960
-
G_ArchAngel #120 Es amikor elfogytak a tartalekok, akkor már csak a híd két végén felgyülemlett párezer zombin kell átmenni. Nagy ötlet... -
#119 De amugy tényleg miért is kinlodnak, mint a másik sorozatban is.
Azért mindefele vannak erődök, akár középkori várak,stb
Az is elég lenne ha egy hídra felmennek és lezárják a kétvégét és kész de mindig olyan helyre mennek ahol a zombik könnyen utol érik őket, mondjuk egy farmra :-D -
#118 Tudod, mi ez, amit leírtál? A World War Z minisorozatos feldolgozása az HBO-n egy alternatív univerzumban. -
#117 ja, a kezdeteket, de ne megint néhány átlag ember szemszögéből, mert azt úgy is ismerjük már... engem jobban érdekelt volna, hogyan omlik össze a kormány, az irányítás, a hadsereg... hogyan mi van a tengeralatjárókkal, repülőgép hordozókkal stb, mindenhol egyszerre ütött be a baj, vagy voltak akik megúszták egy ideig... persze ha ezt a poént itt ellövik, akkor a másik sorozatban már nem lesz olyan hatása ha esetleg eljutnak valahova... -
Pares #116 Ja, hogy rögtön zombihordákat meg mészárlást akartok. Érdekes, mintha előtte pont azt akartátok volna, hogy a kezdeteket mutassák be. Szerintem pedig eddig teljesen jó, szépen lassan beindulnak az események. -
#115 Ez eddig semmi... reméltem, hogy nem egy ugyanolyan drámát kapunk majd... a gagyi sablon szereplők, és egyik sem érdekel kicsit sem.. -
#114 hát ez már nem volt olyan jó mint a start.
a mai részünkből megtudhattuk hogy a tipikus sablon elkényeztetett ámérikai gyerekek okozhatják a legtöbb bonyodalmat egy zombis sorozatban.
hülyepicsa csaj? pipa
drogfüggő sutyerák? pipa
debil, "eggyéválok a tömeggel, hippi vagyok szabadságot" sutyerák aki inkább kimegy tüntetni egy homeless haláláért, minthogy felvegye a kurva telefont? pipa
még ez a pufi Tóbiás gyerek volt a legnormálisabb, a maga kis introvertált módjával, ő bezzeg egyből tudta hogy mi a szitu.
argh, öreg vagyok én már ehhez. amúgy végig csodáltam a produkciót, nagyon szeretem a bátyus sorozatot, hiánypótló hogy a kezdeti dolgokat is bemutatják.
Nekem tetszik hogy legalább senki sem az a tipikus beosztott szereplő (ugye a WD-ben ottvan a seriff, a katanás közelharcos, az íjász stb stb.) itt meg csak úgy random vannak emberek. nyilván itt még nagyobb hangsúly lesz a drámán és az érzelmi kontrasztokon.
A drogos fiú amúgy cska szerintem hasonlít kurvára johny deppre? hihetetlen az egyezőség szerintem!
Az áramos dolgot valaki magyarázza meg, szeritnem az hülyeség volt, pár szerver meg "kezelők hiánya" nélkül is szerintem jóval több ideig futnának tartalékon az erőművek, bár LA-ban szoktak lenni áramkimaradások a kánikula idejében a háztartások fogyasztása miatt. kitudja.
összességében nem rossz, még ízlelgetem mint egy neves sörgyár spinoff-citromos sörét... vagy élvezni fogom, vagy savanyú képpel kukázom
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2015.09.01. 22:20:55 -
#113 hátha nem élik túl ez a pár részt ami még hátra van :-D -
#112 :D -
G_ArchAngel #111 Talán 10-12 éve vagyok sorozatfüggő, mármint letölt, megnéz, darál évadokat típus.
Nem emlékszek még egyre sem ennyire rossz és unszimpatikus szereplőkkel. Senkit nem kedvelek egy kicsit sem és mielőbbi halálukat kívánom... -
#110 Első két rész után korrekt. -
HuNNter #109 -
Prof William #108 Jó volt a második rész is.
De ahhoz képest, hogy mennyire az elején van a dolog kicsit furcsállottam az áramkimaradásokat. Úgy gondolnám az még később kellene hogy jöjjön.
A karakterek sztem jók. Meglepő módon a drogos srác tűnik eddig a legjobban összeszedett karakternek.
Az hogy nem halmoznak fel készleteket sztem teljesen helyénvaló. Nem szabad elfelejteni, hogy nem zombifilmeken nevelkedett vérbeli túlélőkről van szó, hanem egyszerű átlagemberekről, akik egy számukra ismeretlen helyzetbe kerültek.
Természetes, hogy nem számítanak a világvégére, hanem arra hogy a hatóságok idővel normalizálják a helyzetet. Na meg hogy nem lesz víz a csapban, Amerikában? Ezt meg közel elképzelhetetlennek tartják.
De látszott, hogy van pár ember aki már elkezdte a készletek felhalmozását. Csak éppen nem a hőseink azok.
A lány meg nem csoda hogy kiállhatatlan... Fiatal, lázadó és kamasz valamint a szépen felépített életében most először találkozott valami olyasmivel, amit nem lehet egy kis világfájdalommal meg szobába zárkózással orvosolni...
Kíváncsian várom a harmadik részt... -
#107 Ő zombi-rambót várt:) nemtudja hogy nem kötelező nézni :p -
StrikeFor #106 ???? -
#105 Szerencse ,hogy kevés rész lesz fájdalom nézni annyira lassú :( -
StrikeFor #104 brutál! -
haxoror #103 Nekem pont ezért tetszik mert akármennyire idegesítő némelyikük legalább hihető karakterek és kb tényleg ez az ami történne, még nem pontosan tudják hogy mi van de már érzik hogy valami kurva nagy baj van és "beindultak", elsőre ösztönösen mindenki próbálja összevadászni a családot/barátokat, nincs semmi terv, egyik sem "prepper", szép lassan (vagy inkább gyorsan) rájönnek majd hogy le kell lépni, Tobájesz már adott pár tippet a szőkének, menni fog ez :)
kíváncsi vagyok a kezdő csapatból hányan fognak már a legelején meghalni -
HuNNter #102 -
StrikeFor #101 azért még abban bíznak,hogy a hatóságok megoldják a problémát...még nem ismerték fel ,hogy mennyire "globális" a probléma...... -
#100 Min hallgatod? Mármint a hardware, valami surround rendszer vagy sima stereo? Ha az utóbbi, akkor érdemes lenne megnézni a beállításokban mire van állítva a hangszóró konfiguráció. Abból lehetnek ilyen problémák, ha pl sima két hangszóró vagy 2.1-es stereo mellett a szoftver sorroundra van állítva: lehalkulhatnak, eltűnhetnek csatornák. Ha surround cuccod van, akkor simán felhangosítod azt a csatornát amelyik halk (a párbeszédeket mindig az elöl-középsőre keverik). Hirtelen ennyi jutott eszembe. -
#99 -
Kamionsofőr123 #98 és a VLC hangerőszabályzó maxon van? -
#97 én is azzal. nem fogalmazok jól, mert nem nagyon halk, de érezhetően hangosabb minden más -
Kamionsofőr123 #96 nekem tökéletes volt mivel játszottad le? én VLC-vel. -
#95 btw csak nálam nagyon halk ahogy a szereplők beszélnek? minden más hang pedig hangos...minden más sorozat, videó, zene működik normálisan, kivéve ez :D -
Kamionsofőr123 #94 Én ha ilyen helyzetben lennék biztos, hogy első lenne gyógyszer+fegyver+víz+kaja gyűjtés, esetleg még a kocsiba üzemanyag.
SPOILER!
A dagi gyerek ott hagyta a suliban a kaját vagy csak nem mutatták ahogy kihozza?
A főszereplő szőke nő meg ahelyett hogy a vért mossa ki már rég fel kellett volna töltenie egy csomó palackot csapvízzel...
A főszereplők közül senkinek sincs semmi lőfegyvere ezt sem értem. Lőfegyver nélkül halálra vannak ítélve...
Nem értem a karaktereket, már rég a túlélésre kéne felkészülniük nem pedig ennyit szarakodni... -
IXEMGabeo #93 most lestem meg...jol indul a sorozat, de valahogy nekem a szereplok itt is laposak meg az elejen, ez persze valtozhat ahogy halad elore a sztori...melegszik a helyzet
egyedul a drogos srac Nick es a Tobias gyerek tunik eletkepesnek a reakciojuk alapjan...a tesoja Alyssa viszont mar most baszottul idegesit... -
Prof William #92 Kösz szépen!
Nézte valaki a hajnali részt? Én majd este tízkor lesem meg. Remélem most nem fogják lehagyni a Fear Fórumot... -
HuNNter #91 -
#90 Első évad vége, második eleje. -
Pares #89 TWD wikiből:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Pathogen
Most, if not everyone, on the planet within The Walking Dead universe somehow contracted the pathogen that, for reasons and through means unknown, brings the dead back to "life." It is unknown how the disease is spread, though its almost-total infection rate worldwide suggests it is either water-borne, air-borne, or both. The exact taxonomy of the pathogen is unknown. The pathogen itself does not kill its hosts, but it seems to weaken their immune systems considerably, to the point where even minor illnesses are far more fatal than normal to humans.
Meg nem mondom neked melyik részben volt, talán amikor elhagyták a CDC-t, de emlékszem, hogy szó volt a meggyengült immunrendszerről. -
Prof William #88 Ez az immunrendszer gyengítést mikor mondták (az alapsorozatban gondolom) mert nem rémlik...
Amúgy ebből kiindulva Rickéknek ahogy ott mosdatlanul, koszosan, vérben és bélben dagonyázva haladnak végig az évadokon már rég meg kellett volna betegedniük.
Jut eszembe a Fear Fórum az első részt kibeszélő része megnézhető valahol?
A 22.00-ás rész után nem adták le... -
Pares #87 Azt tudni, hogy a zombivírus önmagában (ironikus módon) nem halálos, de legyengíti az immunrendszert. -
Prof William #86 A dílerrel való beszélgetés közben elhangzott, hogy Gloria vasággyal együtt 40 kiló meg hogy "alig találtam vénát azon a csajon."
Szerintem túllőtte magát, vagy a szervezete éppen aznap nem bírták tovább.... -
Sequoyah #85 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet, hogy a csaj tullotte magat es siman a drogba halt bele. De ez szerintem olyan kerdes, amire nem fogjuk megtudni a valaszt, es talan az alkotok fejeben sincs ra valasz. -
#84 Akkor hétvégén lesz mit nézni:D -
#83 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Reagálva a fekete srácos felvetésedre, szerintem a Glória nevű kiscsajt sem harapták meg.....bár engem érdekelne, hogy mitől zombult meg...mert egy igen nagy darab konyhakés áldogált ki a bordái közül :D -
#82 De gyors vagy :D -
Prof William #81 Igen. Most hétfőn volt az első rész 03.00 -tól meg este 22.00-tól.
Hétfőként fogják adni...
Itt a második rész előzetese... Ez már a normál, csakis a 2-ik részre vonatkozó előzetes...