat idézni csak pontosan! Nem azt mondtam, hogy szar játék, hanem azt, hogy annyira nem jó játék.
Hétvégén elővettem kicsit, és szomorúan láttam, hogy még mindig basztak megpeccselni Nameless-nél a diavetítést! -
#4959 inkább menj innen szar játék úgyis neked.bye
-
Bandicoot #4958 "ócska kacat"
Ez nem a Geow 4 topikja... -
Ulthane #4957 Te beszivtal, vagy a meleg utott ekkorat? Milyen osszes Das topikrol beszelsz? Ket kommentem szolt osszesen errol, egy itt, egy a ps4-ben. -
#4956 Előttem már leírták, úgyhogy erre nekem már nincs is mit válaszolnom.
Viszont bocsánat, nyilván nem sírtad tele az sg-t, erősen fogalmaztam. A kiborulásod ettől még elég gyerekes volt, és ha ennyire nem érdekel a játék, akkor még érthetetlen is. De tény, csak két topikban flémeltél.
-
#4955 ez nem mentség mert tudod mielőtt leírtad már ide a sírásodat ott volt linkelve a dlc trailer ami bemutatja mi lesz benne csak hát visszaolvasni luxus inkább sírnak az emberek. ja meg amit alapból nem értek ha olyan ócska szar a játék akkor miért?! -
#4954 És természetesen, bejelentés előtt a clickbait trash "sajtó" (- na ne nevettess) hatásvadász félinformációja alapján végig kell járnod a összes DaS topikot és kiborulnod. Tök logikus viselkedés.
Van erre ugye egy mondás: "Ha csendben maradtál volna, okosabb maradtál volna".
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.26. 11:36:42 -
Ulthane #4953 Nem néztem be, mert ami alapján én írtam, az alapján helytálló a mondókám. Ugyanis a hivatalos leleplezés előtt egy nappal már megírta a sajtó, mert szivárgás volt, és akkor mindenki azt írta, hogy fegyverek, varázslat és egy pvp pálya, slussz (visszakereshető). Erre az információraalapozva "sírtam tele" (két komment) a fórumot. Akkor ez volt a valóságom, tehát a magam valósága alapján a kommentem helytálló volt.
Utána jött másnap a bejelentés, a trailer, amit én már nem láttam, így nem tudhattam, mi van benne, tehát az én valóságom másnap is az volt. :)
Büszkeségről itt szó nem volt.
De amit leírtam, igaz, anniyra tényleg nem jó játék, és egyáltalán nem biztos, hogy megveszem, sztori DLC ide vagy oda.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.08.26. 11:27:44 -
#4952 -
#4951 hát igen de hatalmas csicskaság a büszkeséget választani ahelyett akit állítólag szeret az ember na de ez erősen off hagyjuk is amúgyis bosszantó dolog kurvára :) -
#4950 Engem is feldobott, hogy jön a DLC. :-)
Nem hiába mondja Pacino az Ördög ügyvédjében, hogy a büszkeség a kedvenc bűne. Egyike a legkapcsolatgyilkosabb dolgoknak. És kizárólag az nem látja, aki a közepén csücsül... bár személyes tapasztalatom alapján érzi az is, csak befeszül, mintha a gyengeség jele lenne, ha elismeri, hogy tévedett. -
#4949 én is felvagyok főleg hogy nem kell sokat várni 0day tolom majd -
#4948 elég nagy off de mindennapi életemben sok ilyen embert ismerek hibát belátni semmit nem tudnak se elnézést kérni.büszke emberek meh...csak mire?! -
#4947 Csak a gyengék törnek meg, mint Ulthane, én fel vagyok dobva! -
#4946 Pedig azt hinné az ember, hogy aki a FROM játékaival játszik, az már meg van törve. :-D -
#4945 tudod a büszkeség nem engedi -
#4944 Elég annyit mondani, hogy "bocs srácok, benéztem". :-) -
Ulthane #4943 Nem sírtam, összesen két kommentet írtam róla, a "tele" szó jelentése egész más.
Annyira meg nem jó játék, szóval nem izgatom túlságosan magam miatta. -
#4942 "A Bandai Namco bejelentette a Dark Souls 3 első DLC-jének, az Ashes of Ariandelnek megjelenését, melyet október 25-re időzítettek. A közlemény szerint egy névtelen, fagyos vidéken utazunk majd, eddig ismeretlen szörnyekkel harcolunk és a Dark Souls-sorozat történetének mélységeihez kapcsolódó, szörnyű titkot próbálunk kideríteni.
A videó alapján az új terület a Painted World of Ariamisra emlékeztethet, mely az első rész opcionális régiója volt. Ha játszottunk a Dark Souls 3-mal, akkor tudjuk, hogy van bizonyos átfedés az első és a harmadik rész eseményei között, tehát nem lenne annyira meglepő, ha lenne valamilyen kapcsolat Ariamis és az új hely között, főleg, mivel a trailerben szerepel egy fekete vászonnak tűnő valami, illetve egy NPC egy festmény darabkáját kínálja fel nekünk.
Az új főellenfelek elég meggyőzőek, van például egy hatalmas harcos kétkezes fejszével és szarvas sisakkal, de egyes régi bossokat is feltuningoltak kicsit eddig nem látott mozdulatokkal. A kiegészítő friss fegyvereket, páncélszetteket és varázslatokat is hoz, de lesznek új opciók a játék kompetitív többjátékos módjához is." (IPON)
Te meg telesírtad az sg-t... -
#4941 Nézd már meg a videót, mielőtt kisírod a szemed. Ugyanolyan izmost single tartalmat kapunk, mint mindig. -
#4940 Nem értem, honnan vetted le ezt, lesz benne single player tartalom is tudtommal. -
Ulthane #4939 Ide is leírom, ha már ez a topikja: Ócska kacat az egész. Kinek kell két fegyver meg egy pálya (pvp) 25 dollárért? Annyiért az egész játékot meg lehet már venni, nem két fogpiszkálót meg egy csatamezőt. Röhej az egész, jól átbaszták a népet. Mindenki szingli DLC-t várt. -
#4938 nembiztos hiszen utána voltak farkaskák szerintem csak sima szörnyek lesznek de majd meglátjuk :) -
LBandi77 #4937 Szerintem Sif is benne lesz,nekem úgy tűnik.