3294
banner
  • Kandurex
    1. részre hasonlít. Szerinted mennyire pozitív akkor? :)
  • Tinman #969
    Első benyomások?
  • Kandurex
    3-4 órát.
  • Tinman #967
    Mennyi időt toltad eddig? :-)
  • Kandurex
    Egyébként elég nehéz. A backstab is jóval nehezebb, mint a betában. Rendesen félek a kámzsás lovagoktól.
  • hun atlas
    Praise the Sun.
  • Kandurex
    Telibekúrtan jó játék! Kezd el!
  • Tinman #963
    Komolyan nem tudom most ilyenkor mi van... pre-order, ok. Támogattam őket ok. Szavaztam oké. De TELJES és hibátlan élményt akarok!
  • Tinman #962
    Az a gondom vele, hogy be van harangozva ezer éve a Season Pass. Most tényleg toljam úgy, hogy nem teljes? Nekem ez örök gondom a pre-orderrel. Bloodborne is még bontatlanul áll a polcon... szépen lassan 1 éve.
  • wedge31
    Gondolom játszanod kellene vele.
  • Seth
    Az attol fugg. Vizualisan szeretned kenyeztetni magad vagy analisan ? :)
  • Moby
    Én két helyen rendeltem elő, a cdgalaxis rendelésem át tudod venni ha köll(apok ed.).
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.12. 12:36:50
  • Tinman #958
    Megjött a CE-m... most mi a teendő?
  • jarlaxxe
    A rúgás melyik gombra jön elő? bill+egérrel tolom.
  • Terawatt
    Ebben mi volt a spoiler? Jajj lesz egy boss ami használ egy fegyvertípust !!! Vagy esetleg a cleric mace-el kezd? Hülyeséggel ne tessék bele kötni másba, jól tudom mit kell spoilerbe rakni.

• Voltan
    Mindegy, megvettem digitálisan, olcsóbban.
    Minnyá megyek haza, és izzítom. Remélem, a steam nem rohad le, és lecsorog gyorsan
  • Newfronter
    Gameshop? Tegnap este rendeltem, most az előbb átvettem a ps4-es verziót.
  • Kandurex
    Spoiler baszod!
  • Terawatt
    Nagy fejszés boss a lépcső alól lekombózott úgy hogy már fent voltam. Mockoszcsíter Jó lesz ez srácok.

Cleric-et kezdett valaki? Azzal nyomom szokás szerint és nagyon hangulatos ahogy a mace-el pofozod a népet.
  • hun atlas
    Vagy vedd meg digitálisan, ez nem fogy el. Persze, ha nem ragaszkodsz mindenképp a dobozhoz.
  • Laza
    Én a DS1-nél jártam úgy, hogy elfogyott, pedig előrendeltem, de nem volt elég, vagy nem szállították megjelenéskor ... inkább megvettem digitálisan azonnal :)
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.04.12. 10:47:30
  • Zozzancs
    hurrá.....
  • MerlinW
    Csak collectors-ról tudok. Elvileg két héten múlva jön a következő adag. Ezért kell előrendelni a hájpolt dobozos játékokat:) Esetleg külföldről tudsz rendelni, nézz cseh, görög, lengyel, román oldalakat.
  • Zozzancs
    Valaki nem tud valami helyet ahol még kapni a játékot dobozosan? komolyan mondom, hogy vicc.... mindenhonnan elfogyott
    Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.04.12. 10:38:06
  • MerlinW
    Nem, de csak egy telefonhívás:)
  • Voltan
    A CDGalaxisnál már át lehet venni a játékot, nem tudjátok?
  • MerlinW
    Nem értem, miért olvasol DaS3 topikot, ha hírzárlat van nálad? :) Mindenki számára elérhető a játék, mi a fenének van a fórum, ha nem arra, hogy a játékról és élményeiről beszélgessünk? Ami valóban spoiler az abba kerül, de egyrészt amit írtam abszolút nem volt az, másrészt a játék első 5 percéről volt szó.

Ha nem szeretnél spoiler-be futni - amit mondjuk DaS esetében eleve nem értek - ne olvasd a topikot, amíg nem érzed úgy.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.12. 10:32:29
  • Laza
    Amúgy jól lehet sebezni, csak ne érjen hozzád :)

Ha valaki lezuhan, régen is feltette a szakadék szélére a lootot.
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.04.12. 10:27:14
  • hun atlas
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dob, legalábbis láttam egy videót, ahol leesett, de egy bonfire látogatás után ott volt a kard a helyén.
  • Zozo0122 #941
    Ne is mondjátok. Én nem toltam a BB-t, így elsőre elég gyors volt a harc, meg a bill+egérrel buziskodás amíg beállítottam megfelelőre, addig engem elpüfölt a gyíkocska meg Iudex is, de már belejöttem. Firelink mellett balra - hát az netto szopás, de úgyse megyek még oda, mert szerintem

oda kell a 20000 lelkes kulcs. Mondjuk azt meg lehetne csinálni, hogy lerúgom a francba, de félek, hogy akkor nem dob katanát. Valaki esetleg próbálta ezt? :D

• Laza
    Én kontrollerrel toltam végig a DS1-2-t (meg a DaS-t és a BB-t is :) ), mégis újra és újra szoknom kell ezt a gombkiosztást ... tegnap a játék elején állandóan megittam az összes Estust, miközben csak ütni akartam :D
  • Laza
    Tegyük hozzá, ez a játék első 5 percében van, szóval nem akkora spoiler :)
  • Zozzancs
    Lehet még kapni valahol PC-s verziót dobozosan? kb az összes üzletet végig néztem, de mindenhol elfogyott
  • Kandurex
    Az anál pumpás gyors vonat spoiler?
  • Kandurex
    Nyugi, teljes sebességgel robog feléd egy gyors vonat, rajta egy anál pumpával

...firelink mellett van balra.

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.12. 10:09:42
  • mans
    Van még ilyen jó spoilered?
  • MerlinW
    XB kontrollerrel: B (futás) + bal gomba irány + benyom.
  • MerlinW
    Vicces volt az első 10 perc:) Megyek a tutorial területen, - kontollerrel ügyetlenkedtem, próbálgattam, sosem játszottam Souls játékot kontrollerrel - látok egy ösvényt "Turn back" jellel a földön. Mondom akkor megnézzük mi van ott:) Nagy tisztás 20-30 vértócsával a földön. Mondom na mi lesz itt vazze?:) Nekem jött a kristálycica, levertem karcolás nélkül - közben többször is belekavarodtam a kontroller gombjaiba:) - majd elkezdtem értetlenül nézegetni a vértócsák szellemeit, hogy sikerült meghalniuk ott:)
  • Kandurex
    Már kezdtem mosolyogni a játék nehézségén, Fire link shrine -ig egyszer haltam....és mindegyik mini bosst arcon vertem. De most csúnyán belefutottam egy anal rodeóba. 20. perc.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.12. 09:39:36
  • Was
    DVD-ről telepítette valaki? Mennyit tölt még le pluszban a Steamről?