3294
-
Pio #1050 És a kick/jump az például hogy megy touchpaddel, nem nehézkes? Gondolok főleg a kickre, ha mondtad, hogy a lock egyszerűbb akkor feltételezem a jump is. -
Rhonin7 #1049 valaki segítsen pls,nem tudom elmenti a keyboard beállításokat :P -
Rhonin7 #1048 billentyű+egérrel játszanék,de nem tudok OKézni semmit,mert nem találom melyik gomb számít az A-nak amit a controllerrel kéne nyomni :P help pls -
#1047 A jéggyíkot vagy mi fenét már lenyomtad? én azzal többet szenvedtem mint grundyval. -
#1046 Nekem nem térdel le, de köszi a tippet megpróbálom. -
#1045 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én úgy vettem észre, hogy ott a berserker taktika válik be :) Maradj a közelében, és csapkodd, nem kell sok neki. Távolról veszélyes.
Amikor átváltozik, letérdel, addig is lehet ütni, megy le a hp-ja szépen.
A lovaggal nincs baj, a statjai nekem szimpibbek voltak, mint a warrioré. A fegyvere talán gyengébb, de a páncél és a jó pajzs nem jön rosszul. Elsőre spellcastert soha nem indítok. Amennyire tudom, ebben a részben nerfelve lettek amúgy is keményen.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.04.12. 21:08:46 -
#1044 Igen és működik. EZT próbáltam és iszonyat szép, de első végigjátszásra félek használni mert kicsit sötétebb a game és fosok hogy elhagyok valamit miatta -
#1043 A legelső Grundyt, addig nincs gond míg át nem változik. Ahogy az megtörténik az egész pályát eléri és végem. A DS 1 nem volt ilyen nehéz, ott lazán lehetett csapkodni a bossokat lefele. -
#1042 Melyik hülyét? :) -
#1041 Azt meg nem tudom mi lesz itt, mert még mindig nem tudtam megölni azt a hülyét az elején. Lehet nem a lovaggal kellene menni? -
#1040 Nektek is csinál olyat, hogy elkezd magától futni, meg megfordulnak az irányok? -
#1039 Akkor egy kicsit szinesitek a látványon. -
#1038 Megvan de mivel dex-es nem használom, most egy brutál str-es karival tolom... -
#1037 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én lerúgtam a szakadékba, ügyes a kis ninja csak rossz helyen bandázik, azon a szinten amikor találkoztunk ha lett volna nagyobb tere nagyon nehezen lehetett volna lenyomni, de egy viszonylag szük perem nemcsak nekem neki is hátrány volt. -
#1036 Igen, semmi gond nincs vele. -
Zozo0122 #1035 Nem, elkerültem a tagot :D Egyszer küzdöttem vele, azt hittem majd lecombózom, de eszméletlenül jól parryzik :D Hamarosan visszanézek azért, mert amikor harcoltunk még ruhám se volt. Most van láncingem + fémsisak, 100-at védő pajzs meg Deep Battle Axe :) Ez a fegyver most nagyon jó nekem.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.12. 20:03:46 -
#1034 Katanát megszerezted már? eléggé nagy upgrade az elején. -
Zozo0122 #1033 Na, egészen belejöttem. Másodjára lenyomtam a második bosst, pedig a felszerelésem enyhén szólva is hiányos :D -
#1032 Ultrawide SS
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1031 Sweetfx-et próbálta már valaki ezzel a résszel? -
#1030 750 Ti-n jól, legalábbis az első bossig nem volt gondom vele. -
#1029 nagyon gáz ez a trailer .a zene egy hulladék és Show ALL boss trailernek is hívhatnák.szinte mind benne van. :) vicces -
#1028 Jó kis kedvcsináló trailer lett. -
#1027 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1026 gtx750-en hogy megy? Csak kíváncsi vagyok. -
#1025 köszönöm -
#1024 http://www.nvidia.com/Download/index.aspx -
mans #1023 vídia -
#1022 valaki tudná linkelni a a legújabb nvidia drivert amivel tolja a játékot? -
#1021 az se most volt már.hát újra bele kell jönni :D én direkt edzettem kicsit az 1-2vel :D bár tök más azokhoz képest:) -
#1020 Thiefel se volt nehéz pedig csak egy fogpiszkálóm van fegyver gyanánt... -
#1019 Én is szoptam vele párszor, szokásos Souls féle taktikázós, megfigyelős módon közelítettem, és rohanhattam is vissza a lelkekért.
De ha nekiesel, mint vak az ablaknak, akkor hamar megadja magát, én is meglepődtem :) -
#1018 +két könnyen elérhető gomb
+touchpaddal könnyebb célozni
+Lockont sokkal egyszerűbb megnyomni.
-vájörlessz
-Néha elcsúszhat a kamera, ha rosszul ujjazod :D
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.04.12. 18:36:36 -
#1017 Nem az a kérdés, h használható, hanem, hogy benne van a plusz a (One, DS4) kontrollerek mellett? -
#1016 Jelen. Működik. Kicsit szokni kell, hogy két gombbal is lehet gurulni, illetve kicsit közel van a Y a starthoz, ezért ezt is szokni kell. Kamerát viszont jól lehet kezelni touchpaddal. -
Pio #1015 Na és steam controllerrel próbálgatja valaki? :)
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.04.12. 18:23:21 -
#1014 Teljesen így van, ezt szoktad meg, ez a megfelelő. -
Zozo0122 #1013 Én is bill + egér, ha jól állítod be tökéletes. Nekem azzal amit lentebb lefotóztam, tökéletesen kézre áll. -
#1012 Mondjuk ez nem igaz, de ezen nem fogunk össze veszni én eddig minegyik rész tökéletesen végigjátszottam többször is egér+bill-el. -
#1011 Köszi.