3294
banner
  • Zozo0122 #890
    Még 1 perc :D Jövünk Iudex Gundyr, készülhetsz :D
  • Laza
    Már kicsomagol :)
  • Terawatt
    *veri a seggét a földhöz* kezdődjönma''
  • Laza
    Már izzítom ... stream is belőve :)
  • CarajoEsp
    Percek kérdése:)
  • Zozo0122 #885
    Végül is, majd meglátjuk :) De először elolvasok mindent és kibogarászom a loret :D
  • mans
    Ebből a részből is készítesz csideót?
  • MerlinW
    Steam: "A játék feloldásáig körülbelül 1 óra van hátra."

Tehát éjfélkor indulhat a móka:)
  • Zozo0122 #882
    Akkor fogom kezdeni a new game plust :DD

Amúgy nem, igyekszem majd beosztani, meg azért lesz holnapra más tennivaló is bőven. Nagy kár, hogy már nem tudok 5-6 órákat játszani, mint régen :D
  • wedge31
    Mázlista, én csak szerdán tudok belekezdeni a mókába.
  • Zozo0122 #880
    Wow, le is jött, 8 perc kellett az egésznek Azt hittem, majd itt szenved nekem órákat a cuccos. Akkor gyakorlatilag éjfélkor indulhat a mészárlás? :D CET szerint nézi?

Ha igen, akkor el kell ugranom az éjjel-nappaliba rágcsáért, holnap nincs meló, 2 karton víz meg már be van készítve...
  • Zozo0122 #879
    Na, most vettem meg, 3 perce kezdtem meg az előtöltést :)
  • Laza
    Nem mondta senki sem, hogy a DLC-t vedd meg, külön (is) kapható ... majd megveszed, ha eldöntötted, hogy kell ... az SP jelenleg csak annyit jelent, hogy biztosan lesz kiegészítő tartalom a játékhoz ... és meg kell jegyezzem, eddig a Souls játékok esetében mindegyik megérte az árát, nem 5 perces vackot adtak az SP-ért.
  • Laza
    Nékem meg az Instant Gamingról ... már csorog is lefelé :)
  • hun atlas
    Király! Akkor lassan nekem is megérkezik. Igaz, itt faluhelyen 14MBs-sel tudok csak tölteni, este pedig én is, tesóm is masszívan foglaljuk a sávszélességet, szóval marad az éjszakai töltés. Szerencsére a gépem olyan szépen duruzsol, hogy rögtön álomba ringat. :)
  • Kandurex
    Megjött a kulcsom a greenmangaming -ról...salala :D

My body is ready to anal rodeo

Egyúttal válasz kaptam erre is: #855 (elég csak bedobni)

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.11. 17:42:04
  • jarlaxxe
    Miyazaki-san, kezében biztos egy estus flask van...
  • wedge31
    Lassan indul a party...

• Mr_no_NaMe
    hát eddig nyilván nem vettem játékokat, mert tudtam hogy ez megy :D De ezt muszáj vagyok megvenni mert szeretem. Valszeg ez lesz az utolsó kb :D Gusztustalan.
  • jarlaxxe
    Ha jól tudom nem lesz denuvos a játék tehát tényleg nem lesz kötelezö megvenni...
  • Myselor
    nem kötelező rögtön megvenni sőt egyáltalán nem.különben nemtudom eddig hol éltél de már nagyon rég óta ez megy :d
  • Was
    Majd megveszed menetközben, vagy utólag, ha akarod. Nem ez lesz az első season pass a játéktörténelemben.
  • Mr_no_NaMe
    elég gusztustalannak tartom, hogy még a játék se jelent meg, de fizessek külön egy dlcért? mi ez? konkrétan ez a 3. játék amit életemben megvásároltam láttatlanba, és még húznának rólam több pénzt? vagy én nem értek valamit, vagy nagyon gusztustalan lett manapság a játékipar.
  • Myselor
    dlc-k. jobb esetben legalább 3 jön :D
  • Since
    cdkeys.com-ról mikor küldik ki a kulcsokat, tudja valaki?
  • Mr_no_NaMe
    Amúgy mi ez a season pass? El nem tudom képzelni, hogy miért akarnak +20 eurót elkérni egy olyan dologért, amiről nem is nagyon akarják megmondani, hogy micsoda.
  • Mr_no_NaMe
    cdkeys.comról előrendelve :P

kár hogy holnap dolgozom egész nap
    Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.04.11. 12:56:01
  • Voltan
    Jaja, én előrendeltem náluk, kaptam visszaigazolást róla.
    Gondolom, elfogyott előrendelésben, bár fura, hogy teljesen levették a honlapról...
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.04.11. 11:15:41
  • wedge31
    Eddig mindig ugy volt, de ezt írni is szokták a honlapjukon, csak most ahogy nézem teljesen eltünt a kinálatukból.
  • hun atlas
    Tényleg, az éjfél az most nem a CEST lesz, ugye? Mert akkor itthon hajnali egy körül jönnek majd a kódok. Legfeljebb holnap reggel beizzítom a letöltést, mire hazaérek munkából, már ott vár a játék. :) Bár nem haragudtam volna meg, ha ők is lehetővé teszik az előtöltést.
  • Voltan
    CDGalaxisnál nyitás körül már át lehet venni, nem tudjátok?
  • Kandurex
    Persze...ma fogják, 0:00 perckor.
  • hun atlas
    Látom, te is gmg-n vetted. Most küldik a kódokat?
  • hun atlas
    Greenmangaming-en vettem kb. 13 ezer forintért. A kódot sajnos még nem kaptam meg.
  • Kandurex
    Nyah, megvannak a preload fájlok, elég ha csak bedobom a SteamApps\depotcache -be? Nem fogja még egyszer letölteni?
  • Moby
    De nagyon elmentünk offtopikba. Miközben a polygon nagyon jól összszedte már a probléma lényegét.
  • Moby
    Értem, csak továbbra sem ez a téma. Én is sokmindent vásároltam már ilyen helyekről, és sosem volt problémám. Ellenben vettem már (pontosabban kaptam) dobozos játékot, ami eredeti fóliában volt, és amikor be akartam aktiválni, közölte hogy a kód már használatban van. A support megoldotta, de nincs kétségem afelől hol kelt el az a kód (hogy miként jutnak pl. az ukránok hozzá a kódokhoz óriási tételben, arra ötletem sincs).
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.11. 09:09:12
  • Mr_no_NaMe
    Két kulcsot is rendeltem már G2playről, és soha semmi baj nem volt még vele. Ráadásul paypallal is lehet fizetni. Ezt is onnan fogom venni valszeg.
  • MerlinW
    Rengeteg játékot vettem hasonló piacokról (100+) és négyszer volt problémám, ahol minden esetben 24 órán belül visszautalták a pénzem vagy levásárolhattam újra. Egyetlen 2 perces Shield vagy Paypal report árán.
  • Moby
    Madmax kulcsot vettem kinguinen megjelenés napján 17.44-ért.
    Nemlopottak(TM). :D