Dark Souls III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Nagy kutyulis covenant spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Ahogy belépsz a bonefiretől a toronyba, rögtön jobbra ugorj le, és menj ki az ajtón. Két zombi hajbókol, szemben egy létra. A tetőn ugye jön a szívroham. Tetőről le, épületbe be, lándzsás barmot hatástalanítani, futi tovább, kiérsz az épületből egy pár méterre, megint visszatérsz. Itt lesznek kutyák meg sima zombik, tele van minden ládával, dobozzal meg ilyen szarságokkal. Valahol itt van.
Egy kis értekezés a Dark Souls lehetséges filozófiájáról és szimbolizmusáról.
Nyilván spoileres, de csak az első két részt taglalja, szóval itt nincs vész.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Gyerekek, én nem tudom miért lett beharangozva, hogy gyorsabb és könnyebb lett...szerintem nehezebb lett, és fejlődött aminek fejlődnie kell.
Ez a fegyverenkénti extra kombózás ez nagyon király. Mondjuk azon kívül, hogy jól néz ki, és furdal a kíváncsiság, hogy a többi fegyvernék milyen kombót nyom, azon kívül nem sok értelmét látom, mert kb ugyan akkorát sebzek vele.
Elértem a 2. bonefiret, Tower on the Wallt. Kicsit tisztogattam körülötte, lábon kihordtam egy szívinfarktust a tetőn és végre találtam egy 100as physc shieldet 😄 És nem merek tovább menni 😄
Nekem ez az első Dark Soul-om, az előző két részt nem játszottam. Nem rossz-nem rossz. Sokat emlegettétek a BB-t. Gondolom itt a BloodBorn-ra gondoltok. Megnéztem egy gameplay-t róla és az is megtetszett... Saját megítélésetek alapján melyik a jobb? Melyik esetleg a könnyebb, a DS vagy a BB?
Majd pótolom még az elsőt is szerintem.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Én is vagyok úgy dolgokkal, hogy nem tetszik, nem játszom vele. Ám milyen érdekes, nem veszem a fáradtságot csak azért, hogy ezt beírjam a fórumba. Egyszerűen azért, mert semmi értelme, semmi célja (trollkodáson kívül), semmi értéke nincs. Szóval igen, tükrözi azt a bizonyos szintet.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.04.13. 10:15:58
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Először leszedtem, mondván megnézem, mi ez a nagy hájp körülötte. Rage-del lett a vége még Undead Burgben, mondom, játszon ezzel az, akinek két anyja van, hát mi az, hogy respawnolnak?????
Aztán fél évvel később megint leszedtem, hogy na, biztosan csak én voltam rossz passzban. Kábé ugyanott rage-del, elmennek ezek a francba, és még szarul is fut.
Aztán akciós lett a Steam-en, és megvettem, hogy na jó, még egy utolsó esély. És akkor valami kattant bennem, és az egész karácsonyi szünetet a Dark Soulssal töltöttem, kishíján a válás határára érve a nejemmel 😄
A többi már történelem 😊
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Deprivedet indítottam, nem haltam, első boss is ment. FÚBAZMEG. VIszont elakadtam a "bázison"
Merre tovább? 😄 Csak visszafelé tudok menni. Wtfhax?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
kérdés: aki bill-el játszik érdemes auto targeten hagyni?
A párom fél hétkor kel, hogy munkába menjen, felkeltem vele és már izzítom is a dst 😄
Nah. Kb fél órát bíbelődtem vele, beállítgattam a grafot, az irányítást stb, lecsaptam három ellent.
Érdekesnek találom a grafikát. Miért van az, hogy úgy érzem, ha kicsit össze akarom zavarni a játékot akkor össze is tudom? Pl ha lenézek a szakadékba pont a szikla szélén, akkor látom halványan a pályakidolgozást alul. A jelek a földön elmosottak, halványak, néha a levegőben vannak. Láttam egy player felhér szellemként pár másodpercre, kopasz volt, meztelen, és mint egy szobor állt, de közben mozgott. Wtf?
Ilyeneket nem tapasztaltam a ds2ben...
Amúgy minden maxon 60 fps, de rohadtul nem olyan mint a videókon. Agyon van effektezve a játék, de az alap grafika nem valami sok. Más is hasonlókat tapasztal?
Nyílván a grafika csak annyiban érdekel, hogy ne legyen bugos. Amúgy ds2 szint is elég lenne nekem.