5896
ds35d07c.gif
  • SlickAdam
    cathedral of the deep is megvolt?
  • Kandurex
    Hmm...farron keep letudásával elméletben a játék 1/3 -nál járok.

Ez alapján kb. olyan hosszú lehet, mint az első rész.

• Moby
    Akkor legalább EZ a rész szóljon egy kicsit a lore-ról. És ez ajánlat mindenkinek, aki úgykb új a soulsokban. Tudom, hogy a mekkánik üt, de keressétek VaatiVidya youtube csatornáját. Hihetetlen jók, és őrületesen igényesen tolja a srác. Souls félisten.
  • SlickAdam
    ha legyözöl egy boss-t vagy elfogyasztasz egy ember-t, akkor nagyobb a HP csikod es parazslik a ruhad a következö halalig.
    de neked ezt tudnod kene angol professzorkent, mert le van irva szepen 1-2 mondatban...

• Ulthane
    Abszolút. :-D
  • Moby
    Báze lenyomtad a második részét! :D Darksector módban toltad?
  • Bandicoot
    A bosst vagy a ketreces csókát? Utóbbi kicsit eldugottabb helyen van.:)
  • Ulthane
    Nem vagyok otthon a DS világában, fingom nincs ez az ember honnan jött. Oké, gyűjtöm, még egyet se használtam, ad plusz staminát talán. De vicc mindig az olvasni, hogy only embers remain. Csak az emberek maradnak. :-D
  • Ulthane
    Nem találtam meg még. :)
  • SlickAdam
    mert "Ember" vagy?
  • Bandicoot
    De ha a főganajt má megölted ott akkor bukta...:)
  • SlickAdam
    meg hat fog segiteni hivas nelkul is kesöbb, majd ugyis latod
  • Ulthane
    Kösz, ma újra átmegyek az undead-en, figyelni fogok erre. Nem támadtam meg.
  • Bandicoot
    Gondoltam megkérdem hányan estek a hibába és az Undead Settlementben:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    meghalt egy npc mikor a fa lezuhan.... Volt a pályán egy monszta a hátán egy ketreccel...kapásból nekiestem hátulról rohanásból támadva....Nem szabad megtámadni... Ha valaki nem támadta és diskurált vele: fontos npc menekül meg???

• n000rbi
    Az ilyen itemek nálam legtöbbször még ng4+-ban is érintetlenek, biztos, ami biztos
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.04.14. 14:34:47
  • Ulthane
    A legutolsó bossnál! :-D
  • Moby
    Ami darabra van, az egyértelmű ugye...az örök probléma, hogy vajon jókor használod-e fel :)
  • Ulthane
    Hmmmm. Akkor az nem sokat ér. :) Vagy mégis.

Más: Az Assassin karakternek miért izzik mindig a ruhája? Mintha lángra kapna. Lehet, hogy használnom kéne a varázsbotját is? Gondolom nem véletlen találták ki neki.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.14. 14:32:56
  • TDC Geronimo
    igen mivel ott az egyes mellette :)
  • Ulthane
    NPC és item kérdés
    Az Undead pályán azt hiszem, egy toronyban találkoztam egy böszme nagy trollal, és csevegtünk egyet. Adott egy itemet, és mondta, hogy bármikor segít, csak hívjam

Lehet hülye kérdés, de ez az item csak egyszer használható?
  • Moby
    Majdnem annyian vagyunk itt a topikban pécések, mint a konzolosok :) (ne kérzed miért, valamiért mindenki ide szokott "be").
    De szerintem is ugorjunk, ez nem lényeges része a játéknak.
  • n000rbi
    Ugorjunk, ez itt senkit nem érint :)
  • Moby
    Ha volna lehetőséged, az elsők között túrnád rá, pláne miután egyszer leváltanád oda-vissza az eredetire a gombjával :D
  • yesname #1465
    Nem kell kulcs, hogy feljuss oda ahova kell. Van egy fa a bell towernél arról fel lehet ugrani a tetőre. ;)
  • Ulthane
    Nekem is a BB marad a kedvencem, vélhetően mert az volt az első From-játékom. De a bossok itt, és a DaS 2-ben teljesen jelentéktelenek, DaS 2-ből háromra emlékszem, a nevét egyiknek sem tudom. BB-ben mindent felsorolom, pedig a DaS2-t toltam később.

Ettől függetlenól fasza kis játék ez!

• n000rbi
    DaS3 VHS borító, akár poszternek is :D (a ps4-es méretet linkeltem, de van a többi platformhoz is)
  • Myselor
    megesik xd szerencsére ebben a részben velem MÉG nem :DDD nyugi ez is az igazi dark souls élményhez tartozik xd
  • Kandurex
    Most kaptam agyfaszt. El kezdtem farmolni a 20k a kulcsra a magas falon, kezdő helyszín, ahol van három vörös kámzsás. Nem leestem az oda vezető shortcut liftnél?? 2X is!! Oda a 15k befarmolt lélek. Szétbasz az ideg.
  • n000rbi
    Nekem abból még hátravan az igazi rodeó (
    Marijjja után vagyok kicsivel
    )
  • TDC Geronimo
    Igen BBt nagyon eltalálták. Úgy szeretnék második részt :(
  • SlickAdam
    a jatek nagyban merit a BB art design-jabol, nagyon jo munkat vegeztek, de ha a hajnali kosarlabdabol indulok ki, akkor a BB a golden state warriors (a jelenlegi kiralyok), dark souls 3 pedig a san antonio spurs (akik szinten rekord alapszakaszt tolnak, de az gsw arnyekaban "sehol" sincsenek). NEKEM a BB SOKKAL hangulatosabb volt. ezek a boss-ok teljesen jellegtelenek eddig. a fa jo volt, azt alairom, ott csettintettem. es keszulok meg sokat csettinteni, ha a joisten is ugy akarja.:)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.14. 12:33:14
  • SlickAdam
    en balra mentem :)
  • LBandi77
    Nekem most lecsökkent csak 7 db. van.
  • AntiHero
    Ja amúgy tegnap megvold az első invadem. Mondjuk szemét volt mert pont a pajzsosoknál jött be (2. Boss előtti tér).

Így mindenki rám agrózott. A de beszopta mert a 30 pont vitalitin +ember is volt rajtam. Így mindenkit ledaráltam. :D
  • Myselor
    nekem is kb 30db van:)
  • Myselor
    na lement 6 boss.abyss watchers is elsőre és eddig mind.gondolom később ez változni fog :D nagyon élvezem ezt a játékot kurvajók a cuccok.csak sajnos még nem igazán tudok új dolgokat használni ugye nehezek és akkor nemlehet gurulgatni:) alap anyag nem sok van de 4es a fegyverem eddig
  • AntiHero
    Nekem van 37 jelenleg. Bár tegnap meguntam a farmolást.
  • LBandi77
    Én meg most elmegyek embert farmolni mert ahol vagyok úgy kell a +30%-hp mint tanyára a villany.
  • AntiHero
    Na igen. Azt a minibosst lattam anno. Én is tegnap mentem vissza, hogy hol is lehet. Sajna mar gyengus volt nekem. Pedig jól néz ki. :)
  • TDC Geronimo
    Ja a miniboss :)