Dark Souls III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én mindig pontozom a játékaimat.

A Dark Souls 2 nálam 9 pontot kapott, a Lords of The Fallen 8-at. Nagyon jó a kiegészítője is 😊 A Dark Souls 1 természetesen 10 pont.
Moby
LotF az egy fospermet. Nem volna _annyira_ rossz, mert a témához egész jól nyúltak, de egy kibaszott bugtemető. Megvan/volt pécére, one-ra, is ps4-re is. Nincs különbség. A ds2 nem rossz, csak már picit hónaljszagú, meg abból van két gyakorlatilag különböző játék ugyanazon a néven.
Nadeviszont amire most totál rácsavarodtam az a salt and sanctuary. Legalább annyira érdekel, mint a das3, csak sajnos ps4 timed ex 😞(

Adversus solem ne loquitor

AntiHero
DS1 mai napig nem tudom normálisan megcsinálni, hogy fusson... Full HD, de azért kis ablakban van maga a játék.😄 A menü persze nem.

Tudom DSfix meg blablaa..nem sikerült azzal sem. 😄
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.23. 22:37:55

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Myselor
csak a szerencséseknek vna meg xd
Myselor
das 2 szerintme jó volt de a lords of the fallen nekem egy unalmas copy.kipróbáltam nem érdekelt
Laza
A PC-set is lehet nyomni vhogy? Mert a Twitchen elvileg olyat is streamelnek.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
A DS2 nem volt azért annyira rossz ... viszont a LotF-t inkább nem értékelném, kb a temetős bossig vittem el és ott abbahagytam.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ha a Dark Soul első része mint igazán korszakalkotó műfajteremtő játék PC-n a 10 pont, akkor a Lords of The Fallent illetve a DS 2-őt ki hány pontra értékelné ?

Myselor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de az nembaj.csak ne hubról teleportáljunk egy amúgy átjuthatatlan helyre.majulából elágaznak utak.elsőben is firelink shrineből.meg ott a madár aki átvisz.nehéz lett volna?😄 mondjuk itt is van egy részen olyan megoldás .mint az elsőben azok a repülő vackok felvittek anor londóba itt is van ilyen nem értem kezdésben miért nincs így 😄

Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.03.23. 20:50:30
Kandurex
Elég fos megoldás. Nagyon látszik mennyire figyel a from a rajongókra..😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MerlinW
Gyakorlatilag már a DaS 2 is hub-os volt. Ott is mindenhova Majula-ból kellett menni. Kb ugyanez van a harmadikban is ahogy látom.

[merlinw.org]

Myselor
egy kicsit sajnálom.és igen tudom hogy ott is ez volt.és ezt én annyira nem szeretem őszintén.nincs jól kitalálva az ilyesmi.rombolja az élményt szerintem
MerlinW
Ezekszerint nem láttad a két és fél órás "DaS filmet". Csak mert nincs sztori😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ez a rész amolyan Demon's Souls módi hub rendszeres lett.

[merlinw.org]

Fpocok
Remélem nem fogok belefutni story spoilerbe, mielőtt nálunk is kijön.
Oh... wait... 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Moby
CDGalaxis. 15K. Hellyeah.

Myselor
amúgy nekem már megvan 2 dolog ami nem tetszik a játékban már az elején.nem nagy spoiler de elég illuzió romboló szerintem.
kezdéskor máris nálunk van 3 estus.pár méterrel később persze egy kútban találjuk az ashen flaskot.de ezt már magunknál hordtuk.a másik pedig hogy firelink shrineből nem lehet sehova eljutni hanem warpolni kell egyből lothrik falára.hát ez mi.miért nem vezet oda út.
Myselor
sokan érzünk így <#banplz>
Fpocok
Ja. Kijött a japcsiknál.

Kapják be a faszom 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31
DaS I-ben volt egy pyro karim is, az valami über tápos ott / a második részre totál kiherélték /

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jarlaxxe
Sok száz óra alatt mindig csak igy játszottam, na jó a DaS I-ben volt egy halberdes karim is.

wedge31
Szeretem a gyors fegyvereket, az ijak meg személyes kedvenceim minden létezö játékban.

jarlaxxe
Minek szenvedni egy fogpiszkálóva mikor vannak komolyabb fegyók is?

MerlinW
Böszme kard, kevés ruha. Korrekt emlékek 😊

[merlinw.org]

wedge31
Ha jól emlékszem merlinek is ez a kedvenc felállása de majd kijavit ha mégse.
Részemröl mindenképp valami törös/ijas kari lesz az elsö, minimális páncélban, aztán majd meglátjuk müködik vagy sem.

jarlaxxe
Részemröl kézbe veszek valami böszme nagy kardot és annyi...<#violent>

wedge31
Csak teszteljék nyugodtan mire jön pc-re lesz valami patch biztosan.
Addig legalább kitalálom milyen karival játszom végig első nekifutásra.

Myselor
hát elég parasztság.de xbox oneon bárki megveheti már aki akarja
Kandurex
De rühellem az ilyen régiós megkülönböztetést...ma kellett volna jönni egységesen minden platformra.

Myselor
na már tolják páran xbox one-on elérhető japán storeból.lol
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.03.23. 17:29:38
Moby
A mivel gondolok a mire? 😊 Hogy nem szeretné? Há engem még sose hívogatott egyik se. Nem sugdosott kedves szavakat a fülembe. Nem mutatta az utat, hogy merre jutok tovább, és nem is könnyítette meg azt. Ezer óra felett járok én is, de szerintem veled sem bánhatott másként egyik sem 😄

MerlinW
Értem, hogy spoiler miatt nem néztek videókat, nem olvastok infókat. Tökéletesen megértem. Viszont akkor tök felesleges butaságokkal teletömni a topikot. Szerintem.

mans: vannak opcionális boss-ok, mindegyik részben voltak, itt is lesznek. Semmit sem von le a játék értékéből.
moby: három souls játék, összesen ~14 végigjátszás után nem értem mire gondolsz😊

[merlinw.org]

Moby
Ismersz olyan fromjátékot, ami "szeretné" hogy végigjátszd? Tolhatnád a címét, mert kőkemény insider infókkal bírsz ezekszerint! 😊

Így az egész csak a tápolásról szól,máshol muszáj leölni a fő ellent hogy továbbjuss,meg a történet miatt.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Moby
Nincs avval gond, tegnap néztem twitchen. Jó lesz. Be vagyok mán hájpolódva teljessen 😄

Kandurex
<#eljen>

MerlinW
Nem kell aggódnod, jó a pályatervezés. Főleg, hogy a DaS1 helyszínén játszódik a múltban.

[merlinw.org]

Kandurex
másképp fogalmazok,....

...fájdalmasan hülye a BB egy Souls játékosnak.

Myselor
én csak végig youtubeoztam a BB-t és hát tényleg azért bonyolultabb komplexebbek soulsok pályái.bár nem okozott különösebb gondot a soulsban összeszedni a dolgokat csak körülkellett nézni de azért a bb-ben is el lehet hagyni sok dolgot 😄
Kandurex
nem nagyon nézem a videókat, de van egy rossz sejtésem....

...szóval az ostoba Bloodborne úgy működött, hogy a pályái egy partvis bonyolultságát idézték,....volt az előre út és kb. ennyi, nem tudtál eltévedni, vagy elkeveredni, vagy kihagyni valamit....

Myselor
mert?mi a fura benne?😊
Itt is majd úgy lesz hogy ki lehet hagyni bossokat? mert így eléggé furcsa.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Myselor
hát hallod az se hülyeség amit te mondasz 😄 hogy nem mindenkin fog az átok.meg a testvéri dolog is.meg én nekem olyan gondolatom támadt hogy van valami új naplovag csak ő csaj.talán gwyn harmadig gyermeke lesz?ugye sose tudtuk meg ki volt csak találgatás solaire-re
Lehetne, de akkor Andrénak miért ugyanaz a neve? 😄 Talán rá nem hat az átok, ő csak kalapál és szarik az egészre 😄 Egyébként én már arra is gondoltam, hogy ő Gwyn testvére lehetne, annyira hasonlítanak. Több kérdésem van, mint válaszom, csak szeretek kombinálgatni 😄DD
Myselor
ja én azthittem hogy ő az csak más lett a neve újraéledéskor
Myselor
ja értelek igazad lehet és igen straid tényleg így viselkedik.csak ez lehet a magyarázat
A hagymalovag nem ugyanaz, hanem egy másik tag ugyanabból a lovagrendből 😄 Persze ugyanakkora baromarcú, mint Siegmeyer 😄
De én ezt úgy értem, hogy a világ ugyanaz, csak az átok ismétlődik ciklikusan. Tehát Lordran, Drangleic, Lothric meg a többi elnevezés ugyanazt a helyet jelenti, ahol mindig felemelkedik egy Lord of Cinder, aki őrzi a tüzet. Aztán felemelkedik egy újabb, és ahogy ő erősödik, a másik gyengül. Végül megküzdenek és átveszi a helyét. Persze ezek között évezredek eltelnek, ezért hasonlít annyira Lordran és Drangleic és ezért van idejük annyira megerősödniük a Lord Souloknak, hogy már adott időben is ősinek nevezik őket, sőt a nevüket sem tudják, maximum beceneveken említik őket, amiket szintén nagyon régen kaptak. Straid nagyon érdekes amikor felébresztjük a megkövült formából, körbenéz és egyből rájön, hogy több ezer év eltelt a bebörtönzése óta...
Azok lehet kimaradtak, igazából probáltam keveset látni belőle, ezért beletekertem. 😊

Myselor
nem csak egy .
2npc biztosan és több boss is