5896
ds35d07c.gif
  • Myselor
    akkor te azt teljesen kihagytad lent van ahol a másik is volt.sokmidnent kihagytál akkor 2 ilyen lény is van az egyik mini a másik főboss lesz.akkor 2 minibosst és egy főt hagytál ki
  • LBandi77
    Ha jól csinálod nem ér föl veled a kapuhoz engem is megrakott amíg rá nem jöttem.
  • SlickAdam
    nem remlik ilyen
  • LBandi77
    Itt indul az igazi buli.
  • Myselor
    én még nem vettem meg.és nem próbáltam de én is lassan sort kerítek rá majd ^^
  • Kandurex
    Nah, a ma esti kanyar a das-ban egy méltán híres és brutális fegyver megszerzéséről szól.

Zweihander.
  • Kandurex
    Az L3 gusztustalan és nehezen kezelhető, tedd a körre.
  • Myselor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    old demon king és kb köpésre van a másiktól a highlordtól.emlékszel arra a helyre ahol egy vadállat dobál lándzsával végig mikor mennél felszedni a lootokat?na ott van az az óriás elektromos kukac ő a miniboss csak egyenesen végigkell futni a bal irányba fel és ott van egy ködös ajtó az meg a boss és eddig a legnehezebb sebezni alig lehet,és mindenhogy eltalál bármit csinálsz sok sikert :D
  • SlickAdam
    mondd szpojlerbe nevet
  • Myselor
    gyönyörű hely.nekem is most jön ez.amúgy kihagytál egy bosst ha érdekel:) ott ahol a másik volt
    Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.04.14. 18:07:35
  • Myselor
    esküszöm nem:) pajzsot érintett ő is csak
  • Ulthane
    Szart. Alig ugrik valamit. Ahol azt hiszem kene, szart se er. :(
  • SlickAdam
    lonak a f...-at nem sebzett meg! :D
  • SlickAdam
    WOW! aza helyszin!
    elözö hsz-ban irt boss utan.

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.14. 18:03:01
  • Myselor
    na majd ezután mit fogsz szólni a másikhoz ez nekem kb másfél percig élt.nem sebzett meg xd
    de az utána lévő na az hirtelen szárazon análba rak majd:)
  • Moby
    Futsz, és közben benyomod a bal gombát. Mondjuk ez így nemtudom hány óra után megint olyan kérdés, aminek az első pályán kellett volna felmerülni, ugyanis így most mondom, hogy két vagon cuccot szanaszét hagytál a pályákon, amikhez csak ugorva lehetett hozzáférni
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.14. 17:52:06
  • SlickAdam
    na veeeeegre egy karakteres, hangulatos boss!!! parszor neki kellett mennem, mert HP-ja uccso harmadaban nehezebben hozzaferhetö. hozza pici szerencse is kell a vegere , bar ugy vizionalom, hogy majd 50 ora utan visszanezve fogpiszkaloval fogja megakupunkturazni mindenki
    helyszin:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Catacombs of Carthus

név:

vidijo:
  • AntiHero
    Közbe futni is kell :)
  • Ulthane
    Nem tudok ugrani, az normalis? Menu szerint L3 lenne, de szart se csinal ra.
  • Myselor
    ja értem akkor nemcsoda hogy ennyire kellemetlenül érint :D
  • Bandicoot
    A Blue Covenantos lovaggal nagy beszélgetés volt...
  • n000rbi
    Pedig a frenzy ellen volt jópár módszer.
  • Kongy
    Régebbi részekkel nem játszottam, csak a BB-vel, ahol meg a frenzytől kaptam agyfaszt. A leggyagyibbnak tűnő kis bogár is frenzyt tudott adni, onnantól kezdve 1 hit kill..
  • Myselor
    ez az elsőben is így volt:) a 2ben nem volt nagy cucc ha curse-t kaptál
  • Kongy
    Ez a curse mekkora buziság... egyet hibázok, rámköpnek és halott vagyok... nájsz. Lehet azért IS curse, mert ha ez elkap, szitkozódsz, mint a barom :D
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.04.14. 16:43:55
  • Myselor
    dehogy.később találkozol vele majd persze opcionális ő is:)
  • AntiHero
    Ugyan ott?
  • Myselor
    van egy másik is :D ő tényleg boss és ő nem olyan babapiskóta.párszor neki fogsz futni nyugi xd amúgy én eddig komolyan attól haltam meg hogy beszorítanak és nemtudok felkelni.nincs időm hiába nyomkodok ugye itt már agyon vernek a faszba a földön is.igazából ez ellen védekezni se lehet,elesel és a földön agyon ver valami így nem nehéz:) más oka nem volt eddig hogy haltam csak leesés
  • AntiHero
    Azt én is szeretném tudni.

Mar azt is tdom higy szerzem meg a sunbros setett, de az oltar/npc sehol.
  • AntiHero
    Aham.
  • TDC Geronimo
    Ja és mondja már meg valaki sunbros medalokat hol tudom leadni, mert a másik 3 covenantnak megtaláltam már az oltárját, de ezt még mindig nem -.-
  • TDC Geronimo
    Kulcs akkor oda kell már? Én fáról átugrottam és összeszedtem itemeket kulcs nélkül
  • AntiHero
    Fent a tetőn lesz akit keresel. Ismerős lehet a hangja ;)
  • TDC Geronimo
    Nem
  • AntiHero
    Addig néztem a lovagot hogy ramfutot az a szar. De mar tul erős voltam. Így röhögve levertük. :)
  • Myselor
    nem spoilerezek de lesz egy jó kis szopatós boss ami ismerős lesz az elsőből csak egy kicsit hogy mondjam tüzesebb.jó mulatást.kíváncsian várom kinek hogy ment.engme kicsit szopatott az elején de meglett egész könnyen
  • Bandicoot
    Első DS játékos,vagyis nem vágod ki az?:)
  • Kandurex
    Még nem.
  • TDC Geronimo
    Én az NPCket is imádom. Napokig el tudnám hallgatni őket. Szinkron meg ahogy fogalmaznak zseniális. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy szinte minden egyes alkalommal, amikor visszamentek firelinkre, menjetek körbe és beszéljetek minden NPCvel többször is. Rengeteg új dolgot mondanak, adnak itemeket stb.

Ja arra rájött valaki, hogy firelinknél amikor fent összeszeded az estus shardot valaki beszél hozzád. Az honnan jön? Tuti lehet azzal is valamit kezdeni.
  • Bandicoot
    Én már csak azt nem értem hogy lassan halad mászkál..Hogy nem talál semmit??
    Én lassan haladok,farmolgatok minden zugba benézek,rátiltok párat a gyanus falakra...
    Este végeztem az Undead rész bossával... 13 és fél óra játékidővel vagyok lv36, az Uchim lassan +4-es, 7+1-es estusom van,televagyok covenant cuccokkal és nagyjából úgyérzem kivégeztem az első két szakaszt (na ezt nem jelenteném ki még vagy ng+3ig.. ).... Ő meg nem talál semmit....Tessék nézelődni jobban vagy feljebb tenni a fényerőt...