3294
banner
  • Reich
    Sziasztok.Még csak ismerkedem a játékkal.Eddig egy részéves sem játszottam komolyabban.Az első kimaradt, a második nem fogott meg.Ez viszont az előzetesek alapján bejött.Meg is vettem.Kipróbáltam--tetszik.Szerintetek melyik kaszttal Érdemes elsőre menni és mely képességeket érdemes fejleszteni jobban?
  • Myselor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    leszel,ha megszereztél egy npct és láttad a dark sign akkor rohamosan az leszel.de gyógyítható purging stone-al meg máshogy is majd később gyógyítja a fire keeper ha szerzel neki fire keeper soult.és amúgy 5 ingyen levelt is kapsz azért hogy hollow leszel.minél többet halsz:) ez egy quest miután meghal az npc ugye ő ad neked levelt.utána jön a másik és indul az egyik ending quest
  • Fpocok
    Elvileg alapból az vagy. Human formba akkor vagy, amikor ilyen perzselt vagy, világítasz. Ilyenkor több a hpd is. Ha nem világítasz, undead vagy. Nem?
  • mans
    Most meghalás után miért nem lettem zombi mint a második részben?
  • Fpocok
    NA?
  • AntiHero
    Kettőt és rendel mellé egy pizzát.
  • Shep
    Akkor most nem csak leül a székbe, hanem megiszik egy pohár bort is? :)
  • Zozo0122 #1163
    Harmadjára lenyomtam a Settlement bosst. De szerintem ez nem is volt kötelező boss :D
  • Zozo0122 #1162
    Nem. Állítólag most nagyon király és epikus vége van.
  • youtubeGM
  • Shep
    Én meg kérek mindenkit, hogy nyugodtan írjatok le mindent, még a játék végét is, mert gondolom megint olyan komoly, mint az eddigi részekben, de talán a 2. rész végét nem tudták alulmúlni :D
  • Shep
    A magától elkezd futni problémára nincs még megoldás?
  • Fpocok
    akkor azt próbáljátok meg. Talán leszűkíti a keresést. Kapcsolt ki akkor.
  • Zozzancs
    az a cross region play? azt offra? msot on on van
  • Fpocok
    Esetleg a régiókorlátozást kapcsoljátok ki, ha még nincs és indítsátok újra játékot
  • Zozzancs
    igen és nem látja úgy se, próbáltuk jelszóval és nélküle is
  • Fpocok
    jelszót állítottál be?
  • Zozzancs
    valaki help, coopoznánk ketten, de egyikőnk se látja a másikét, tűzfal off, whitesoap megvan, emberedek , valami tipp?
  • Terawatt
  • Terawatt
    Valaki tolja clericel?
    Jól látom hogy a chime-ot felesleges plusszozni nem fog szart se érni?
  • Zozo0122 #1150
    Így van. Adott esetben leírod, hogy gargoyle, sárkányos boss, fagymágus boss vagy bármi, az már spoiler. Tegyük fel, hogy Ludleth a trónról is előbb utóbb bossharc lesz, akkor az is elég kellemetlen spoilerré válhat nekem pl. Helyiségnevek ugyanígy mondjuk hogy Dark Swamp, csak mondtam vmit. Ilyen esetekben szeretnék őszintén anyázni 10 percig, ha meglátom az új blighttownt. (ha van) :D
  • jarlaxxe
    Ja, mert az spoiler, ha leírom, hogy süsünek hívják az egyik bosst...
  • Zozo0122 #1148
    Kérlek titeket, hogy Undead Settlement után minden boss és helyiségnév menjen spoilerbe, ugyanis a bemutatókból csak annyit lehetett látni. A totál ismeretlenbe akarok utána belesétálni:D
  • Mr_no_NaMe
    oh...bazz :D köszönöm
  • wedge31
    Ezzel a Deacons of the Deep-el megszenvedtem egy kicsit, pedig eddig egy-két próbából megvolt mindegyik boss de itt " kicsi a rakást" játszottak rajtam, a tömegbe meg nem nagyon lehet ugra-bugrálni, de azért negyedszere csak meglett.
  • Myselor
    nemtudom ki hogy van vele,de én eddig csak 1x haltam meg ellenféltől.akkor is csak azért mert ugye van az a mutálódós patkány és a tetőn miközben feküdtem rám combozott.ugye itt már így is eltudnak találni.felkelni sem bírtam :D örültem neki.a halálok oka leesés volt vagy legurulás az is csak 2-3 . a 4boss előtt vagyok és azt mondom ez a legélvezetesebb és legjobb souls játék ,van benne nehézség is.de ha okosan játszol akkor nem okoz problémát így a harmadik rész:) meg hát meglátszik hogy előtte közvetlen toltam mindkettő részt :D így benne vagyok a dologban
  • Voltan
    Kindled kell, hogy legyél hozzá.

Kb. a korábbi emberi alak megfelelője - ember használatával tudsz az lenni.
    Amikor a ruha, meg a páncél parázslik.
  • Mr_no_NaMe
    Hogy lehet beidézni valakit? Summon sign sehol, meghalni meg elvileg nem tudok. Itt bármit csinálok marad az emberi forma. Vagy én rontottam el valamit? Vásároltam már soap stonet de azzal csak magamat tudom idéztetni...
  • Kandurex
    Te figyelj már. Nem te mondtad , h lehet több irányba is menni?

Mert nálam csak így van, hogy High Wall of Lothric, Undead Settlement majd Road to Sacrifies....

Menni kell egyenesen nem lehet átmenni másik területre vagy ilyesmi....
  • AntiHero
    15 óra alatt egyszer se volt még nálam.
  • Zozzancs
    Srácok mennyire kell tartanunk az Inváziótól ha coopozunk? sűrűn előfordul?
  • hun atlas
    Ja, vágom, az melyik szoba. Este szétnézek. Köszi! :)
  • AntiHero
    5 perces boss. Megéri farmolni mivel tényleg alig írom fel a jelet már hívnak is be. :)
  • Terawatt
    Coop is nagyon király. Gyökér boss előtt instant behív. Emlékszem amikor először voltam ott 2 percig tapicskoltam a signokat hogy olyat hívjon be aki még nem foglalt :D

Nagy kutyulis covenant spoiler:
    Valaki próbálta már? Jól értem, hogy ez egy PvP coventant és a mocsaras részre lévőket invadeled , mint a DS2 patkány/harang torony rész?
  • Mr_no_NaMe
    Ugye Tower on the Wall bonefire.

Ahogy belépsz a bonefiretől a toronyba, rögtön jobbra ugorj le, és menj ki az ajtón. Két zombi hajbókol, szemben egy létra. A tetőn ugye jön a szívroham. Tetőről le, épületbe be, lándzsás barmot hatástalanítani, futi tovább, kiérsz az épületből egy pár méterre, megint visszatérsz. Itt lesznek kutyák meg sima zombik, tele van minden ládával, dobozzal meg ilyen szarságokkal. Valahol itt van.
  • Myselor
    na 3boss lent.ez is elsőre .
  • hun atlas
    Hol találtad a pajzsot? Nekem most dex karakterem van, de még nem érzem kellően bátornak magam, hogy pajzs nélkül rohangáljak.
  • Voltan
    Kicsit talán off, de sztem elég érdekes

Egy kis értekezés a Dark Souls lehetséges filozófiájáról és szimbolizmusáról.
    Nyilván spoileres, de csak az első két részt taglalja, szóval itt nincs vész.

• AntiHero
    A játék első fele ilyen. Állítólag a 2. fele már nem ilyen vicces.
  • 1kezdő
    Na most egy kérdés: mi ebben a játékban a nehéz, ha annyit farmolok, amennyit akarok? Nem fogy el az ellenség soha. Az rendben van, hogy úgy lett megalkotva ez a játék, hogy ha nem tudod megfelelően irányítani, akkor lehetsz bármilyen erős, akkor sem éled túl. De aki tudja irányítani elfogadható szinten, annak rém könnyű lesz, mert összefarmolja a rávalót és onnan nincs ellenfél. Gondolom, előbb-utóbb kipatchelik. De ebben a versönben és ha nem vagy on-line, akkor röhögve végig tudod tolni.