3294
banner
  • Myselor
    nem kell ahhoz meghalni viszont az estus kifogy és akkor csak le kell csüccsenni feltölteni.akkor meg ez is megjavul
  • Myselor
    én is remélem.felesleges a javító por meg a kovács ezen funkciója is :D
  • sirdond
    kevesebbszer kellene meghalni és akkor megérzed
  • Kandurex
    Egyébként remélem javítják holnap a patchbe, mert olyan, mintha nem is lenne.
  • Kandurex
    Nem mintha a fegyver kopása számítana valamit...
  • MerlinW
    Ütögetni sem kell, elég ha a falnak gurulsz. Egyébként érdekesség, hogy ebben a részben nem romlik a fegyver állapota, ha a falat ütöd.
  • MerlinW
    1. valszeg segít 1xDes, 9xDas, 7xDaS2 végigjátszásból eredő rutin is, de alapvetően akit nem ismerek, megfigyelem először, táncolok velük, körbenézek mindenhol, mielőtt belépnék valahova, illetve - amit a legtöbben elkövetnek - nem stresszelek a lelkek és az ellenfelek miatt:) Ja és "komolyabb" csapdák is elvétve voltak eddig. Tehát, ahogy korábban is írtam mindig, ez egy játék, nyugodtan, türelmesen, alázattal, bátorsággal:)

2. Nem olvastam/néztem semmi előre, csak főcímeket és interjúkat, azokban volt szó az endingekről. A hollowed témának néztem utána, mert nem volt világos a mechanikája és ennyi.
  • sirdond
    ez mondjuk elég rossz példa, mert egy részt nem KELL átrobbantani,hogy továbbjuss, másrészt azért elég feltűnő,hogy repedt a fal, meg lőporos hordók sorakoznak mellette, plusz. csak első végigjátszásnál nem nagyon figyeli ezeket az ember.
  • Fpocok
    Megöltem deprivedként. Komoly.
  • Kandurex
    ez komoly?
  • wedge31
    Ja, nem rossz a kicsike de majd nerfelik ahogy azt kell...
  • jarlaxxe
    Ez nagyon durva, többet sebez mint egy great fegyó.
  • Fpocok
    ENNYI BAZMEG!!!! ENNYI VAGY TE SZAR!!!
    MOST MÁR SEMMI NEM ÁLLÍTHAT MEG!!!!
  • Zozo0122 #1437
    Én ezt csinálom, ami kicsit is gyanús, megcsapom és gondolkodok. Nem sok minden marad ki.
  • wedge31
    Valahogy így.
  • Kandurex
    Holnap.
  • Shep
    Mikor jön patch?
  • Fpocok
    Oké, ez rossz döntés volt.
  • Kandurex
    A deep infuse azt csak darkot rak rá. Mitől lesz az 500?
  • Pio
    A netre se a FROM írja ki ezeket az infókat, játékosok fedezik fel. :)
    Ettől függetlenül én is azt mondom, hogy ez a széria sajátossága és nem jellemző a játékiparra.
  • jarlaxxe
    Ja persze, mindenhol minden falat ütögetsz majd csak történik valami...
    Rengeteg dolog van amire az életbe nem lehet rájönni magadtól max véletlenül.
  • Fpocok
    Most hogy túl vagyok két bosson, knighttal... megpróbálom deprivedet megint. Wish me luck!
  • Negritis
    egyáltalán nem KELL, ha akarod egyedül is fel tudod fedezni az egészet pont erről szól a játék
    explo + kihívás
  • wedge31
    Igen, ez a frencsájz már csak ilyen.
  • mans
    Ez így elég gáz,hogy a neten kell kérdezősködni hogy mit hogyan,pl második részben a nyanyánál át kell robbantani a falat hogy továbbjussak.Ezt egy videóból tudtam meg véletlen.
  • Zozo0122 #1425
    Itt voltam tegnap én is :D Ki akartam írni a hídra, hogy Praise the Sun! - de sosem tudtam, mert addigra a nyakamba ugrott egy újabb kutyámajom :D
  • wedge31
    Végre meg van a black blade katanám laza 500 körüli sebzést össze lehet vele hozni deep infusedel.
  • ratgab
    Első 2-3 boss soulból kraftolható cucchoz csak a boss soulja kell, aztán később már külön fizetni is kell érte ha adott cuccot akarod craftolni.
  • Negritis
    azt tudom de azért azt mégse :D igazából kb arra próbáltam utalni hogy van-e úgy craftolás mint anno a DS1be volt hogy kell hozzá a soul is
    vagy hálisten teljesen kiváltotta ez a reward rendszer
    de akkor igen

köszi
  • wedge31
    Igen, kettöt.
    Be is válthatod soulsra.
  • Negritis
    kérdés: minden boss soulért 2 fajta cuccot ajánlanak fel?
    valamint másra lehet használni?

köszi
  • 1kezdő
    Teljesen igazad van! Csak angolul kell tudni. Mivel én nem tudok, hát nézem azokat akik tudnak. Sokat megtalálok én is, de mint Te is mondtad, mindent nem sikerülhet. Több szem, többet lát. Én nem irtózom a spoilertől.
  • wedge31
    A DaS egyik érdekessége, hogy rengeteg dolgot csak az internet böngészése után tudsz csak, meg mert, pl az ilyen 16 szintes dologra a büdös életbe nem jösz rá magadtól és sok ilyen volt minden részben.
    Az már a te döntésed, hogy utána olvasol vagy nem.
  • ratgab
    Én a Fallen Knight setbe szerettem bele...Apropó ott ahol vagy ott meglátogattad már a bosst is? Na az egy szép darab. :-)
  • ratgab
    Nekem az első részben volt egy raklap ragequitem. Itt maximum elmorzsolok egy B+-et az orrom alatt és megyünk tovább.

Mondjuk amikor tegnap Farron Keepben szaladtam az ellenfelek elől, mert nem bírtam velük és emiatt buktam 18000 soult az azért rosszul esett. De mivel tudom, hogy ha nagyon akarnám a kezdőterületen is összefarmolnám ezt a mennyiséget így különösebben nem izgattam magam.

Tényleg az van most amit laza is mond....Kitartást erősíti.
  • ratgab
    Két kérdésem volna:

1. Hogy csinálod, hogy ilyen kevésszer halsz (mondjuk DaS veteránnak számítasz biztos megvan már a rutin, de akkor is)?

2. Honnan tudod, hogy milyen befejezések vannak? Megnézed előre? Nem rombolod így le a saját játékodat (nem bántás, csak elméleti kérdés)? Amúgy én ezt a legjobb befejezést a leírás alapján el is cseszerintettem úgy néz ki.
  • Terawatt
    Much művészi kép. Very Emotional. Az élőholt és a ragyogó nap. Nem spoileres, de Zozo kedvéért abba rakom, mert...látna egy kis hidat. :P

• dartonite
    Remelem nem spoiler.

Elszorakozgattam az egyik bonfire utan, es kidobattam a Dark Knight setet.
    Nem annyira jo mint az alap, de bazi kemenyen nez ki :D

Dark set

Azota a kardjuk is megvan, lehet felhuzom mert kivancsi vagyok ra, igaz dexem nincs meg hozza.

Most level 48 es pihi, mert Cathedral kemeny koncentraciot igenyel :)

• Laza
    Én most pont a Chatedral of Deep-nél tartok, már elértem a boss-t ... azért szép menet volt, mert van ahol sarkonként van bonefire, miközben itt meg egy bazi nagy kört kell menni egy shortcut miatt ... a végére már embert égettem :)

Amúgy nekem nem tűnik úgy, hogy könnyebb lenne ... pedig bennem van már az eddigi összes rész ... eleve szinte minden utolsó ellenfél is szívatósra sikeredett, és nem rest sarkonként betenni a nagyobbacskákból ... pl a kalapos, vasbotos mageket nem bírom ... a kukacos genyák is szemetek ... és itt csak 20db firebomb lehet nálunk egyszerre :)
  • Laza
    Én ilyet nem csinálok, inkább csak erősíti a kitartásom ... konkrétan a kalapos sage bossnak szaladtam neki vagy 20x, mert az osztódás után szopatott ... volt h egy ütésre volt ... sajna egy elrontott mozdulatba is bele lehet ott halni. De kitartó voltam, meglett :)