3294
banner
  • jarlaxxe
    Ugye nem baj ha ezzel a csacsisággal nem értek egyet?
  • Moby
    BB keményebb a dasoktól jóval. A dasok bossfighjai eléggé easyk (leszámítva a dlc-ket). BB-ben van talán 2 topa boss, a többi azért kemény. Főleg a dungeonokban.
  • jarlaxxe
    Szerintem se lett könnyebb csak rengeteg kocka van aki több száz óra után sír, hogy könnyü, de a francokat lett könnyü csak sok tapasztalt játékos van.

#1287 " BB jóóóval keményebb volt " - ezen sírva röhögtem...
  • Moby
    Szerintem de. Több ponton is könnyebb lett. Valamivel keményebbek a mobok, mint az alapjátékokban, de mondjuk a SotFS ilyen tekintetben keményebb lett. Az első négy bossnál is amin egyelőre túlvagyok összesen haltam kétszer (azt is az elsőnél, mer inkább csak nézegettem a mozgását.
    BB jóóóval keményebb volt. Mindezzel együtt rettentő élvezetes maradt így is, de már egyre inkább kicsit másért.
  • jan5650
    Újrakezdtem Knight-ként, ahogy tanácsoltátok, és hála a pár órás tapasztalatomnak elsőnek tettem egy kis kitérőt a jég gyíkhoz, és 4. próbára meg is lett. Az első boss pedig elsőre. Gyenge kezdés után úgy érzem kezdek belejönni :D
  • wedge31
    A tízből kilenc hülyeség nem lett könnyü az egy ami igaz, hogy több bonfire van és közelebb is vannak egymáshoz de csak ennyi.
  • mans
    Az itteni guruk szerint is könnyebb lett?
  • Rhonin7
    van egy TRUST kontrollerem ,de nem ismeri fel a játék csak az irány gombjait :D :D /minden mással eddig perfekt működött/ valahogy meglehet "hekkelni" hogy menjen rendesen?
  • JethroHUN
    Mekkora hülyeség ez a cikk... magyar IGN pff...
  • Fpocok
    lol
  • wedge31
    Tényleg könnyü?
  • 1kezdő
    Gyerekek! Ne spoilerezzetek, mert ha megtudom, hogy van DS 3, akkor még megveszem.
  • Zozzancs
    Én is csak 2 nap után tudtam meg
  • jarlaxxe
    Baszki, ne spoilerezél már, most igy már tudom, hogy nemcsak egy boss van a játékban...
  • Zozzancs
    Amikor a második boss-nak már alig van élete és egy hangos elnyújtott kva anyáááád közben beviszed az utolsó(esetemben fireballt) hát az, valami rohadt jó érzés... :D
    Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.04.15. 18:16:10
  • Kandurex
    The 1.03.1 update for Dark Souls III will be deployed on STEAM on April 18th at 11am CEST/2am PST. It won’t require any maintenance downtime:

The update will include the following changes:

・ Performance adjustment for “Greatsword”
    ・ Battle performance adjustment for “Dancer’s Enchanted Sword”, “Winged Knight Twinaxes”
    ・ Performance adjustment for “Soul’s Greatsword”, and “Farron Flashsword”
    ・ Fix for issue where multiple items become impossible to use at “Road of Sacrifices”, “Farron Keep”, “Cathedral of the Deep” after clearing the game.
    ・ General balance adjustments and bug fixes
  • Zozo0122 #1274
    Spoiler, bocsi telorol irok:)

Red eye orb, de nem törött - végtelen invade.
  • Terawatt
    Gömb?
  • Zozo0122 #1272
    Jaja, Gank fesztivál van meg gyáva szarok tömege. Eddig egy jó meccs sem volt, de előbb utóbb lesznek, főleg, hogy már van hozzá gömböm is :)

Ja, még valaki - eddig senki nem tartotta be az íratlan szabályt - NEM gyógyítunk pvp meccsen bakker. Na mind1, 1-2 hónap és csak a prok maradnak, meg azok az újoncok, akik tisztelik a játékot meg egymást, na akkorra biztos lesznek fight clubok meg minden:)
  • Terawatt
    Ez az invade kicsit bullshit szerintem. Eddig egy értelmeset nem sikerült invadelnem.

Vagy mi voltunk iszonyat túlerőben, vagy ők. Egyszer a host még bugos is volt és nem töltötte be az animációit csak egy baba csúszott...

Szerk.: Cracked Red Eye Orb-al
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.04.15. 13:23:46
  • Zozo0122 #1270
    Én semmit nem kértem + deprived :D De am a coinokat kértem volna.
  • Terawatt
    Kutyuli covenant kérdés:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Watchdogs of Farron - Titeket behív? Már mióta ácsorgok itt...VIllog az ikonja, hogy jó helyen vagyok és lvl 23 vagyok csak, szóval túl se szinteztem a környéket szerintem.
  • Myselor
    az vagy a 2ezer lélek :D
  • JethroHUN
    Én is a Fire Gem-et választottam, de nem éri meg. Undead Settlement parasztokból is esik, a tüzes bossból pedig garantált 1 db.
    Szvsz a golden rusted coin a legjobb burial gift.
  • Terawatt
    Az nekem is megvan... Most hogy mondod, amikor megöltem kidobta.
  • JethroHUN
    Hawk Ring
  • Terawatt
    Volt ott egy "Friendship ahead" nevű felirat, de én on-sight leöltem a picsába :D Mit adott?
  • 1kezdő
    Segíteni?

Konkrétan tudod hogy van ilyen pálya, vagy boss, ahol őt lehet előhívni?
  • AntiHero
    Nem hívhatod elő hogy segîtsen.
  • 1kezdő
    Volna egy kérdésem azokhoz, akik már előrébb járnak:

Felmentem a toronyba és előbb spanok lettünk az óriással, aki nyilazza a területet, majd miután adott egy itemet, eléggé el nem ítélhető mód leöltem. Ez a későbbiekben nem jár valami hátránnyal? Gondolok itt arra, hogy egy másik küldiben, vagy pályán kellene az ő segítsége?
  • sirdond
    Nekem van egy microsoft wireless desktop 3000 pár éve, egész jól használható, megbízhatóan működik, igaz ritkán használom, mert nem ez elsődleges. Mindkettő 2db AA elemmel megy, hogy mekkora a max hatótáv azt nem tudom, de most kipróbáltam és kb 10m-re a vevőtől, egy falon keresztül működött.
  • 1kezdő
    Van :)
  • Negritis
    the noosh és rustlingrose is szokott játszani from játékokat
  • Terawatt
    Van a játékban MIMIC :O
  • Voltan
    MIlyen gpu-d van?
  • hun atlas
    Nekem rögtön epekövem lenne. Szóval pls ne írjátok le. :)
  • hun atlas
    Tegnap sajnos nem tudtam játszani, igaz, kilenckor a gép elé kerültem, de egész nap talpon voltam, egyszerűen már nem volt erőm elindítani a játékot. Na de ma este mindenkit kettécsapok! :D
  • hun atlas
    A Gamer365-ös siklara is Dark Souls fan. Szokott twitch-en közvetíteni, egy kisebb, de jó társaság szokta követni. Megjelenés előtt a DS2 SotFS-t vitte, de tegnap már DS3-t közvetített.
  • Mr_no_NaMe
    Tudnátok ajánlani 10k körül olyan egér + bill párost ami legalább 10 méterről működik (másik szoba) és nem minatűr méretűek?
  • Terawatt
    Ha egyre gondolunk, akkor őszintén remélem hogy nem ott fogom abba hagyni a játékot :D