3294
-
#970 1. részre hasonlít. Szerinted mennyire pozitív akkor? :) -
#969 Első benyomások? -
#968 3-4 órát. -
#967 Mennyi időt toltad eddig? :-) -
#966 Egyébként elég nehéz. A backstab is jóval nehezebb, mint a betában. Rendesen félek a kámzsás lovagoktól. -
hun atlas #965 Praise the Sun. -
#964 Telibekúrtan jó játék! Kezd el! -
#963 Komolyan nem tudom most ilyenkor mi van... pre-order, ok. Támogattam őket ok. Szavaztam oké. De TELJES és hibátlan élményt akarok! -
#962 Az a gondom vele, hogy be van harangozva ezer éve a Season Pass. Most tényleg toljam úgy, hogy nem teljes? Nekem ez örök gondom a pre-orderrel. Bloodborne is még bontatlanul áll a polcon... szépen lassan 1 éve. -
#961 Gondolom játszanod kellene vele. -
#960 Az attol fugg. Vizualisan szeretned kenyeztetni magad vagy analisan ? :) -
#959 Én két helyen rendeltem elő, a cdgalaxis rendelésem át tudod venni ha köll(apok ed.).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.12. 12:36:50 -
#958 Megjött a CE-m... most mi a teendő? -
#957 A rúgás melyik gombra jön elő? bill+egérrel tolom. -
#956 Ebben mi volt a spoiler? Jajj lesz egy boss ami használ egy fegyvertípust !!! Vagy esetleg a cleric mace-el kezd? Hülyeséggel ne tessék bele kötni másba, jól tudom mit kell spoilerbe rakni.
-
#955 Mindegy, megvettem digitálisan, olcsóbban.
Minnyá megyek haza, és izzítom. Remélem, a steam nem rohad le, és lecsorog gyorsan -
Newfronter #954 Gameshop? Tegnap este rendeltem, most az előbb átvettem a ps4-es verziót. -
#953 Spoiler baszod! -
#952 Nagy fejszés boss a lépcső alól lekombózott úgy hogy már fent voltam. Mockoszcsíter Jó lesz ez srácok.
Cleric-et kezdett valaki? Azzal nyomom szokás szerint és nagyon hangulatos ahogy a mace-el pofozod a népet. -
hun atlas #951 Vagy vedd meg digitálisan, ez nem fogy el. Persze, ha nem ragaszkodsz mindenképp a dobozhoz. -
#950 Én a DS1-nél jártam úgy, hogy elfogyott, pedig előrendeltem, de nem volt elég, vagy nem szállították megjelenéskor ... inkább megvettem digitálisan azonnal :)
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.04.12. 10:47:30 -
Zozzancs #949 hurrá..... -
#948 Csak collectors-ról tudok. Elvileg két héten múlva jön a következő adag. Ezért kell előrendelni a hájpolt dobozos játékokat:) Esetleg külföldről tudsz rendelni, nézz cseh, görög, lengyel, román oldalakat. -
Zozzancs #947 Valaki nem tud valami helyet ahol még kapni a játékot dobozosan? komolyan mondom, hogy vicc.... mindenhonnan elfogyott
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.04.12. 10:38:06 -
#946 Nem, de csak egy telefonhívás:) -
#945 A CDGalaxisnál már át lehet venni a játékot, nem tudjátok?
-
#944 Nem értem, miért olvasol DaS3 topikot, ha hírzárlat van nálad? :) Mindenki számára elérhető a játék, mi a fenének van a fórum, ha nem arra, hogy a játékról és élményeiről beszélgessünk? Ami valóban spoiler az abba kerül, de egyrészt amit írtam abszolút nem volt az, másrészt a játék első 5 percéről volt szó.
Ha nem szeretnél spoiler-be futni - amit mondjuk DaS esetében eleve nem értek - ne olvasd a topikot, amíg nem érzed úgy.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.12. 10:32:29 -
#943 Amúgy jól lehet sebezni, csak ne érjen hozzád :)
Ha valaki lezuhan, régen is feltette a szakadék szélére a lootot.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.04.12. 10:27:14 -
hun atlas #942 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dob, legalábbis láttam egy videót, ahol leesett, de egy bonfire látogatás után ott volt a kard a helyén. -
Zozo0122 #941 Ne is mondjátok. Én nem toltam a BB-t, így elsőre elég gyors volt a harc, meg a bill+egérrel buziskodás amíg beállítottam megfelelőre, addig engem elpüfölt a gyíkocska meg Iudex is, de már belejöttem. Firelink mellett balra - hát az netto szopás, de úgyse megyek még oda, mert szerintem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!oda kell a 20000 lelkes kulcs. Mondjuk azt meg lehetne csinálni, hogy lerúgom a francba, de félek, hogy akkor nem dob katanát. Valaki esetleg próbálta ezt? :D
-
#940 Én kontrollerrel toltam végig a DS1-2-t (meg a DaS-t és a BB-t is :) ), mégis újra és újra szoknom kell ezt a gombkiosztást ... tegnap a játék elején állandóan megittam az összes Estust, miközben csak ütni akartam :D -
#939 Tegyük hozzá, ez a játék első 5 percében van, szóval nem akkora spoiler :) -
Zozzancs #938 Lehet még kapni valahol PC-s verziót dobozosan? kb az összes üzletet végig néztem, de mindenhol elfogyott -
#937 Az anál pumpás gyors vonat spoiler? -
#936 Nyugi, teljes sebességgel robog feléd egy gyors vonat, rajta egy anál pumpával
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...firelink mellett van balra.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.12. 10:09:42 -
mans #935 Van még ilyen jó spoilered? -
#934 XB kontrollerrel: B (futás) + bal gomba irány + benyom. -
#933 Vicces volt az első 10 perc:) Megyek a tutorial területen, - kontollerrel ügyetlenkedtem, próbálgattam, sosem játszottam Souls játékot kontrollerrel - látok egy ösvényt "Turn back" jellel a földön. Mondom akkor megnézzük mi van ott:) Nagy tisztás 20-30 vértócsával a földön. Mondom na mi lesz itt vazze?:) Nekem jött a kristálycica, levertem karcolás nélkül - közben többször is belekavarodtam a kontroller gombjaiba:) - majd elkezdtem értetlenül nézegetni a vértócsák szellemeit, hogy sikerült meghalniuk ott:) -
#932 Már kezdtem mosolyogni a játék nehézségén, Fire link shrine -ig egyszer haltam....és mindegyik mini bosst arcon vertem. De most csúnyán belefutottam egy anal rodeóba. 20. perc.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.12. 09:39:36 -
Was #931 DVD-ről telepítette valaki? Mennyit tölt még le pluszban a Steamről?