5896
ds35d07c.gif
  • Ulthane
    Volt rá példa, hogy én. :)
  • Ulthane
    Mi az első törvénye?
  • Ulthane
    :-D

Magamhoz képest lassan, megfontoltan haladok, hidd el. A BB-n ehhez képest átszaladtam. De még mindig az az érzésem, hogy rohanok. Éppen ezért szerintem visszamegyek a legelejére, és megint kipucolom a pályákat. Nem hajt a tatár, a velejét is ki akarom szívni a játéknak.
  • Bandicoot
    Hát az Uchim egy hosszabb mászkálás után volt már a 0 közelében, valamint ahogy kopnak egyre kevesebbet és kevesebbet sebeznek.
    De eltörni nem fogom az tuti...Tűznél ugye automatán javulnak. Nem is értem mi értelme van a javítócuccnak (bár ez még csakcsak mondjukmíg bossig jutunk felére csökken a fegyver srrapabírása eztel csökkenve a sebzés, javítjuk, mehet boss max sebzéssel...De ki megy be shortcut nélkül bosshoz?!:) ) illetve a kovácsnál a fegyverjavításnak...
  • AntiHero
    Igen
  • Moby
    Az eset jól mutatja, hogy nem alkalmazod megfelelően a das biblia második törvényét: nézz körül mindig alaposan. Aztán újra. Majd megint, és ismételd. Aztán mégegyszer. Majd újra. És ha már nagyon unod, akkor még kétszer. nézz körül. És ha majd erre jársz 10 óra eltetével, akkor fogsz rájönni, hogy miket nem vettél észre ennyi vizsgálódásban sem.
    Rohansz mint egy állat. Elmész triviális dolgok mellett, miközben meg vagy róla győződve, hogy minden zugba benézel. Ez az összes probléma, és ezért találsz mindenből keveset.
  • Kandurex
    Egyébként a fegyverkopás, mint olyan létezik a játékban, de még csak a közelébe se voltam, hogy a fegyverem eltörjön...mi a faszomért van benne? Vagy valakinek okozott ez gondot? Hogy nem lehet ilyen játékmechanikai dolgot nem észrevenni?
  • Samurai84
    Én ma reggel újrakezdtem Warriorral. Ég és föld a Clerichez képest az elején. Kristàlygyíkot felapróztam az összes piros lovagot is... jóféle. Ràjöttem hogy az ugribugri (skilles) karik nekem nem fekszenek, szóval marad a tank.
    Még nagyon az elején vagyok - és lehet dobàlni a köveket - de a BB nekem jobban bejött. Persze ez még vàltozhat, remélem fog is. Összességében tetszik nagyon.
    Bugokkal hogy àlltok? Nekem volt pl. wgy eltűnő East west shieldem inventoryból...beragadàsok, ilyesmik.
  • Ulthane
    Azt elhiszem. Mint én BB-ben. Az rémálom vol. De bezsákoltam a platinát! :)
  • Kandurex
    Sok Souls játékkal nyomtad, --- Hidd el, aki ebbe most kóstol bele, az vért hugyozik.

...vagy csak mázlid van, azokon a helyeken ahol szopni kellett volna, szerencsésen túl verekedted magad, van ilyen...ha megint visszamennél, felszállnál a szopórollerra
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.14. 09:11:23
  • Ulthane
    Köszi! :)

Első dolgom lesz, ha hazaérek, hogy megnézem :)

Imádom ezt a játékot.
  • Moby
    A tűz és a kovácsot összekötő folyosó közepén, egy beugróban ül a padon.
  • Ulthane
    Amúgy szerintem ez így van. Én továbbra is azt mondom, hogy a BB nehezebb volt a Das2-nél is, meg ennél is. Persze még nagyon az elején vagyok, de a bossok a közelébe se mennek a BB bossoknak. A DaS2-ben egyik se, vagy talán csak egy. A DLC az más kérdés, az szopóág volt.
  • Ulthane
    Köszi!

"Az megvan ugye, hogy ott ül a nyanya a kovács előtt?"

Bazdmeg, ennyire vak nem lehetek. :( Nem láttam ott nyanyát!
  • LBandi77
    1.a fegyvereknél alul vannak a stat követelmények str.dex.
    2. az elején csak találni tudsz vagy farmolsz.
    3.firelink előtt balra fönt enemy dobja.
    4. csak találni lehet.
  • Moby
    Túlfejlődted. Túl jó das játékost csinált belőled a BB. Szerintem semmivel nem könnyebb, mint a DaS1. Sőt. Nekem az olybá rémlik könnyebben haladtam, de ezt már lehet, hogy az idő szépíti.
  • Moby
    1. A tulajdonságlapján alul írja, hogy melyik fegyóhoz milyen attrib kell. Ami piros, ott csúszik el.
    2. Szerintem nincs kevés. 5 óra játék után +2 -es a fegyóm, beleverve egy firegem. Ez totál standard haladás a dasokat tekintve. Crystal lizardot sehol ne hagy ott (bár itt inkább valaki crystal bug, vagy mi a geci). Ha elszalad, kezd újra a bonefire-től, ott lesz megint.
    3. Van ugye egy uchigatana firelink shiren-ban a játék elején a kapkodó köcsögnél, ott merchant is van firelink shrine-ban ugyebár (bár azt nemtudom árul-e katanát). Az megvan ugye, hogy ott ül a nyanya a kovács előtt?
    4. Nemtom mér nincs. Minden szart lehet találni, csak le kell vágni mindenkit, és be kell nézni minden zugba.
  • Ulthane
    Nahh, van egy-két kérdésem.

1. Ha van egy kard, és nem tudom használni, nem látom sehol kiírva, hogy miért nem tudom. Mim nem elég erős hozzá. Már kifolyt a szemem, amikor néztem a fegyver tulajdonságait, de sehol nem látom.
    2. MIért van ilyen kevés Titanic shard? Nem tudom fejleszteni a fegyveremet, ez már vagy a hetedik-nyolcadik pálya, és még mindig csak +1 a fegyóm.
    3. Katanát hol lehet szerezni? Itt is lesz valami merchant, és ott vesztek fegyót, vagy mindent csak találni lehet? Kaszát már találtam, meg pár ócska fegyvert, de katanát akarok.
    4. Estus sahrdom sincs, csak +1 a flaskám.

Lassan haladok, farmolok is, mindenhova benézek, mégsincs kellő cuccom a fejlesztésekhez. :(
  • LBandi77
    Alacsony szinten jó a tüzes,villám,dark stb. Magas szinten csak akkor van értelme ha direkt arra gyúrsz.
  • LBandi77
    Szerintem a tűz faith-re skálázódik ,legalábbis a régi részekben így volt.
  • Kandurex
    Aha, amikor belépsz rögtön fel jobbra. Derékig gázolt a szmötyibe jönnek a gülük és ugye tudjuk mit csinálnak :), szóval próbálok ugrálni...még talán megy is, mire a közepén megjelenik egy bazi nagy brutális valami, alig láttam az átoktól.....fekete volt, rongyos páncélba...

...és kicsontozott egy pilla alatt. 10k lélek oda :(

Egyébként 14 óra, 35 szint, 4. boss letudva.
  • Falabu #1387
    Ha a tűzkővel fejlesztem a fegyómat, akkor a sebzése valjon skálázódik a INT-el, vagy mihez van köze?
  • darkSectorxxx #1386
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A fenti képen lévő?
  • darkSectorxxx #1385
    THX a tippeket amúgy, megvan mindent felfedeztem és 1 checkpointig elmentem, a m-ban majd holnap halok meg. :D Mára ennyi elég.
  • AntiHero
    Na hát stress testes boss nem piskóta :D
  • LBandi77
    Bekövetkezik a változás,szerintem.
  • SlickAdam
    vagy beleunok...

esti kutyaseta közben megprobaltam feleleveniteni a 6 levert boss-t, de csak 5-öt tudtam. ezt sokmindent elmond...

ha nem következik be az igert valtozas felidö utan, "csalodaskent" fogom elkönyvelni (Souls mercevel of korsz, meg mielött nekem estek :))
  • n000rbi
    Megint ő lesz meg először, mint a BB-nél :D
  • TDC Geronimo
    lassíts le, mert nagyon elhúzol! :D
  • SlickAdam
    már reg aludnom kene, mert hajnal fél 5-kor GSW rekord-meccs, de sztem szarok az alvasba es DaS3 addig :D
  • TDC Geronimo
    1* pusztultam ott amikor megpróbáltam elcsenni az itemet a 3 nagy dög közül :D

szerk: ja meg még egyszer az instant halálos cursetől
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.13. 23:34:51
  • SlickAdam
    nemtom nekem nem volt kulonosebb problemam mocsarban. lenyegesen konnyebben haladtam, mint DeS es DaS1-ben. (hálistennek)
  • Kandurex
    Az ég meg bassza ezt a mocsaras helyszínt! Nem, hogy a nyamvadék gülük átkoznak, de még egy 5 méteres isten csapása is megjelenik a legnagyobb buli közepén! Mondjuk itt van egy két kemény mob...húzós.
  • AntiHero
    Aki akarja nézheti a farmot. :D
    Farm ahol élek.
  • Bandicoot
    Győztél.
  • Kongy
    Mindkét út járható. :D Videón megnéztem.
  • SlickAdam
    vagy mi lenne ha
    ralepne a kapcsolora es meg gyorsan lelepne a felvonorol? :)
  • Bandicoot
    Egyszerűbb ha
    lemész a lifttel,visszateleportálsz a firehöz és visszamész a lifthez. :)

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.13. 23:07:28
  • Kongy
    Vágom merre van, köszi!

Ezeket a kis apróságokat imádom a From játékokban. Nem erőltet rád semmit, neked kellene rájönni. :D De ha nem, úgyis jó, mehetsz tovább, max elakadsz, ha nem öltél meg valakit.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.04.13. 23:01:52
  • AntiHero
    Akarom mondani ballra a hídon. :D