3294
-
#1490 Srácok, van egy elég kemény problémám. A játék félóránként, óránként, kétóránként, kétpercenként, teljesen random időkben a töltőképernyőnél egyszerűen kifagy. Fogja magát és úgy lefagy, hogy még a winfos is megáll. Se ctrl + alt + del se caps lock, semmi nem reagál. Csak a reset segít. Ilyet 8 éve nem láttam.
A játék amúgy maxon is elég szépen fut 50 körüli fpsel. R9270x kártyám van a legújabb driverrel. Nem kéne hogy probléma legyen, még is van :/
Valaki tapasztalt hasonlót? Nekem NEM fagyott ki az első bossnál, a fagyásaim TELJESEN random jellegűek. -
Rhonin7 #1489 ez csak az X box controllert ismeri fel? -
nxs #1488 Ez azért nekem nem megy de ja parry ftw :D
https://www.youtube.com/watch?v=uEeoGOvcNs8 -
#1487 Mindegyik részben lovaggal voltam jó az most is :) 2 kézzel lecsapod a népet, nincs is attól szebb .) -
mans #1486 Nekem ott a kezemben a pajzs de mindig pánikolok aztán elfelejtem használni.Megnézem majd varázslóval mennyivel különb. -
Negritis #1485 armorokat lehet valahogy fejleszteni? nyilván tudom h sok értelme nincs :D -
Negritis #1484 én még mindig nem, monjduk nem is próbálkozok vele mert tudom h nincs értelme :D -
nxs #1483 30 óra után rájöttem,hogy működik a parry :D Azért így sokkal lazábban lehet hentelni. -
Zozo0122 #1482 Ja, az szerintem is eddig az egyik legjobb DS helyszín az összes rész helyszíneit nézve is. -
Zozo0122 #1481 Ennyi. Egyébként miért nem játszol itt is papot? Strength + Faith bulidet, vagy valami. Elég erős miracle felhozatal van, ráadásul gyógyulni is több opciód lesz, egy idő után meg elmehetsz darkos irányba a hexekkel. -
#1480 Elég volt beblöffölni .) -
#1479 Na levertem, és átjutottam Élőholt falvára, tök hangulatos, lehet mégis maradok még egy kicsit .) Azonkívül úgy látom megint úgy kell játszanom, mint az 1-et is, két kézre fogni valami erős kardot (most pl. a nindzsa kardot) aztán azzal védekezni ha esetleg kell, de inkább csak nyomtani a futásból támadást, attól itt is fekszenek szépen. -
Zozo0122 #1478 Verd le megint pár mm-re, majd várd meg amíg nekikészül egy combonak, védd ki, majd vágj hozzá egy fireballt :D -
Negritis #1477 hívj be egy segítőt és akkor nem téged szorít be
jobb ötletem nincs -
#1476 Ezt csináltam, de mikor leverem pár mm-re akkor beszorít és nem látok semmit ő meg agyonver, kivetődni sem tudok, mert nem látom merre kellene. Rohadt nagy bughalom ez a játék, mondjuk így belegondolva, nem értem ,hogy az első részt, hogy tudtam olyan könnyen végigjátszani, meg ,hogy mi is volt benne a jó, ill hát annyi, hogy a hangulat megvolt, de harmadjára is ugyanaz, annyira már nem nyerő nálam. -
#1475 A Deep axe-et hogy érdemes feljeszteni? -
Zozo0122 #1474 Ne add fel, az könnyű. Tolj el előtte egy embert, hogy max élettel mehess neki, aztán fogd kétkézre a fegyvered, amikor csak tudod és úgy ossz sebzést. Ha elkezd ragelni, akkor várd ki és körülötte dodgeolj, de legyen feltartva a pajzsod, mert nem mindig sikerül majd. 2-3 ütésnél ne csapj rá többet, utána engedd tölteni a staminát. Esetleg egy zöld növénykét is megehetsz a bossharc idejére, hogy gyorsabban töltődjön. -
#1473 Bárminek fejlesztheted lényegtelen, hogy miként indul de, pl pyronak pont ne fejleszd, szvsz mert durván lenerfelték és az elsö felében a játéknak csak szenvednél vele.
-
Zozo0122 #1472 Sikerült már valakinek úgy invedelni, hogy nem voltak legalább ketten? Állandóan ez van.
Tegnap is mutogatok először a sunbrora, hogy oké, megkapja a host az esélyt, hogy megvédjék jöjjön először ő, mert a host kezdőnek tűnt. (figyeltem őket ahogy távolról harcolnak majd eléjük léptem) A sunbro úgy látszott, hogy belemegy előlépett meghajolt stb. Elkezdtük és ahogy a host közelébe értünk az tolt rám egy backstabet :D Láttam amúgy, de nem bírtam már úgy helyezkedni, hogy ne kapjon el...
Nektek volt már 1v1, vagy még annyira sok az új ember, akik coopban tolják le a játékot, hogy szinte csak coopba kerülnek be az invaderek? -
#1471 Hát én azt hiszem befejeztem (hacsak a holnapi patch nem hoz csodát) Ott vagyok a jégkutyánál de minden egyes alkalommal azért haltam meg, mert beszorít valahova és rohadtul nem látszik a képen más csak a nagy büdös teste belülről, azt sem tudom ,hol vagyok, merre kellene elmozogni, semmi. Ez engem így nem szórakoztat, inkább megyek Witcherezni, ott legalább van történet is, meg élettel teli világ, nem csak újraéledő, ugyanott álló majmok. -
#1470 Megvan az uj kedvenc fegyverem :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Katakombaban olyan siman szedi szet a voros szemu csontikat hogy orom nezni.Plusz egy-ket invader is eleg nagyot nezett amikor keptelen volt barmit csinalni a szurkalodas/stagger ellen.
-
chris0000 #1469 hi.
ha piromancert indítok annál is balta meg pajzs az alap felszerelés?
h érdemes 1 ilyen karaktert fejleszteni?
thx.üdv. -
Zozo0122 #1468 Jaaa, akkor feltöltődik az életünk, ha értékelik a dumáimat? :D Párszor már volt ilyen, de nem vettem észre, hogy gyógyulok.
Ellenben amit észrevettem, hogy mennyire rohadtul megéri már tűzzel fejleszteni a fegyvert. Szinte minden érzékeny rá, sőt még egy ideig rázkódnak is, ha tűzsebzést kapnak, így tovább üthetőek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A great crabeket meg a cathedral feléledős zombijait is szétkapom vele.
Amúgy mennyire hangulatos már ez a játék. Kicsit olyan, mintha a Dark Soulst a Bloodbornet meg (és ez furcsa lesz :D) a Resident Evil 4-et vegyítették volna. De tényleg, a settlement is tiszta olyan, meg ezek a zombik is a belőlük előtörő kutyámajommal :D Óriási :D -
Pio #1467 Még "érdekesebb" ez a ratingért járó heal. Elég sok videó van a neten, ahol ez életeket ment/harcokat dönt el.
példa1
példa2 -
#1466 Jah, ott kimaradtam pár dologból, mert azt 90%-ban offline játszottam:) -
Zozo0122 #1465 Ilyen már az első részben is volt, de ott úgy, hogy ha egy másik játékos leült a közeledben lévő bonfire-höz akkor kaptál flaskát :D -
#1464 Áhhá. Érdekes mechanika. Negatív értelemben de érdekes :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.17. 13:04:31 -
#1463 Wikiről
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!It's possible to refill estus flasks by killing enemies. There is a hidden gauge filled by fallen enemies (player doesn't need to kill the monsters themselves). When you reach your souls +1000, you gain a use up to your maximum number of uses. (side note: you cannot exceed your maximum number of estus. i.e., if you have 5 estus flasks, gaining 1000 souls will not give you a sixth.) -
#1462 Biztos nem, mert egyet sem írtam:) Illetve mindig akkor történt, mikor megöltem egy mob-ot.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.17. 12:51:42 -
#1461 Nem az adja, hogy rate-elve lett a feliratod? -
#1460 az feltűnt nekem hogy töltődik vissza a flask néha.de nemtudtam mitől azthittem eddig hogy valamelyik gyűrű adja ezt random :D -
#1459 Azt észrevettétek, hogy humanity helyett most estus flaskát dob pár ellenfél? Nem felvehető, de látni a sárga effektet és visszatöltődik egy flaska. Néztem egy csomószor, hogy nekem márpedig csak 7 volt, miért lett 8. Aztán 16 óra játék után rájöttem:) -
#1458 Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nálam vagy megölök valamit és lazán megyek tovább, vagy kinyírnak a francba. Potit nagyon ritkán fogyasztom el - előbb döglök meg - vagy jutok tovább. :D -
#1457 Na az jó, remélem javítják ezt az irányítás bugot! -
#1456 Bennem a pálya miatt el fog törni valami mire végére érek az tuti. :D -
Zozo0122 #1455 Grat, én is így nyomtam :) -
sirdond #1454
erre akartam kilyukadni, túl nagy különbségek vannak játékos és játékos között, így elég nehéz balanszolni. -
#1453 Jaja nekem is hiányzik. Plusz izgifaktor volt, mikor felvillant bossfight közben az üzenet, vagy mikor észrevetted, hogy kettőket ütsz a bossba és nem értetted az első pillanatban, miért :D -
#1452 de hát mennyivel izgalmasabb is ovlt :D mondjuk az első részben se tört el soha a fegyver.ott is csak ugye a halálkor rongálódtak szét a cuccok főleg az armor és kellett javítgatni az jó volt:) -
#1451 A második részben azért nem kevés repair powder-t toltam a cuccaimra:) Én mondjuk úgy játszom, hogy minden területet teljesen kipucolok és felfedezek, ezért csak akkor ülök a tűzhöz, ha muszáj, vagy végeztem. A katedrális meg nem kis terület, így azért sikerült eltörnöm pár cuccomat:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.17. 12:16:02