Dark Souls III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még 1 perc 😄 Jövünk Iudex Gundyr, készülhetsz 😄
Laza
Már kicsomagol 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Terawatt
*veri a seggét a földhöz* kezdődjönma'' <#hehe>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Laza
Már izzítom ... stream is belőve 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CarajoEsp
Percek kérdése😊

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Végül is, majd meglátjuk 😊 De először elolvasok mindent és kibogarászom a loret 😄
Ebből a részből is készítesz csideót?

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

MerlinW
Steam: "A játék feloldásáig körülbelül 1 óra van hátra."

Tehát éjfélkor indulhat a móka😊

[merlinw.org]

Akkor fogom kezdeni a new game plust 😄D

Amúgy nem, igyekszem majd beosztani, meg azért lesz holnapra más tennivaló is bőven. Nagy kár, hogy már nem tudok 5-6 órákat játszani, mint régen 😄
wedge31
Mázlista, én csak szerdán tudok belekezdeni a mókába.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Wow, le is jött, 8 perc kellett az egésznek <#banplz> Azt hittem, majd itt szenved nekem órákat a cuccos. Akkor gyakorlatilag éjfélkor indulhat a mészárlás? 😄 CET szerint nézi?

Ha igen, akkor el kell ugranom az éjjel-nappaliba rágcsáért, holnap nincs meló, 2 karton víz meg már be van készítve...
Na, most vettem meg, 3 perce kezdtem meg az előtöltést 😊
Laza
Nem mondta senki sem, hogy a DLC-t vedd meg, külön (is) kapható ... majd megveszed, ha eldöntötted, hogy kell ... az SP jelenleg csak annyit jelent, hogy biztosan lesz kiegészítő tartalom a játékhoz ... és meg kell jegyezzem, eddig a Souls játékok esetében mindegyik megérte az árát, nem 5 perces vackot adtak az SP-ért.

Laza
Nékem meg az Instant Gamingról ... már csorog is lefelé 😊

Király! Akkor lassan nekem is megérkezik. Igaz, itt faluhelyen 14MBs-sel tudok csak tölteni, este pedig én is, tesóm is masszívan foglaljuk a sávszélességet, szóval marad az éjszakai töltés. Szerencsére a gépem olyan szépen duruzsol, hogy rögtön álomba ringat. 😊
Kandurex
Megjött a kulcsom a greenmangaming -ról...salala 😄

My body is ready to anal rodeo <#vigyor1>

Egyúttal válasz kaptam erre is: #855 (elég csak bedobni)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.11. 17:42:04

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jarlaxxe
Miyazaki-san, kezében biztos egy estus flask van...

wedge31
Lassan indul a party...

Mr_no_NaMe
hát eddig nyilván nem vettem játékokat, mert tudtam hogy ez megy 😄 De ezt muszáj vagyok megvenni mert szeretem. Valszeg ez lesz az utolsó kb 😄 Gusztustalan.
jarlaxxe
Ha jól tudom nem lesz denuvos a játék tehát tényleg nem lesz kötelezö megvenni...<#hehe>

Myselor
nem kötelező rögtön megvenni sőt egyáltalán nem.különben nemtudom eddig hol éltél de már nagyon rég óta ez megy :d
Majd megveszed menetközben, vagy utólag, ha akarod. Nem ez lesz az első season pass a játéktörténelemben.
Mr_no_NaMe
elég gusztustalannak tartom, hogy még a játék se jelent meg, de fizessek külön egy dlcért? mi ez? konkrétan ez a 3. játék amit életemben megvásároltam láttatlanba, és még húznának rólam több pénzt? vagy én nem értek valamit, vagy nagyon gusztustalan lett manapság a játékipar.
Myselor
dlc-k. jobb esetben legalább 3 jön 😄
cdkeys.com-ról mikor küldik ki a kulcsokat, tudja valaki?

Mr_no_NaMe
Amúgy mi ez a season pass? El nem tudom képzelni, hogy miért akarnak +20 eurót elkérni egy olyan dologért, amiről nem is nagyon akarják megmondani, hogy micsoda.
Mr_no_NaMe
cdkeys.comról előrendelve 😛

kár hogy holnap dolgozom egész nap <#rinya>
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.04.11. 12:56:01
Voltan
Jaja, én előrendeltem náluk, kaptam visszaigazolást róla.
Gondolom, elfogyott előrendelésben, bár fura, hogy teljesen levették a honlapról...
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.04.11. 11:15:41

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

wedge31
Eddig mindig ugy volt, de ezt írni is szokták a honlapjukon, csak most ahogy nézem teljesen eltünt a kinálatukból.

Tényleg, az éjfél az most nem a CEST lesz, ugye? Mert akkor itthon hajnali egy körül jönnek majd a kódok. Legfeljebb holnap reggel beizzítom a letöltést, mire hazaérek munkából, már ott vár a játék. 😊 Bár nem haragudtam volna meg, ha ők is lehetővé teszik az előtöltést.
Voltan
CDGalaxisnál nyitás körül már át lehet venni, nem tudjátok?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Kandurex
Persze...ma fogják, 0:00 perckor.

Látom, te is gmg-n vetted. Most küldik a kódokat?
Greenmangaming-en vettem kb. 13 ezer forintért. A kódot sajnos még nem kaptam meg.
Kandurex
Nyah, megvannak a preload fájlok, elég ha csak bedobom a SteamApps\depotcache -be? Nem fogja még egyszer letölteni?

Moby
De nagyon elmentünk offtopikba. Miközben a polygon nagyon jól összszedte már a probléma lényegét.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Értem, csak továbbra sem ez a téma. Én is sokmindent vásároltam már ilyen helyekről, és sosem volt problémám. Ellenben vettem már (pontosabban kaptam) dobozos játékot, ami eredeti fóliában volt, és amikor be akartam aktiválni, közölte hogy a kód már használatban van. A support megoldotta, de nincs kétségem afelől hol kelt el az a kód (hogy miként jutnak pl. az ukránok hozzá a kódokhoz óriási tételben, arra ötletem sincs).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.11. 09:09:12

Mr_no_NaMe
Két kulcsot is rendeltem már G2playről, és soha semmi baj nem volt még vele. Ráadásul paypallal is lehet fizetni. Ezt is onnan fogom venni valszeg.
MerlinW
Rengeteg játékot vettem hasonló piacokról (100+) és négyszer volt problémám, ahol minden esetben 24 órán belül visszautalták a pénzem vagy levásárolhattam újra. Egyetlen 2 perces Shield vagy Paypal report árán.

[merlinw.org]

Moby
Madmax kulcsot vettem kinguinen megjelenés napján 17.44-ért.
Nemlopottak(TM). 😄

jarlaxxe
Abban biztos vagyok, hogy nem lopottak ezt csak te hiszed általában 40euró környékén adják az új játékokat 60 helyett.
Az alma, köcsögös dolgot nem vágom...<#fejvakaras>

Moby
Higyj amit akarsz. Nekem aztán totálmindegy. Nemhogy pontos adatod nincs, semmiféle adatod nincs semmirőlsem, csak abban a hitben hintáztatod magad, hogy a a 400Ft-os alma valójában 37 forint, csak mindenki köcsög.

jarlaxxe
Ne haragudj de ez bullshit, ennyi lopott kulcsra már rég reagált volna a piac, pontos adatom nincs de valszeg több ezer kulcsot adnak el naponta-hetente ha az mind lopott...

Moby
De a probléma igazából az, hogy nem tudni. Amikor ott vásárolsz, akkor senki nem tudja, hogy az hova megy, honnan jött a kulcs, stb. Az eladóknak nem kell igazolniuk a kulcsok eredetét, pusztán csak ki kell szolgálniuk a vevőket. Ezek a rendszerek semmi egyebet nem várnak el az eladóktól.

Ittvan pl egy a hasonló ügyekből. Tökéletes mintavétele az ilyen oldalak működésének.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.10. 23:20:31

MerlinW
Van. Eddig a Faith és/vagy intelligence kellett, ebben a részben nem tudnom hogy lesz. Egyébként nincs "alapkaszt" bármivel indulsz, bármi lehet belőle, rajtad múlik. Csak a kezdeti statokban különböznek, ez eddig a játék kb. 2 órájában volt releváns. Tehát indíthatsz harcost amiből mágus lesz vagy mágus amiből rugó. NG+-ra meg már gyakorlatilag minden lehetsz egyszerre (~lvl150), csak a felszerelésedet kell cserélgetned (végtelen hátizsák powa).
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.10. 23:16:35

[merlinw.org]

Moby
>valahonnan ö is veszi

Nem, nem veszi. Lopott kulcsok javarészt. A gyanúsan olcsók általában azok.

jarlaxxe
És az a user szüli a kulcsokat? valahonnan ö is veszi tehát folyik be pénz.
Kicsit sarkosan látod a dolgokat nem minden fekete-fehér.

Moby
Akkor vegyük át újra: a g2play, g2a, kinguin akármi kb olyan oldalak mint a vatera, ebay, aliexpress. Ők nem vesznek és nem adnak el semmit. Userek adnak el az oldalaikon keresztül kulcsokat. Árulnak ott tök léegit kulcsokat is, csak azokat ugye nem veszi senki, mert a rendszer ár szerint listáz neked, és a legolcsóbb az ált fele, harmada a legdrágább árnak (ami ált. piaci ár). Feltetted magadnak már a kérdés, hogy hogyan lehetséges ez?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.10. 23:13:33

jarlaxxe
Érthetetlen amit mondasz, most vagy lopják a kulcsokat vagy nem, ha nem akkor van haszna rajta, valszeg nem annyi mintha 60 euróért vennéd de még mindig több mintha várnál egy évet és megvennéd valami 5 dolláros bundleban.

Moby
Már sokszor felnyomták őket, pontosabban nincs kit felnyomni. Ezek az oldalak nem vállalnak felelősséget azért, hogy a rajtuk keresztül eladó userek mit adnak el. Mitöbb, jó pénzt csinálnak a shieldjeikből. De ne álmondjatok, amikor ott vesztek kulcsot az "123bestgaming" usertől, abból a készítők valszeg egy huncut fillért nem látnak. De erről az oldal nyilván nem tud, és nem is akar tudni róla.