3294
-
1kezdő #1250 Ha nem tudsz még profin vetődni ide-oda, ha még nem ismerted ki az ellenség mozgását, taktikáját és ezek még nincsenek készség szinten, akkor valóban pajzsot kell használnod. A pajzs nem véd meg mindentől, csak ad pár másodperc, rosszabb estben néhány tized másodpercnyi időt arra, hogy menekülj, vagy más taktikát valósíthass meg. Az ugrálgatás is ezt adja, csak másképp. Ez a játék konzolra lett készítve elsősorban. Azért, hogy a játék miatt vásárolj még egy kütyüt. PC-n nehezebb irányítani annak, aki nem tudja mind a tíz ujját alapból önállóan mozgatni. Ha már ügyesebb leszel, akkor más karaktert is kipróbálhatsz. Mellesleg, mindegy mivel indulsz, mert később simán átalakíthatod a knight-ot varázslóvá. Sőt! Akár harcos varázslóvá is. Aztán eldöntöd, hogy közelről akarod legyakni, vagy távolról a boss-t. -
#1249 Hát akkor nekem nem marad más, mint hogy újrakezdjem a játékot. Direkt nem akartam az elején Knight lenni, mert úgy gondoltam, hogy a Mercenary majd a két kardjával irtani fog, de sajnos már az első bossnál kiderült, hogy a pajzs az én játékstílusomhoz elengedhetetlen. Ezek szerinte a lovagnak a pajzsa több sebzést fog fel? Sebzésre nem fog később vajon lemaradni a zsoldoshoz képest?
Illetve több ilyen soul esett már (nem a pénzre gondolok) azok mire használhatóak? -
#1248 Monnyuk van aki egy perc trailert sem nézett meg a játékból megjelenése előtt ... sőt, után is :)
Igen, tudom, nehéz volt így várni évekig, de túléltem :D -
#1247 Gyerekek, akinek a játék alapból mindent High-ra tesz, az is tolja fel utólag a Lighting, Reflection és Shader beállításokat MAX-ra, mert bár nem fog érezni a teljesítményben változást, a játék kinézetében annál inkább ...... így már tisztára BB légkör veszi körül, ez hiányzott nekem az eleje óta, ettől volt olyan 'fura' :) -
Zozo0122 #1246 Ha egy DS fannak azt mondod, hogy Abyss, akkor egyből lesz vagy 3-4 tippje, hogy miről volt szó. A crystal is elég egyértelmű, hogy miféle boss lesz az. Az Onion Knightal meg oké, hogy találkozol az elején, de az első részben hosszan elnyúló questlineja van, remélem, hogy most is ez lesz, mostmár tudom, hogy nem.
Ne írjatok már le konkrét neveket, max SPOILERBE. Tudom, a legtöbbetek szerint a DS története szar, meg nincs mit elspoilerezni, de amúgy meg van, higgyétek el tudnék mondani egy helyiségnevet (amiről sajnos egy másik véletlen spoilerbe futásból tudom, hogy benne van ebben a részben) amitől a fél banda elküldene az anyámba, hogy lelőttem, a másik felének meg összerándulna a gyomra :D -
nxs #1245 Mi volt a spoiler a bossok nevén kívül ami amúgy is minden trailerbe benne volt. Onion knightos questlineról meg nem tudok,inkább easter egg volt. -
Zozo0122 #1244 Orrba-szájba spoilereztél 2 bosst és egy teljes questlinet, sokan még közel sem tartunk itt. -
nxs #1243 Előző részekkel nem játszottam,ennek adtam egy esélyt és nagyon beszippantott a cucc. A hangulat és a harcok nagyon jók,viszont a kamera meg az irányítás valami botrányosan szar,ki volt az az elmebeteg aki egy gombra tervezte a lock és a camera resetet...az csak hab a tortán amikor offscreen van a karakterem és az ellenség is.
A nehézség nekem nagyon rendben van,az óriás íjjász tornyában alul ami volt az volt eddig a legnehezebb,vagy 10x nekifutottam,crystal sage nagyon könnyű volt,abbys watchers meg nagyon élvezetes :) Knightal megyek a kezdő cuccokba,remélem azért a játék végéig lesz valami upgrade.
Az Onion knight nagyon vicces,ha lenne több mentésre lehetőség megpróbáltam volna megmenteni...bírtam a srácot :) -
#1242 Mikor erdemes infuse-olni?
Mar +2 utan?Nem jobb ha feljebb huzza az ember es utana rak ra vmit?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Btw letoltam ezt a Vordt of the Boreal Valley nevu bosst de nem kellett volna kapnom erte par 10.000 soult?
Mert csak a sajatjat adta, es egy medalt de nem tobbet. -
#1241 Kezdőknek ajánlom a Broadsword + Fire Gem választását (gift) induláskor. +2-esen 250-et üt 20-as STR mellett. -
#1240 A piros köpenyes lovag lazán kibírta a sárkány tüzét 1x legalábbis, durva azért. -
1kezdő #1239 A ninja nehezebb volt, mint a jéggyík. Nekem nem annyira könnyű, mert én nagyon ritkán vetődöm, csak mozgok és keresem az alkalmas helyet. Persze ehhez kell egy jó pajzs. Anélkül reménytelen.
-
sirdond #1238 kösz, nem is tudtam,hogy ennyire könnyű ez a játék. -
#1237 Koszi, ezt nem tudtam.
-
1kezdő #1236 A ninjat nem muszáj lelökni. Beagrozod, majd egy kicsit magad után csalod. Finoman előre-hátra mozogsz és megvárod míg üt. Nem talál, mert tartod a távot. Ahogy ütött, rögtön betámadod és míg ütöd nem tud mit csinálni. De mielőtt elfogyna az erőd, hátra mozogsz, hogy töltődj. Ezt addig ismétled, amíg beadja a kulcsot. -
#1235 Velka the godess of sin nevű oltárnál lehet fizetni a "feloldozásért" ami vissza állítja békés állapotba az NPC-t. -
sirdond #1234 na fasza, akkor cheese time :D
úgy is katana buildet akartam
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2016.04.14. 20:59:04 -
#1233 lerugni se kell kicsalod a szélére ügyeskedsz és lepottyan én is lecsaltam xd hagy essen le a köcsög hehe xd -
sirdond #1232 le lehet lökni/rúgni a szamurájt firelink shrine mellett? hogy? engem egyből megtámad, amint a közelébe érek és persze beownol... -
#1231 Az szivas ugyanis a Shrine a bazisodnak felel meg es az ott talalhato NPC-k kuldeteseket, targyakat adnak, bevaltanak dolgokat, segitik a haladast.Ha valakit megtamadtal az mar nem bekes ebben a jatekodban es mindig meg fog tamadni szal en javaslom az ujrakezdest.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Par dolog ami igy az elejen erdekes lehet:
1:Lovaggal kezdj ha meg csak tanulgatod a jatekot (mint en), a pancelja illetve 100as shieldje oriasi elony az elejen.Nem beszelve a hosszukardrol ami szerintem pazar fegyver.
2:A sarkanyt ha elkezditek ijjal loni abbol az ajtobol ahonnan a lovag kijott (persze miutan kipucoltatok azt a reszt), akkor mielott megdoglene dob egy large titaniumot es elrepul.Utana lazan felszedhetoek a lootok a peremen ahova tuzet szokott okadni.
3:A Shrine tetore akkor is fel lehet ugrani ha nincs meg a 20k-s kulcsod es igy megszerezni az estust illetve a gyurut a ladabol.(jutubon van rola vid is akit erdekel)
4:Van par zombie ami transformalodik es oriasi szorny lesz belole ha hagytok neki erre idot.Ha gyorsan leolitek akkor nincs gond, viszont loot sem.Szoval egyszer mindenkepp erdemes oket szorny formaban lenyomni mert titanium shardot es embert is dobnak.Mivel itt mar sokkal tobb titanium kell a fegyver fejleszteshez, javaslom hogy ne hagyjatok ki. -
#1230 Jah, elcseszted, kezdheted előröl. A rúgás az W + Bal egér gomb. De szinte lehetetlen kivitelezni. -
#1229 Ma sikerült végre az első boss :D 3 próbálkozásra meg is lett...
Viszont bejutottam valami templom féleségben egyből utána, ahol volt egy páncélos lovag, akit kb. 20 próbálkozás után sem tudtam leölni, bár elég sokszor közel jártam hozzá. Viszont van egy olyan érzésem, hogy azt lehet nem is kellene megölnöm, mert egy csajjal szemben gugolt, én meg kapásból megtámadtam. Viszont ujraéledés után mindig kapsból megtámad. Valami Dezertáló a neve... Elcsesztem, nem kellett volna megtámadnom ? :D
Illetve még egy kérdés: a ninja csókát sokan lerúgtátok. Namármost bill+egér esetén mi a rúgás kombinációja ?:D -
#1228 kerestem már . :D nem találtam eddig -
#1227 Tele van velük a twitch. -
Gabe18 #1226 Biztos nem, a gurulás sebessége az eddigi részekben is több fokozatban lassult. Csak a 70 feletti "fat roll" már nagyon látványos, de az alatt is van több szint. -
#1225 Csak két fajta "gurulás" van, 70% súly arány alatt gyors afölött lassú? Csak placebo hatás, hogy úgy érzem 40% alatt sokkal gyorsabban gurul el a karakter?
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.14. 19:50:56 -
#1224 meglestem.valóban jók.érdekes.és jól játszik:) első csaj akit látok ilyennel játszani -
Pio #1223 Quelag elég sok Dark Soulsos videót csinált, lore vlogokat is, elég hogy is mondjam... sajátosak. :) -
Gabe18 #1222 Én egyelőre a 2. boss-on vagyok túl, most kezd igazán elkapni a hangulata. Mondjuk eddig a két boss nem is volt annyira nehéz, viszont az odaúton a "mezei" ellenfelek szépen farigcsálják az életerőt, fogynak a falskák...
A vörös köpenyes lovagokkal egyelőre epik csaták mennek, változó eredménnyel. De a kék köpenyes haverjuk az konkrétan rommá vert az eddigi 3 próbálkozás alatt, úgyhogy egyelőre azt otthagytam.
-
#1221 Nem lenne rossz ha látszódnának az ellenfeleken a státusz effektek. Mégis honnan tudjam, hogy gyűl rajtuk pl a vérzés vagy a jeges kard fagyaszt-e.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.14. 17:29:04 -
#1220 amúgy.lánytársaink nincsenek?:D ismer valaki olyat vagy látott neten nőt aki tolta a soulst?D: érdekelne -
#1219 Gurulásból szúrsz - ezt még elfelejtettem írni. -
#1218 Jól hangzik, tetszik. -
#1217 Kétkezes heavy attack (nagy over-head ütés) stunol. De az egykezes heavy (szúrás és over-head ütés) is eléggé odaveri a mobokat. -
YafMeGB #1216 Mi is neki kezdtünk a Dark Souls 3-ban egy kis kalandozásnak :) Lessétek meg :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.14. 19:09:43 -
Zozzancs #1215 Srácok, hogy lehet fegyót equippelni meg ruhát? -
Vincentcloud #1214 Köszi, akkor majd később visszanézek rá -
Tababo #1213 Varázslással vacakolok. Hiába a nerf pillanatok alatt eltakarítok bárkit. A crystal is hamar megvolt Gundyrol ne is beszéljünk. A szamuráj csóka a közelembe nem ért...stb. A pvp már érdekesebb de az sem lenne gond csak a sok marha tolja az estust. -
#1212 A kardot dobják, 18 DEX-es kard ugyan az mint a longsword kivéve a kétkezes erős támadása is szúrás. Speart is gondolom. Esik még belőlük Knight Crossbow is, ha esetleg kellene (40/40 physical/lightening) A kék köpenyes verzió szerintem nem esik.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.14. 14:42:18 -
#1211 Szerintem az a crystal lizard az eléggé ellenálló magic sebzéssel szemben. Én Knight / Longsworddal másodjára levágtam. Nem vacakolnék varázslással, elég szar. Vissza tudsz menni, hogy újra megpróbáld kinyírni, csak utaz a Cemetery of Ash / Cemetery of Ash bonefire-höz.
Kasztot amúgy csak új játék kezdésével tudsz váltani. A már elköltött pontokat szintlépésnél ellehet osztani újra, de csak valamikor a játék vége felé (vagy közepe még nem jutottam el oda) pale tongue(1-et lehet találni valahol Undead Village-ben) nevű pvp tárgy kell hozzá, és csak 5x lehet véghez vinni végigjátszásonként(vagy karakterenként? nem a tárgy leírás számomra)
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.14. 14:34:23