5896
-
#1568 Mellesleg ott vannak eldugott/rejtet ugrálos illuzió falas dolgok is. -
#1567 ne mfelesleges mivel csak fele cuccot tudod a fáról felugorva felszedni . a többihez kell a kulcs.hülyék :D -
#1566 Én úgy ugortam onnan át a tetőre, hogy nem is hallottam előtte arról :D -
#1565 Azt vágom de akkor az % alapú? Mocsárban találtam egy nagyon szép arany shieldet, fashion miatt hordom hátamon
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.14. 19:59:50 -
#1564 Jaja le is rokkant. Azért ül a székben. -
#1563 Meg a másik! Itten írja valaki, h minek vertem el a 20k lelket kulcsra amikor a fárról!....fárról írja, h át lehet ugorni....
....majd másfél órán át kerestem a buzi fát amiről át lehetne ugorni....szerintetek? Van ilyen fa??
Nincs bameg.
Kénytelen voltam meg gúglizni! Csak egy glitch van valami gyökérről....csodás. Csalók! -
#1562 te tuti megtetted xd -
#1561 Ha meghívod kólára akkor gerincre is fektetheted a nagy trónon. :D -
#1560 Jobb oldalon a tárgynézetben. A kardnak pl. a bal oldalon látod a sebzését. Na pont mellette van a védekező adatai. -
#1559 Azt hol látom, ha egy shield 100% dmg absorbos?
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.14. 19:54:12 -
#1558 :D azzal húzta ki a szoknya alól na xd hehe -
#1557 Persze, vittem neki egy félig lerohadt kezet.... Ki gondolta, h örömében a szoknya alól ki kap egy kulcsot!? He!? -
#1556 nemtudom rájöttél e de ha találsz asheket és odaadod neki egyre több cucc van nála és bossok után is :) talán nem nagy spoiler -
#1555 Az ég húzta volna a faszára firelink shrine -os vénasszonyt....megjelenik, egyszer csak (vagy lemaradtam valamiről?) egy újabb kulcs a vásárolható listába, potom pénzér (már tudom mit nyit)...azt eddig a szoknyája alá rakta vagy mi?
Konzekvencia, mindig átnézni mindent! -
#1554 :)
Nekem remélem semmi nem maradt el... -
#1553 Meg megnéztem a banner bosst. Aztan meghaltam 4x és nem néztem meg többet. :D -
#1552 Franc tudja. Tegnap jöttem rá videóbol hogy az elején is kihagytam pár részt. Szoval munka utan farmoltam meg mentem vissza az elhagyott cuccukért. -
#1551 THX. :D
Rájöttem hogy át lehet tkldeni a twitch videókat Youtubera. fasza
:D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.14. 19:31:35 -
#1550 eddig teljes ja :D -
#1549 mitől haltál te annyit? -
#1548 az akkor eddig teljes a listám? :P -
#1547 A liftes eldugot mini boss. :) -
#1546 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amit a gombafeű segített kinyírni.
Seth tudja mi a neve szerintem.... -
LBandi77 #1545 Az maximum elrepült,de hogy nem halt meg azt biztosan állítom. -
#1544 >Piros sárkány
Aaaaaaz ki? -
#1543 Ezt én pozitívumként érem meg, hiszen ez a lényege a játéknak, az minősíti a játékot, ahány You Died feliratot látunk a végigjátszás alatt. :D -
LBandi77 #1542 Nekem ma szerintem alsóhangon 50 halál volt,de lehet hogy több. -
#1541 Mivan?
szerinted lassan megyek? :D
Hát nekem nem tünt fel. :D
Kb 10 órát ha eltöltöttem vele, a nyers játékidő inkább 7-8
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.14. 19:03:54 -
#1540 hát darki .azthittem már tovább szaladtál mint egy bivaly xd nembaj ne is siess :)) -
#1539 Mérgező SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!értem tegnap. ezek haltak meg:mocsárhoz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Boss:
1. A lovag.
2. az a guruló nagy kutya
3. a fa
Miniboss:
1. A kristálylofasz
2. Katanás faszkó
3. Piros sárkány
4. Egy fura a 2. boss-ra hajazó nagy kék csavartkardos geci
5. az erdőben egy ilyen nagy kardos
6. az erdő végén a tónál a 2 fivér.
Én legalábbis ennyire emlékszem asszem akik csak 1x voltak legyőzhetőek eddig....de javítsatok ha tévedek. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.14. 19:01:55 -
LBandi77 #1538 Igen az érdekes,ismeretek nélkül engem is egyből faszra húzott. -
#1537 Én meg azt aki 1 óra alatt végigvitte. -
SlickAdam #1536 ertem, aha. a ködbizbaz a gyilkos ja, anelkul nekem is összejött volna hamar. bar a 0 sebzest nem hiszem el tovabbra se (elözetes ismeretek nelkul) :) -
#1535 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyon helyes az a tüzes kis lófasz volt az elektromos kukachoz és a bosshoz képest.az a boss az egy szemét geci fúj xd majd meglátod egyszer visszamenten bonfireba miatta nagyon felkúrt.de utána meglett -
SlickAdam #1534 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dehogy rohanok dark modban! ellenkezöleg
de mar ertem. A HÍD!!! pedig irja is hogy rozoga.
lementem tüzes mini akarmi meg is halt, kis szunet, aztan dara bonfire-tol.
kösz hogy figyelmeztettel! -
LBandi77 #1533 Bocs nem kapu,amikor bemész hozzá lejtőn lementél akkor jelent meg.És folyamatosan hátrálsz mert jön feléd és ha eléred a pálya határát pajzs nélkül instant halál,de te ügyesen levédted. -
#1532 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Catacombs of Carthus-ban van mindegyik :D nézz körbe rendesen ott ahol lekell vágni a hidat vagyis letudod ott lekell mászni és arra mész el.nézz körbe rendesen ne rohanj dark módjájra xd -
Bandicoot #1531 Követelni fogok valami stat képernyőt a Froméknál, kezdek kételkedni abban hogy ilyen kevésszer vagy nem halnak az emberek, megnéznék egy ilyen elhalálozások száma képernyőt... -
SlickAdam #1530 kapu?! -
SlickAdam #1529 na de hol van ez?