Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
hát eléggé.bekaphaták egymásét 😊
TDC Geronimo
Próbálok óvatos maradni a témával kapcsolatban. Eddig sikerült, de namco azért bekaphatja az elbaszott launch miatt.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Myselor
látom te se bírsz magaddal.én se xd
TDC Geronimo
ah covenanttól függ. google ftw -.-

TDC Geronimo
Mitől függ amúgy, hogy a fantomoknak multiba milyen színük van? Láttam már sárgát, lilát, kéket, pirosat.

TDC Geronimo
utóbbi szerintem bár online tényleg nem megy rajta

jo hat ez lehet valid figyelmeztetes ill. kapalozas is.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Dark Souls 3 Publisher Issues Warning About Playing Before Official Release

If you've bought and downloaded the international version of Dark Souls III, publisher Bandai Namco wants you to know that version is not yet "complete."...You can buy the Japanese version of the third Dark Souls and play it in English on Xbox One, but you'll have to do it without the day-one patch

Bandai Namco released a press release, warning players that they'd be playing an unfinished version of the game if they went this route...The international version is currently without its multiplayer features and the publisher says the day-one patch will deliver "further optimization."..

TDC Geronimo
yoshi gafról nagy DS fan

"20h in, feels like I haven't scratched the surface"

AntiHero
PS4-en szebb az árnyék. Meg full hd. 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo

TDC Geronimo
As we already knew the review embargo for Dark Souls 3 lifts on Arpil 4th, 9:01am CEST.
Gamestar could write and publish a finished review about the japanese version of the game right now.
They decide against that because their version has a Day-One patch that the Japanese release version does not have.
This Day-One patch includes over 300 changes from the japanese version (according to Namco Bandai), including technical aspects like framerate, stability, keyboard/mouse support aswell as game mechanical tweaks.

TDC Geronimo
"We at BANDAI NAMCO Entertainment Europe are very thankful and happy to see so much interest for Dark Souls III.
There is some confusion surrounding the Japanese and international release of the game and we would like to clarify this:
The full functionality and experience of Dark Souls III will not be available for international players until the launch on April 12th. This is due to planned bug fixes and important patches such as online gameplay that will be implemented on client and server side.

Kamuszagú mert csak az új fiscial yeart akarták felboostolni az EU/US eladásokkal. Mondjuk aki pl boxon tolja most az offline tolhatja csak így kimarad elég sok mindenből.

TDC Geronimo
I'm finding shortcuts everywhere. The level design is absolutely unlike Dark Souls 2.

lvl design hasonló akkor BBhez <#finom>

TDC Geronimo
"man half of the bosses i fought are faster than bloodborne bosses"

<#finom>

Kandurex
persze, az vót,....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Hát igaz is vót 😛

Kandurex
peeersze, ilyet olvastam a BB -ről is, hogy mennyivel "better"...csakis... azvót....

mondjuk a BB -től csak jobb lehet...szal még van is benne valami <#nyes>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.03.24. 16:17:44

TDC Geronimo
Ja és állítólag az online sokkal jobb mint BB, mert dedikált szerverek vannak. Gyors a matchmaking és nem laggol.

TDC Geronimo
While remaining spoiler free, as one of the people that have been playing non stop since 10am yesterday, I can say that the world/level design is, without even a hint of doubt, better than Dark Souls.
It is absolutely epic in scale, and epic in storytelling.
So relax guys. You are going to fucking love this game.

Továbbá azt írták, hogy online a performance jobb(?) és hogy BBnél nem rosszabb állítólag, de ezekről össze vissza reportolnak.

"30fps with drops. Not had any awful drops and not while fighting for bosses"
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.03.24. 16:17:52

Bazeg, a második fázisban, pláne, amikor látom, hogy van esélyem, úgy dobog a szívem, hogy azt hiszem kiugrik a helyéről. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
Azt már kivettem hogy a zene is dinamikusan változik. Első phasebe bossoknál lassabb, 2. phase után pedig üvöltő kórus 😄

Ha nem verne a szíved ezerrel ez még megdobja pluszba

Akkor gecijó lesz! Én már kivárom azt a három hetet, ha PS-en meg lehetne venni Store-ban most, szerintem megvenném rögtön.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kandurex
Mondjuk nem. Itt szinte mindenki day1 tolta a BB -t. És ott már nagyon rezgett léc. Ha ez mégrosszabb, akkor az már nagyon közel van a nem játszható szinthez. Nincs túl elvárás, de van egy minimum! Persze lehetne mindani, h mit vártunk? Ez a Fromsoft! Meg ugye a stress test, a frame pacing -el olyan 20 FPS érzést adott és ugye úgy droppolt még lentebb, h öröm volt (not) nézni. <#bdead>

Ganaj van.

felpöcsölt verzio. persze. ugy ismerjuk öket 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
1.01 már kint van PSen is és milyen 29? 12én jelenik meg

AntiHero
BBvel sem volt bajom. Platina DLC-stől mindenestől.

Amugy mi meg egy fel patchelt verziót kapunk már. Csak 29 nap van még nekünk hátra.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.23. 23:32:29

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Myselor
nem érdekes. oké 😄 a das1nél szarabbul semmi nem tud futni.szóval mindegy xd
n000rbi
Értelmezd. A topikban szerintem mindenki lenyomta párszor a BB-t, tudjuk hogy muzsikál(t). Ehhez képest szarabbul fut a DaS3. Ez sajnos tény, nem érzékenység kérdése.
A nőket meg nem tudom, hogy hoztad ide 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Myselor
mondom van aki kurvára érzékeny minden szarra.van aki képes elfogadni a hibáival nőt játékot stb és tudja élvezni a dolgokat.mások vagyunk😊
n000rbi
Ezt pedig olyasvalaki írta, aki most játszik a DaS3-mal, nem streamet néz.

Myselor
én is így gondolom 😄
Myselor
nem streamet nézek.azok szarok .csak rendes 60fps hd videót
TDC Geronimo
Mindegy lenne már itt és tolnánk már " együtt" 😊

Szerintem lesz olyan jó, hogy "megszokjuk" a fosfrémet idővel csak 60 fpses gamet ne toljunk közben 😄

TDC Geronimo
Szerintem még akkor is akadna lol

stream csaloka.

inkabb vettek volna le 900p-re PS4-en is. igaz a pacing-en az se javitana...

Myselor
annyira azért nem durva a helyzet.és én néztem több mint másfél órányi videót játékot.és voltak frame dropok de semmi durva dolgot nem láttam.sok a rinyáló fix 60fps es kurva.ez az igazság.ha picit is beakad már megy a szarozás..nem rólad beszélek.sokan vannak lyenek😊
TDC Geronimo
😞

BB is lement, de az is hatareset volt mar. szemem epsege azert fontosabb, mint egy buta jatek 😊

n000rbi
Üzentem neki és sajnos megerősítette, hogy szarabbul fut, mint a BB.

From <#gun><#violent>

Myselor
annyira érzékenyek vagytok már erre a frame dropra.nemtudom miért vagytok ilyenek.nem mondom hogy nem zavaró de ezért kihagyni az egész játékot.hanyagolni.engem sokkal jobban érdekel annál hogy ezért hanyagoljam bármeddig is.mintha van egy jó nőd de nem elég nagy a melle vagy nem tetszik a lábfeje és máris hagyod a faszba.semmi se tökéletes. :|
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.03.23. 22:38:46
ez idegel, ja 😞

TDC Geronimo
A másik meg, hogy a communityvel együtt kell tolnod, később az már...nem olyan 😞

n000rbi
Nekem van egy ember a friendlistben (psn: marci87n), aki szintán játszik vele most is, ahogy nézem gafon is van accountja. Hogy én honnan ismerem az egy nagyon jó kérdés 😄 (talán g365-ről valaki?)

TDC Geronimo
Szokásos from minőség frame terén. Szerintem ezen nincs semmi meglepő. Én nekem a stress test frémmel nem volt gondom, éreztem frame pacinget meg a droppokat, de a megvételtől nem tántorított el

akkor en szepen megvarom a ps4-es tesztet. ha megjelenes utan jonne, varok a jatek kibontasaval. ha zavaroan BB szint alatt lesz, akkor skip es majd sok ev mulva egy alja pecen potlom.

TDC Geronimo
hát gafon tolják elég sokan. Mondjuk szokásuk eltúlozni a dolgokat, de többen is írták

amugy hol irjak hogy ps4 fosfrem? nem latom

n000rbi
<#szomoru2>

TDC Geronimo
kb, de állítólag PSen szarabbul fut mint pl a BB. Sok a drop, mikor zónát vált pl belassul. Cserébe gyorsabb a betöltési idő, de inkább az lenne több, mint a folyamatos belassulás. Oh well. Konzolon mi toljuk a "nehezebb" verziót így -.-