Dark Souls III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Depriveddel kezdtem, aztán Firelinkben vettem egy gatyát meg egy kesztyűt. Eddig 4 mob dobott páncéldarabot, és igen, mind a 4 egyforma gatyát 😄DDDD Adjatok már egy testpáncélt!!!
Kandurex
Mondjuk itt nincs kihívás, míg az első helyszín az tudott szopatni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Laza
Én tökéletesen elégedett voltam a BB közel 80-90 órájával ... és bár megvettem a DLC-t, még egyszer sem indítottam el ... egyébként is kerek egész volt a játék. És így voltam a DS2-vel is, aminek SP-jéből az utolsó DLC-t szintén nem fejeztem be ... és így is kerek volt a játék.
Ezek a DLC-k kellemes mellékágak,de ettől még kerek marad a játék sok-sok-sok játékórával 😊

És csak annyit tudok mondani, baszhatod, hogy a BB-t nem nyomtad ... de komolyan ... vizuálisan alázza az eddigi össze DS játékot ... igen, még ezt is 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Kandurex
Csak azért mert ugye addig egy irány van.

AntiHero
Aham. De már Undedbe is lehet sok felé menni.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kandurex
Undead settlement után?

Tinman
Semmi pánik. Majd 1 évvel később jön a Grey Appritiance of the Second Castaway Edition.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IGN tesztje szerint sokkal könnyebb lett....
Azonnal kezdd el 😄 Mehet a 100% 😄
AntiHero
Öhmmm..ez nem egészen így van. 3. Bosst öltem le es vannak helyek ahol 2-3 felé is mehetek.

drop
Köszönöm

Kandurex
Első lehet negatív? Megint, mint a BB -ben csak egy irányba tudsz menni. 😞

AntiHero
Mercenary
Life ring

Kandurex
Fogd két kézre a fegyvert. Aztán L1 nyomva tart majd R1 vagy 2.

drop
Sziasztok kezdőként milyen kaszt ajánlatok illetve kezdő targyat?

Fpocok
Nem igazan neztem a jatek utan , mi ez a weapon arts, hogy csinalod?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Ebben van igazság :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Haggyadmá, ecsém 😊 Úgyis végigviszed vagy hatszor - ahogy sokan itt - akkor meg nem mindegy, hogy nem teljes az első?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Oh, my dear sun… What now, what should I do…?
My sun, my dear, dear sun…
My sun… it's setting…
It's dark, so dark…

:-)

Tinman
Óvatos vagyok a véleményekkel azért, mert biztos jól ki voltatok már éhezve erre :-)

Kandurex
1. részre hasonlít. Szerinted mennyire pozitív akkor? 😊

Tinman
Első benyomások?

Kandurex
3-4 órát.

Tinman
Mennyi időt toltad eddig? :-)

Kandurex
Egyébként elég nehéz. A backstab is jóval nehezebb, mint a betában. Rendesen félek a kámzsás lovagoktól.

Praise the Sun.
Kandurex
Telibekúrtan jó játék! Kezd el!

Tinman
Komolyan nem tudom most ilyenkor mi van... pre-order, ok. Támogattam őket ok. Szavaztam oké. De TELJES és hibátlan élményt akarok!

Tinman
Az a gondom vele, hogy be van harangozva ezer éve a Season Pass. Most tényleg toljam úgy, hogy nem teljes? Nekem ez örök gondom a pre-orderrel. Bloodborne is még bontatlanul áll a polcon... szépen lassan 1 éve.

wedge31
Gondolom játszanod kellene vele.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Seth
Az attol fugg. Vizualisan szeretned kenyeztetni magad vagy analisan ? 😊

PSN ID.: Beegabor

Moby
Én két helyen rendeltem elő, a cdgalaxis rendelésem át tudod venni ha köll(apok ed.).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.12. 12:36:50

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Megjött a CE-m... most mi a teendő?

jarlaxxe
A rúgás melyik gombra jön elő? bill+egérrel tolom.

Terawatt
Ebben mi volt a spoiler? <#gonosz1> Jajj lesz egy boss ami használ egy fegyvertípust !!! Vagy esetleg a cleric mace-el kezd? Hülyeséggel ne tessék bele kötni másba, jól tudom mit kell spoilerbe rakni. <#wow3>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Voltan
Mindegy, megvettem digitálisan, olcsóbban.
Minnyá megyek haza, és izzítom. Remélem, a steam nem rohad le, és lecsorog gyorsan

Gameshop? Tegnap este rendeltem, most az előbb átvettem a ps4-es verziót.
Kandurex
Spoiler baszod!

Terawatt
Nagy fejszés boss a lépcső alól lekombózott úgy hogy már fent voltam. <#wow2> Mockoszcsíter <#idiota> Jó lesz ez srácok.

Cleric-et kezdett valaki? Azzal nyomom szokás szerint és nagyon hangulatos ahogy a mace-el pofozod a népet.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Vagy vedd meg digitálisan, ez nem fogy el. Persze, ha nem ragaszkodsz mindenképp a dobozhoz.
Laza
Én a DS1-nél jártam úgy, hogy elfogyott, pedig előrendeltem, de nem volt elég, vagy nem szállították megjelenéskor ... inkább megvettem digitálisan azonnal 😊
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.04.12. 10:47:30

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

hurrá.....

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

MerlinW
Csak collectors-ról tudok. Elvileg két héten múlva jön a következő adag. Ezért kell előrendelni a hájpolt dobozos játékokat😊 Esetleg külföldről tudsz rendelni, nézz cseh, görög, lengyel, román oldalakat.

[merlinw.org]

Valaki nem tud valami helyet ahol még kapni a játékot dobozosan? komolyan mondom, hogy vicc.... mindenhonnan elfogyott
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.04.12. 10:38:06

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

MerlinW
Nem, de csak egy telefonhívás😊

[merlinw.org]

Voltan
A CDGalaxisnál már át lehet venni a játékot, nem tudjátok?

MerlinW
Nem értem, miért olvasol DaS3 topikot, ha hírzárlat van nálad? 😊 Mindenki számára elérhető a játék, mi a fenének van a fórum, ha nem arra, hogy a játékról és élményeiről beszélgessünk? Ami valóban spoiler az abba kerül, de egyrészt amit írtam abszolút nem volt az, másrészt a játék első 5 percéről volt szó.

Ha nem szeretnél spoiler-be futni - amit mondjuk DaS esetében eleve nem értek - ne olvasd a topikot, amíg nem érzed úgy.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.12. 10:32:29

[merlinw.org]

Laza
Amúgy jól lehet sebezni, csak ne érjen hozzád 😊

Ha valaki lezuhan, régen is feltette a szakadék szélére a lootot.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.04.12. 10:27:14

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dob, legalábbis láttam egy videót, ahol leesett, de egy bonfire látogatás után ott volt a kard a helyén.
Ne is mondjátok. Én nem toltam a BB-t, így elsőre elég gyors volt a harc, meg a bill+egérrel buziskodás amíg beállítottam megfelelőre, addig engem elpüfölt a gyíkocska meg Iudex is, de már belejöttem. Firelink mellett balra - hát az netto szopás, de úgyse megyek még oda, mert szerintem

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
oda kell a 20000 lelkes kulcs. Mondjuk azt meg lehetne csinálni, hogy lerúgom a francba, de félek, hogy akkor nem dob katanát. Valaki esetleg próbálta ezt? 😄