Dark Souls III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

jarlaxxe
Nem vagyok meglepve,eddig még mindegyik from játéknál voltak kisebb-nagyobb fps gondok.

Polygon 7/10? Egyre több játéknál ad elég meglepő értékelést a polygon. És most nem arra gondolok, hogy úúú a DS3 nem lehet 7/10, hanem arra, hogy az átlag az jól láthatóan 9/10.
wedge31
Itt a IGN teszt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ugy tünik fps gondok megint lesznek de minden más jónak tünik.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wedge31
Megérkeztek az első Dark Souls III értékelések.

IGN - 9.5
PC Gamer - 94/100
Gameinformer - 9.25/10
WCCFTech - 9.2/10
App Trigger - 9/10
press-start - 9/10
RPG Site - 9/10
jeuxvideo - 9/10
Hardcore Gamer - 4.5/5
Gamesradar - 9/10
Metro - 9/10
Gamekult - 9/10
Jimquisition PC - 9/10 PS4 - 8/10
Destructoid - 8.5/10
Gamespot - 8/10
Polygon - 7/10
cubed3 - 7/10

Ennél egy picit jobb géppel fogom tolni. Remélem nagyrészt tartani fogja a 60-at és nem lesznek Blighttown-szindrómás részek, amibe beleszakad a framerate...
Kandurex
lehet, lehet

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Nekem gyanús, hogy ott belőttek valami olyan setupot, amivel ráfutnak a 970 3.5 gigás szoppantyújára.

Adversus solem ne loquitor

Kandurex
"The optimization seems to swing both ways. I played through the game at max settings on the PC version using a Nvidia GTX 970, Intel i5 4590 at 3.30 GHZ, and 8GB of DDR3 RAM. The frame rate held a cool 60 throughout the majority of the game, but sunk down to 30 in areas such as Farron's Keep and Lothric Castle."

Myselor
jaja.alig várom.
Voltan
Kiderül jövő héten.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Myselor
akkor elvileg nem lesz sokkal nagyobb a gépigénye mint a 2 scholar of the first sin-nek?leírás alapján kb akkora gépet igényel
Voltan

nem hiszem, hogy az én véleményem kompetens lenne ebben a témában, ugyanis világ életemben bill+egér párossal játszottam, de egy Logitech F310 volt előtte, annál jobban tetszik annyi bizonyos. egyébként szerintem elég nagy előnye a steam controllern-nek, hogy viszonylag jól programozható egy-egy játékhoz. nem muszáj ugyanúgy használnod,mint másnak, ha neked az "nem áll kézre".

How much can you take,before you snap?

Kandurex
Más controllerhez képest milyen?

eu-n belülről küldték,nem kellett semmi plusz költséget fizetni, és ha jól rémlik egész gyorsan ideírt.
őszintén szólva alig pár játékot próbáltam (DaS-t egyiket sem,de még a 3 előtt kipróbálom,hogy milyen),nem azért mert szar, hanem egyrészt alig játszottam bármi játékkal is, másrészt,amivel igen, ott már billentyűzethez voltam szokva. egyébként nekem tetszik, a d pad lehetne kicsit jobb, meg linux-on eleinte elég bugos volt,de az már azóta javítva lett,ahogy észrevettem (még megjelenéskor vettem a controllert).

Tatyla
Facebookon csináltam egy Dark Souls 3 Hungary csoportot ha érdekel valakit

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Korábbi DS-t próbáltad már vele? Milyen egy hagyományos controllerhez képest?

Aullah, köszi, ezekszerint EU-n belülről jön, ez jó hír.
én is steam kontrolleren fogom játszani, nekem már megvan 😊

Fpocok
7 fontot kell fizetni kiszállításra ide UKba. Luxemburgból jön.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.04.02. 08:41:43

Na arról majd mindenképp írj egy kis beszámolót, én is nagyon gondolkodom egy vásárláson, viszont nagyon ellentmondóak a vélemények.
Illetve majd a hozzájutásról is írhatsz, EUból küldik-e vagy kell áfát fizetni, stb...
Fpocok
Na, behúztam. Remélhetőleg addigra megjön a Steam controller is és akkor kipróbálom vele.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.04.02. 08:25:54

Mr_no_NaMe
Hát nekem mondhatná 😄 Viszont lágytojás..mintha én tennék szívességet, hogy alkalmazhat 😄

Soha nem fogom ezeket megérteni. Tréning? Adja le a jegyzetet, megtanulom, és aszerint látom el a kiszabott feladatot. Őszintén szólva agyamra megy ez az amerikásodás. Ez is csak lehúzás..bocs, hogy most itt fakadok ki, de ez nevetséges.

Ds3 oszt kész. Csapatépítés. Mindenki fel tímszpíkre, oszt kezdődhet a játszma 😄
Április elsejei trailer:

MerlinW
Erre mondják, hogy semmi sem kötelező. Ott dolgozni sem 😊 Tehát mondjuk úgy, ajánlott részt venni ezeken😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.01. 23:17:06

[merlinw.org]

Voltan
Nyilván nem kötelező - bár a tréning igen, ha nem mész el, csengethetsz zsét.

A tímbilding meg hát ugye erősen ajánlott kategória.

mióta a főnök azt mondja 😄

amúgy a tréninget én is skippelném, de a csapatépítőt biztos,hogy nem.

Mr_no_NaMe
Csapatépítés alatt a sárga földig tartó sörözést érted? 😄

Mond le a francba. Csak nem sértődnek már meg.

Sry boss...Its ds3 time.

Konkrétan ő fog elnézést kérni. Ennyi.

Amúgy is, a tréning meg ezek a szarok mióta kötelezőek egy munkahelyen? 😄
Myselor
mond nekik hogy nem érsz rá jön a das3 sry <#banplz>
Voltan
Hát nem betettek egy csapatépítést 12-én estére, 13-án meg nem egész napos tréningem van estig??????
KURVANNYÁT! <#falbav>

MerlinW
Tudom, tudom, de akkor is 😊 Van története. Jó története😊

[merlinw.org]

Myselor
és nem is spoilerezik el az első lord utáni részeket.van egy japó köcsög aki igen de ő is csak a bossokat.ennyi
Fpocok
Szerencsére a játék nem olyan, amit nagyon el lehet spoilerezni. Története nincs, bossok nevével nem tudok mit kezdeni és ha nem nézek videót róluk, akkor nem tudom, mit tudnak.

wedge31
Nagyon elkéstek már ezzel.

Moby
#624 <#nezze>

wedge31
Jól néz ki.

Azért valszeg maradok g2 verziónál...

Kandurex
nem spoiler, csak egy animációs cucc...de elég fasza!

Terawatt
(kis túlzással persze. NTSC 30fps 720x480, PAL 25 fps 720x576 volt)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Terawatt
98ban a 800x600 volt a mostani 4k ;P

Moby
Ne is legyen. Régen volt már 1998 😊

Legkönnyebb 😊 hát legalább játszható,első részt ahogy portolták siralmas,1280x1024-es felbontást meg kihagyták mindkét részből,háromban se lesz szerintem.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Myselor
lehetne több kitartásod tanulható a játék belejössz és menni fog .kezd a 2-vel az a legkönyebb😊
Fel,de mindig újrakezdtem,majd valamikor megint,de most megnézem meddig jutok a háromba.

Kandurex
Edge vélemény: "írása szerint a játék “megdöbbentően csinos”, azonban kicsit hiányzik belőle a “Myazakira és a From-ra jellemző komplexitás”

Ostoba H&S BB,...hogy a fasz ütötte volna ki Myazakirának a szemét amikor elkezdte egyszerûsíteni! Ide is betalál.

Myselor
mert?utána feladtad?
Kandurex
Legyütt az nv új DaS3 -ra is optimákolt drivere. Lassan minden készen áll <#eljen>

Akkor örülni fogok ha eljutok a második pályára,többi résznél is kb addig tartott a játék.

Myselor
az biztos hogy egy rohadt nehéz játék lesz.nagyon sok és geci mob van.és a bossok 2 fázisa.hát jó nagy szopató tud lenni 😊
nagyon nem lesz gond ezzel a játékkal.és tuti még nehezítik később
Terawatt
Én már nem izgatom magam rajta. Liriket néztem ahogy tolja hajnalba be is fejezte és bár a végét láttam annyira nem izgat hogy 40-50 (saccra) órából láttam ötöt

Ebből egyik bossnál 37x meghalt szóval azzal sok idő elment. Mindezt úgy hogy szerintem nem egy szar játékos a srác.

Bonfire/shortcut mennyiség eléggé ds2, cserébe a mobok szemetebbek. Eleget láttam hogy már rendíthetetlenül day1 vétel legyen.