Dark Souls III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sárkány egy covenant lehetőséget ad, és le lehet vágni a farkát baj nélkül.
Viszont a Hollow tele van basiliskekkel, amiket én személy szerint utálok.
A Depths-be se megyek be soha a menyasszonyi ruha nélkül. És igen, ez szívás, mert hát meg kell ölni előtte a hidrát. Máshol, ugye 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Elég könnyű kihagyni, mivel a fő sztori szempontjából nem kötelező.
Az első végigjátszásban én is kihagytam. Blighttown mocsarában lehet eljutni oda, ahol egy rakás meztelecsiga ellenfél van - ott egy nagy fa, ami láthatóan nem kőből van, tehát nem a tartóoszlopok egyike. Ez vezet el egy új területre, egy ősöreg üreges fa belsejébe.
Ehun e.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.09. 21:56:06
Mindezt úgy, hogy csak gondoltam, hogy jó lenne kicsit visszatérni az alapokhoz, lájtosan játszani kicsit a Das1-el, és a Capra Demon előtt meg akartam állni.
Ezer más dolgom lenne pedig, és alig alszom.
Mocsok szemét From Soft!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ha előbb a másik bosst ölted meg a mapon az összes fehér lovag a te segged akarta megszexualizálni. Úgy már a sárkányig eljutni kihívás.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Próbáld esetleg az Eredeti játékainkban. Bár sztem akit ott érdekelt, az már letolta úgyis.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
esetleg majd elajándékozom...mondjuk
Ezen felül pedig fölháborítónak tartom azt, hogy egy évvel a megjelenés után kiadnak egy "igazi", meg "még faszább" verziót.
Ennél kevés gusztustalanabb dolog van, és az elmennek a p***ba kategória nálam.
Adversus solem ne loquitor
DaS 3 DLC-kről lehet már tudni? Gondolom lesz pár -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nehezebb lett? Nem, lett miután bevezették a passzív AI-t, azaz csak akkor támadnak, ha közel mész hozzájuk, azaz lehet taktikusan pull-olni az ellenfeleket, stb. Ezáltal több ellenfél is van.
A sokak által panaszolt sárkány-t a Heide's Tower-ben meg 4-5 ütéssel el lehet tenni láb alól alacsony szinten.
A boss-ok alapvetően nem változtak, a DLC helyszíneket jópofa módon beleszőtték az alapjátékba, más a bejárat módja, kulcsokat kell gyűjteni.
Továbbá a tárgyak helyét átvariálták = újra felfedezés, új ellenfelek, azok megjelenése/helyzete/száma, normális egér/bill támogatás, DX11 csilivili, stb.
Szerintem abszolút megérte az árát még úgy is, hogy megvolt előtte a sima + SP, amit végigjátszottam... nem tudom.. 10x?
Rengeteg játékos van, Steamspy szerint naponta százezer ember indítja el a játékot.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.03.09. 00:26:42
[merlinw.org]
Szerk.: azoknak tényleg szívás volt akik alap+season pass-t vettek.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.03.08. 23:27:34
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
A DLC-k a mai naig nincsenek meg a DaS 2-höz, a Sotfs-t meg egyszer próbáltam virágboltiban, és meggyőzött arról, hogy soha, köszi, és tényleg elmennek a pcsba.
Ha megvenném a DLC-ket a DaS 2-höz, erre a borzalomra még ingyen sem tartanék igényt.
Ellenben a Das1-be és 2-be rendre újra beleszeretek, ezért nálam a 3 is első napos vétel.
A CE-k meg már szerencsére egyik játéknál sem érdekelnek, ahhoz valami nagyon nagyot kell dobni. Szóval marad a digit verzió valamelyik 3rd party oldalról.
- DaS = DeS, de annyira másképp, hogy ez előtt is leborultam.
- DaS 2 = öööö... nem rossz, de továbbra is úgy érzem, hogy picit átvertek (bullshot képek, aztán teljesen más végeredmény a küllem terén, nem lesznek DLC-k, aztán 3 is lett, indulóban nem is olcsó Season Pass áron, zavaró mennyiségű recycled elem)
- DaS 2 DLC-k = 1. korrekt, 2. vicc, 3.-ra a mai napig nem vitt rá a lélek, mert a 2.-nál kiégtem.
- DaS 2 Sotfs = menjenek a pcsba -.-
Másik hsz-edre: Komolyan mondom. Befejeztem. 5 dollár a teljes játékért, így jártak. Mégis mit képzelnek? Azért, mert én EU-ban élek, én kevesebb vagyok? Nekem nem jár? Hozzák ide aláírva, díszdobozban, utána orálisan kényeztessen az összes fejlesztő felesége aztán talán megbocsátok.
Az általad előrendelt Dark Souls III Collector's Edition a forgalmazó friss jelzése szerint Európában nem kerül forgalomba, így számodra sem tudjuk majd megjelenéskor biztosítani ezt a kiadást."
BEFEJEZTEM! Ennek itt a vége, tőlem ezek soha többet nem látnak 5 dollárnál többet.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.03.08. 15:36:22
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
...csak hát már húzhatjuk be az első baszott nagy karót, mert ahelyett, hogy kényelmesen léphettünk szintet a tábor tüzeknél meg egyebek, szóval a marhája viszi tovább a hagyományt, hogy utazgassál vissza a nexus/majula/dream mert te kibaszottul utazgatni akarsz meg hulahoppozni meg bárakármit....akkora egy idő húzó mocskosság, hogy hihetetlen....
...nyilván nem mindenki érti ezt, akinek van/volt PS4 és játszott a BB -vel az emlékszik milyen barátságos töltés idők voltak...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.03.08. 13:15:41
Ha jól számolom, kb 2 éve nem játszottam az első résszel, most elővettem megint, és azt kell mondjam, tényleg jobb, mint a második.
Azt is nagyon szeretem, de az egynek valahogy jobb a hangulata, nyomasztóbb, méltóságteljesebb az egész.
A pályadesign meg hát nagyon durván odaver a kettőhöz képest, szerintem.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.08. 10:16:34