3294
banner
  • Pio
    És a kick/jump az például hogy megy touchpaddel, nem nehézkes? Gondolok főleg a kickre, ha mondtad, hogy a lock egyszerűbb akkor feltételezem a jump is.
  • Rhonin7
    valaki segítsen pls,nem tudom elmenti a keyboard beállításokat :P
  • Rhonin7
    billentyű+egérrel játszanék,de nem tudok OKézni semmit,mert nem találom melyik gomb számít az A-nak amit a controllerrel kéne nyomni :P help pls
  • jarlaxxe
    A jéggyíkot vagy mi fenét már lenyomtad? én azzal többet szenvedtem mint grundyval.
  • Shep
    Nekem nem térdel le, de köszi a tippet megpróbálom.
  • Voltan
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én úgy vettem észre, hogy ott a berserker taktika válik be :) Maradj a közelében, és csapkodd, nem kell sok neki. Távolról veszélyes.
    Amikor átváltozik, letérdel, addig is lehet ütni, megy le a hp-ja szépen.

A lovaggal nincs baj, a statjai nekem szimpibbek voltak, mint a warrioré. A fegyvere talán gyengébb, de a páncél és a jó pajzs nem jön rosszul. Elsőre spellcastert soha nem indítok. Amennyire tudom, ebben a részben nerfelve lettek amúgy is keményen.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.04.12. 21:08:46
  • Terawatt
    Igen és működik. EZT próbáltam és iszonyat szép, de első végigjátszásra félek használni mert kicsit sötétebb a game és fosok hogy elhagyok valamit miatta
  • Shep
    A legelső Grundyt, addig nincs gond míg át nem változik. Ahogy az megtörténik az egész pályát eléri és végem. A DS 1 nem volt ilyen nehéz, ott lazán lehetett csapkodni a bossokat lefele.
  • Voltan
    Melyik hülyét? :)
  • Shep
    Azt meg nem tudom mi lesz itt, mert még mindig nem tudtam megölni azt a hülyét az elején. Lehet nem a lovaggal kellene menni?
  • Shep
    Nektek is csinál olyat, hogy elkezd magától futni, meg megfordulnak az irányok?
  • wedge31
    Akkor egy kicsit szinesitek a látványon.
  • jarlaxxe
    Megvan de mivel dex-es nem használom, most egy brutál str-es karival tolom...
  • wedge31
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én lerúgtam a szakadékba, ügyes a kis ninja csak rossz helyen bandázik, azon a szinten amikor találkoztunk ha lett volna nagyobb tere nagyon nehezen lehetett volna lenyomni, de egy viszonylag szük perem nemcsak nekem neki is hátrány volt.
  • Shep
    Igen, semmi gond nincs vele.
  • Zozo0122 #1035
    Nem, elkerültem a tagot :D Egyszer küzdöttem vele, azt hittem majd lecombózom, de eszméletlenül jól parryzik :D Hamarosan visszanézek azért, mert amikor harcoltunk még ruhám se volt. Most van láncingem + fémsisak, 100-at védő pajzs meg Deep Battle Axe :) Ez a fegyver most nagyon jó nekem.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.12. 20:03:46
  • wedge31
    Katanát megszerezted már? eléggé nagy upgrade az elején.
  • Zozo0122 #1033
    Na, egészen belejöttem. Másodjára lenyomtam a második bosst, pedig a felszerelésem enyhén szólva is hiányos :D
  • Fpocok
    Ultrawide SS

• wedge31
    Sweetfx-et próbálta már valaki ezzel a résszel?
  • Shep
    750 Ti-n jól, legalábbis az első bossig nem volt gondom vele.
  • Myselor
    nagyon gáz ez a trailer .a zene egy hulladék és Show ALL boss trailernek is hívhatnák.szinte mind benne van. :) vicces
  • jarlaxxe
    Jó kis kedvcsináló trailer lett.
  • wedge31
  • Voltan
    gtx750-en hogy megy? Csak kíváncsi vagyok.
  • Myselor
    köszönöm
  • Kandurex
    http://www.nvidia.com/Download/index.aspx
  • mans
    vídia
  • Myselor
    valaki tudná linkelni a a legújabb nvidia drivert amivel tolja a játékot?
  • Myselor
    az se most volt már.hát újra bele kell jönni :D én direkt edzettem kicsit az 1-2vel :D bár tök más azokhoz képest:)
  • wedge31
    Thiefel se volt nehéz pedig csak egy fogpiszkálóm van fegyver gyanánt...
  • Voltan
    Én is szoptam vele párszor, szokásos Souls féle taktikázós, megfigyelős módon közelítettem, és rohanhattam is vissza a lelkekért.
    De ha nekiesel, mint vak az ablaknak, akkor hamar megadja magát, én is meglepődtem :)
  • Fpocok
    +két könnyen elérhető gomb
    +touchpaddal könnyebb célozni
    +Lockont sokkal egyszerűbb megnyomni.
    -vájörlessz

-Néha elcsúszhat a kamera, ha rosszul ujjazod :D
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.04.12. 18:36:36
  • Kandurex
    Nem az a kérdés, h használható, hanem, hogy benne van a plusz a (One, DS4) kontrollerek mellett?
  • Fpocok
    Jelen. Működik. Kicsit szokni kell, hogy két gombbal is lehet gurulni, illetve kicsit közel van a Y a starthoz, ezért ezt is szokni kell. Kamerát viszont jól lehet kezelni touchpaddal.
  • Pio
    Na és steam controllerrel próbálgatja valaki? :)
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.04.12. 18:23:21
  • Kandurex
    Teljesen így van, ezt szoktad meg, ez a megfelelő.
  • Zozo0122 #1013
    Én is bill + egér, ha jól állítod be tökéletes. Nekem azzal amit lentebb lefotóztam, tökéletesen kézre áll.
  • wedge31
    Mondjuk ez nem igaz, de ezen nem fogunk össze veszni én eddig minegyik rész tökéletesen végigjátszottam többször is egér+bill-el.
  • Shep
    Köszi.