Dark Souls III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NNNNNnnnnakérem, pontosan ezt szerettem volna látni! Gecijó ritmusú a mozgás, nincs bakkecskézés stb. A bossfight fergeteges. Jó lesz ez basszameg. Még picit tekergetik a potikat megjelenésig, és tényleg ráugrok day1, és felsziipantom dlc-k nélkül (is) 😄
Adversus solem ne loquitor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Biztos ilyen lesz, biztos ki lehet találni az utalásokat, de elég.
Nem kell több videó, nem kell több spoiler.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
OFF - OFF
Hitman, Uncharted 4, Battleborn, Overwatch, Mirror's Edge, Deus Ex, Fable Legends, Crackdown, Gears 4, Mass Effect, Dishonored 2, Doom, Mafia 3, ReCore, csak hogy pár nevet említsek. Ebből némelyik eléggé kőbevésett, némelyik lehet, csúszik.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
/és a nagy pofám ellenére nem tudom megtudom-e majd állni a das3-at day1.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.02. 22:47:55
DeS - legjobb atmoszféra
DaS1 - legjobb koncepció/helyszínek/balansz
BB - legjobb bossok/bossfightok
DaS2 - kbmindenbenszar
😄
Érdekes figyelemmel kísérni a felhozatalt idén. Távolra még nem nézek, de a Division bétát próbáltam, és kösz, nem kell a full. A FC Primal érdekelt volna, de látva az after release vidókat, kösz nem, majd talán olcsón, talán. Áprilisban jön a Total War Warhammer, amiről viszont alig lehet tudni valamit, és félek, hogy hatalmas zakó lesz az egész, pedig érdekel. A DS3 persze instant vétel, de emellett a közeljövőben az egyetlen, ami must-have, az a Day of the Tentacle felújítása, pedig az eredetit már csukott szemmel is végigviszem, szóval sok újat nem fog hozni, de megőrülök érte, all time fav, szóval nem vitás a vétel.
Ezen kívül az Unravel, amit érdemes említeni, mert nagyon édes, de aztán ezzel kész...
Ja, X-Com 2, de arra idő híján rá se merek gondolni.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.02. 22:42:09
A csúcs az etalon még mindig az első rész én azt szeretném látni a harmadikban persze az eddigi ínfók alapján erre kevés az esély de attól még lehet, hogy nagyon jó játék lesz.
Jó lett volna kihagynom azt a gecibéna bétát, pláne konzolos verzában. Biztos jobban érdekelt volna mostanra enélkül.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.02. 22:26:38
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.02. 22:16:07
És melyik második részben nem volt erős? A simában, vagy a scholarban?<#rolleyes>#rolleyes>
De mindegy is, mert nem lesz ez rossz, főleg azoknak nem, akik nem játszottak a Bloodborne-al. Könnyen lehet, hogy kicsit agresszívabbra vették a harcot, meg animációkat vettek át a BB-ból, de ezt én nem érezhetem, hiszen nem játszottam vele.
Nem is érdekel. A videók alapján ez nálam instant vétel lesz. A hangulat ott van, a grafika csodás, és mostanság tologatom újra a DS 1-2-t, nem még egy újrajátszás szempontjából, hanem alapozásnak a következő részhez. Nem is célom végigvinni őket (megvolt mindkettő nem egyszer).
A lényeg, hogy alig várom az újat. A Bloodborne párhuzamok meg nem érintenek.
Az egyetlen dolog, ami szemet szúrt a videókon, hogy a gear az a játék elejéhez képest túl jól néz ki. Úgy értem, fullos lemezvértben trappolnak a játékosok, miközben van 5-6 fegyver az inventoryban. Persze a statokat nem látni, szóval lehet, hogy ez nem jelent semmit.
Ha Te random, megvágott (!!!) gameplay videók alapján döntöd el egy játékról, hogy az milyen nehéz, egészségedre váljék.
Mást nem tudok hozzátenni a témához. 😊
Természetesen mint " fan " nekem attól áll a cerka ha egy bemutató videóban sok a " You Died " felírat mert akkor tudom, hogy meglesz a DaS felling/nehézség ( ami a második részben már nem volt olyan erős ) ami nélkül ez csak egy sima hack 'n' slash játék lenne.
Mindenképp faszság igy csalni és igy bemutatni valamit és itt nem az a kérdés, hogy én megveszem e vagy sem mert én biztos megveszem hanem az, hogy aki gondolkozik rajta azt jól átb@szák ezekkel a videokkal.
Nyilván egy előzetes videóban nem azt fogják mutogatni, hogy hányszor halnak meg egy bosson, hanem azt, hogy legyőzik.
Akit érdekel a nehézség utánaolvas vagy review-t olvas.
Az pedig lássuk be nem túl életszerű, hogy valaki, aki egyáltalán nem is ismeri a szériát néz egy ilyen videót és "hümmm, ez a támadás csak a 12%-át vitte le a HP-nak, hmm, ez alapján ez a játék nekem való, még szerencse, hogy nem 16%-ot vitt le, mert akkor ez nem az én játékom lenne". 😄
Amúgy elég legendás szériáról beszélünk annak ellenére, hogy fiatal, a gamerek többsége ha mást nem is, annyit tud róla, hogy legendásan nehéz.
Én nem aggódom...😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.03.02. 19:49:50
[merlinw.org]
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Annak meg mi értelme? a DaS lényegét veszik igy ki, arról meg nem is beszélve, hogy beviszik az erdőbe az embereket ezekkel a gameplayekkel mert ez pont olyan mintha valami cheat programmal reklámoznának egy játékot.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
34 perctől 😄
Hogy lehet az, hogy firelinkben ott sorakozik 5 lord of cindernek a trónja? Mi ez? Ebbe a köztes firelinkbe kerülnek azok a lord of cinderek, akiket legyőztek a saját világjukban? Esetleg 5 különböző korszakból származóak ők egymás után, és az utolsó volt a törpe, aki még él? Akkor hol van pl. Gwyn? Mivel ő nincs sehol, André és a hagymalovag viszont él és virul, akkor talán ez az epizód az első rész előtt játszódhat? Szerintetek? 😊
Nekem napok óta remeg a kezem a buy gombon, de egyszerűen nem akarok játszani a 3-al, mielőtt a 2-t kimaxolom, attól meg még elég messze vagyok, de ha megvenném úgyse tudnám megállni. Nameg szeretném összes DLC-vel együtt játszani majd.
Viszont amikor az 1-et újra elővettem kimaxolás céljából úgy mentem át a bossokon, amiken régen megszenvedtem, mint kés a vajon, szóval szerintem ha egyszer végigvitted olyan komoly gondot nem fog okozni a capra demon újból.
Ennek örömére elő is vettem újra az első részt, és azt tolom most néha.
Igaz, lehet, hogy abbahagyom, mert lassan jön a Capra Demon, és nem hiányzik még egy idegösszeomlás 😄😄
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.02. 13:43:48