3294
banner
  • AntiHero
    Mindkettő über király. Csak a BB az ps4 only. de ha van ps4ed akkor kár lenne kihagyni.
  • Mr_no_NaMe
    Szevasz!

Gyerekek, én nem tudom miért lett beharangozva, hogy gyorsabb és könnyebb lett...szerintem nehezebb lett, és fejlődött aminek fejlődnie kell.

Ez a fegyverenkénti extra kombózás ez nagyon király. Mondjuk azon kívül, hogy jól néz ki, és furdal a kíváncsiság, hogy a többi fegyvernék milyen kombót nyom, azon kívül nem sok értelmét látom, mert kb ugyan akkorát sebzek vele.

Elértem a 2. bonefiret, Tower on the Wallt. Kicsit tisztogattam körülötte, lábon kihordtam egy szívinfarktust a tetőn és végre találtam egy 100as physc shieldet :D És nem merek tovább menni :D
  • Moby
    Túl sok felesleges kérdést teszel fel. Told le mindkettőt.
  • jan5650
    Hali!

Nekem ez az első Dark Soul-om, az előző két részt nem játszottam. Nem rossz-nem rossz. Sokat emlegettétek a BB-t. Gondolom itt a BloodBorn-ra gondoltok. Megnéztem egy gameplay-t róla és az is megtetszett... Saját megítélésetek alapján melyik a jobb? Melyik esetleg a könnyebb, a DS vagy a BB?
  • AntiHero
    Engem a BB szippantott be. Az platina. Utanna DaS2. Most a 3.

Majd pótolom még az elsőt is szerintem.
  • Krisztiam #1125
    de értem nyugi, de a játékkal foglalkozz ne velem köszi, és befejeztem.
  • yesname #1124
    Ó, hogy nem érted miért mondtam? Nem csodálom.
    Én is vagyok úgy dolgokkal, hogy nem tetszik, nem játszom vele. Ám milyen érdekes, nem veszem a fáradtságot csak azért, hogy ezt beírjam a fórumba. Egyszerűen azért, mert semmi értelme, semmi célja (trollkodáson kívül), semmi értéke nincs. Szóval igen, tükrözi azt a bizonyos szintet.
  • Myselor
    szerintem csak túl izgulod én is így voltam velük.de annyira bénák hogy nem nehéz elverni őket :D
  • hun atlas
    Akkor betudom a szokásos játék eleji szerencsétlenkedésemnek. :)
  • Myselor
    az is egy jó történet :D egyszer amúgy én is nekifutottam.és az elején én is rájöttem hogy nekem ez most nem fekszik.nem szidtam meg semmi csak nem élveztem a játékot.nemtudtam mi olyan jó benne majd később a második rész megjelent azzal elvoltam több órát mire beletanultam :D végigvittem párszor és teljesen beleszerettem.aztán pótoltam az első részt is egy párszor azt is végigvittem már azóta belevagyok hülyülve teljesen a sorozatba:)
  • Myselor
    jó csak senki nem kérte hogy itt legyél meg így értelme sincs na mindegy:)
  • Myselor
    hát piros köpenyük van meg van egy akinek kék ő piros szemű és kicsit keményebb.de már röhögve körbe táncolom őket és kapják a bacstabet meg 1ütést és alszanak xd :D
    Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.04.13. 10:15:58
  • hun atlas
    Ezek a fekete páncélos lovagok? A lándzsást egész jól meg lehet fogni, de kardos durva, a pajzsomon átüt, ha gurulok, akkor is sokszor eltalál.
  • mans
    Ebből a részből is kihagyták a 1280x1024-et,boldogság,pedig a beállításnál van ilyen képarány,.Én a nyilakra teszem a irányítást,így legózhatok hogy mit hová tegyek,pl move cursor nem tudom minek a játékba.. aztán még ki kell találnom milyen karaktert indítok.
  • Voltan
    Jelzem az első részel én is így voltam. Igaz, nem mentem be észt osztani a topikba :D

Először leszedtem, mondván megnézem, mi ez a nagy hájp körülötte. Rage-del lett a vége még Undead Burgben, mondom, játszon ezzel az, akinek két anyja van, hát mi az, hogy respawnolnak?????

Aztán fél évvel később megint leszedtem, hogy na, biztosan csak én voltam rossz passzban. Kábé ugyanott rage-del, elmennek ezek a francba, és még szarul is fut.

Aztán akciós lett a Steam-en, és megvettem, hogy na jó, még egy utolsó esély. És akkor valami kattant bennem, és az egész karácsonyi szünetet a Dark Soulssal töltöttem, kishíján a válás határára érve a nejemmel :D

A többi már történelem :)
  • Krisztiam #1115
    csak elmondtam a véleményemet és sajnálom, hogy nem tetszik, amúgy meg odamegyek szerintem ahová akarok..
  • Myselor
    nem ahhoz hogy benéztél.hanem hogy pont ezért :D senkit nem érdekelt hog yszerinted szar.biztos nem tudsz vele játszani.általában azok szerint szar ez a játék ha meg tévedek és csak nem jön be de amúgy profi vagy benne akkor én kérek elnézést bár nem hiszem hogy így lenne.senkit nem érdekelt hogy szerinted szar.menj oda ahol a neked való játékról beszélnek .szia :D
  • Krisztiam #1113
    nem hiszem, hogy köze lenne az IQ szintem ehhez, hogy ide benéztem...
  • Myselor
    különben nemtudom mibajotok a lothric knightokkal én imádom őket :D dobtak ma vagy 10 embert kidobták a szettjüket is párszor titanitet is.páncéljuk darabjai olyan 500-300soul között mozog megéri eladni ha van már pár :D a második boss előtti csapat olyan 2k soult jelent.elég jó kis farmolo spot így az elején:) ember titanite és soul esik meg sett ami még több soult jelent
  • Myselor
    tegnap olvastam ncoreon hogy az egyik gyerek azért tartja szarnak a játékot mert mi az hogy már az elején van bossfight és hogy nem ad egy kemény fegyót hozzá :D így jó hogy meghal meg ilyenek.hogy ez nem nehéz játék hanem szarul van megoldva nincs balanceolva stb.olyan jót nevettem annyira nem fogja fel ez a játék miről szól :) xd
  • yesname #1110
    Jellemzi az IQ szintedet, hogy ezért képes voltál ide benézni. :D
  • hun atlas
    Akkor ne erőltesd. Én szeretem, meg a többség is, gondolom. :)
  • Mr_no_NaMe
    Köszi, asszem ez tényleg kelleni fog.
  • wedge31
    Probáld ki a #1044-ben linkelt okosságot, durván megszépiti a játékot.
  • Voltan
    Járd körbe, az alacsony peremnél lehet megcsinálni.
  • Mr_no_NaMe
    Nem hoz fel ilyen opsönt O.o
  • Seth
    Firelink shrine kozepen azt a talkat be lehet gyujtani, utana travel
  • Krisztiam #1103
    úgy az egész játék :)
  • Mr_no_NaMe
    Meghalt az első 10 percben :DD

Deprivedet indítottam, nem haltam, első boss is ment. FÚBAZMEG. VIszont elakadtam a "bázison"

Merre tovább? :D Csak visszafelé tudok menni. Wtfhax?
  • hun atlas
    Melyik eleme váltotta ki belőled ezt az érzést?
  • Krisztiam #1100
    mekkora sz*r játék ez, már bocsánat :D
  • wedge31
    Alap beállitásnál ha folyamatosan nyomod a space-t.
  • Rhonin7
    köszönöm!!! Futni hogyan lehet bill-el? mert amire beállítottam azzal nem csinál semmit :P

kérdés: aki bill-el játszik érdemes auto targeten hagyni?
  • hun atlas
    Ja, megvolt az első co-op móka is, tartott kemény tíz percig. :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagyjából ott hívtak be, ahol le lehet menni arra az udvarra, ami tele van hullával és egy hatalmas páncélos alabárdos strázsál ott. Na, az ölt meg, elkezdett pörögni, mint egy centrifuga és bedarált.

• Mr_no_NaMe
    Na eljött végre a pillanat. Tegnap estig dolgoztam, hazaestem és csak arra volt energiám, hogy bevágódjam az ágyba.

A párom fél hétkor kel, hogy munkába menjen, felkeltem vele és már izzítom is a dst :D

Nah. Kb fél órát bíbelődtem vele, beállítgattam a grafot, az irányítást stb, lecsaptam három ellent.

Érdekesnek találom a grafikát. Miért van az, hogy úgy érzem, ha kicsit össze akarom zavarni a játékot akkor össze is tudom? Pl ha lenézek a szakadékba pont a szikla szélén, akkor látom halványan a pályakidolgozást alul. A jelek a földön elmosottak, halványak, néha a levegőben vannak. Láttam egy player felhér szellemként pár másodpercre, kopasz volt, meztelen, és mint egy szobor állt, de közben mozgott. Wtf?
    Ilyeneket nem tapasztaltam a ds2ben...

Amúgy minden maxon 60 fps, de rohadtul nem olyan mint a videókon. Agyon van effektezve a játék, de az alap grafika nem valami sok. Más is hasonlókat tapasztal?

Nyílván a grafika csak annyiban érdekel, hogy ne legyen bugos. Amúgy ds2 szint is elég lenne nekem.
  • hun atlas
    Ugyanúgy, mint a második részben, itt is nehezen hozom be a rúgást és a "kizökkentő" mozdulatot. Pedig pár helyen jól jönne. Az első részben ez annyira könnyen ment az ugrásos csapással együtt.
  • Myselor
    nekem is lement a második boss.jó volt elsőre.csak a pajzsomhoz ért hozzám nem :D szép lassan haladok
  • jarlaxxe
    Igen, de ahogy olvasom a skillek leírását a többség specko támadást ad nem buffot.
  • Zozo0122 #1092
    Én most úgy tolom, hogy Deep Battle Axe - ennek az a képessége, meg az összes fejszének, hogy csatakiált egyet és egy kis időre buffolja a fegyót. Ehhez elég 1-2 másodpercre kétkezesre váltanom, majd a buffolt fegyót vissza egy kézbe + pajzs.
  • jarlaxxe
    Köszi, akkor ezt többnyire csak bossoknál fogom használni vagy ott se mert egyébként szeretek a pajzsal hadonászni.