Dark Souls III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jaja.láttam azokat is.lehet hogy valami időutazós dolog tényleg😊
Ha valaki nézte a lent linkelt VaatiVidya videoit akkor már tudja hogy egy régi szereplő tuti benne lesz. 😊

Hát igen. De Gwyn, André, a Giant King a fehér gargoyleok, stb. eddig minimum gyanús 😊 Érdekes lesz lore szempontjából, az tuti 😄

És ha megfigyelted, megint van haragtorony és előtte 4 gargoyle, bár inkább kősárkányok azok. Nem baj, jöhetnek egyszerre 😄

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.23. 10:56:06
Myselor
nekem nagyon úgy tűnik hogy összevan kicsit keverve már az idő és biztos lesz valami magyarázat is mitől éledtek ennyien újjá az első részből a másodikból kíváncsi vagyok fogunk e találkozni valakivel😊 de mennyi idő lesz mire még eljutunk addig hgoy nagyjából értsük az egészet .te jóég 😄 ah jelenjen már meg.annyira érdekel
Ha elfogadjuk azt, hogy Lothric a "Hub" ahonnan különböző időben lévő világokba utazunk, akkor előfordulhat, hogy az egyik ágon Seath, Gwyn és a többiek lesznek 😊 De ez még annyira teória, hogy nem is tudom van-e értelme ezen gondolkodni. Az biztos, hogy én minden apró kis rezdülésre figyelni fogok a játékban, mindent megfigyelek majd 😄
Bocsi, lehet egy spoiler taget megért volna. Bár biztosra semmi sem felismerhető 😊
Myselor

ez tuti lord gwyn ott a szoknya a nagy ősz haj szakáll korona tüzes kard minden 😄

ez meg tuti seath ott van a kis csupasz teste ahogy tartja a kezét a sárkány feje is picit látszik és a kristályos alsó testből kicsi
Myselor
nem akarok baromságot mondani de az a másik meg nem seath a pikkelytelen?😄 kurvára ott van ő is.és amikor a 2 lovag leszúrja a másikat.és harcol vele.teljesen artorias féle ahogy támad.mi a geci
Myselor
akkor jó.nem csak nekem.kurvára olyan volt.a villámmal meg minden 😄 kibaszott durva ez a játék.beszarok
Kandurex
ez már bizony nagyon spoileres!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nekem is úgy tűnt...kíváncsi leszek 😄
Myselor
bazdmeg az ott nem lord gwyn?😄 a sárkány hátán?😄 tökre úgy néz ki
Ezt nézzétek 😊 2 perctől az a híd, wow <#taps>

Myselor
különben majd meglátjuk.lehet hogy simán megy majd sokkal gyengébb gépen is.sőt biztos 😄 nemsok idő már
Minimum 750Ti,akkor a 750-et dobom a kukába.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

akkor azt hiszem inkább nem próbálkozok a virtuális géppel, meg pci passthrough-val 😄

How much can you take,before you snap?

Myselor
és tegyük hozzá az optimalizálatlanságot is.nem fog menni nálam úgynézki xd
Kandurex
Kigyütt a hivatalos gépigény, az ajánlott I7+GTX970+8GB

szokásos.....:\

Myselor
úgy nézem jó gecinehéz a játék xd
Myselor
hát igen,ez a véleményem nekem is
Moby
Hátugye erről is jönnek a hírek, hogy még 980Ti-n is beszakad, szal annyira nem meglepő ez az egész. Inkább csak nehezen érthető az egész jelenség. Szeretem a játékaikat, a világot ami teremtenek, de jobb lenne, ha a teknót nem ők raknák bele. Eccerűen nem értenek hozzá.

Adversus solem ne loquitor

Myselor
különben nekem ilyet a das 2 is csinál mai napig.és nem értem miért fix 60ról leugrik úgy pár mpre hogy beszaggat nagyon zavaró . nemtudnak optimizálni
Myselor
melyiket?
Moby
Én má nem nézem, mer kurvára spoileres, de láttam én is olyan beszakadásokat, hogy az förtelem. És sajnos nem egy pillanatra. Meg is pandelt vele fight közben, láthatóan nullára csökkent a reszponzivitás. Szal ez így nem szarul néz ki, hanem konkrétan megint fájdalmas.
Amit megint nem lehet hova tenni, mer ez szerintem egy az egyben BB motor. Ami ki lett reszelgetve. Nemtudom mi az istent csinálnak ezek minden rész megjelenése körül.

Moby
Amikor csak kolbászol, akkor nincs gáz. Illetve a BB is sokat javul a kezdeti bénázáshoz képest, de úgyfest erről a from má nem hajlandó leszokni.

jarlaxxe
Ezt aláírom...<#hehe>

wedge31
Király...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
nemtudom milyen szemük van.nézem a streamet és szerintem az akad be néha.és nem a játék.de lehet én vagyok nagyon hülye és nem értek hozzá.
Moby
Nem vót semmi. Örjöngenek twitchen. Konkrétan moslékul fut, de nem alapszinten. Szarabbul, mint a BB.

Kandurex
mi? mi? hol? hun? mivót?

Moby
És milyen csodálatosan fut ps4-en. TOPLEL

Kandurex
hát bizony a kis japóknál már megjelent 😞

Voltan
Kicsit hiányzik a páncélcsattogás futás közben, mint az első részben. Az király volt. És már a másodikból is kivették nagyrészt 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hali , a Japanese verziót már nyomják : Twitch /omg hibernálj ápr 12-ig /
Moby
Ahogy korábban is írtam már: CDkeys-en 45 dodó.

Moby

Kandurex
oké, csak ez instant...

jarlaxxe
Annyi a boltokba is.

Kandurex
<#eljen>

Moby
Totál legit.

Kandurex
Valaki vásárolt már a http://www.greenmangaming.com/ -ról? Mik a tapasztalatok? Azt tudom, hogy talán ez legit kulcsos oldal.

Csak azért kérdezem, mert itt 15k a DaS 3.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.03.22. 09:53:04

MI A RETEK?
Voltan
Unfortunately, playing Dark Souls 3 on high settings may come with some performance hiccups. IGN was running the game on a GTX980, and the game suffered from some frame rate drops.

Read more: http://wccftech.com/dark-souls-3-pc-graphics-options-revealed-key-binding-options-detailed/#ixzz43Nb7mIg8

Anyád. <#boxer>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kandurex
Itten e videó, az első perc után ingame kapcsolgatja, ....

Fpocok
A karakterek meg minden köré rakja azt a fekete csíkot. Hányás.

Kandurex
Blur az ok, hogy kikapcsolandó.
A dof, nos ez kis mértékben orvosság 😉
Dehogy a ssao -val mi a bajod??

Fpocok
Blur, Depth of Field, SSAO. Ezek alapból off mindig. Hányok mindháromtól.

jarlaxxe
Pedig jó az ha szar egy játék grafja, mert ugy legalább homályosan lesz szar mozgás közben...<#nevetes1>