5896
-
#1688 Remélem BB2 lesz majd valamikor. Bár lehet tényleg elmennek a souls formulától :( -
#1687 Zsírmányos!
Őrületesen élvezem az egészet. Helyenként nagyon das1-es. Az npc-k is kecijók. Jajbasszus....from. Megint megcsinálták a keciek :) -
#1686 Te dark most belenéztem streamedbe. Mi ez a fogpiszkáló amivel hadonászol? :D Meg pajzsot dísznek hordod? Menjél inkább 2h fegyóval sokkal eredményesebb lennél -
#1685 Nem -
#1684 Na, ez a kristályos nyanya sem volt egy nagy kihívás. Eddig a bossok azért elég soulsosak. Bementem hozzá 0db estussal, és sérülés nélkül kigyöttem.
/nálam ő a negyedik. Eddig nem hagytam ki senkit, ugyi?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.14. 23:43:19 -
#1683 Ja én is széjjelcsapkodtam katanaval pillanatok alatt :D -
Bandicoot #1682 Pedig az egy pofonegyszerű boss volt...
Első fázisban beálltam középre majd amikor "megjött" valahova rögtön nekirontottam és nekifutásból már kapta is az Uchit. Amikor meg osztódik van egy rakás oszlop fedezék,csak szépen oszloptól oszlopig körbevágtam.. Elsőre lement segítség és minden nyavalya nélkül 1 estus-t elhasználva,de az sem kellett volna... -
#1681 This is bjutifól. -
#1680 Na most van meg...hálisten az osztódása előtt 2 cm élete maradt, bebugolt vagy mi. -
#1679 A terület igen, a boss már nem annyira, mindig 1 ütés hiányzik. -
#1678 Leszopom magam nem lehet védeni ezeket a kibaszott kristályokat. -
#1677 na az a léyneg hogy megvan:) -
#1676 Nézd meg youtube-on, nézd meg youtube-on, faszt nem mutatja egyik videó sem csak már a küzddelmet, de közbe meglett egy szöveges leírás alapján -.-
Megoldás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 2 kardos tesvírpártól balra lévő épület alsó szintjén leghátul.....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.14. 23:22:57 -
#1675 pedig ott van az :D a másik irányba.jaj te kis bamba :p nézd meg youtubeon -
#1674 Nézd meg youtuben nem tudok erre már mit mondani vagy majd levered később -
#1673 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát isten az atyám mindenfelé elfutottam már felüll allul de semmi, van a rákos rész előtt 1 firepoint, amikor lemegyek a lejtőn és elsőnek a botos emberek vannak majd a vizben a rákok, és itt 2 másik firepoint is, egy a nagy kőlépcsőnél ha lemegyek a létrával, de az már a mocsár.
Illetve maikor a 4. boss-tól visszajövök a kristálydinóhoz, ott a rácskapu eőtt egy röviditést amikor kinyitok a rákok felé....ennyi. Más nincsen.... -
#1672 Mivel az a bonefire akkor jön elő ha megölöd a bosst. Az a rákos rész nem olyan nagy ám, nem nehéz megtalálni. Ott egy bazi nagy kőépület, csak a vak nem veszi észre, közvetlen előtte van bonefire is -
#1671 22:26-nál...ezzel ki lettem ám segítve, nekem ilyen firepont nincs is. Állítólag itt kéne elmenni ahoz akit mondtál. -
#1670 Az
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.14. 22:41:25 -
#1669 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!cristal? -
#1668 akkor a rákokból nyílik, de még a mocsár előtt? :D -
#1667 Előtte az erdő, ahol a rákok vannak. Azt mondtam utána -
#1666 Farron Keep nem? Azt mondtad. -
#1665 Oke ezt a lila coventot én is elbasztam :/
Viszont ott azon a részen van egy csávó is egy ketrecbe. Fent a háztetőn! -
#1664 Akkor rossz helyen keresed -
#1663 Átbasztál, itt nincsen még 1 boss....:D -
#1662 Melyik torony?
szerintem a dupla liftre gondolsz, ha megnyomod a gombot, gurulj le róla a földszinten...:D -
#1661 beszarás :) -
SlickAdam #1660 jaja, ezt mar elarulta valaki tegnap -
#1659 Ne aggódj sokan vannak így. Elsőre végigviszem úgy ahogy blind, de másodjára ennek a csávónak a videói lapján megcsinálok minden NPC questet is. Nemsokára teszi fel azokat a videókat is -
#1658 rámész a gombra legurulsz majd lejön a másik és azzal felmész tádá:)) -
Ulthane #1657 A toronyba amugy hogy a pinaba lehet felmenni? -
Ulthane #1656 Bazeg, semmit nem tudok errol a jatekrol. :( -
#1655 Na slick ebben van gyógyír a kukacos bleedelős ellenfelek ellen is. Eszembe nem jutna ez magamtól :D -
#1654 Úristen ez a fasz lebasz a hídról! -
#1653 Najó mik vannak ebbe beszarok :D -
#1652 Utólag már nem. :D
Most nekem ez a miniboss meg 5. boss elég érdekes lesz. :D -
#1651 Hát ez a fa nem volt egy nagy mutatvány. Ez a vertebra chackle jó valamire? -
#1650 bázzeg itt mutatja hogy a fánál az npct hogy tudod elérni mielőtt megölnéd. Ez a lila covenant is, na ez már bukta :( Majd NG+ba -
#1649 Látom itt van egy mini is, azt hittem ő a nagy Boss. :D
Durva a pályatervezés amúgy.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.14. 22:10:31