3294
banner
  • Kandurex
    Mondjuk a DaS kontrollerrel az igazi.
  • wedge31
    W+bal egér gomb
  • Shep
    A kettő óta csak videon :)
  • Myselor
    ne csináld már :D ne add fel menni fog.elszoktál .mikor toltál utoljára soulst?:)
  • Shep
    Annyira nem nekem való már ez, hogy még Judex-et sem tudom megölni :D Ez van, már nem vagyok hárdkór játékos, csak kazuár :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.12. 17:45:02
  • sirdond
    a system-ben van valami olyasmi,hogy auto-detect settings, lehet,hogy azt ki kell kapcsolnod.
  • Kandurex
    Hő-hő!
  • AntiHero
    Erősíti az Estust.
  • Voltan
    Olyan másnak nem volt, hogy a graf beállítások minden indításnál beállnak valamire, amit nem te akartál?
    Konkrétan a shadows-t vittem le mediumra, AA off, és a motion blur is, mert nem kell.
    De minden indításnál az AA visszaugrik, és a lighting, meg az effektek is mediumon, pedig azokat high-on hagytam.

Más is tapasztalt ilyet?
  • Shep
    Annyira jó, hogy ennyi rész után is még mindig a kontroller gombjait írja ki. Rúgni mivel tudok bill-en?
  • Tababo
    Nekem az irányítás szokott megzavarodni. kb félóránként, mintha beragadt volna egy gomb. vagy a nézet ugrál össze vissza. 5-10 másodperc múlva rendbe jön. Ezen kívül semmi probléma. Nagyon szépen fut minden maxon.
  • Voltan
    Lekopogom, nekem még nem volt ilyen gondom, pedig Assassint indítottam.
    Lehet, hogy azért, mert régebbi nvidia driverem van fent. :)
  • Zozo0122 #998
    Lenyomtam, de nem is tudom hanyadik próbálkozásra :D Nagyon kemény amúgy az első komolyabb helyszín is, jelenleg bárhová megyek szétvernek, buktam 6000 lelket és 3. szintűként nyomorékoskodok félmeztelenül :D Na megyek széjjelvágok köztük :D
  • Tinman #997
    Nyilván nálam is nagy a kísértés, de azt hiszem még várok...
  • hun atlas
    A bonfire-re van ideiglenes megoldás. A beállításokban alacsonyra kell állítani a fény minőségét. Igaz, ez így nem elfogadható, de nincs az az isten, hogy ma este el ne kezdjem. :D
  • Kandurex
    Mire jó az emberi csont vagy mi amit el lehet égetni a tábortűznél?
  • Myselor
    erről én is olvastam.knightot kezdtem xd
  • Kandurex
    Hehe, pont knight lettem.
  • Tinman #992
    Na pont ilyen aggályaim vannak... én felhőtlen szórakozásra vágyom a lehető legszebb küllem mellett.

"Ma végre kijutott Japánból a Dark Souls III, viszont aki PC-n akar vele játszani, az jobban teszi, ha vár még egy kicsit.

Japánban már pár hete elérhető, nyugatra viszont csak ma érkezett meg a Dark Souls III, a From Software szerepjáték sorozatának legújabb része. Úgy tűnik, konzolokon egyelőre nincsenek vele komoly gondok, viszont a PC-s változat sajnos nem lett tökéletes.

Egyre több felhasználó jelzi a különböző fórumokon, hogy a játék összeomlik, és szinte kivétel nélkül mindenki csak az első tűzrakásig jut. (Steamen például a cikk megírásának pillanatában már több mint 1500 panaszos komment érkezett egy az összeomlásokról szóló threadbe.) Van olyan is, aki a karakterszerkesztőn sem jutott át. Amíg a From Software elő nem áll az első javítással, ideiglenesen megoldást jelenthet, ha Knight kasztú karaktert indítunk."
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.12. 16:06:53
  • Fpocok
    Hazudsz! Elso bosst nem lehet megolni deprivedkent. :)
  • Zozo0122 #990
    Depriveddel kezdtem, aztán Firelinkben vettem egy gatyát meg egy kesztyűt. Eddig 4 mob dobott páncéldarabot, és igen, mind a 4 egyforma gatyát :DDDDD Adjatok már egy testpáncélt!!!
  • Kandurex
    Mondjuk itt nincs kihívás, míg az első helyszín az tudott szopatni.
  • Laza
    Én tökéletesen elégedett voltam a BB közel 80-90 órájával ... és bár megvettem a DLC-t, még egyszer sem indítottam el ... egyébként is kerek egész volt a játék. És így voltam a DS2-vel is, aminek SP-jéből az utolsó DLC-t szintén nem fejeztem be ... és így is kerek volt a játék.
    Ezek a DLC-k kellemes mellékágak,de ettől még kerek marad a játék sok-sok-sok játékórával :)

És csak annyit tudok mondani, baszhatod, hogy a BB-t nem nyomtad ... de komolyan ... vizuálisan alázza az eddigi össze DS játékot ... igen, még ezt is :)
  • Kandurex
    Csak azért mert ugye addig egy irány van.
  • AntiHero
    Aham. De már Undedbe is lehet sok felé menni.
  • Kandurex
    Undead settlement után?
  • Tinman #984
    Semmi pánik. Majd 1 évvel később jön a Grey Appritiance of the Second Castaway Edition.
  • Jaqen
    IGN tesztje szerint sokkal könnyebb lett....
  • Zozo0122 #982
    Azonnal kezdd el :D Mehet a 100% :D
  • AntiHero
    Öhmmm..ez nem egészen így van. 3. Bosst öltem le es vannak helyek ahol 2-3 felé is mehetek.
  • drop
    Köszönöm
  • Kandurex
    Első lehet negatív? Megint, mint a BB -ben csak egy irányba tudsz menni. :(
  • AntiHero
    Mercenary
    Life ring
  • Kandurex
    Fogd két kézre a fegyvert. Aztán L1 nyomva tart majd R1 vagy 2.
  • drop
    Sziasztok kezdőként milyen kaszt ajánlatok illetve kezdő targyat?
  • Fpocok
    Nem igazan neztem a jatek utan , mi ez a weapon arts, hogy csinalod?
  • Tinman #974
    Ebben van igazság :-)
  • Voltan
    Haggyadmá, ecsém :) Úgyis végigviszed vagy hatszor - ahogy sokan itt - akkor meg nem mindegy, hogy nem teljes az első?

• Tinman #972
    Oh, my dear sun… What now, what should I do…?
    My sun, my dear, dear sun…
    My sun… it's setting…
    It's dark, so dark…

:-)
  • Tinman #971
    Óvatos vagyok a véleményekkel azért, mert biztos jól ki voltatok már éhezve erre :-)