Dark Souls III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha sok hangot adok, nekem is a háttérzaj felerősödik és sistergés megy a háttérben, de ezt mondtad miért van.
Hát mindegy, csak így én pl nem hallottam mit mondtál a videóban, nem a hangerő miatt, hanem mert magát a szavakat nem tudom kivenni tisztán, de ez lehet csak én hallom így.
Majd idővel jó lesz ez, de mindenképpen próbálj amilyen messze csak menni a mikorfonnala géptől.
És sokkal közelebb legyne a szádhoz.
A másik nagy gond, hogy a gép erőlködik a játékkal, így a mikrofon hangfelvétel minősége is rosszabb lesz, sajnos.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: tomy88trance, 2018.02.23. 00:19:22
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
Sokat jelent ám mozgásban az ha szabadabban tud mozogni, mint a 8 irányú awsd, dehát ez szubjektív, a döntés mindig a játékosé.
Igen vagy a gépet kell távolabb tenni a mikrofontól, vagy elfedni valamivel ami kicsit lefogja a zúgás hangját. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN ID.: Beegabor
Kinek van nagyobb rálátása aki mint 2-vel tólta, vagy aki csak billentyűzettel? Azt max kipróbáltad undorral a kontrolelrt?
melyik a 2 este közül professzor úr? 😊
Kapásból az analog karral PONTOSABBAN tudsz mozogni 360 fokban, mint awsd-vel, ez nem nagy tudomány paraszti ésszel simán meg fogod érteni te is, csak nem akarod.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.22. 23:58:41
De gyengébbek, elavultabbak, pontatlanabbak, legalábbis mind kényelmi funkciót tekintve mint működésben, a billentyűzet mindenképpen.
Az fps drop viszont probléma lesz ez tény.
Utoljára szerkesztette: tomy88trance, 2018.02.22. 23:43:09
Hát ha neked ez jobban fekszik játszd így, de sokkal könynebben tévesztesz majd.
Amúgy ez elég nagy baj, most azt mondo nem baj az akadozás meg a bill + egér, cskhogy technikailag gyengébb eszközök, ezért hátránnyal kezdesz, vagyis lehet azt hiszed ez így jó, de befolyásolja a játékban való szereplésed. Részben, nagy részben ezért hibázol, és halsz meg.
parry pl szerintem jórészt esélytelen is.
max ha kell segítség majd jelezd, de nehéz lesz, így neked arra készülj.
Mondjuk meglétjuk hogy megy, de a 2 boss szerintem elég kemény dió lesz így.
ettől független egy nagy kalappal kívánok szerencsét, 😊
Utoljára szerkesztette: tomy88trance, 2018.02.22. 23:32:53
Az egyik legfontosabb tanács, hogy vegyél egy kontrollert, mert ez a játék arra van tervezve. 😊
Illetve egy még ennél is fontosabb dolog!
Néztem a videódat!!!!
Nehogy elkezdj játszani úgy, hogy legalább fix 30 fps nincs meg.
Döbbenet a videód alapján, ahogy akad a játék, nem az hogy sokszor halsz, hanem az, döbbenet hogy tudsz egyeltalán megölni bárkit ilyen akadozás mellett.
A hangod nehezen hallható sajnos, bár erről valszeg nem te tehetsz, hanem ahogy a gép akdozik terhelve van a mikrofonról szarul rögzít.
Hát így esélytelen lesz szerintem, vagy ha végig viszed akadozva a játékot, akkor le a kalappal előtted! 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.22. 23:05:26
Nincs kedve valakinek délutánonként/esténként játszani vagy lelket farmolni?
Decemberben vettem meg a játékot. Iszonyatosan jó játék de rám férne pár tanács meg egy kis help.
Ahogy olvasom a híreket lassan 100%. hogy csak javitgatnak a grafikán és szó sincs róla, hogy új engine-t kapna a játék.
Csodálnám ha az ingyenes Overhaul modnál szebb lenne amit tavaly összel probáltam ki és elég pöpecül sikerült.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Őszintén szólva 2018-as szemmel? Annyira nem.
-tudja a fix 30 fps-t (tudtommal ezt már DSfix nélkül is tudja a PC-s DaS)
-fix 60 fps (ezt csak is DSfix-el lehet elérni jelenleg, de ezt még Durante se tudta 100%-osan megcsinálni, ez előhoz(hat) pár hibát)
-1080p felbontás (DSfix egyik legfontosabb feature-je, az alap DaS ugye csak natív 720p-t tud, de sajnos ez sem hibamentes, képes grafikai bugokat okozni)
-eltünteti a kurzort (az alap DaS legelképesztőbb trehánysága, Durante egy egyszerű kóddal kikapcsolhatóvá tette)
Ezeken kívül még lehet egyéb grafikai beállításokat állítani, de sajnos ezek sem stabilak. Én pl. most pár napja próbálgattam a Depth of Field-et állítani (háttér homályosság/fókusz). Próbáltam csökkenteni és spike laggot tapasztaltam. (gép: i5 4460, 16GB RAM, GTX 1060) És ez egy 2012-es játék.
Ha a Remastered-ben EZEKET kijavítják, ha meglesz a FullHD-60 fps, ha lesz egy DaS3 szintű grafikája, ha dedikált szerverek lesznek, ha összehoz 10-20 ezer embert online, akkor az már "kibebajó" lesz számomra.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ezért 40 euró = lopás fényes nappal. Mondjuk a From-tól megszoktuk.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vegyétek 20x is, ettől még amit írtam az áll.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amúgy meg tényleg. Még semmit nem tudunk a játékról. Alap dolgokat tudunk csak, hogy lesz (PC-n) natív 4K, 60 fps, dedikált szerverek PvP-hez, akár 6 játékos egyszerre, na meg pletykálgatják a DaS3 motorját is (én még sehol nem láttam hogy hivatalosan is beismerték volna).
Úgyhogy ennyi. Várjunk még pár hónapot, én legszívesebben egy nyers gameplay-t is követelnék, akkor tudnék a legkönnyebben dönteni arról hogy ez nekem most kell-e vagy sem.
Ha képesek lesznek 40 eurót elkérni a PC-sektől, akkor kibeb*szott jónak kell lennie.
Ha az 50%-os discount igaznak bizonyul akkor egy-két fokkal engedékenyebb leszek.
Ha a játék tényleg csak abból fog állni hogy feltelepítik rá a legjobb PC modokat és ezért fognak pénzt kérni, akkor csesszék meg.
De mint mondtam, várjuk ki!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
[merlinw.org]
Az tény, hogy szerencsésebb lett volna Kandurex nagyon is jogos megfogalmazása, hogy: "A vásárlással egy olyan folyamatot támogattok, mely mindannyiunk számára káros. Ettől még a döntés a tiétek."
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.15. 11:44:13
Igenis elvtárs! Az lesz, amit maga mond!!!
How much can you take,before you snap?
Tehát felbontás + textura
Instant skip. Eszetekbe se jusson a vásárlás!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
[merlinw.org]
A 3 motorjára kb. az egész játékot újra kéne írni, ilyenekről szerintem kár álmodozni.
Eleve gyanítom hogy itt a lényeg hogy a Nintendo gépére ki lehessen hozni, és hátha az ottani bázis is vesz belőle pár milliót. Minimál munka, újabb jó bevétel... A többi gépre azért jön mert ha már hozzányúlnak, gondolom azokra se nagy dolog kicsit kipofozni, és azokon meg a "hardcore" rajongók úgyis kifizetik.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Pc-nél más a helyzet mert itt durante kikalapálta a fosportot, igazság szerint én se nagyon akarodzok megvenni még egyszer. Az lenne a minimum, hogy azok akik megvették azt a gyalázatos portot upgradelhesék ingyen.
Persze a fizetös virtuális fitymaklipszek meg lootboxok korában ez csak álomvilág...
[merlinw.org]
[merlinw.org]
1. Ha te már megöltél egy fő bosst az adott területen, te már nem tudod behívni csak ő. Erre érdemes figyelni később ha együtt akarjátok végigvinni.
2. Pár helyen nem lehet majd később egymást behívni de ilyen hely kevés van.
3. Hasonló szintű játékosokat jelenít meg mindenkinek, ahhoz hogy ezt teljesen kikerüljétek, és lássátok egymást, de csakis egymást, be kell állítani egy jelszót a multiplayer menüben. A nevét nem tudom fejből de adja magát, mind a kettőtöknek ugyan azt kell megadni, és utána csak egymást fogjátok látni a földön, plusz az npc summon jeleket.
Haverommal próbáltam volna ki a coop-ot, de nem működik.
A High Wall of Lothric részen próbálkozunk.
- Mindketten emberi alakban vagyunk, ő sem látja az enyémet, én sem az övét.
- Ő most kezdte a játékot 10 szint körül van, én 35, ez nem tudom gond-e.
- Én nem látok semmilyen sign-t a földön (nálam már halott a boss), ő sokat más játékosoktól (csak egymást nem).
- Neki mobilnete van - lehet más régióba rakja? A cross-play mindenesetre be van kapcsolva.
Szerintetek mi lehet a gond?
How much can you take,before you snap?