3294
banner
  • Negritis
    nekem a katanák annyira nem jöttek be, most refined dark sworddel tolom
  • hun atlas
    Én is így játszom most. Van egy 100-as fizikai pajzsom, meg az uchigatana. Korábban leginkább lovaggal mentem, és még kell a pajzs, ami mögé bebújhatok.
  • Terawatt
    Meg vagy nyugtatva. Lesz egy olyan amit még love-hate kapcsolatban is fogsz átélni. Annyira zseniális a map design, de IRL is hollow leszel az ottani faunától
  • Voltan
    Ez az undead settlement valami kegyetlenül jól összerakott pálya! Gyönyörű, és hihetetlen hangulatos, ugyanakkor komplex, és hatalmas.
    Nyugtassatok meg, hogy a többi is hasonló lesz!
  • Kandurex
    kijött már az új patch?
  • hun atlas
    Az egyik covenant-tal kapcsolatban lenne kérdésem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van egy, amibe még azelőtt kell belépni, hogy levágnád az elátkozott fát. Egy nagyobb mob vinne oda, akinek egy kalitka van a hátán. Én viszont felaprítottam a boss-t. Elméletileg még később lesz lehetőség csatlakozni, de csak akkor, ha nem lépsz be előtte egy másik covenant-ba. Aki tudja, miről van szó, megosztaná a tennivalókat?

Egyébként a játék óriási, bár ezzel nem hiszem, hogy újat mondanék. Tegnap este sajnos nem haladtam, mert haverral elkezdtük a lassan egy éve a polcon álló Borderlands The Pre-Sequel-t, de ma este tuti a DS-t folytatom.
  • Terawatt
    Zweihander nagyon nem jött be. Egykezes macem két kézre fogva többet sebez mint az...
  • Myselor
    ügyes gyerek lehet,én ma elsőre levertem 2 estust ittam.loál
  • Fpocok
    Nézem a "kedvenc" idióta streameremet és épp Champion G. -val harcol. 64szer már meghalt. 242 összesen lol.
  • Zozo0122 #1521
    De várjál, úgy csináld, ahogy neked tetszik. Ha te speart meg faithet akarsz, akkor legyen az, max később váltasz egy másik lándzsára, ha nem jön ez be. Vagy valami böhöm kalapácsra.
  • Terawatt
    @Zozo,Jarlaxxe: Van egy class ami spear+faith-el nyomul. Szerintem akkor nem erőltetem ezt a speart hanem szerzek másikat. Átspeccelem magamat dexre/faithre vegyesen és szerzek más lándzsát. Az úgy hogy hangzik?
  • Zozo0122 #1519
    Az előbb találtam meg én is, szerintem nem túl jó fegyver.
  • Zozo0122 #1518
    Mi az, hogy Irithyl? Nem tudtam, hogy van ilyen hely, de sejtem sajnos miféle lehet, mert van egy Irithyl fagyos kardom...
  • ratgab
    Mivel is? :-P
  • jarlaxxe
    Nem tünik túl jó választásnak, szvsz.
  • Terawatt
    Saint Bident

Erre szerintetek építsek faith karaktert? Elég fos az alap scalelés... Leginkább régebbi DS-es arcoknak szól. Mire felszintezem a fegyvert versenyképes lehet más spearekkel?
  • Fpocok
    Aham. Unortodox mód.
  • sirdond
    dex + shield??
  • Fpocok
    eredetileg úgy terveztem, hogy str leszek... de azt hiszem deprivedből dextert csinálok inkább és akkor 100as pajzs, valami dex egy kezes és íj.
    Ahogy a második részt is toltam.
  • Myselor
    én billentyűzet egérrel tolom alap beállítással minden kézreesett elsőre tökéletes számomra.
  • MerlinW
    A többség kontrollerrel játssza. Az első két részt én is bill-el játszottam, aztán a kölcsön DeS miatt meg kellett szoknom a kontrollert. Miután megszoktad rájössz hogy milliószor kényelmesebb és jobb. Ezt a részt már alapból X kontrollerrel kezdtem.
  • MerlinW
    PS kontrollerrel is tökéletes. Az egyéb gyártóké nem tudom hogy van támogatva.
  • Zozo0122 #1508
    Igen, ezért töltött vissza.
  • Zozo0122 #1507
    Jaja, mert már spoilerezel :DDD Majd holnap folytatod :P
  • Myselor
    szerintem is így lehet:)
  • dartonite
    Azt nemigen hiszem.
    Inkabb az van hogy sokat vettel, a felesleg a taskadban volt es a bonfire-nel automatikus feltolti a keszleteket ha van tartalek.
  • Fpocok
    WAT?

A nyilaim újrateremtődnek bonfirenál :D
  • ratgab
    Lementem Irithyl dungeonba és ott is elvertek egy idő után...Azt hiszem ezt most kell pihentetni kicsit.
  • sirdond
    van olyan, aki dex+str balanced buildet csinált? mennyire használható,milyen fegyverrel?
  • Negritis
    kérdés

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

ez a sárkány (a 2. terület a travel fülön) előkerül még?
    lelőttem kb 80%ra aztán elrepült

• ratgab
    Egyébként az összes többi sétagalopp volt eddig. Crystal Sage-nél haltam, de tudtam, hogy mit kell csináni.

Úgy látszik nekem a közelharcos bossokkal gyűlik meg leginkább a bajom valamiért.
  • ratgab
    Irithyllben lévő..Mondjuk 2x próbáltam összesen Elsőnek idéztem egy segítőt, de hamar meghaltam...Másodjára meg egyedül mentem be, de akkor is hamar levágott...

Lehet mára pihentetem mára úgyis sok volt a jóból.

A másik boss akivel meggyűlt a bajom az az Abyss Watchers volt (mondjuk eleve nem fair az a boss, de mindegy). Végül segítséggel meglett simán, csak tudnám, hogy a srác hogy csinált...sajnos bugolt a mozgása és nem láttam, hogy verte le.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.04.17. 20:01:32
  • Moby
    Mellik az?
  • sirdond
    ez a játék(széria) kontrollerre készült :)
  • ratgab
    Nagyon szuperül felépített pálya volt...Mellesleg most egy újabb bossba törik bele a bicskám...Nemtom hogy kéne leverni...Erős, baromi jó a fegyvere és valahogy nemigen sebzem.

Lehet megint el kell mennem tápolni kicsit szégyenszemre így 51-es szintű karakterrel?
  • Mr_no_NaMe
    Nem tudom gyerekek...most harc közbe fagyott ki. Elegem van. Talán a holnapi patch ahogy Negritis mondja.

Amúgy én nem tudom, hogy játsza ezt BÁRKI kontrollerrel. Hogy lehet? Olyan rohadt eszelő kényelmetlen ezt stickel irányítgatni meg a kamerát forgatni, hogy kész.
  • sirdond
    99+99 nyíl lehet nálad egyszerre. egyébként nekem is tetszik a steam controller, de én a target lock on-t raktam az egyik alsóra,mert tapipadon folyton félrecsúszott.
  • Zozo0122 #1493
    Nekem betonstabil. Fagyásom csak akkor volt, amikor karakteralkotáskor a szemöldökhöz értem (ott többször is, illetve nem megfagyott, csak a karakter képe, de váltogatni tudtam a menüket) meg ma, amikor csináltam egy screenshotot steamen, de megától megjavult pár mp után.

Egyébként ilyen esetekben próbáljatok alt+tabot, majd asztalról vissza.
  • Negritis
    próbáld levenni a grafikát minimumra hátra, vagy imádkozz hogy a holnapi patch segítsen
    nekem nem bossoknál fosta össze magát hanem inkább bonfirek környékén vagy 1-2 elvileg szebb részen
  • Fpocok
    Pár óra steam controllezés után:
    +Nyilván nem ez az egyetlen kontroller, amin van plusz két gomb... de sokat segít. Az egyik a futás, a másik az item váltás, így simán mozgás, nézelődés közben is megy mindkettő.
    +Jobban lehet vele célozni. Íjászkodás? Fuck yea! (99db a limit a nyílhoz? basszák meg)
    +Tapipadot megnyomva lockol target, egyszerűbb, mint gombát megnyomni.

-Néha nem működik a target váltás, nem értem mit csinálok rosszul.

Jobban bejön, mint anno xbox 360-al a második rész.