3294
banner
  • ratgab
    Nem én bill+egérrel.
  • sirdond
    15 óra crash nélkül, pedig még csak nem is rendes gépen fut, hanem virtualizálva.
    Utoljára szerkesztette: sirdond, 2016.04.16. 12:30:07
  • Kandurex
    23 óra egy db crash néljül. Hiba az ön gépében van.
  • Zozo0122 #1327
    Bármikor változtathatod az arányukat. Én aktívan használom a kéket is, gyógyítgatok meg mágikus sebzést adok a fegyveremnek. Én most úgy lőttem be az arányokat, hogy 5 sárga és 3 kék.
  • Zozo0122 #1326
    Ez nagyon gépfüggő lehet, mert nálam még egy sem volt a kb. 20 óra alatt amit beletettem eddig. Sajnos sok a meló...
  • Myselor
    nekem egyszer sem crashelt.valami gond lehet nálad
  • Negritis
    a mocskos sok crashel mit lehet kezdeni?
  • Myselor
    az a mana :D vagy focus ha nem használsz mágiát nem kell rakd át sárgára:)
  • Shep
    A kék estus flask amit az elején található az most mi a fenét tölt amúgy vissza? Érdemes belenyomni sárgába, vagy később ez még jó lesz valamire?
  • Myselor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ez nem a múltban van,az egész a 2 rész után van:) de ettől még lehet igazad
  • Zozo0122 #1320
    Ahogy így nézegettem tegnap a romokat az Road of Sacrifices környékén, egyre inkább úgy gondolom, hogy az New Londo a múltban :) Az épületek is úgy néznek ki, meg ahol a Black Knight van, ott vannak azok a törhető vázák is...
  • DSDS
    Sziasztok.
    Ez az első Dark Souls játékom és lenne pár kérdésem lehet spoileres.
    Ugye ha embert elhasználok akkor tolhatom coopba amivel nem is lenne gond, de folyamatosan kapom az invadet ezt hogy lehet elkerülni illetve ez a covenant hogy muködik? Akkor szereztem raw és refined gemeket amiket fegyverekbe lehet rakni, ezek pontosan mire jók?
    Másik kérdésem hogy varázslóval játszok és ha fejlesztem a botot akkor erősödik a varázslatom? Megéri fejleszteni?
    A casting speedet mi befolyásolja? dex, int, vagy attu?
    Mi a különbség a földön lévo signok között? Láttam sárgát meg lilát is illetve karmolásokat (üzeneteket) én is tudok csinálni?

Most vagyok Road of Sacrifice elso bonfirenél, aktiváltam egy embert és nem látok feliratot. Visszamentem és sehol nem látok. Most vagyok 32. A coop szinthez van kötve? Vagy valami itemet felvettem? Nem értem miért van a multi ennyire széttekerve.

Köszönöm a választ előre is.
  • Shep
    Te kontrollerrel játszod, igaz?
  • Shep
    kapcsolj ki mindent a kameránál, auto target meg a többit és és akkor nem lesz ilyen befixálósdi, legalábbis nálam az segített.
  • Myselor
    azt tudom hogy bebújnak de ilyet még nem láttam hogy visszagyógyulnának :D szaladj xd
  • Zozo0122 #1315
    Nálam szerintem bugosak, mert még a közelharctól is lemenekülnek a mélybe, a méreg meg egy idő után visszagyógyítja őket. WTF. :D
  • Myselor
    nekem meghaltak szépen ha kaptak az arcukba.bár nem küzdöttem sokkal:)
  • ratgab
    Nálam is előjött vagy 2x, de nekem a jobbra mozgás ragadt be valamiért...Pajzs felemelése mindkét esetben segített.
  • Zozo0122 #1312
    Nekem is ugyanezeket produkálja, meg néha még annyit, hogy néha egyel többet üt, mint ahányszor lenyomtam az egérgombot. (Falcionnál tapasztaltam, most azzal nyomom)

Az a kamera addig rögzül amíg meghal a mob nálam is van, néha még akkor is, ha nem lockolok. (Elég gyakran előfordul, jobban átlátom a terepet, ha sokan vannak, vagy ha magas egy boss)

A futás beragadás is kb. félóránként előfordul. Ez főleg peremeken tud para lenni...

Más :D Ti lenyomtátok már

az óriásrákokat az erdőben? Bugosak nem? Úgy értem, hogy ha íjjal lövöm, akkor egy idő után lebújik a föld alá és meggyógyul. Ha közelről sebzem, lebújik és meggyógyul. Ha megmérgezem, akkor lebújik, meggyógyul, de látom, hogy sebződik tovább. Valahol kimészik és max életről sebződik tovább. Aztán egy idő után, konkrétan látom, hogy bár mérgezve van (lila aura meg minden), de GYÓGYUL.
  • 1kezdő
    Nekem is produkálja mind a futás beragadást és egyszer azt a furcsa ugrálását a kurzornak, ami miatt nem lehetett kijelölni semmit sehol. Még a látszólagos kilépés a játékból sem segített. Teljesen ki kellett lépnem és vissza, utána már nem ugrált a kurzor. Idáig csak a futás beragadás volt többbször.
    Ami még zavaró, hogy a mob leverése után a kamera addig rögzül, amíg vagy teljesen meg nem hal a mob, vagy valamerre el nem mozdítom a karaktert. Néznék én körül gyorsan, de nem lehet. Elképzelhető, hogy lehet a kamera mozgáson állítani, de nem tudom melyiken kellene.
  • dartonite
    Koszi, vegulis a deep battle axe mellett tettem le a voksom.Az van +4re huzva, valami 139+139 korul sebez most dark-al.
    Mellette pedig huzom folyamatosan a long swordot is, arra pedig heavy gem fog kerulni ha eleg magas lesz a str.A fejsze eleg durva meg a mocsarban is egeszen jol haladok vele :)
  • MerlinW
    Tök mindegy, a stat bónusz elveszik, tehát csak a fegyver fejlesztése tolja feljebb. A játék elején is megéri. A +3-as Broadsword 252-őt tűz infusion-el. (126 fikiai, 126 tűz) És a legtöbb ellenfél nem szereti a tüzet ebben a részben:) Szóval kezdő fegyvernek tökéletes a tüzes broadsword:)
  • Shep
    Bill+egér.
  • Myselor
    controllerrel nyomod?nem lehet hogy az gecizik?másnál is jött már elő a futás beragadás de nem így mint neked.ez téged halálra szivat nem csoda ha felbasz de azért a játékot ne húzd már le ennyire te se gondolod komolyan amit írtál csak a düh beszél belőled:)
  • Shep
    Nekem állandóan beragad, a legújabb móka ,hogy most már van hogy magától sétára vált és ha későn kapcsolok már le is csaptak. Előbb meg olyan volt nem tudtam se a menüben se az inv-ban állítani semmit, mert valami miatt folyamatosan léptetésben volt a legalsó menüpontra, mintha folyamatosan nyomva tartottam volna a lefele nyilat.
  • Myselor
    nemtudom figyelj nekem 2x beragadt a futás. más bugom nem volt.saját hülyeségem miatt haltam meg vagy pedig az újítás miatt hogy időnként agyonvernek a földön is :D és én nem csak ennyit látok hogy ugyanaz lenne nekem hatalmas élmény ez a játék a legjobb souls számomra:)
  • Shep
    Idegesít, hogy ugyanaz minden a grafikát leszámítva, mintha egy nagy dlc lenne de leginkább a bugok zavarnak amik miatt folyamatos szívás a játék, nem elég, hogy alapból mocsok mindenki még a bugok is ráraknak egy lapáttal és ezek többsége olyan bug amik már az első rész óta jelen vannak. 2x buktam bug miatt 3000+ lelket. Nyilván nem olyan sok de az elején igen is zavaró.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.15. 23:08:14
  • Myselor
    fura hogy ennyit látsz benne.ha nem élvezed hagyd tényleg:)
  • Shep
    Nem hiszem el ,hogy ennyi rész után is azért halok meg, mert ők lazán átütnek a falon. Ez a játék a grafikát leszámítva sehova nem fejlődött, ugyanaz a szar, mint a többi. Asszem nálam ez a játék kukás, semmi motivációt nem érzek arra, hogy haladjak benne, az egész olyan mintha ugyanazt játszanám, mint pár éve csak most szebben néz ki, de legalább még idegesítőbb.
  • wedge31
    A DaS játékokban mindig is csak disz volt a páncél, illetve a resistek miatt volt némi értelme.
    Ha magas pose értékü pajzsod van nem fog egy patkány elrepiteni.
  • JethroHUN
    De épp ez az, hogy semmit nem érnek a páncélok. Ugyan úgy fellök egy patkány is knight armorban mintha vmi köntösben lennék.
  • Moby
    Semennyire. A konzolos ikertopikba szúrtam be videót, hogy a das1-ben, hullafáradtan, éjszaka hogyan csináltam meg kb 20 perc munkával úgy a greatsword of artoriast meg (nem volt hozzá meg a törött kard sem, azt is vennem kellett!), hogy mindvégig greatSHIELD of artoriast akartam :DDD
    Azthittem, hogy ott nekem vége a játéknak. Aztán felkeltem a földről, és mentem tovább. Van ilyen :D
  • sirdond
    ha medium/heavy armor buildet csinálsz,akkor nem gáz
    amúgy meg,hát ja :)
  • JethroHUN
    Szerintetek mennyire szívás, 5 szintnyi soul-t "rossz" statra rakni? Vitality-t 15-ről 20-ra felhúztam, de minek...
  • Moby
    A félreértések elkerülése végett: a BB related vélemény az initial verzára vonatkozott, amikor még a béka segge alatt voltak a levelcapek, meg még egész más szabályok voltak, mint a maiban. Én még azt toltam ki platinára. Mára jócskán ki lett könnyítve az is, amennyire éntudom.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.15. 20:49:57
  • wedge31
    Dark Souls III - ősszel jön az első DLC.
  • Moby
    A gyakorlat nagyon nagy segítség, ez tény, de gyakorlat ide vagy oda, amit a lista leír az azért nagyrészt igaz. Evvel együtt jobban élvezem, mint a das2-t. Eddig (hogy a das1 fölé tud-e majd nőni, arról inkább majd a végén).
  • wedge31
    Ebben sok igazság van, a gyakorlat sokat számit, én nem játszottam már több mint egy éve DaS-t és amig vissza nem jöttek a beidegzödések voltak meleg pillanatok, de egy ideje már meg se nagyon karcolnak és nem azért mert a játék könnyebb lett, hanem azért mert én jöttem bele a játékba.
  • Moby
    Hát szívesen megnézem a bb bossfightjaidat, ahol nincs ott lélek. vagy tolhatod tovább gyökérstílusban a balfaszbullshitet.
  • Terawatt
    Zombi Dzsízösz mob után én mindennek mondanám a gamet csak nem könnyűnek. Mocskoskiskecifei az a dög