960
-
Quantumleap #440 Ez az üldözés meg tényleg túl korai. Max két hét és már jönnek a Neganok? Ez kicsit erős...
Nem feltétlenül korai, ha olyanokról van szó, akik már a járvány előtt is fosztogattak (pl. kalózok). Ők nyilván reflexből alkalmazkodni próbálnak, és hasznot húzni a(z ekkor még sokak által átmenetinek remélt) káoszból.
-
IXEMGabeo #439 dramai elemeket kovetem leginkabb itt es a Walking Deadben is...ha egy egy porgosebb resz kimarad, mert nem olyan toltetu az adott epizod lenyegeben elkezdem mas szemszogbol elemezni...nalam azt dobta a gep, hogy igen is az apa reakcioja nem volt tul jo tehat a szinesz is gagyi, meg a dramaert felelos irok is...en ezt igy gondolom pont ez volt a baj, hogy a szituacio nem felelt meg a valosagnak...
a feka, aki a hajot vezeti o eddig rendkivul jol jatszik...eddig o az, aki maris kepes jozan donteseket hozni, de elobb utobb el fognak kezdeni lazadni ellene a hajon levok, mert diktatorikus alkat... -
#438 nekem már onnantól baromság az egész TWD és a FTWD hogy előtte nem tudták, hogy mi az hogy zombi... :D
Znation ZS kategóriás Asylumos sz*r, de mindegyik rész szórakoztatóbb, attól még persze nézni fogom továbbra is mindhármat, csak néha fura elhinni hogy ez állítólag A kat, az meg ZS.. :) -
#437 Ez egy sorozat kell a drámázás ,jó ez így.
Sosem értettem ,hogy egy film/sorozat kapcsán miért mindig a valósággal a való élettel akarja mindenki összevetni. Ez egy fáking sorozat amit az írok megírtak minden úgy történik semmi köze nem kell, hogy legyen bármiféle valósághoz sem. -
Prof William #436 Apucinak olyan parasztlengőset kelet volna adnia viszonzásul a srácnak, hogy az kitöri a hajó oldalát. De persze ilyet nem csinálunk...
"Kedvencem" a Jericho c sorozatban volt: Kitör az atomháború és az apuka elkezd rendelkezni hogy mit kell csinálni (kádat megtöltnei, gyorsan kaját boltból stb) a lánya meg kiakad, hogy "MIÉRT MONDOD MEG MINDIG HOGY MIT CSINÁLJAK! " és hisztisen elrohan... Erre a az anya szemrehányóan: "Túl kemény vagy hozzá..."
Ó én kérek elnézést, hogy apokalipszis közben méltóztatok kicsit nyersebb lenni...
Ez az üldözés meg tényleg túl korai. Max két hét és már jönnek a Neganok? Ez kicsit erős... -
IXEMGabeo #435 kicsit tul korainak erzem, hogy maris "vadasszak" oket meghozza a vizen...uszo lebego zombi megint hulyeseg bar errol volt vita, hogy a zombik nem kepesek megfulladni...
mindezek ellenere a reakciok tetszettek, kissrac kirohanasa mondjuk tulzas volt, hogz megutotte az apjat...oke meghalt a mama ki vagyunk akadva kamaszok vagyunk, de baszki az apjat okollel akkor se kellett volna megutnie...lehet en vagyok maradi, de ezert engem ugy megbuntettek volna mint a huzat...zombi vilagvege ide vagy oda... -
Quantumleap #434 Megelőztél. -
#433 3. évad konfirmed -
Pares #432 Attól tartok nem láttál még igazi zs kategóriás sorozatot... pl. Falling Skies utolsó néhány évad... -
Madi92 #431 ÁÁá, alap walking deadben is ez megy. :D
Én már ott egyszer leírtam a véleményemet az ilyen emberkékről, de tök mind1. Minden rész után jönnek majd a megmondó emberek.
Egyszerűen fel nem foghatom, hogyha valami nem tetszik, miért kell megnézni, majd beböfögni a topikjába, hogy úúúú deszar. -
Quantumleap #430 Azt azért remélem, hogy most eltűnnek majd a negatív kommentelők, és nem kell a teljes sorozat alatt olvasni őket. Oké, nem tetszik, legegyszerűbb lelépni. -
#429 ZS és abból is a legszarabb -
Dobronski #428 MI EZ A SZAR jézusom. ZS kategória -
eddaniel #427 nahh, én a második részt már nem nézem. qrvára nem érdekel hogy kik jönnek utánnuk, (nyalván egy vízi negan horda) szánalmas ez a "sorozat" -
#426 Vízen az egyik legköltségesebb forgatni.... -
#425 Ezt kajálják az emberek.
Az évad fele szerintem a hajón fog játszódni, szóval annyira nem is költséges csinálni.
Ezt már most úgy érzem, hogy kifulladt a sorozat, a twd-nek elgalább ehhez 5-6 évad kellett, de ez már a másodikra elérte ezt. -
Prof William #424 ''Aki eddig gondolkodott, hogy folytassa-e vagy dobja a fenébe, annak egy csattanós választ adtak..."
Vagyis hogy dobjuk a francba? Mert akkor tulajdonképpen családdrámás Walking Dead 2-t kapunk, csak rossz szinészekkelm csak nem annyira elrohadt zombikkal.
Az első évad első 3 része nagyon jó volt de utána nagy öntökönszúrás volt, hogy pont a lényeget hagyták ki.
Ha lett volna egy kis eszük akkor még csak ott tartanának, hogy most érkeznek meg a katonák a kertvárosba. És az előző évadban pedig végignézhettük volna ahogy lassan ellenőrizhetetlenné válik a helyzet...
De mert annyira kellett a Walking Dead 2! -
#423 Pont Strand az akinek semmi keresnivalója nem lenne.
"nagyon hasonló lesz a Walking Dead -hoz"
Szóval ez is egy céltalan,poszt-apokaliptikus szappanopera lest csak azon karakterek maradnak ki, akik legalább egy minimálisan érdekessé teszi az egészet.
Illetve itt nincs Rick, de még Carolt sem látom szóval kár a gőzért. -
#422 Zseniális szezonkezdés!
Aki eddig gondolkodott, hogy folytassa-e vagy dobja a fenébe, annak egy csattanós választ adtak...
-
#421 Hát én is valahogy így vagyok mint az 1. évad végén, hogy Nick és Strand karaktere még hozhat valamit, a többi egy felejthető zombikajának való szerencsétlenség és számomra a sztori sem tűnik túlzottan izgalmasnak ezekkel a lebegő zombikkal.
Jól indult anno a széria, az első 3 rész nagyon fasza volt, de utána úgy süllyedt lefele, mint kavics a vízben sajnos.
Még 1-2 részt végignézek, hátha csoda történik, de ha marad a színvonal, akkor kibírom októberig járkálók nélkül. -
Prof William #420 Évadnyitóhoz képest meglehetősen unalmas volt. Úgy tűnik a nagy szavakkal ellentétben tényleg Walking Dead - The Swimming Dead lesz a sorozat.
Egyedül a drogos srác és a néger pali szimpatikus eddig.
Az utána lévő WD kibeszélő volt a legjobb, ahol a készítők lelkesen nyilatkozták, hogy valami új irányba terveznek menni ezzel sorozattal, ezért hamarosan nagyon hasonló lesz a Walking Dead -hoz.
Hát kapják be. -
Pares #419 Jó nő, csak buta. Vagy naiv. Ilyen karaktereket meg nagyon nem szeretek. Nem hogy örülnének, hogy túlélték, és jó helyük van, még hősködni akarnak... -
#418 nem volt túl izgalmas nyitány. egyetlen pozitívum h Alycia ebbe a "kislányos" szerepbe is jó nő :D -
#417 Most ez komoly, hogy a Filmmánia csatornán is leadják 22 órától az FtWD-t? Azon a csatornán, ahol többnyire 20-30 éves, vagy újabb, de noname B filmek mennek? -
haxoror #416 Ahh, nekem nagyon bejött!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egyetlen ami zavart hogy Alicia tényleg zavartalanul tudott Jackel beszélgetni? Fel kellet volna hogy tűnjön a többieknek, az a hajó nem olyan nagy. Tippre Jack egy ex-parti őrség aki kalózzá váltott, legalább is abból ítélve ahogy az a jacht szitává lett lőve.. -
#415 Én láttam. Walking dead 2.0 az egész....csak ez vízen. -
Prof William #414 Megvolt az első rész. Látta már valaki?
Én meglesem az első pár részt, de ha tényleg letudtuk az egész járványkitörést és Walking Dead 2-lesz akkor dobom a francba.
Hány részes lesz ez az évad? -
Prof William #413 Új bemutató. Akciódúsabbnak tűnik, de egy trailernél ugyebár sosem lehet tudni...
-
#412 Nem. Ez egy crossover lesz. Ugyanaz a járvány csak más szemszögből, más szereplőkkel, más helyszínen. Ez ugyanakkor játszódik mikor Rick megsérül, kómába kerül, majd felébred. Csak ez a történet a nyugati partról indul. -
#411 WTF????!!!!
még jó hogy nem néztem meg :D -
Prof William #410 Áprilisban kezdődik... Várja valaki? Én nem is tudom. Az előző évad elég nagy profáraesés volt. Főleg hogy hónapokon át az ellenkezőjét bizonygatták annak, ami végül is történt.
Április 11 -én jön a Fear the Walking Dead második évada
De akkor most mi jön majd? Walking Dead 2? -
#409 http://comment.blog.hu/2015/12/04/mar_forog_a_fear_the_walking_dead_masodik_evada -
#408 Megnéztem a 462-t, azt hittem ez 8 rész, de baszki, pont akkor lett vége, amikor érdekes lett volna, addig semmi nem történt... elég lol. De hát akkor jövőre majd a kövi nyolc részben kiderül, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az ázsiai csaj fog csatlakozni a FTWD-hez. Vagy a srác, de inkább az előbbire tenném le a voksom. -
gombabácsi #407 most néztem végig a sorozatot... hát nem vagyok elájulva tőle.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pl azt nem értem hogy szinte nem is hallgattak rádiót, tévét, pedig elvileg azok is működhettek még amíg áram is volt... és a tévé, rádió, internet azért ilyen helyzetben is az egyik legfontosabb infó forrás
-
#406 Jó ez a 462-es walking.
5 részt nézem meg ami alig pár perc már évtizedek ver erre a rendes fosra. -
Quantumleap #405 Úgy értem, hogy a kórházból -amit hamarosan ellepnek a zombik- való menekülés közben. -
haxoror #404 Nem abban a pillanatban kezdtek menekülni, már napok óta ezen a témán agyalt mindegyik.
Én 100% hogy nem hagytam volna ott, a doktornő tudta hogy itt a világvége és mégis maradt hogy segítsen az utolsó pillanatig szóval nem egy emo-típus.
Magammal viszem és később meggyőzöm hogy nem ez az utolsó pillanat és még mindig szükség van a segítségére. -
Quantumleap #403 Igazad van, de akkor, a menekülés pillanatában, nem biztos, hogy az ember ennyire előre gondolkodik. -
IXEMGabeo #402 Egy ilyen vilagban egy doktor rendkivul fontos....az en velemenyem, hogy iszonyu nagy hiba volt otthagyni...haborukban is az orvosokat ovjak a leginkabb, hogy a katonakat tudjak apolni, akiket idokozben meglonek...
Mas emberek vagyunk nekem az lenne a fontos szempont minel tobb tulelo legyen plane egy doki... -
#401 Rákérdezni rákérdezett az egyik a dokinál, hogy nem jön-e velük. Ő nemet mondott, akkor ennyi. A valóságban egy idegennel én sem foglalkoznék többet. Rákérdeztem, nemet mondott, akkor ez van. (Amúgy se vagyok az a másikra ráerőszakolok valamit típus. Gondolom már mindenkivel volt olyasmi, hogy mondogatták, hogy "na egyél... na csak ezt a kis adagot... na legalább kóstold meg... stb. Én egyszer megkérdezem, ha nem, akkor nem. És én se szeretem azt, ha győzködnek valamiről.)
Nem egy embert akartak megmenteni, hanem a fiukat, illetve Salazar pedig a feleségét. Azért ők nem csak 1 emberként számítanak náluk, hanem olyan emberként, akiért bármit megtennének.