3294
banner
  • Negritis
    lehet h nem volt muszáj, de én szeretem a legfrisebb drivereket felrakni
    persze nem azonnal, lásd pont a divisionös balhé
  • ratgab
    Win 7 igen....
    #1368 Régivel sem éreztem lassabbnak.
  • Shep
    Igen, de az újjal gyorsabb kicsit .) Bár olyan kártyánál mindegy .)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.16. 16:14:44
  • Shep
    Egyébként akinek van irány beakadós gondja az win7-en játszik?
  • ratgab
    Division miatt sem kell driver (nekem is megvan és köszöni szépen jól van a régi driverrel ).
  • sirdond
    jah, én is azt hittem,hogy jó lesz a dual scimitar...

amúgy pont ugyanez lett, megszereztem az uchigatana-t és dex ezerrel + néha vigor, két kézzel, shield nélkül :)
  • Negritis
    azt akartam írni :D division miatt frissítettem a drivert
  • Shep
    A fire gem-re gondoltam, titaninte már van egy pár, dobáltak a népek, a tetőn a kék izét is sikerült leütni. A sima kardost már érzem az alabárdos már keményebb, de az a gáz mikor pl a folyamatos gurulást hozza elő és begurul valamibe, majd ott beszorul és szépen szétver. Nekem az a gyanúm, hogy valami béna megoldással van emulálva a bill+egér és ezért vannak ezek a bugok, vagy szimplán csak ennyire rosszak a From PC-s programozói .)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.16. 16:13:08
  • ratgab
    A kártya (970) frissebb nekem is, csak driver nem.
  • Negritis
    nekem viszonylag frissebb nvidia kártyám van
    amúgy kérdés melyik zónában kezdte a hülyeséget nekem a travel fül 4. részénél kezdte csinálni
  • ratgab
    Dual Scimatar? Nagyon fincsinek tűnik pedig a dual wield. Amúgy mivel dex build a mercenary is, ezért nagyon hamar cserélném a fegyverét...Meg is van hogy mire. Uchigatana! Aztán lehet önteni a dexet a karakterbe ezerrel.
  • ratgab
    Titanite shardra gondolsz? Az imádkozó csókák is dobhatnak, a támadóhajlamú védőik is. Én mondjuk baromi sokat farmoltam ezeket mert kellet a firelink shrine kulcsra 20 000 soul....

Jah és a knightok arcának is adjál...Ezek eleinte nehéz ellenfelek lesznek, de ha kiismered őket akkor szívathatóak keményen. Ezek az arcok is dobhatnak titanite-ot, valamint fegyvert, páncélt, pajzsot is.
  • ratgab
    Nvidia van itt is, de én szerintem tavaly december óta nem frissítettem drivert...Lehet valami driver gond lesz itt.
  • ratgab
    Megfeküdt az első és második komolyabb boss elsőre....Na most vagy én kezdek kapisgálni valamit, vagy itt azért egyszerűsíttve vannak már a dolgok...Na majd meglássuk később.

Amúgy kezdőnek még mindig nem ajánlom a knightot, legalábbis full páncélban felejtős, mert böszme nagy lassú dög lesz úgy belőle.

Mondjuk a rucit le lehet cserélni hamar. Ha eltalálnak úgyis többnyire mindegy mennyi páncél van rajtad az fájni fog.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.04.16. 16:05:46
  • Shep
    Köszi, akkor marad ami van.
  • Shep
    Lehet benne valami, hogy az alacsony, általában egyből feltűnik ha így van de itt nem, hátha lesz hozzá fix!
  • MerlinW
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sehol, az elsőt a Taurus demon miniboss dobja a második területen (Undead Settlement)
  • pluhi
    Kicsit nyomoztam, a FOV miatt lesz. Itt állítólag 43 fok körül van, ami már rohadt szűk. Nem jutott eszembe minél volt még ez az effekt nekem, de a leirásokból kiderült ez is, Half Life 2. Ott 75 fok volt a default.
    Az egész a monitor méret és az attól való távolságtól függ. Az agy rá van állva, hogy egy ekkora méretű "ablakon" átnézve mit kéne lásson a világból és az hogyan kéne mozogjon. Ha ettől jelentősen eltér a FOV az "baszakodik" az agyaddal, ami motion sickness-t okoz. Sokan teljesen érzéketlenek erre, vagy hamar "átáll" az agyuk és nem okoz problémát. A többiek vagy állitják a FOVot (DS3-ban persze nem lehet) vagy messzebb ülnek a monitortól vagy bevesznek egy daedalont
  • sirdond
    ha mercenary-val kezdesz,akkor a kezdőfegyvert dobd el a francba, legalábbis én eléggé szenvedtem vele.
  • Shep
    Hol találok tűz fejlesztéshez cuccot a játék elején, tehát még a sárkány környékéről van szó.
  • Zozzancs
    Srácok, eddig semmi baja nem volt a játéknak, egyszer megfagyott és most állandóan kifagy, valami tipp? Nvida kártya(gépresi is volt már)
    Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.04.16. 14:11:43
  • Negritis
    most full lowon van a grafika így volt egy hosszabb no crash szakasz :D
    de fingom sincs hogy miért csinálja majd talán a hétfői patch
  • ratgab
    Én meg lehet, hogy indítok egy új karaktert, ami szerintem mercenary lesz. Persze a knighttal is viszem tovább. Apropó az első komolyabb boss (nem a tutorialban lévő) meglett elsőre azzal a fegyverrel amit írtam.
  • ratgab
    Gyakorlatilag a többi burial gift igazából semmit nem ér ehhez képest.
  • Shep
    Aha kösz, lehet indítok akkor egy újat, úgyis az elején vagyok.
  • ratgab
    Spoilerbe raktam mert hátha valakit zavar az ilyesmi.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Karakteralkotásnál a firegemmel kezdel. Firelink shrine-ban rárakod arra a fegyverre amit szeretnél használni. Én direkt a longswordra raktam és duplázta a sebzést. Alapsebzés megmaradt+ ugyanannyi tűzsebzést dobott a fegyverre, így gyakorlatilag lett egy 200-at sebző kardom. Ezen felül ami még érdekesebb, hogy ugyanúgy fejleszthető tovább titanite sharddal mint a sima kard.
    Egyetleg hátránya, hogy attribútumokra teljesen érzéketlen lesz a fegyver, de ez a játék elején még amúgy sem nagy dolog.

Tesztjelleggel fejlesztettem egy broadswordot is, aminek alapból nagyobb a sebzése a longswordnál és ugye a knight eleve strength beállítotságú karakter, tehát magas strengthel kezd. Míg a +1-es broadsword sebzett olyan 140-et, addig a sima fire longsword sebzett 200-at és abból ugye 100 tűzsebzés. Ráadásul azt a titanite-ot el lehet nyomin a fire longswordra is, amit a broadswordra költenél és a sebzés ugyanannyival nő mindkettő esetében. Így Broadsword csak akkor éri el valaha is a fire longsword (lehetett volna egyébként fire broadsword is), ha pumpálod a karakterbe a strength pontokat, ami hosszú távon valószínű eredményessé teszi a sima fegyvereket is, ellenben addig a tűzverzióval háromszor fölszeletelsz mindenkit.

Knightommal fire longsworddal 4-5 csapásból ölöm High Wall Lotericen a knightokan ezzel a fegyverrel és még az átalakuló monszta se szereti a + tűzsebzsét. Szóval a sárkány alatt felszedhető dark fegyver helyett ez is egy jó alternatíva lehet a játék elején.
  • ratgab
    Rendszeresen pihengetek bonfire-öknél..Akkor ez így meg is magyarázza a dolgot. Köszi az infót!
  • Shep
    Semmit de tényleg fura.
  • Zozo0122 #1342
    Mit szívtatok? :DDD

Amúgy ez tök fura, viccen kívül. Nekem ez a Dishonorednél volt - imádom azt a játékot, de egyszerűen sok játék után berángott rőle a szemem meg kicsit fájt a fejem :D Barátnőm meg múltkor nézte, ahogy GTA-ban belső nézetben vezettem és azt mondta, hogy émelyeg tőle, váltsak nézetet :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.16. 13:31:36
  • Shep
    Engem is zavar benne valami, nem tudom én sem az okát. Én nem leszek tőle rosszul de érzem ,hogy valami nem stimmel, olyan fura az egész mozgás.
  • sirdond
    lol?
  • pluhi
    Üdv! Csak én kapok hányingert a játéktól? Toltam már mindenfélével, nem is emlékszem mikor volt utoljára, hogy valami FPS/TPS-től rosszul legyek. Mi a szartól van ez? FOV? Blurt már kikapcsoltam, nem segített. Ok, valamiért néha bepörög a kamera, amikor hentelek, az se segít éppen, de anélkül is érzem, hogy idővel egyre jobban émelygek. FPS szerintem stabil 60, bár nem mértem.
  • Shep
    Mert az egész játék egy bughalom, ami gond lehet egy játéknál az itt szerintem minden megjelent már valakinél .)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.16. 13:13:16
  • sirdond
    én sem tudom elképzelni, hogy köze lenne a kasztokhoz (én sem knight-tal megyek)

ratgab: azért 100/100 minden, mert gondolom előtte pihentél bonfire-nél, az meg automatikusan javít.
  • Shep
    Na mi az a módszer?
  • Zozo0122 #1335
    Nem értem miért ajánlják, hogy knightot kezdj a bugok miatt, valaki világosítson fel. Nincs nagy jelentősége mondjuk, hogy mivel kezdesz. Próbáld azt, hogy a fényeffekteket veszed le.
  • Negritis
    én elhiszem amúgy hogy másnak nem crashel itt, de steamen se véletlen van rengeteg ilyen gond
    nyilván az én configomat nem eszi meg jól a játék, csak hátha valaki más találkozott vele

azt vettem észre hogy van 1-2 olyan "zóna" ahol sűrűbben csinálja
    most épp levettem minden low-ra (pedig kéne hogy menjen bőven mid-en sőt) mer a steam commu-n javasolták
    aztán lehet váltok knightra hátha az a baja
  • Zozo0122 #1333
    A fegyverem használódik meg a pajzsom (nagyon lassan) a páncélom asszem nem nagyon. Amúgy ha jól tudom ebben a részben már páncélt nem is lehet fejleszteni.

Érdekesség: hollow módban nincs árnyékunk :D
  • ratgab
    Kellhet az még ugyanis azt figyeltem meg, hogy az nem csak a mannát tölti vissza, hanem a speciális képességek is a kék mutatóból használódnak. Pl. most a knightomnak van egy pajzsa, ami plusz képességet ad. Előkészíti a kardot szúrásra, majd nekiiramodik és felfelé szúr a karddal, viszont ez ugyanúgy "manna" igényes mozdulat, mivel minden egyes ilyennél a kék csíkból elhasználódik valamennyi.

Apropó van egy nagyon csúnya módszer, mellyel a játék elején simán keresztül lehet hasítani mindenféle probléma nélkül.

Más: Nálatok sem használódik a fegyverzet? A kovácsnál ott az opció, hogy javítsam, de 100/100-as minden akármennyi ütést is kapok...Ez valami beállítás lehet?
  • ratgab
    Itt sem volt még egy darab sem.