3294
-
Zozo0122 #890 Még 1 perc :D Jövünk Iudex Gundyr, készülhetsz :D -
#889 Már kicsomagol :) -
#888 *veri a seggét a földhöz* kezdődjönma'' -
#887 Már izzítom ... stream is belőve :) -
#886 Percek kérdése:) -
Zozo0122 #885 Végül is, majd meglátjuk :) De először elolvasok mindent és kibogarászom a loret :D -
mans #884 Ebből a részből is készítesz csideót? -
#883 Steam: "A játék feloldásáig körülbelül 1 óra van hátra."
Tehát éjfélkor indulhat a móka:) -
Zozo0122 #882 Akkor fogom kezdeni a new game plust :DD
Amúgy nem, igyekszem majd beosztani, meg azért lesz holnapra más tennivaló is bőven. Nagy kár, hogy már nem tudok 5-6 órákat játszani, mint régen :D -
#881 Mázlista, én csak szerdán tudok belekezdeni a mókába. -
Zozo0122 #880 Wow, le is jött, 8 perc kellett az egésznek Azt hittem, majd itt szenved nekem órákat a cuccos. Akkor gyakorlatilag éjfélkor indulhat a mészárlás? :D CET szerint nézi?
Ha igen, akkor el kell ugranom az éjjel-nappaliba rágcsáért, holnap nincs meló, 2 karton víz meg már be van készítve... -
Zozo0122 #879 Na, most vettem meg, 3 perce kezdtem meg az előtöltést :) -
#878 Nem mondta senki sem, hogy a DLC-t vedd meg, külön (is) kapható ... majd megveszed, ha eldöntötted, hogy kell ... az SP jelenleg csak annyit jelent, hogy biztosan lesz kiegészítő tartalom a játékhoz ... és meg kell jegyezzem, eddig a Souls játékok esetében mindegyik megérte az árát, nem 5 perces vackot adtak az SP-ért. -
#877 Nékem meg az Instant Gamingról ... már csorog is lefelé :) -
hun atlas #876 Király! Akkor lassan nekem is megérkezik. Igaz, itt faluhelyen 14MBs-sel tudok csak tölteni, este pedig én is, tesóm is masszívan foglaljuk a sávszélességet, szóval marad az éjszakai töltés. Szerencsére a gépem olyan szépen duruzsol, hogy rögtön álomba ringat. :) -
#875 Megjött a kulcsom a greenmangaming -ról...salala :D
My body is ready to anal rodeo
Egyúttal válasz kaptam erre is: #855 (elég csak bedobni)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.11. 17:42:04 -
#874 Miyazaki-san, kezében biztos egy estus flask van... -
#873 Lassan indul a party...
-
#872 hát eddig nyilván nem vettem játékokat, mert tudtam hogy ez megy :D De ezt muszáj vagyok megvenni mert szeretem. Valszeg ez lesz az utolsó kb :D Gusztustalan. -
#871 Ha jól tudom nem lesz denuvos a játék tehát tényleg nem lesz kötelezö megvenni... -
#870 nem kötelező rögtön megvenni sőt egyáltalán nem.különben nemtudom eddig hol éltél de már nagyon rég óta ez megy :d -
Was #869 Majd megveszed menetközben, vagy utólag, ha akarod. Nem ez lesz az első season pass a játéktörténelemben. -
#868 elég gusztustalannak tartom, hogy még a játék se jelent meg, de fizessek külön egy dlcért? mi ez? konkrétan ez a 3. játék amit életemben megvásároltam láttatlanba, és még húznának rólam több pénzt? vagy én nem értek valamit, vagy nagyon gusztustalan lett manapság a játékipar. -
#867 dlc-k. jobb esetben legalább 3 jön :D -
Since #865 cdkeys.com-ról mikor küldik ki a kulcsokat, tudja valaki? -
#864 Amúgy mi ez a season pass? El nem tudom képzelni, hogy miért akarnak +20 eurót elkérni egy olyan dologért, amiről nem is nagyon akarják megmondani, hogy micsoda. -
#863 cdkeys.comról előrendelve :P
kár hogy holnap dolgozom egész nap
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.04.11. 12:56:01 -
#862 Jaja, én előrendeltem náluk, kaptam visszaigazolást róla.
Gondolom, elfogyott előrendelésben, bár fura, hogy teljesen levették a honlapról...
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.04.11. 11:15:41 -
#861 Eddig mindig ugy volt, de ezt írni is szokták a honlapjukon, csak most ahogy nézem teljesen eltünt a kinálatukból. -
hun atlas #860 Tényleg, az éjfél az most nem a CEST lesz, ugye? Mert akkor itthon hajnali egy körül jönnek majd a kódok. Legfeljebb holnap reggel beizzítom a letöltést, mire hazaérek munkából, már ott vár a játék. :) Bár nem haragudtam volna meg, ha ők is lehetővé teszik az előtöltést. -
#859 CDGalaxisnál nyitás körül már át lehet venni, nem tudjátok? -
#858 Persze...ma fogják, 0:00 perckor. -
hun atlas #857 Látom, te is gmg-n vetted. Most küldik a kódokat? -
hun atlas #856 Greenmangaming-en vettem kb. 13 ezer forintért. A kódot sajnos még nem kaptam meg. -
#855 Nyah, megvannak a preload fájlok, elég ha csak bedobom a SteamApps\depotcache -be? Nem fogja még egyszer letölteni? -
#854 De nagyon elmentünk offtopikba. Miközben a polygon nagyon jól összszedte már a probléma lényegét. -
#853 Értem, csak továbbra sem ez a téma. Én is sokmindent vásároltam már ilyen helyekről, és sosem volt problémám. Ellenben vettem már (pontosabban kaptam) dobozos játékot, ami eredeti fóliában volt, és amikor be akartam aktiválni, közölte hogy a kód már használatban van. A support megoldotta, de nincs kétségem afelől hol kelt el az a kód (hogy miként jutnak pl. az ukránok hozzá a kódokhoz óriási tételben, arra ötletem sincs).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.11. 09:09:12 -
#852 Két kulcsot is rendeltem már G2playről, és soha semmi baj nem volt még vele. Ráadásul paypallal is lehet fizetni. Ezt is onnan fogom venni valszeg. -
#851 Rengeteg játékot vettem hasonló piacokról (100+) és négyszer volt problémám, ahol minden esetben 24 órán belül visszautalták a pénzem vagy levásárolhattam újra. Egyetlen 2 perces Shield vagy Paypal report árán. -
#850 Madmax kulcsot vettem kinguinen megjelenés napján 17.44-ért.
Nemlopottak(TM). :D