5896
-
#1648 ja értem már...:P -
Bandicoot #1647 Ne használd. Ahogy írják pvp covenant,kipróbáltam,mocskosul idegesítő. 3-ból 3-szor 2vs1 volt a meccs,esélyem nem volt ráadásul ha van nálad soul bukod,illetve a hostnál a pályán lévő ellenfelek is sebeznek téged....
Jelen formájában a PvP inkább idegesítő támadóként mintsem fun...Tényleg nem értem miért kellett hozzányúlni...Régen is volt hogy túlerőbe szaladtál..De 10-ből 1-2szer...Most nagyjából 10-ből 1-2szer örülhetsz ha 1vs1 meccs van...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.14. 22:09:38 -
LBandi77 #1646 Na az még nincs meg.
Titane slab kéne 9-es az egyik.
Most meg a chaos bladet húztam föl nagyon fasza S-bónusz a dex-re. -
#1645 értem, vagyis? :D
Nem játszottam még DS játékkal. :D -
#1644 Pvp covenant -
#1643 én arra a dual wieldesre pályázok. nem tudom hol van, de láttam egy gifen. -
#1642 early game videó úgyhogy ezt meglesem
-
LBandi77 #1641 Már 4 fajta katana van nálam -
#1640 jo de az mit takar? :D
Ennek a boss-nak kicsi az élete lol. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.14. 22:04:17 -
#1639 az -
Bandicoot #1638 Tökéletes volt az invade rendszer a régi DS-ekben. Tényleg szuper meccseket lehetett nyomni. De ez így ebben a fomrában gáz. Egyszerűen idegesítő Invade-elni....
Beleraktak egy covenantot ami automatán behív segítséget...Ezt minek kellett, egy rakás hülye ezt használja... -
#1637 Mire jó a farkasnál az áldozat? Covenant? -
#1636 LOL megtaláltam az első rejtett falat. :D -
#1635 Ja ez nagyon gáz. Arenat miért nem raktak ebbe is bele? -
#1634 Előbb utóbb, ezen múlik a nehézség. :D -
Ulthane #1633 Rajottem volna elob utobb. :) de igy egyszerubb volt. -
Bandicoot #1632 Hát ezt az Invade-elést eléggé elbaszarintották szvsz...
DS1-2-ben tök jó volt lehetett nyomni 1v1 csatákat.
Itt eddig 10-ből talán 1szer ha tudtam úgy invade-elni hogy nem volt az ember mellett legalább 1-2 más játékos.... És egyedül szinte esélytelen. -
#1631 Mégsem jöttél rá MINDENRE....1 dolog nem elég! :D -
#1630 na grat.ugye hogy ez már geci volt.grat :D -
#1629 THX. :D -
Ulthane #1628 Elso alkalommal rajottem, hogy mi a gyenge pontja, csak arra nem, hogy az agait is lehet csapni. :) -
#1627 öltem.great swamp rignet meg valami dragon ringet is.mindkettő varázslós gear -
#1626 Ja én öltem 2 rákot assszem, de hogy mit ad nézd meg a videómban...
tegnapiban amikor odaérek a helyre bemegyek a vizbe a kis rákokat elkezdem ütni, és utána...:D -
SlickAdam #1625 na sikerult ez a boss is. kellett vagy 4 nekifutas, hogy kiismerjem (VÉGRE! egy tanulos boss, akinel nem megy a brute force), utana mar viszonylag elegansan meglett.
a hozza vezetö uton a ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!zelektromos kukac nem volt nagy cucc, csak at kellett kerulni a hata möge, igy a hatalmas nyilak vegeztek vele :)
helyszin:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Smouldering Lake. fasza terulet, lehet benne bolyongani. tuti BB Chalice feeling
név:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Old Demon King
vidijo:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1624 Jaaa várj télleg SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az kimaradt! :Degy létrára emlékszem ahol nem másztam még fel -
#1623 Előtte lévő erdős rész, ahol a rákok vannak. Tényleg rákot leölte valaki? Dobnak valamit? -
Ulthane #1622 Na, kipucoltam undeadet, most alaposan. Tegnap a felet nem is lattam. :) ket gyurut is talaltam, meg legalabb lattam mindent.
Ha valaki majd katanat keres:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A shrine elott ha felmegy egeszen balra, akkor a lepcso tetejen lesz egy furge kis geci.ha sikerul azt lenyomni, akkor a katanajat fel lehet venni. En tole szereztem meg. -
LBandi77 #1621 Ahol a két lovag betámadott menj le a létrán. -
#1620 Ezek szerint mégse néztél körül. Van egy kőépület ahova egy kis nyíláson lehet bemenni az egyik bonfirehez közel. Na ott nézz körül és megtalálod. -
#1619 FC = Mocsár....gecire körbenézelődtem ám. -
#1618 amúgy engem 1 újítás basz fel kurvára.hogy időnként a földön is gecire eltalálnak.rendszerűen úgy kellene működni hogy interakció és fekvés közbe nem lehet ütni a másikat,mi sem tudjuk az ellenfeleket ugye,de van amikor úgy rommá basznak fekvés közbe hogy öröm nézni.ma is ezért haltam meg 2x semmi másért -
#1617 És ott pontosabban? :)
Csak mert eléggé alapos voltam minden területen, és így nem találtam meg. :D -
#1616 Nem a mocsárba van a 4. boss, hanem a farren keepnél -
#1615 Ja thx, és a rejtet 5. amit kihagytam?
nekem 5. -
#1614 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem értem.
A tónál meg a mocsárban, végig páztáztam mindent, az összes felszedhető fehér item megvan.
Minden ellenfelet leöltek, kivéve azt a nagy fa szerű lényt, azzal nem packáztam a mocsárban térdig állva azért.
Nem értem hol hagyhattam el kimaradt átjárókat mert írod hogy boss kimaradt, de a továbbvezető utat sme látom. :D -
#1613 4. bosstol tudsz továbbmenni
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.14. 21:46:40 -
#1612 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!old demon kingbe belebotlottál már?:D engem nagyon felhúzott ma :D mert ő tényleg bárhonnan bármikor eltalál egyszer kimentem bonfireval utána meglett a geci.de alig lehet sebezni meg minden ...szopjon le tényleg mindenféle ló szerű állatot .xd
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.04.14. 21:49:02 -
Holnap folytatom végre én is 5. bosstól :y -
#1610 Pontosan, gebasz van, mivel semmi mást nem értem el ezzel mint körbeértem, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most nyírtam ki még 1 kristályos dinót, a kedvenc ellenfelem!!!!!!!!!!!!!
Imádom, a kinézetét, ahogy mozog, a támadásai. Gecijó!
Innen hová?
mert mindent felfedeztem, de nem tudom merre tudnék még menni, és hol az elmaradt boss?
A kovácsnak adtam amúgy 2 itemet!!! Mert kérte hogy GIVE. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.14. 21:44:31 -
#1609 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na kérem szépen Catacomb of Chartusban beindult a szopólorrer olyan szinten felbaszott hogy arra nincs szó