5896
ds35d07c.gif
  • Ulthane
    Én offline tolom.
  • Bandicoot
    Ahogy írta Norbi, nem feltétlen. Fejlődés is.
    Viszont igen, amennyit a Demon Soulsban szentségeltem ahhoz képest DS3 közben mintha hittanórán ülnénk...
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.15. 13:01:29
  • darkSectorxxx #1846
    :D kb.
    Lightosan szeretem a Das-t, csak semmi nyűg, meg erőlködés. A story alatt többször halnék mint a harcokban :D
  • darkSectorxxx #1845
    Gondolom a régi részekben nagyon fontos volt a pajzs használata.
  • Bandicoot
    -Mit parancsol az úr?
    -Duplahamburgert
    -Minden mehet bele?
    -Hús meg zöldség nem, köszi!
  • darkSectorxxx #1843
    Az fasza. Akkor gyengül a sorozat?
    Jó picit hülye és szubjektív a téma, mert az első után a többi már tapasztalattal van mérve. :D
  • Bandicoot
    Ez igaz.
  • darkSectorxxx #1841
    Pontosan. Amit szelektálok, az pontosan így műkszik a valóságban is.

Mikor bemegyek a boltba, veszek rafaello-t.
    Leeszem a külsejét, a mandulát kiköpöm, mert utálom és nem is érdekel, de az érzés amit ad nekem az egyik része olyan mint másnak aki a mandulát is imádja benne, csak mivel másképpen viszonyul hozzá, azt hiszi, másnak a fele csak fél élvezetet nyújthat. :)
  • Bandicoot
    Dettó. Imádtam főleg hogy rengeteg világba vittek el a halálos labirintustól a mocsáron át a varázslós sárkányos világoktól a farkasemberes vámpíros stuffokon át a modernkorig, a jövőig az űrbe, meg a posztapokaliptikus világokról nem is beszélve.:)
  • n000rbi
    Na most ha ezeket a megjelenés sorrendjében játszottad, akkor abszolút érthető, hisz' fejlődtél :)
  • Bandicoot
    Des>Das1>Das2
    Das3-at még nem vittem végig majd a végin itélkezem.
  • darkSectorxxx #1837
    Úristen, addig jó nekem. El ne mondjátok! ;)
  • AntiHero
    Pedig milyen jók voltak azok a könyvek. Ott figyelnek a polcomon. :)
  • darkSectorxxx #1835
    Mármint mihez kell gondolkodni, hogy eldöntsem mi érdekel? :D
  • n000rbi

• darkSectorxxx #1833
    Ez nem így műkszik. Mert másképp viszonyulunk a játékhoz. Ti érteni akarjátok. Én nem. Megtehetném, hogy lasabban menjek, de nem érdekel a story. Már amit csináltak.

A BB világa sem érdekelt. Hát még ez a DAS. :)
  • Bandicoot
    Te az a fajta gamer lehetsz aki ha régen "olvasott" kaland játék kockázatos lapozgatós könyvet, 5 perc alatt kivégezte mert szinte nem olvasott csak lapozott a megfelelő részhez, illetve az ujját ottartva megnézte melyik mit válasszon. És miután a végére ért kielemezte milyen karcsú játékkönyv vót!
  • partizan182
    Az a legnehezebb amit legelőször játszottál. Buta zombi mód pediglen van itt is, max nem találtad meg.
  • darkSectorxxx #1830
    Aha. Ja mondjuk az leg lomhább is köztük.
  • AntiHero
    Van itt is. :)
  • partizan182
    Jaja, érthető, mondjuk próbálni pont nem próbáltad de tény hogy gondolkodni kell hozzá szal nem csodálom :P

Érteni a sztorit és a loret TELJESEN új kontextusba helyezi az összes From játékot. A legjobb analógia tán ha veszel egy elég story-heavy TV sorozatot (legyen monnyuk a Lost) aminek elkezded nézni a 5. évad 6. részét. Namost, ki fogja jobban élvezni:

- Aki előtte letolta az előző 4 évadot, pontosan vágja ki, mi, honnan jött, miahelyzet?
    - Vagy aki még életében nem látott egy részt sem, sőt a mozgóképes agyi enciklopédiája kimerül a szomszédok harmadik évadában. És leveszi a hangot mert zavarja hogy beszélnek. Feliratot kikapcsolja mert nem tetszik neki a font. És ha már több mint 30 másodperce nem lőnek benne előre teker 2 percet mert unalmas.

Szal kb ez a különbség.
  • darkSectorxxx #1827
    Ja meg áldom az eget, hogy itt nincs ilyen buta zombi mód.
  • AntiHero
    Das 1
  • darkSectorxxx #1825
    Amúgy szerintetek melyik nehezebb eddig?

Ds1, 2 vagy 3?
  • darkSectorxxx #1824
    Nekem brutál unalmas ezekben a játékokban ott álni egy npc elött és magyarázni meg halgatni mit fecseg egy olyan világról, amit még ha át is rágnék később ha elmúlik a kihívás varázsa, egyszer is visszagondolnék rá.

De most komolyan. Nekem ez nem egy rpg mint mondjuk egy Final Fantasy.
    Én csak a harc miatt futtatom a ps4-et. :)
  • darkSectorxxx #1823
    Hát nem tudom, értem mire célzol a meséléssel. Csak én vagyok ilyen, hogy ez a féle mesélés nem köt le....
  • TDC Geronimo
    :/
  • darkSectorxxx #1821
    :D
  • darkSectorxxx #1820
    Érteném ha elolvasnám. Ha piszokmód lekötne még nenném a fáradságot lefordítani azokat a részeket, amik nem érthetőek.

De kurvára hazudnék ha azt mondanám hogy érdekel. Elnyomom mindet.
  • TDC Geronimo
    helyette van egy brutálisan felépített világ ahol az npck, tárgyak és maga a pálya is meséli a történetet.
  • darkSectorxxx #1818
    Ügyes amúgy a stúdió, mert spórolnak az átvezetőkön pénzt. :)

Helyette van egy nyers játék, ami eladja magát a nehézségével. :D
  • Bandicoot
    Meghóttak a sneciek!
  • TDC Geronimo
    LOÁL

Te angol tudás nélkül a lore részéből semmit se értesz se NPC questekből pedig ez is egy meghatározó része a from játékoknak
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.15. 12:33:26
  • darkSectorxxx #1815
    Ja hogy van története a From játékoknak. Á értem, jó tudni.
    Eddig összefoglalná nekem valaki, az 5. Boss-ig. Milyen fontos események történtek? :D
  • Bandicoot
    Nem. Abszolút nem fontos egy játék és szereplőinek sztorija.
  • darkSectorxxx #1813
    Felvetődik a kérdés, hogy fontos-e tudni?
    :)
  • darkSectorxxx #1812
    Youtube az ember legjobb barátja. :)
    Nekem az már nem szórakozás hogy kilómétereken keresztül üssem a falat. Majd ezt meghagyom a fanoknak. :)
  • Bandicoot
    Felvetődik a kérdés: tudod is mit miért adsz és miért kell nekik?!
  • Bandicoot
    Az igen úgy is kell...
    Te leszel a Dark Souls 3 Columbus Kristófja...
  • darkSectorxxx #1809
    Akkor furdal a kíváncsíság, hogy mire, más nin, ha van egy karakter, az x-et megnyomom, vagy ad valamit, vagy kér és később nyomok give-et. :)

Vagy ezekszerint bonyolultabbak is vannak. Mert eddig kb 10 ilyen lehetett max.