5896
-
#1888 hát ja.körülbelül:) -
#1887 Mondjuk úgy játszani egy játékkal 15 órát (gondolom annyit bele tettetek) ,hoy nem tünik fel, hogy hollow vagy.
Meg azt mondani hogy a ruhák fegyverek nem érnek semmit mert az alap az jo. Hát nem tudom.
Olyan mintha kényszerből játszanátok. :) -
Ulthane #1886 Ez így van, told úgy, ahogy jólesik. De nagyon ne rohanj, még a nem elvakultaknak is tartogat csomó meglepetést a játék. vagy rohanj, de told végig 3-szor, egyre többet és többet felfedezve. -
Ulthane #1885 Ahh, én is alig várom. Megint mennem kell úszni előtte, szerdán és végig az járt közben a fejemben, hogy de jó lenne már tolni. :) -
#1884 jólvan tetudod :) -
#1883 Mert nem is akarom. :)
Az hogy bizonyos játékokat valaki nem szeret, az nem egy rossz meg jó kérdése.
Hanem stílus, érdeklődési, kör. -
#1882 Ma este végre tudom folytatni én is <3 -
Ulthane #1881 Dark, én megértem, hogyha bejön ez valakinek, nyilván habitus kérdése. Most próbálom én is másként tolni, mint DaS2-t, szóval most olyan fele-fele, de a prímet még mindig a nyers játék viszi el nálam. -
#1880 Én mindig csak úgy csak annyit, csak azzal, ami érdekel. Ennyit és egy cseppel sem többet. :) -
#1879 Nekem nem a szó jelentette a gondot értsétek már meg, hanem a gémplay-re kihatása.
Tökmindegy hogy nevezik, meg milyen a története, ha neleszól a játékba hogy irritálhasson, akkor gáz, ha nem akkor nem gáz.
Ilyen egyszeű. Túlbonyolítjátok. :) -
#1878 Ő az ha nem látom, az jó.
Én arról beszélek ami feltűnik és irritál, ami nem feltűnő az nem tud irritálni. Az zavart. Itt kurvaélet ha van is, vagy később, vagy soha nem fogom észrevenni. -
#1877 hát ja.alapból a történet szempontjából fontos.várjunk fogalma sincs róla mi miért van xd -
Bandicoot #1876 Lévén mész éscazt se tudod-érted mi történik így igen nehéz megérteni mi is a hollowing és miért... -
#1875 Nem csodálom egyszerűen ostoba dolog.
Úgy legyen nehéz valami, hogy közbe ne irritáljon.
BB-ben ilyen 1-2 odaút volt a bossokhoz. -
#1874 hát igen xd -
Bandicoot #1873 Nem is értem mivel tolják.... -
#1872 Hát de nem?
Annyira kurvára felesleges kin a játékban nekem semmi értelme nincs.
Így paraszt megoldásokkal is lehet nehezíteni egy játékot, de ez olyan hogy egy autós játékba állj meg keress pumpát, és fújd fel a gumit, mert ki van lyukadva és adott idö alatt kimegy a levegő. Hát a kurva anyádat, mondanám ezt. :D -
#1871 úgy hogy csak mennek és ütnek :D -
#1870 mindig része volt a játéknak.és mindig volt valami hátránya.szerintem jó dolog nincs bajom vele:) -
#1869 még jó hogy itt is van hollowed mód xd nemtudom hogy nem jöttetek rá -
Ulthane #1868 Ez a Hollow dolog nekem se jön be, bevallom őszintén. -
#1867 Mégis hol? A játék végén ? :) -
#1866 Gondoljátok ti, mert másképo áltok hozzá, más az elvárás. -
Ulthane #1865 "és etetgetni kell a csávót, mint egy tamagocsit."
-
#1864 Az.
Az miatt törötem a játékot ahogy van.
Minden játékot rühellek, a megölhetetlen ellenfelektől kezdve, az adagold a karakterednek a faszomtudja mit menet közbe.
Engem irritál. Nem bonyolult dolog, de irritál. -
#1863 Néha én se értem. A from ultimét ikszperiensz ezekből tevődik össze, lore, combat, felfedezés, npck, online. Egyik elem kiesik már nem olyan az élmény -
Ulthane #1862 És miben nyilvánul meg? Offline játszom, így fingom nincs. -
Ulthane #1861 Hát én nem látom, hogy lenne. Nem romlik a pofám, és nem kell külön itemeket bevennem, hogy unhollow legyek megint. Vagyis human. -
#1860 de van... -
#1859 Valami van írva a játék menüjében. D..ár..k...szosz...há...rom...
:D -
#1858 Ennyit nem sétáltam a játékba hogy tudjam, de ha te mondod akkor az. :D -
#1857 Valahogy így, és tegyük hozzá, ha eleve úgy állsz neki hogy nem is akarod elolvasni. :D -
Bandicoot #1856 Ti mégis mivel játszotok?? -
Ulthane #1855 A Hollow módra gondolsz? Azt én is rühelltem, hála istennek itt nincs. -
Bandicoot #1854 Hollowing.... -
Ulthane #1853 Biztos igazatok van, de olyan értelemben egyetértek Dark-kal, hogy én letoltam például a DaS2-t, de fingom nincs miről szólt. Valaki el tudja mondani itt a történetét fejből? Hasonlóképp, a BB-nek sem tudom mi a sztorija, és nem az angoltudás hiánya az oka.
Az olyan itemleírások, mint a "Sötétség Rendje régen kihalt mikorra a Szent Urna a legekeresttebb ereklye lett, de hollétét sötét homály borítja be", háááát, persze. Össze lehet tenni ilyen sztorit, mondjuk 200 hasonló mondatból, random sorrendben, és a játékos meg jojózza ki, de történetnek, jó narratívának nem az ilyet nevezem.
Nem véletlen, hogy semmire nem emlékszem a DaS2-ből.
A Witcher 3 sztorijára évek múlva is emlékezni fogok... -
#1852 Tudod, átalakulsz élőhalottá folyant és etetgetni kell a csávót, mint egy tamagocsit. :)
Meg az élete is ugye lemegy. -
#1851 Így is a BB-ben meg a Das3-ban untig elég ez a Frezy. -
Bandicoot #1850 Zombi mód? -
#1849 Na ezt elhiszem. Én akkor basztam félre a kontrollert, mikor az első bossnál megláttam, éreztem a kezelést.
Megmondom őszintén a Das2 még játszana, ha nem láttam volna meg a zombi módot, na az betett rendesen, igazából azért hagytam fel az egész játékkal. Még ha bizonyos részeken lett volna. De nem.
Mindennél jobban utálom az ilyet.