5896
ds35d07c.gif
  • Kandurex
    Ne kötekedj a torony őrrel...nem az a boss...
  • partizan182
    Also, dat title music. BB-ben is nagyon adta, de itt rendesen a pulzusom felmegy tőle előre.
  • Ulthane
    :-D

Tényleg kurva beteg ez a játék. Én azt a karaktert a "mozsarasnak" hívom. :-D Először féltem tőle, elszaladtam, de tegnap már rajta farmoltam.

Beteg japó játék ez az egész, a BB is az volt. Imádom.

Olyan atmoszférája van az egésznek, mint még más semmilyen játéknak. Attól összezsorul a torkom, ha elindítom a játékot. :)
  • Ulthane
    Sejtettem, hogy lesz ott boss. Na, akkor megkeresem. :) Visszamegyek. Én is túlmentem rajta.
  • Kongy
    Nekem az jön be ebben a játékban a legjobban, hogy iszonyat beteg, és rettentően kegyetlen. Na nem azért mert "nehéz", hanem úgy azt sugározza az egész atmoszféra is, hogy "itt megdöglesz kishaver" :D Iszonyat beteg alatt meg azt értem, amikor jön a kedvenc mobom:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy csávó egy baszott nagy bográccsal a kezében, amiben belek, meg belsőségek vannak, és azzal csap agyon :D De említhetném a dagadt papnőt, ami átkot szór, meggyullad, és úgy ölel át :D
  • Kandurex
    Hű,

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    caterina lovagnál a torony közepén, nem a fagyos a tűzes

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.14. 11:12:46
  • Kandurex
    Ennyi, bőven faszán néz ki, semmit nem rak hozzá, sőt, inkább elvesz az fx...
  • TDC Geronimo
    Melyiket?
  • Kandurex
    Bakker, kihagytam egy bosst undead settlementbe....mondjuk el van dugva...fenébe!

Meg ott egy két dolog is megváltozik...zsíííír!
  • darkSectorxxx #1439
    Köszke.
  • Ulthane
    A szép fogalma relatív, több szót nem is érdemel ez.
  • TDC Geronimo
    Pedig szép nagyon és az art pedig az egyik legjobb.
  • TDC Geronimo
    Én tolom úgy ahogy from megálmodta és nem kicsicsázva :p
  • Ulthane
    A kettő más stílus. De mégis, az egyikről 10/8 rávágja, de kurva jó grafikája, a másikra meg 10/8 hogy de randa. Valljuk be, az eddigi DaS-ok szarul néztek ki, az első két rész, meg a Demon's Souls kifejezetten ratyadék grafika volt. A Remastered DaS 2 elment, de a széptől messze volt.

A BB grafikája nekem bejött, az egész látványvilág, verte az összes DaS-t, de kifejezetten azt se mondtam volna szépnek. Közel sem. Ez meg dettó olyan, csak kicsit sárgásítva.
  • Moby
    Én egyet tudok biztosan: egyik ps-en sem olyan, mint nálam, és nem csak a frém miatt :)
    Majd lövök képeket.
  • TDC Geronimo
    Igen biztos. MGS5 szép ez meg nem? Milyen ízlésficamod van neked? :D
  • Ulthane
    Biztos?
  • Ulthane
    Ne-ne-ne-ne-ne. Nekem a DaS 2 DLC is kurva nehéz volt, abba is hagytam.
  • Moby
    A das2 bossok igen (1-2-t leszámítva), de pl. das1-ben Kalameet azért tud :) (oké, viszonylag hamar levágtam, a farkát is :D, de ennek főleg az az oka, hogy azelőtt nemsokkal pörgött le a BB, és benne volt a bugi a kezemben. De ő nem igazán das-féle ellenfél, sokkal inkább BB).
  • TDC Geronimo
    PCn ugyanúgy néz ki mint PSen
  • Ulthane
    Nem tudom, nekem a szép játék nem ilyen. Aminek azt mondom, hogy klassz a grafikája. Az a Quantum Break. Vagy az MGS5. Na, azoknak szép a grafikája. Itt például a vér is rém gagyi, meg a növények, a fű, 15 évvel ezelőtt szint.

De ennél a játéknál pont nem zavar.
  • Ulthane
    Várjuk ki a végét. Olyan vagy, mint a márciusi időjárás. :)

PC-n biztos sokkal szebb, tényleg, ott 60fps? Na, az zsír jó lehet!
  • TDC Geronimo
    Mitől nem szép?
  • Moby
    Szerintem gyönyörű. Szépen feljavítottam sweetfx-el, amit bereszeltem a saját igényeimhez, csodálatos lett. Az időm nagyrésze eddig nézelődéssel ment el. Gyönyörű az egész. És ömlikfolyikgurul minden, egyetlen hiba nélkül. Le vagyok borulva a from előtt.
  • LBandi77
    Most fogsz,de komolyan.Elképzelni nem tudom hogy ha követik a trendet milyen nehéz lesz a dlc.
  • Ulthane

Mert a DaS bossok sokkal könnyebbek.
  • Ulthane
    Nekem bejön nagyon a látványvilág. Szépnek még mindig nem szép ez a játék, de már a pályák elnevezése is megborzongat, és valami sejtelmes, szorongós, sötét hangulatot állít belém. Mint az például, hogy Road of Sacrifices. Imádom.
  • Moby
    Ebrietas kiszophat :D Azóta lenyomtam két dast, de egyikben sem találtam ilyen fokú áthatolhatatlan falat.
  • Ulthane
    A bossok meg pláne. Geszkony fatert valami óriási csoda folytán le tudtam győzni harmadik próbálkozásra, de sosem felejtem el, mit éreztem Cleric Beast-nél, és mit kínlódtam vele, életem első From-bossaként. A mai napig a fülemben van a sikítása, fülessel toltam. :)

@Moby: Ebrietas azóta is a fotódra recskázik!
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.14. 10:20:52
  • Moby
    Nekem is töltődik, de bár lassabban. De én is felfigyeltem már, hogy szinte mindig egyel több van, mint amire emlékszem az utolsó csörte után.
  • TDC Geronimo
    Az mitől van, hogy volt 1 estusom, haladtam előre és azt vettem észre 5 perc után, hogy van megint 3?
  • Moby
    A látvány 110% BB. És ez egy tökéletes fúzió, mégha akadnak apróbb koncepció bakik is (de úgyis jön majd a kibaszottul-szopató-verza, amikben majd "javítva" lesznek :D )
  • Ulthane
    DaS2-ben nekem is tört fegyver, BB-ben még boss alatt is. :-/
  • LBandi77
    Aki megtalálja a darkmoon blade szövetséget segítő és yt.nélkül kap 1 piros pontot,komolyan nem hiszem el mik vannak.
  • Ulthane
    Dettó itt tartok, én sem érzem a gyorsulást nagyon DaS2-höz képest. A látványvilág viszont BB-sedett.
  • Moby
    Én nem érzem gyorsabbnak a harcot egyelőre, mint a korábbiakban. Igaz még nagyon az elején vagyok (3. boss előtt).
  • LBandi77
    Nekem már volt olyan boss ami 3 sec.alatt végzett ki,szégyen nem szégyen már 1 bossnál és két minibossnál elő kellett vennem a pajzsot,pedig nagyon utálom.
  • LBandi77
    Nekem már törött a katana.
  • TDC Geronimo
    BB nehezebb volt főleg az elején, de mivel ott gyors volt a harc és itt is gyorsult régebbi részekhez képest így aki BBn edzett annak szerintem sokkal könnyebb, mint aki csak DSt tolt
  • Moby
    Ne add fel!

/egy fromszűznek azt a legnehezebb átadni, hogy attól a résztől aminél épp feladni készül még sokkal-sokkal nagyobb szopások várnak rá, de akkor már adrenalinjunkieként visiítani fog a következő löketért, és habzó szájjal fog vigyorogni. Ezt egy átadhatatlan információ. Az egyetlen amire talán rá lehet venni, hogy ne adja fel.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.14. 10:05:04