Dark Souls III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Nektek is csinál olyat, hogy elkezd magától futni, meg megfordulnak az irányok?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Akkor egy kicsit szinesitek a látványon.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jarlaxxe
Megvan de mivel dex-es nem használom, most egy brutál str-es karival tolom...<#vigyor1>

wedge31
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én lerúgtam a szakadékba, ügyes a kis ninja csak rossz helyen bandázik, azon a szinten amikor találkoztunk ha lett volna nagyobb tere nagyon nehezen lehetett volna lenyomni, de egy viszonylag szük perem nemcsak nekem neki is hátrány volt.

Shep
Igen, semmi gond nincs vele.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem, elkerültem a tagot 😄 Egyszer küzdöttem vele, azt hittem majd lecombózom, de eszméletlenül jól parryzik 😄 Hamarosan visszanézek azért, mert amikor harcoltunk még ruhám se volt. Most van láncingem + fémsisak, 100-at védő pajzs meg Deep Battle Axe 😊 Ez a fegyver most nagyon jó nekem.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.12. 20:03:46
wedge31
Katanát megszerezted már? eléggé nagy upgrade az elején.

Na, egészen belejöttem. Másodjára lenyomtam a második bosst, pedig a felszerelésem enyhén szólva is hiányos 😄
Fpocok
Ultrawide SS

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31
Sweetfx-et próbálta már valaki ezzel a résszel?

Shep
750 Ti-n jól, legalábbis az első bossig nem volt gondom vele.

Myselor
nagyon gáz ez a trailer .a zene egy hulladék és Show ALL boss trailernek is hívhatnák.szinte mind benne van. 😊 vicces
jarlaxxe
Jó kis kedvcsináló trailer lett.

wedge31

Voltan
gtx750-en hogy megy? Csak kíváncsi vagyok.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Myselor
köszönöm
Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Myselor
valaki tudná linkelni a a legújabb nvidia drivert amivel tolja a játékot?
Myselor
az se most volt már.hát újra bele kell jönni 😄 én direkt edzettem kicsit az 1-2vel 😄 bár tök más azokhoz képest😊
wedge31
Thiefel se volt nehéz pedig csak egy fogpiszkálóm van fegyver gyanánt...<#hehe>

Voltan
Én is szoptam vele párszor, szokásos Souls féle taktikázós, megfigyelős módon közelítettem, és rohanhattam is vissza a lelkekért.
De ha nekiesel, mint vak az ablaknak, akkor hamar megadja magát, én is meglepődtem 😊

Fpocok
+két könnyen elérhető gomb
+touchpaddal könnyebb célozni
+Lockont sokkal egyszerűbb megnyomni.
-vájörlessz

-Néha elcsúszhat a kamera, ha rosszul ujjazod 😄
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.04.12. 18:36:36

Kandurex
Nem az a kérdés, h használható, hanem, hogy benne van a plusz a (One, DS4) kontrollerek mellett?

Fpocok
Jelen. Működik. Kicsit szokni kell, hogy két gombbal is lehet gurulni, illetve kicsit közel van a Y a starthoz, ezért ezt is szokni kell. Kamerát viszont jól lehet kezelni touchpaddal.

Na és steam controllerrel próbálgatja valaki? 😊
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.04.12. 18:23:21
Kandurex
Teljesen így van, ezt szoktad meg, ez a megfelelő.

Én is bill + egér, ha jól állítod be tökéletes. Nekem azzal amit lentebb lefotóztam, tökéletesen kézre áll.
wedge31
Mondjuk ez nem igaz, de ezen nem fogunk össze veszni én eddig minegyik rész tökéletesen végigjátszottam többször is egér+bill-el.

Shep
Köszi.

Kandurex
Mondjuk a DaS kontrollerrel az igazi.

wedge31
W+bal egér gomb

Shep
A kettő óta csak videon 😊

Myselor
ne csináld már 😄 ne add fel menni fog.elszoktál .mikor toltál utoljára soulst?😊
Shep
Annyira nem nekem való már ez, hogy még Judex-et sem tudom megölni 😄 Ez van, már nem vagyok hárdkór játékos, csak kazuár 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.12. 17:45:02

a system-ben van valami olyasmi,hogy auto-detect settings, lehet,hogy azt ki kell kapcsolnod.

How much can you take,before you snap?

Kandurex
Hő-hő!

AntiHero
Erősíti az Estust.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Voltan
Olyan másnak nem volt, hogy a graf beállítások minden indításnál beállnak valamire, amit nem te akartál?
Konkrétan a shadows-t vittem le mediumra, AA off, és a motion blur is, mert nem kell.
De minden indításnál az AA visszaugrik, és a lighting, meg az effektek is mediumon, pedig azokat high-on hagytam.

Más is tapasztalt ilyet?

Shep
Annyira jó, hogy ennyi rész után is még mindig a kontroller gombjait írja ki. Rúgni mivel tudok bill-en?

Nekem az irányítás szokott megzavarodni. kb félóránként, mintha beragadt volna egy gomb. vagy a nézet ugrál össze vissza. 5-10 másodperc múlva rendbe jön. Ezen kívül semmi probléma. Nagyon szépen fut minden maxon.

Voltan
Lekopogom, nekem még nem volt ilyen gondom, pedig Assassint indítottam.
Lehet, hogy azért, mert régebbi nvidia driverem van fent. 😊

Lenyomtam, de nem is tudom hanyadik próbálkozásra 😄 Nagyon kemény amúgy az első komolyabb helyszín is, jelenleg bárhová megyek szétvernek, buktam 6000 lelket és 3. szintűként nyomorékoskodok félmeztelenül 😄 Na megyek széjjelvágok köztük 😄
Tinman
Nyilván nálam is nagy a kísértés, de azt hiszem még várok...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A bonfire-re van ideiglenes megoldás. A beállításokban alacsonyra kell állítani a fény minőségét. Igaz, ez így nem elfogadható, de nincs az az isten, hogy ma este el ne kezdjem. 😄
Kandurex
Mire jó az emberi csont vagy mi amit el lehet égetni a tábortűznél?

Myselor
erről én is olvastam.knightot kezdtem xd
Kandurex
Hehe, pont knight lettem.

Tinman
Na pont ilyen aggályaim vannak... én felhőtlen szórakozásra vágyom a lehető legszebb küllem mellett.

"Ma végre kijutott Japánból a Dark Souls III, viszont aki PC-n akar vele játszani, az jobban teszi, ha vár még egy kicsit.

Japánban már pár hete elérhető, nyugatra viszont csak ma érkezett meg a Dark Souls III, a From Software szerepjáték sorozatának legújabb része. Úgy tűnik, konzolokon egyelőre nincsenek vele komoly gondok, viszont a PC-s változat sajnos nem lett tökéletes.

Egyre több felhasználó jelzi a különböző fórumokon, hogy a játék összeomlik, és szinte kivétel nélkül mindenki csak az első tűzrakásig jut. (Steamen például a cikk megírásának pillanatában már több mint 1500 panaszos komment érkezett egy az összeomlásokról szóló threadbe.) Van olyan is, aki a karakterszerkesztőn sem jutott át. Amíg a From Software elő nem áll az első javítással, ideiglenesen megoldást jelenthet, ha Knight kasztú karaktert indítunk."
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.12. 16:06:53

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Hazudsz! Elso bosst nem lehet megolni deprivedkent. 😊