5896
-
#1608 5. az. Egyet elhagytál :y -
#1607 4. boss meghalt.
Ez mondjuk 3.-ra lement, mert első kettőnél 1-1cm élete maradt, mert kapkodtam. :D -
#1606 :) -
#1605 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha nagyon akarod akkor első alakjába a könyökét is leverheted akkor felétől is kevesebb az élete. Csak az idő pocsékolás. Mert csak fekve ész hozzá. :)
Annyira ismerem ezt a bosst, hogy ő lett a házi ribancom. :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.14. 21:23:48 -
#1604 Hoppá ez a fasz hogy purcant ki a végén, sirály. :D -
#1603 Ja nem tudom, első alakjába én csak forditva néztem, mindegy majd NG+ -ba. :D -
#1602 OMG bossfight ez....2x marad 1 ujjnyi élete.
-.-
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.14. 21:12:59 -
#1601 Miert?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem középen kell kezdeni.
Elsonek jobb karja és lába.
Utanna kozepen.
Utanna masodik alakja jön.
Ott hatul levered. Majd a combját majd középen.
Done. :)
-
#1600 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mocsár tiszta....
Kövi CP megvan.-...de vele ellenkezőleg van egy vaskapu, és mögötte valami nagy és veszélyes!!!!!!!!!! :D -
#1599 Jó ba+ mondod neki szegénynek, de amíg nem látja mit kell csinálni nem fogja azt mondani hogy könnyü. :D
Miért nem mondtátok neki mi a lényege? :D -
#1598 Jaja ne aggódj én sem akkor haltam 5-7x meg mikor erre rájöttem, vagyis megsúgták, csak addig volt gázos. :D
Mivel nem ismertem, ha nem mondja Seth, nem győzöm le hamar, mert próbálgatni kellett volna értelemszerűen...ha ismerném a boss-okat már a játék elején, nem lenne új a játék és nem lenne nehéz sem.
Bloodborne meg a DAS1-2 is ugyanez!
CSAK ADDIG NEHÉZ A BOSS, amíg kitanulod, utána már értelemszerűen könnyű lesz és sokszor vicces :) -
#1597 Le csak nem egyszerű azt mindig kivitelezni...háálisten az irányításnak. :D -
#1596 :D ugye hogy az xd -
Ulthane #1595 Megvan. Geci konnyu. Eddig a kezeit nem utottem, csak a feher kezet meg a testet. Azert volt keves a bogyo. -
#1594 Mar első alakjaban leverheted félig az életét. Leirtam anno. Meg tegnap streambe 1 óráig mutattam az 5 perces runt. :) -
#1593 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kipucolva. :)Mérgező mocsár -
#1592 Te én majdnem abbahagytam nála, mert nem neház, csak amig nem találod meg a megoldást addig gecire irritál...a tempoja is szar megszokni, meg a hatósugara arénája is kiszámíthatatlan sokszor. -
#1591 Mert kibaszott szar ellenfél, én is szenvedtem vele.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1- Az első alakjára: próbálj távol maradni, CSAK amikor a lábát felemeli akkor fuss a tökéhez ütni.....
2- Második alak: elsőnek hátrálj de messzire.... ne is menj elé soha...amikor van az amikor a seggével dobbant 1-et, akkor előtte próbáld meg kiütni a hátsó kezét amivel támaszkodik....
Utána menj mögé, ugyanigy mikor seggezik üsd a seggén lévő bogyeszokat.
3- Végsőre, ha a bogyók meg a mellső kezei megvannak, a kezét üsd 2 féle képpen:
a: menj a tökéhez, majd a kezét figyeld, ahogy meg akarna markolni jobbra kitérés és mehet a keze
b: van amikor nem markol ha elé mész, hanem egy nagyot pörög majdnem körbe, na a pörgés után amikor a háta mögé kerülsz lecsap a kis mancsával ezt ütheted biztonsággal
c: mikor felkel menj a bal felére a talpához, ha leesett, a fején az ágakon a gyümölcsöket üsd -
Ulthane #1590 A tetves geci isten fasza bassza meg ezt a jatekot! -
#1589 dehogynem megy.menni fog az ne add fel:) -
#1588 Jajaj, a kezét is kell. :D -
Ulthane #1587 Nekem ez a fa nem megy. Mar vagy otszor probaltam. :( -
#1586 Néztem trophy listás...hááááát. Nem tudom ebből mikor lesz platina :D -
#1585 Na itt lesz a sunbros covenant beváltó helye:
(Még nem értünk el oda)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.14. 20:26:18 -
#1584 ezen is én felröhögtem asdsd:DAS: -
#1583 oh az szopás :o én ha már van 1 levelre való lélek nálam pucolok haza xd nem szeretek vagánykodni :D gyűrű nekem is csak dísznek van nyugi xd -
#1582 nem fogy el :) és a kezét is lehet amit épp megszül xd -
Ulthane #1581 Arra rajottem, hogy a holyagokat kell utni. Masodikra majdnem megvolt, de elfogyott a holyag, nem volt mit utni. :( -
#1580 Igen miután megtudod mit kell csinálni. :D -
#1579 3 perces mar az a boss nekem. :D -
#1578 fagitáros :SFDSF -
#1577 Mindig így van, ja csak ez, aztán hátulról a bnyakadba még fél tucat enemy. :D -
Bandicoot #1576 Én voltam a hülye mondom már benézek...csigák...lazaaa...Erre jött egy ilyen fagitáros montsum nem is láttam csak hallottam paff....Naazanyád megyek vissza... Látom gülüszemek a lápban...kerülöm ki erre oldalról 3 ilyen rohadt ugrova rotty...cursed...
És a gyűrűűű...bazzzz ugyan ezt játszottam el mindig a régi DS-ekben is és most is....Majd felrakom ha sok soullal rohangálok...Felraktam? Nem...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.14. 20:11:37 -
#1575 Thx....:DD ha tudnék tájékozódni talán meglenne a 3.:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1 kezdéskor, 1 meg a Firepoint mellett. :D -
Ulthane #1574 Nahh, elerkeztem a fahoz. :) Haaaat. -
#1573 :DD
Én itt még tetemesebb soult nem is buktam. 2kt max azt hiszem
Ha meg sok soullal rohangálnék van 2 gyűrűm is ami 1-1 alkalommal megvéd a szopóágtól :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.14. 20:08:17 -
Bandicoot #1572 közel 55ezer soul mínusz....Azt a mocskos rohadt gúvadtszemű búvalb*szottfejű cursedes rohadt büdös szárazon análonrakott jóédesanyukáját ...Remélem Miyazaki úr egész éjjel csuklani fog hogy rohadnameg... -
#1571 3 tűz kell :3 -
#1570 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még 1 miniboss egy kardost találtam a mocsár egyik szélén...:D
2 tüz aktíválva, már csak tovább kéne mennem. :D -
#1569 ja :D