3294
-
#1090 Egyébként szintén új dolog, hogy az ellenfél felé rohanva ( ROHANVA ) erős támadással jump attack-ot nyom.
Elég hasznos. -
#1089 Nem, van egy új elem. Ha két kézre fogod a fegyvert, és bal heavy attack-ot nyomsz, akkor specifikus fegyver módba lép. Minden fegyvernél más, és a manát fogyasztja. Cserébe nagyon erős támadásokat kapsz, vagy amit épp az adott fegyvernél tudsz. A lényeg, hogy ez csak kétkezes módban jön elő. Szóval two-handed, nem dual-wielding. Na, nem tudom, érthető-e :D
Azt tanácsolom, hogy a Firelink Shrine-ban gyakorolj a nyílt terepen, egyértelmű lesz. -
#1088 A 'kutya' elsőre lement ... utána kapásból gondoltam megütöm a 'faszit', megvan a katana is ... most a 'gyökérnél' letettem :) -
#1087 Milyen fegyvert akarsz még? Szinte mindent lefedtek eddig is :) -
1kezdő #1086 Kösz a billentyűkiosztás változtatás tanácsot. Én is ezzel vacakoltam. Most OK. Nehezen indultam, mert rég játszottam DS-el. De már meg van a fagygyík. Egyáltalán nem nehéz, csak ügyelni kell a mozgására. -
#1085 Az a strong attack, vagy nem? -
Zozo0122 #1084 Nekem a tabbal. De én állítgattam rajta. -
#1083 A weapon skillt melyik gombal lehet elöhozni? bill+ egéren. -
#1082 Live footage of me playing Dark Souls 3
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zozo0122 #1081 Áhh, ez az Undead Settlement egy mestermű. Ennyire hangulatos helyszínt kreálni, ez egyszerűen beteg. Annyira jó ilyen pályákon nyomulni a 2. rész egyhangúsága után...:D Csak itt el tudok menni vagy 3 irányba, az előbb kb. 20 ellenfélen vágtam át magam sebzés nélkül, de eljutottam a következő bonfire-ig. Már ki voltam fogyva mindenből és vagy fél órát vegetáltam és óvatosan aprítottam egyötöd élettel :D -
#1080 Van. -
hun atlas #1079 Kíváncsi vagyok, van-e Zweihander. Az első részt azzal vittem végig. -
#1078 én láttam pedig párat .de mindegy ,te biztos jobban tudod:) alapból a bossok fegyverei páncéljai és a dual wield fegyverek is újak. -
#1077 Nem véletlen, ez egy trilógia akar lenni, a mindig visszatérő és tönkremenő ciklusok sora.
Egyébként érdekelni fog, hogy a DaS2 mennyire játszik szerepet a történetben, hiszen a mester abban nem vett részt, és az egész játék DaS1-től üvölt.
Ami persze nem baj, sőt! -
#1076 Francokat van böven a többségük az elsö rész óta ugyanaz, mondjuk engem nem zavar de ettöl még igy van. -
#1075 Nincs benne, és nincs mitöl félnem. -
#1074 van bőven új fegyver páncél pajzs ebben ne félj :D -
#1073 Na igen csak ha elkezdi utána egyre sűrűbben csinálja, így élvezhetetlen. -
#1072 Azért a kreativitás hiányzik némileg a fromból mert ez már a harmadik rész és még mindig minden fegyónak és pajzsnak ugyanaz a neve és kinézete... -
hun atlas #1071 Most este beletettem két órát, eddig nagyon tetszik. Az előző részeket 360-on játszottam, ez azok után álom, úgy fut, mint kés a vajban. És meglepően jól néz ki, a nagyobb látképet lenyűgözőek. Mondjuk a karaktergenerálóban éppen az összenőtt szemöldökön röhögtem, amikor kifagyott a karakter arca, hiába állítottam be mást, ugyanaz az "egybeszemöldök" maradt a képen. :D Szerencsére ettől függetlenül sikerült beállítani, amit akartam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég alaposan szeretnék haladni, az elején lenyomtam a jeges gyíkot, és az uchigatanát is megszereztem. Mondjuk itt trükköztem, a szakadék szélére csaltam a szamurájt, az meg ledashelt a mélybe. :D -
#1070 És akkor hol marad a móka?
Amúgy ezt jó tudni,. -
Zozo0122 #1069 Még egy tanács, a várhoz.
Ha olyan undead támad rátok, akiből
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!előtör a kutyámajom, akkor azt még előtte öljétek meg, akkor meghal az is, mielőtt kibújik.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.12. 22:48:50 -
Zozo0122 #1068 Na.
Ha bárki olyan bugot tapasztal, hogy magától elkezd futni a karakter, akkor próbáljátok azt, hogy erősen megnyomkodjátok a billentyűket, illetve gyakran kényszerítitek irányváltásra, nekem így 2-3 másodperc alatt meg szokott szűnni.
Az meg, hogy beránt néha a kamera azért van, mert van a játékban egy ilyen autocorrect funkció, azaz ha a falat néznéd (mint előző részekben) akkor korrigálja a nézőteret. Kikapcsolható.
Rhonin7!
Alapesetben asszem a Q billenytűvel lépsz vissza és az E billel fogadsz el dolgokat. Ha átállítgatod a billt, akkor NE az escape billentyűvel lépj ki onnan, mert akkor nem menti el a beállításaidat, hanem a vissza billentyűvel (Q, vagy talán már érzékelni fogja amit megadtál). Keress vissza a tegnap éjjeli beállításaimra, nekem az áll kézre.
Még egy hasznos infó mindenkinek: rájöttem, hogy billel úgy lehet értékelni egy messaget, hogy megnyomod a jobb egérgombot és feldob hozzá egy menüt :D -
#1067 jólvan jólvan :D nem mindenkinek van olyan gépe mint neked xd én is kussolnék ha annyi lenne midnenhol :p -
#1066 Nem, ez nálam is így van. Bárhova állítom mindig 60. Nem értem mit basztak el ennyire...
-
#1065 fu,nemtudom pontosan.cska hogy ugyanúgy fut. és ezt furcsállom -
#1064 Mennyi az az fps? -
#1063 amúgy csak nálam van úgy hogy max beállításon és lowon is ugyanannyi fps van?:) igazából ez kurvára zavaró. -
Rhonin7 #1062 2016 és még mindig ott tartunk,hogy nem lehet rendesen beállítani a játékokat......
rengeteg játék van ami vagy az egerem gombjait vagy a razer keyboard gombjait nem érzékeli......
de itt nagyon idiótán van megcsinálva a konfiguráció -
#1061 Meg van ami még akkor sem, mert szarnak rá lásd Just Cause 3. -
#1060 Na igen, nekem amúgy más gondom nincs vele, de ez pont elég, mert így megöli a játékot. Úgyhogy én egyelőre várok javításra. -
Pio #1059 Ilyen minden AAA játéknál lenni szokott, amit feltételezhetően sokszázezren próbáltak ki hirtelen, rászabadult a rengetegféle konfig és nem gondoltak mindenre a fejlesztők. Majd javítják.
Azonnal belekezdeni egy játékba mindig kétélű fegyver, egyik oldalról tök jó együtt játszani a tömeggel, egyszerre felfedezni a játékot, másik oldalról a patchek és DLCk után lesz igazán teljes értékű a játék. -
#1058 Ez a szép a bugokban, hogy van akinél minden szar elöjön van akinél meg szinte semmi lényeges. -
#1057 Én nem tudom, de marha fura, hogy olyan 10-15 perc után kezdi el. -
#1056 Most nézem steam fórumon tízen első oldalon csak bug, crash, low performance stb üzenetek, és gondlom még odébb is csak tovább már nem néztem .) -
#1055 Ez a futás megint valami config bug lehet mert nálam még nem jött elö igaz az a emlegetett crash se történt meg az első bonfirenél pedig thief-el vagyok. -
#1054 Asszem e, de nagyon debil ez a megoldás. 3 rész és még mindig itt tartunk. -
#1053 nekem gundyr nem okozott különösebb gondot.régen és most is működik a pajzsal körözés hátamögé mész megcsapod 1-2x majd újra.meg sem sebzett.a mini boss sem volt nehéz a szamuráj meg leesett ,kimentem a peremre és bye xd -
#1052 Ahhoz nem mentem még, de asszem 1-2 patchig ez felejtős, egy idő után elkezd magától futni ez a szerencsétlen. Ha jól rémlik az első részben is volt ilyen bug.
Grundy most meg meglett elsőre, rá kell erre megint érezni. -
Rhonin7 #1051 nem tudok kilépni a beállítás menüből,hogy sikeröljön menteni a beállításokat.....a CONFIRM-et hiába tettem az enterre nem történik semmi