3294
banner
  • Voltan
    Egyébként szintén új dolog, hogy az ellenfél felé rohanva ( ROHANVA ) erős támadással jump attack-ot nyom.
    Elég hasznos.
  • Voltan
    Nem, van egy új elem. Ha két kézre fogod a fegyvert, és bal heavy attack-ot nyomsz, akkor specifikus fegyver módba lép. Minden fegyvernél más, és a manát fogyasztja. Cserébe nagyon erős támadásokat kapsz, vagy amit épp az adott fegyvernél tudsz. A lényeg, hogy ez csak kétkezes módban jön elő. Szóval two-handed, nem dual-wielding. Na, nem tudom, érthető-e :D
    Azt tanácsolom, hogy a Firelink Shrine-ban gyakorolj a nyílt terepen, egyértelmű lesz.
  • Laza
    A 'kutya' elsőre lement ... utána kapásból gondoltam megütöm a 'faszit', megvan a katana is ... most a 'gyökérnél' letettem :)
  • Laza
    Milyen fegyvert akarsz még? Szinte mindent lefedtek eddig is :)
  • 1kezdő
    Kösz a billentyűkiosztás változtatás tanácsot. Én is ezzel vacakoltam. Most OK. Nehezen indultam, mert rég játszottam DS-el. De már meg van a fagygyík. Egyáltalán nem nehéz, csak ügyelni kell a mozgására.
  • jarlaxxe
    Az a strong attack, vagy nem?
  • Zozo0122 #1084
    Nekem a tabbal. De én állítgattam rajta.
  • jarlaxxe
    A weapon skillt melyik gombal lehet elöhozni? bill+ egéren.
  • Fpocok
    Live footage of me playing Dark Souls 3

• Zozo0122 #1081
    Áhh, ez az Undead Settlement egy mestermű. Ennyire hangulatos helyszínt kreálni, ez egyszerűen beteg. Annyira jó ilyen pályákon nyomulni a 2. rész egyhangúsága után...:D Csak itt el tudok menni vagy 3 irányba, az előbb kb. 20 ellenfélen vágtam át magam sebzés nélkül, de eljutottam a következő bonfire-ig. Már ki voltam fogyva mindenből és vagy fél órát vegetáltam és óvatosan aprítottam egyötöd élettel :D
  • wedge31
    Van.
  • hun atlas
    Kíváncsi vagyok, van-e Zweihander. Az első részt azzal vittem végig.
  • Myselor
    én láttam pedig párat .de mindegy ,te biztos jobban tudod:) alapból a bossok fegyverei páncéljai és a dual wield fegyverek is újak.
  • Voltan
    Nem véletlen, ez egy trilógia akar lenni, a mindig visszatérő és tönkremenő ciklusok sora.
    Egyébként érdekelni fog, hogy a DaS2 mennyire játszik szerepet a történetben, hiszen a mester abban nem vett részt, és az egész játék DaS1-től üvölt.

Ami persze nem baj, sőt!
  • jarlaxxe
    Francokat van böven a többségük az elsö rész óta ugyanaz, mondjuk engem nem zavar de ettöl még igy van.
  • wedge31
    Nincs benne, és nincs mitöl félnem.
  • Myselor
    van bőven új fegyver páncél pajzs ebben ne félj :D
  • Shep
    Na igen csak ha elkezdi utána egyre sűrűbben csinálja, így élvezhetetlen.
  • wedge31
    Azért a kreativitás hiányzik némileg a fromból mert ez már a harmadik rész és még mindig minden fegyónak és pajzsnak ugyanaz a neve és kinézete...
  • hun atlas
    Most este beletettem két órát, eddig nagyon tetszik. Az előző részeket 360-on játszottam, ez azok után álom, úgy fut, mint kés a vajban. És meglepően jól néz ki, a nagyobb látképet lenyűgözőek. Mondjuk a karaktergenerálóban éppen az összenőtt szemöldökön röhögtem, amikor kifagyott a karakter arca, hiába állítottam be mást, ugyanaz az "egybeszemöldök" maradt a képen. :D Szerencsére ettől függetlenül sikerült beállítani, amit akartam.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elég alaposan szeretnék haladni, az elején lenyomtam a jeges gyíkot, és az uchigatanát is megszereztem. Mondjuk itt trükköztem, a szakadék szélére csaltam a szamurájt, az meg ledashelt a mélybe. :D
  • Fpocok
    És akkor hol marad a móka?
    Amúgy ezt jó tudni,.
  • Zozo0122 #1069
    Még egy tanács, a várhoz.

Ha olyan undead támad rátok, akiből

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    előtör a kutyámajom, akkor azt még előtte öljétek meg, akkor meghal az is, mielőtt kibújik.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.12. 22:48:50
  • Zozo0122 #1068
    Na.

Ha bárki olyan bugot tapasztal, hogy magától elkezd futni a karakter, akkor próbáljátok azt, hogy erősen megnyomkodjátok a billentyűket, illetve gyakran kényszerítitek irányváltásra, nekem így 2-3 másodperc alatt meg szokott szűnni.

Az meg, hogy beránt néha a kamera azért van, mert van a játékban egy ilyen autocorrect funkció, azaz ha a falat néznéd (mint előző részekben) akkor korrigálja a nézőteret. Kikapcsolható.

Rhonin7!

Alapesetben asszem a Q billenytűvel lépsz vissza és az E billel fogadsz el dolgokat. Ha átállítgatod a billt, akkor NE az escape billentyűvel lépj ki onnan, mert akkor nem menti el a beállításaidat, hanem a vissza billentyűvel (Q, vagy talán már érzékelni fogja amit megadtál). Keress vissza a tegnap éjjeli beállításaimra, nekem az áll kézre.

Még egy hasznos infó mindenkinek: rájöttem, hogy billel úgy lehet értékelni egy messaget, hogy megnyomod a jobb egérgombot és feldob hozzá egy menüt :D
  • Myselor
    jólvan jólvan :D nem mindenkinek van olyan gépe mint neked xd én is kussolnék ha annyi lenne midnenhol :p
  • Moby
    Nem, ez nálam is így van. Bárhova állítom mindig 60. Nem értem mit basztak el ennyire...
  • Myselor
    fu,nemtudom pontosan.cska hogy ugyanúgy fut. és ezt furcsállom
  • Voltan
    Mennyi az az fps?
  • Myselor
    amúgy csak nálam van úgy hogy max beállításon és lowon is ugyanannyi fps van?:) igazából ez kurvára zavaró.
  • Rhonin7
    2016 és még mindig ott tartunk,hogy nem lehet rendesen beállítani a játékokat......

rengeteg játék van ami vagy az egerem gombjait vagy a razer keyboard gombjait nem érzékeli......

de itt nagyon idiótán van megcsinálva a konfiguráció
  • Shep
    Meg van ami még akkor sem, mert szarnak rá lásd Just Cause 3.
  • Shep
    Na igen, nekem amúgy más gondom nincs vele, de ez pont elég, mert így megöli a játékot. Úgyhogy én egyelőre várok javításra.
  • Pio
    Ilyen minden AAA játéknál lenni szokott, amit feltételezhetően sokszázezren próbáltak ki hirtelen, rászabadult a rengetegféle konfig és nem gondoltak mindenre a fejlesztők. Majd javítják.
    Azonnal belekezdeni egy játékba mindig kétélű fegyver, egyik oldalról tök jó együtt játszani a tömeggel, egyszerre felfedezni a játékot, másik oldalról a patchek és DLCk után lesz igazán teljes értékű a játék.
  • jarlaxxe
    Ez a szép a bugokban, hogy van akinél minden szar elöjön van akinél meg szinte semmi lényeges.
  • Shep
    Én nem tudom, de marha fura, hogy olyan 10-15 perc után kezdi el.
  • Shep
    Most nézem steam fórumon tízen első oldalon csak bug, crash, low performance stb üzenetek, és gondlom még odébb is csak tovább már nem néztem .)
  • wedge31
    Ez a futás megint valami config bug lehet mert nálam még nem jött elö igaz az a emlegetett crash se történt meg az első bonfirenél pedig thief-el vagyok.
  • Shep
    Asszem e, de nagyon debil ez a megoldás. 3 rész és még mindig itt tartunk.
  • Myselor
    nekem gundyr nem okozott különösebb gondot.régen és most is működik a pajzsal körözés hátamögé mész megcsapod 1-2x majd újra.meg sem sebzett.a mini boss sem volt nehéz a szamuráj meg leesett ,kimentem a peremre és bye xd
  • Shep
    Ahhoz nem mentem még, de asszem 1-2 patchig ez felejtős, egy idő után elkezd magától futni ez a szerencsétlen. Ha jól rémlik az első részben is volt ilyen bug.

Grundy most meg meglett elsőre, rá kell erre megint érezni.
  • Rhonin7
    nem tudok kilépni a beállítás menüből,hogy sikeröljön menteni a beállításokat.....a CONFIRM-et hiába tettem az enterre nem történik semmi