3294
-
#1210 Ez az invade mekkora fail...akár hova megyek mindenhol 2-3-4 ember ellen kéne küzdeni...a csicskák mind rámjönnek, persze, hogy meghalok. Ez így unfair.
Amúgy kezdek egész pofás lenni. Még mindig az első területen vagyok, farmolom a knightokat a cuccosért.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tudjátok van az a rész, ahol 2 knight patrolozik a lépcsőknél, van 1 fönt az egyik oldalt, illetve van a másik oldalon egy kék köpenyes, divine blesses sokkal durvább knight. Nos, a kék köpenyes páncélját vajon meg lehet szerezni? Úgy értem eldobja? Már majdnem minden darab megvan a sima knightoktól, csak a chest páncél hiányzik. Amúgy az a bazi nagy lándzsa vagy a kard se lenne rossz :D -
#1209 Úgy értem stunol? -
#1208 A vélemény olyan mint a segglyuk ... mindenkinek van, és senkit se érdekel a másé ... és sajnos van, akié mindig szaros :D -
Vincentcloud #1207 Vissza lehet menni oda ahol kezdünk? Elsőnek játszok a sorozattal, és lehet hogy a sorcerer nem a legjobb első karakternek, persze az is lehet hogy egyszerűen én vagyok ennyire béna, de a jég/kristály szörnyet,egyszerűen nem tudom megölni -
#1206 Zweihandert kilépés előtt vettem meg és plusszoztam. Pár korábbi mobot megpofoztam vele és DS2 szint eddig amit láttam. [Elsőben OP volt, itt (még) nem érzem].
Kútnál lévő nagy bárdos mobot 4 ütésből megöli. Talán ez ad egy kis támpontot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elvileg dob blessed gemet, de elég sokszor megöltem és csak kétszer dobta ki még a fegyverét :/
Fegyver megszerzése:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Abyss watchers után vissza jön az NPC akit elküldtél gyűjtögetni(Scavangelni) és 6k soul-ért árulja -
#1205 Claymore 40 szint körül használható. Isteni a hatótávja,...pláne ha előre szúrsz vele.
Nem tudjátok a Zweihander mint az első részben kilapítja az ellent? -
#1204 na lement 6 boss eddig mind elsőre.látszik hogy már van tapasztalatom belőle.nem ért nagy meglepi eddig gondolom később változik majd:) fantasztikus a játék és rohadt jó cuccok vannak armorok fegyverek lehet csemegnézni :D -
#1203 Ez nagyon egyén függö, van aki a nagy lassú fegyókra esküszik van aki meg a gyorsakra, attól függ milyen stilusban szeretsz játszani.
Ha jól csinálod mindkettö abszolút életképes lesz -
#1202 Üdv. Talán aki már előrébb jár mint én, tudna adni valami tanácsot. Mik a jobb fegyverek? Dex or Str? Megszereztem a Claymore-t de valahogy nem igazán effektív a rohadt gyors ellenfelek ellen (az az kb semmi ellen) -
#1201 Steam-es játékokat tudok adni a ~300-as listámról, Dark Souls 3 kártyákért cserébe, ha valakit érdekel dobjon egy p.ü.-t jobban, jár, mintha marketen elkótyavetyélné :-) -
#1200 Egér+bill :) -
Zozzancs #1199 Próbálj hozzá közel maradni, tudom hogy hülyén hangzik, főleg amikor átalakul, de az a lényeg, hogy körözz és ugrálj mögé, mert akkor nem tud egyből legalábbis nem mindig tud egyből rád fordulni és amikor mögötte vagy üsd, ugyan ez amikor transformja van -
#1198 Köszönöm a sok tippet, meló után ismét belevágok :D
Most azon gondolkodom, hogy a sok ugrálás miatt sok időt vesztettem. Valaki írta, hogy oldalazzak, ezzel is ki lehet védeni ütéseket? Ez egyből más megvilágításba helyezné a dolgot. Illetve még éjszaka megnéztem egy videót, Knight-al volt a srác, és sokszor blokkolta az ütéseit. Na mondjuk ezt én csesztem el, mert úgy gondoltam, hogy egy ekkor boss ütéseit egy sima pajzs blokkal nem tudok felfogni, de mégis :D A Mercenary pajzsa is ilyen hatékony? Vagy váltsak Knight-ra? -
#1197 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arra figyelj hogy az elso fazisban probald turelmesen megtalalni a rest a tamadasai kozt es akkor tamadj be parat, a masodikban pedig maradj rajta, kozvetlen kozel, probalj a seggeben lenni folyamatosan es amikor felagaskodik akkor van 1-2 masodperced gurulni.A tobbi tamadast a kozelseged miatt nem tudja kivitelezni es siman csapkodhatod.
Alig varom btw hogy legyen penzem a jatekra, es vegre en is tolhassam rendesen.
Neked kitartas, hidd el a DS szeria mindig meghalalja ha sokat foglalkoznak vele. -
#1196 Jééézusom... Azt juttatja eszembe, amikor anno 386sx-en vittük végig a Doom2-t haverokkal. Hogy a záró Icon of Sin pályát hogy a fenébe csináltuk meg, a mai napig nem értem. Na ja, akkor a "system requirements" egy nem létező fogalom volt, mármint az én ismeretségi körömben :D -
#1195 Kontrollerrel nyomjátok? Milyennel? Én 360-os vezetékessel tolom, és lekopogom, semmi ilyesmi nem volt eddig. -
#1194 Nekem sajnso nyomkodni kell mindent ,hogy legyen pár percig aztán megint újrakezdi, jó lenne ha mielőbb javítanák. -
#1193 Jó nyomon vagy, és azt kell mondjam, riszpekt a kitartásodért, elsőre belefutni egy Souls játékba eléggé pofánverő élmény. :D
De ezek szerint tetszik, és ez jó. :D Az első bossnál párszor én is a megfigyelős, távolságtartós technikát alkalmaztam, de aztán "kurvanyád" címszóval nekimentem, és ütöttem. Ha a stamina lement, akkor is a sarkában maradtam, és ütöttem, ütöttem.
Elég könnyen lement így.
Mondjuk a te szempontodból ez mindegy, mert nem voltak még bejáratott taktikák a korábbi részekből, de itt tény, hogy agresszívabbak az ellenfelek, és rákényszerítenek a berserker stílusra, én legalábbis eddig úgy vettem észre, hogy jobban kifizetődik, mint eddig.
-
Zozzancs #1192 én ezt értem, de ha passwordös coopot akarok akkor annak nyilván az a lényege, azért tették bele, hogy tudjak valakivel játszani...., de hát nem működik :DD nem látni akármit csinálunk, nem megy... -
#1191 Amúgy nem véletlen ilyen a coop. Sajnos azt kell mondanom, hogy elvesztené a lényegét, ha simán menne a coop, bármikor, bárhol. -
ratgab #1190 100 perc alatt már egyszer előjött nekem is, de felkaptam a pajzsom magam elé és rögtön helyreállt a helyes világrend. -
Zozzancs #1189 Szóval, egy fél napos szerencsétlenkedés után arra a következtetésre jutottunk, hogy a COOP, patchre szorul....
Mindent megcsináltunk ami kell hozzá, ember, whitesoap etc
Szal a helyzet a következő: Passwordel egyáltalán nem látjuk egymás írását még negyedóra vagy félóra után sem...
Password nélkül: Hol működik, hol nem.... van hogy egyikőnk lerakja az írást és várni kell negyedórát vagy 20 percet hogy előjöjjön , de van hogy egyáltalán nem jön elő, de volt olyan is hogy pár másodperc után látta...
Szóval, ez egy kicsit érdekes sőt bosszantó :)
Na de nem baj, reméljük javítják
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.04.13. 23:13:16 -
#1188 Hát estem már le miatta, és bossnál is akadt már be. -
#1187 Elsőt választottam. -
1kezdő #1186 Levittem a pincébe a kulcsot és kiszabadítottam az NPC-t, azaz, dumáltunk. Van két választás, csak sajna nem értem. Ha valakinek már meg volt ez a rész, segítene? Köszi! -
#1185 Kezd Knightot, használd a pajzsot és a blokkot.
Ha nem kell ütést felfognod, engedd el a gombot, ne legyen fent a pajzs. Ekkor gyorsabban töltődik fel a stamina. Sok sikert. -
#1184 ja és az a lényeg hogy ráérezz :D ha egyszer megvan utána egyre jobb leszel.mindenki így kezdi.szopással és kemény anál rodeóval xd -
#1183 Ez a szép ebben a játékban. Maj ha egyszer sikerül leölnöd az olyan érzéssel tölt el, hogy az égsz trilógiát leakarod majd nyomni. :)
Kitartás. Szépen lassan addig probalkozol amig meg nem találod a ritmust. -
#1182 hát én azt tudom tanácsolni hogy legyél továbbra is kitartó.jól próbálod csinálni de inkább körözz.tehát vagy barla folyamatosan vagy jobbra mögé.talán balról jobb és amikor üt felé vetődsz.majd 1-2 csapkodás és újra.amikor mutálódik teljesen menj alá és ugyanez,ott ne is próbálkozz messziről mert csak szopni fogsz,mindig maradj a seggében szószerint :D és kitartás.pajzsal szerintem elsőnek könyebb lenne.utána tuds csak fejleszteni,ezt alap felszereléssel kell leverni sajna:)
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.04.13. 22:02:43 -
#1181 No, hát úgy érzem kitartó voltam, de egyenlőre teljesen megakadtam. Ahogy már írtam ez az első DS játék, amit elkezdtem.Értem én, hogy nehéz meg minden, de egyenlőre még az első boss-t sem tudom legyőzni. Ha nagyon jó köröm volt éppen 30-40 %-ra le tudtam vinni. Ugrálok, vetődök, próbálom figyelni a mozgását, dobálom gránáttal, potizok. Általában elugrálok az ütései elől úgy, hogy lehetőleg a háta mögött legyek, majd amikor "megpihen" ütök rá 1-2-őt, majd kezdődik az ugrálás ismét. Sajna nagyon kiszámíthatatlan, hogy mikor sikerül elugranom, meg mikor nem. A gond az, hogy ütés közben is követi a mozgásom, fene a száját! :D
Szóval mi a fenét rontok el? Legalább 50-szer megpróbáltam. Mercenary vagyok, próbáltam Dual wield-el is, meg pajzzsal is. Tudok valamit fejleszteni, van valami tuti tipp kezdőknek?
Béna vagy, nem neked való, L2P, és társai ha lehet kíméljenek! :D Lehetőleg érdemi válaszokat várok. Köszi :D
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2016.04.13. 21:48:50 -
#1180 hát az nagyon idegelő lehet főleg ha valami peremen sétálsz ahol leeshetsz vagy bossnál.bárhol :| -
#1179 Én lekopogom eddig teljesen bugmentes vagyok, gyönyörű fix 60 efpéessel. -
#1178 1x? Jó neked, nekem 15 perc után mindig előjön és utána egyre sűrűbben csinálja. -
#1177 hát értem nekem volt egyszer ez a beragadó futás.amúgy más gondom nem volt :D -
#1176 Ha nem nyomsz irányt bukfencezés előtt, akkor hátrál. Hasznos kitérés tud lenni. Ha egyszerre nyomod az előre + kis ütést, akkor rúg, ha a nagy ütést akkor ugrásból üt. Ezeket gyakorolni kell:) -
#1175 Ja, közben rájöttem ,hogy elfelejtettem beaktiválni :D -
Zozo0122 #1174 Utazz a bonfireből :D -
#1173 Starter class-ok vannak, azaz... látod a számokat. Ezen kívül nincsenek konkrét kasztok, mindegyikből csinálhatsz bármit. Kezdőként a Knight-ot ajánlom, első sorban STR + VGR + END-et fejlesztve és a hosszú vagy nehézkardokat, esetleg baltákat. A rajtad levő súly pedig mindig tartsd 70% alatt (Vitality-ve tudod növelni a teherbírásodat, de azzal csak akkor foglalkozz, ha már legalább 20 pont van a fenti statokon). -
mans #1172 Köszi:) Néha ha előre akarok bukfencelni haladás közben akkor inkább hátraugrik.Már az első boss is fáj. -
#1171 Figyeljetek már a "bázisról" hova a fenébe lehet menni, ott mászkálok körbe, körbe de nem találok sehol semmit. A nindzsa fazont nem tudom leverni, lévén alig sebzek rajta, a ketrec ajtóhoz 2000 lélekért van a nyanyánál kulcs, annyim meg még nincs, meg amúgy is elvertem fejlesztésre :)