Dark Souls III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
How much can you take,before you snap?
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.03.11. 21:36:14
A ds1-ben még oké volt a dsfix, de a ds2ben már nem engedték és 10ből 4 embert bannoltak miatta...a maradék meg azért nem meri használni (köztük én sem) mert fosnak.

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.03.10. 19:42:39
Parasite Eve 2, best game EVER!
Adversus solem ne loquitor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.03.10. 17:35:07
1. Ritka esetekben, de kezdetben előfordult, hogy banolták a használóit.
2. PvP esetén több videós által bizonyítottan gyorsabban érzékelődtek az animációid, könnyebben kikerülted bizonyos fegyverek csapásait, ha te 60fps-en, ő meg 30-on tolta.
3. A létrák esetében ha lecsúsztál rajtuk, előfordulhatott, hogy átesel a talajon és meghalsz. Ez nálam megtörtént, direkt leteszteltem, a leggyakrabban előforduló ilyen hely Undead Burgben az a létra, ami a patkányoktól vezet fel a Black Knight tornyáig, ha ott próbáljátok meg, előbb utóbb átestek.
4. Liftek esetében is előfordult a talajon átesés, legkönnyebb tesztelni a New Londonál lévő nagy liften, ott átestem vagy 2-3x.
Kandurexel az elő részről beszéltünk, mert oda még kellett a dsfix a 60fps-hez. Egyeseknél okozott problémákat a 60fps, nálam nem, és a környzetemben senkinek.
Te a másodikat emlegeted, amihez már nem kellett fix a 60fps-hez, ergo nem a fix kúrta el, hanem a from, de később ezt javította. Én már a javítottal toltam.
Ne mossunk egybe mindent, mer az sehova nem vezet.
Mit szeretnétek bizonyítani? Hogy a három nem fog menni hatvanon? Nekem fog. Mark my words! 😄
Nem igényli a játék a 60 fps-t, tökéletes így is.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.10. 09:34:56
a másiknak meg 60 fps közben rosszul számolt dolgokat? tárgy elhasználódás?
A fromsoft -nak nem megy a 60, nem értik, más világ.
Demer? DSFix nincs fent????<#wow2>#wow2>
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Szóval nem érdekel. Ha 30 Fps-re lesz belőve, akkor arra. Várom, szeretem, rajta. Most is 30-ra lőve játszom az első részt, és nincs ezzel semmi baj.
DE. És itt a nagy DE. Ha ehhez képest is képesek elbaszni a harmadik részt, akkor bizony én is akkora kurvaanyádat mondok, hogy a szentséges mennyek ura is ide fog nézni, és elismeri, hogy mekkora fasza gyerek vagyok. Az egész From Szoftver banda pedig majd a pokol legmélyén nyalogathatja az én nyílásaimat.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.10. 02:38:13
"Bandai Namco Support on Dark Souls III PC: “The plan is to keep the framerate locked at 30fps”
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.03.10. 02:06:00
Na most azóta bőven használtam belőle, de még mindig van 62 db <#banplz>#banplz> Ha valaki akar harcolni, és be tud idézni 142 szintűt, akkor tudok adni neki 😊 Bár ha gondolom ilyen szinten már felesleges, mind1, a felajánlás él.
Demon titaniteból is volt vagy 30, de azért vagyok kifogyva, mert egy másik srác elkunyizta őket a fejlesztéseihez 😄
99 humanity és 2000000 lelkem van, több volt, de nem rég vettem 999 villámsebzésű vesszőt az Avelynbe 😄 Ezt a 999 db-ot átlagosan 3 valós naponta kellett újratölteni 😄
Imádom a pvp-t 😊

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.10. 00:55:22
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.03.09. 23:39:02
[merlinw.org]