3294
-
#1571 Mijaz, hogy direkt ilyen? Nekem, az én játékomban ilyen nem volt :) -
hun atlas #1570 Azt hol tudom beállítani, hogy melyik covenantban legyek? -
#1569 Akkor megyek oda, körülnézek megint.
Mit keresek? Sima loot? És hol upgradelem? Bulánál? -
Zozo0122 #1568 Mázlija volt az invadernek, hogy nem vagy ganker. :D -
Zozo0122 #1567 Nem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Settlementben kellett már találnod hozzá cuccot. Illetve az erdőben is van, szóval mostanában kéne +2-esnek lenned. -
#1566 Pont most volt nekem egy. Az első invadelőm. EGYSZERRE HALTUNK MEG, egy mob összenyomott mindkettőnket. -
Pio #1564 Pont azt imádom a Dark Souls sorozatban, hogy nem csak a játék maga nehéz, hanem a sztorit kihámozni belőle is legalább annyira az. :)
Emlékszem az első rész első végigjátszásakor nem igazán tudtam, hogy mégis mi történt, mostanra viszont szinte minden részlet és mellékszál a helyére kderült. -
Zozo0122 #1563 Volt már normális 1v1 pvp meccsetek? Csak gankereket kapok, ahol 2, de inkább 3 ellenfelem van, mindenki gyáva? Ezt már nem hiszem el, hogy a játék kiadása óta konkrétan NEM volt 1v1 meccsem...valami gond van ezzel. -
#1562 Pár megjegyzés.
-Netfelték a staminás shieldet, rohadjanak el.
-Megöltem a nagy fát.
-Normális hogy már az erdőben vagyok, de még nem tudtam upgradelni flaskám? Mármint több lett, de még mindig sima, nem +számos. -
#1561 Ha az irányítás problémát megoldották nekem már elég .) -
sirdond #1560 persze,hogy van!
dark souls 1 és dark souls 2 -
mans #1559 Valami története is volt a játéknak?Mert sajnos csak azt olvasni hogy ki mivel harcol meg kit győz le aztán jön az NG+,ehhez a világhoz jó lett volna valami átvezető videós történet.Vagy ilyen van benne? -
#1558 Zozo félig lehetetlent kérsz [Kell neked agyalni, gondolkodni minden szaron...látod mennyi bajt hoz a fejedre!] -
#1557 Csak helyszín nevek. Semmi kiemelkedő spoiler. Hidd el van olyan helyszín név is ami beton spoiler! (direkt nem is említettem)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Anor londo
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.18. 18:20:01 -
Negritis #1556 41 megás patch? nem vagyok túl optimista :D -
Zozo0122 #1555 Komolyan gondoltam, mert nem tudtam, hogy van ilyen nevű helyszín, de mivel beírtad a nevét, nekem meg van ilyen nevű kardom, ezért tudom, hogy vmi fagyos hely lesz. Nekem ez spoiler.
De mivel az utóbbi hsz-ekben mindenki következetesen telibeszarta ezt, inkább majd óvatosan olvasom a topicot. Azért legalább annyit tegyetek meg, hogy boss nevet tényleg csak spoiler tag mögé nyomtok be :D -
#1554 Ez ügyben elég vegyesek az érzéseim. High wall, Catedral, Boreial az erősen fasza kategóriák, de Farron Keep már nem egyértelműen ez a szint. Az Undead settlement egy az egyben a BB -ből volt átemelve...ehhh...meg talán az Irithyl dungeon is onnan jött (ez utóbbi ott vállalhatatlan szar volt) , szóval aki nem játszott a BB-vel vele annak jók ezek is...de nem mutat homogén faszaságot a játék pályák tekintetében.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.18. 17:57:02 -
ratgab #1553 Első spoilerre: Ez direkt ilyen. -
ratgab #1552 Nagyon jók, ötletesek és stílusosak a pályák! -
ratgab #1551 Szerintem most viccelsz, de nem vagyok benne biztos.
Kínosan ügyelek rá, hogy ne spoilerezzek. Egy ártatlan tulajdonnevet nem gondoltam spoilernek. Amennyiben tényleg spoilernek érzed a jövőben jobban fogok vigyázni. -
#1550 Kezdtem egy új karaktert hajnalban és már első cilindert megöltem. Deprivedként kezdtem és fél órával a karaktergenerálás után már meghalt a második boss úgy, hogy felszedtem a fontosabb dolgokat.
Karakterről kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1549 Persze nem is azert irtam mert panaszkodom.Sot, kimondottan elvezem minden percet, leszamitva persze a rage quit-eket.Ugyhogy reszemrol boven eltarthat sokaig, nagyon komoly ez a harc mechanizmus.Sok jatek megirigyelhetne.
No meg ugye ott vannak a caster classok is, azokbol is jo lenne kiprobalni valamit ezutan. (heavy armoros, alabardos karakterem van valamennyi ijaszattal megfuszerezve)
Myselor: spoilerben leirhatad, megmutathatnad a builded es a fegyvered, infuse-t, statokat, stb.Kivancsi vagyok :) -
#1548 Aoe dmg/stagger? -
#1547 Gondolom az, hogy a kétkezes kard nagyobbat üt. Nem is sebzésben, de nagyobb az esélye, hogy staggereled vele az ellent, tehát kibillented az egyensúlyából, illetve nagyobbat csap le a staminájából.
De ez csak tipp, őszintén szólva még nem kísérleteztem ennyire a különböző fegyverekkel. -
Pio #1546 Szerintem ezen ne matekozz, hogy mennyire haladsz lassan/gyorsan. Egyrészt rengeteget számít az, hogy maxoltál-e már ki korábban Souls játékot. Óvatos tippem, hogy lefelezi a végigjátszás idejét.
Rögtön a tutorial boss egy rutinos souls játékosnak elsőre megvan egy újoncnak pedig youtube-ot elnézegetve szerencsétől is függően 3-15 próbálkozás és ez végig így megy. De ha nem a bossokat nézzük akkor is egy rutinos souls játékos mindig figyeli mi van fölötte, mindig figyeli a legkisebb neszeket is, ismeri a pályadizájnt, egy újonc az elején tuti, hogy el van veszve, egy rutinos souls játékos pedig egyből keresi a tájékozódási pontokat, minden ajtónál benéz oldalra ugrásra készen, nagyjából tudja, hogy érdemes fejleszteni, szóval biztos, hogy eleve hatékonyabban halad a normál részeken is, ráadásul sokkal kevesebb időt kell farmolnia, satöbbi satöbbi, satöbbi...
Emellett rengeteget számít az, hogy mennyire vagy maximalista, Souls játékokban sokszor vannak akár 5-10 órányi opcionális részek amit valaki talán fel se fedez.
Amúgy alapvetően elég sokfelé írják, hogy rövidebb lett a játék az eddigi részeknél (igaz nem drasztikusan/pofátlanul). Majd a DLC-kkel fogja elnyerni teljes pompáját, amiből úgy tudom 3 is lesz. -
#1545 van még pár játékmechanikai ostobaság benne...
ilyen a tárgyhasználódás, a shard lizardok, shortcutok értelmetlensége a rengeteg bonfire miatt, központosított npc-k firelink shrine -ba és még lehet sorolni...
ki tudja mi a koncepció vele,...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.18. 16:14:33 -
kraven54 #1544 Sziasztok! Ez az első Soul játékom és lenne egy kérdésem. Mi értelme a greatswordnak, ha alig jobb mint a gyorsabb egykezes?
+10 Broadsword alap dmg 234
+10 Claymore alap dmg 250
Mi az előnye? Nehezebb, lassabb, nem éretem
-
#1543 Nem nagyon szokott lenni már különbség a felbontás állításakor ... ahhoz nagyon szar kell legyen a gép :)
Nálam alap az 1080p, minden máshoz csak ez után nyúlok :) mondjuk a GTX960 4GB-on minden tökéletesen fut :) -
#1542 Érdekes a játék pályadesignja ... az elején kicsit kaotikusnak éreztem a várban, aztán hamar kipateroltak onnan, azóta meg szinte csak távolodom tőle :)
Tegnap este levertem a bosst Cathedral of Deep-ben, azóta ott kolbászolok, kutatom át minden zugát ... azaz már azzal is végeztem mára, eltöltöttem ott jó pár órát, egész jó volt itt a kialakítás meg a környék, közben folyamatosan inveltek át, segítettem leverni a bosst vagy 20x, dőlt a soul :)
Az egyik játékosnál olyan volt, ami nálam nem, ez mitől?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A mishelin lovag a felhúzott hidat leengedte, mikor ráléptünk, meg odapakolt egy giantot ... levette a sisakját is, az a nyomorék volt, aki régen is mindeig berugott a csapdába. Ez hogy?
Egy helyet is tök véletlen vettem észre, mikor bent voltam mások játékában
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rosaria 'szobáját', meg a bonefiret, fent ahol a kukacok potyognak az égből, mikor bent voltam valakinél a falon csak a ködöt láttam, előtte észre sem vettem az ajtót :) -
#1541 Hát...egen :/ Kb 1 éve vettem egy új gépet (10 éves gépet váltott) és maradt a régi monitorom. Lehetetlennek tartottam hogy 1080pben menjen bármi is maxon, ezért meg sem próbáltam. hát bazz...NA NEMBAJ :D Kétszer örülök az új gépnek :D Wireless egér + bill megvan, holnap jön a 10 méteres hdmi kábelem. Lesz itt nemulass :D
Eddig egy ilyenen toltam.
Most pedig egy ilyenen néztem meg :D
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.04.18. 15:33:29 -
#1540 Eddig képes voltál a kis lóbaszó 24"? talán 27"? monitoron szorongani?
48 alatt nincs élmény. -
#1539 Gyerekek meg kell osztanom veletek egy élményem.
A minap találtam egy HDMI kábelt a fiókban és villant is az ötlet: hát kössük már ki az 1080p tévére a vasat, úgy se fog menni a 1920x1080ban de azért hátha...a látványért megéri.
Nos átviszem a gépem, rákötöm, és itt esett le az állam. Ugyan úgy fut a játék 1080p-ben mint 1366x768ban. Az agyamat eldobtam. Néha leesett 40 fpsre, de inkább 50-60 fps.
Gyönyörű, istenkirály az egész. Asszony nagyon fog ürülni nekem, hogy bent fogok játszani a nagyszobában :D
Annyira örömködtem, bocsássátok meg ezt le kellett írnom. Nagyon szép a játék!
szerk.: azért volt nagy meglepetés, mert 1366ban ugyan úgy fut mint 1080pben. Mintha semmi különbség nem lenne. Nem értem. Régen ha felbontást váltottál egy játékon, akkor megfeleződött kb az fps. Ma már úgynézki ez máshogy működik.
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.04.18. 15:26:20 -
#1538 nem vagy balfék midnenki más tempóban halad.meg mindenkinek más a nehéz így van:) nekem lehet szerencsém is volt sokszor de én így tudtam haladni.még csak most kezdődik majd igazán a játék ng+ban de addig még körbe nézek újra mindenhol :D
amúgy horace nekem se volt nehéz.meg egyik sem de hát kinek mi:)
ne aggódj amikor nem játszom nekem is folyton a játékon jár az agyam :D -
hun atlas #1537 Én sem sietem el. Oké, eddig csak 7 órát tudtam játszani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most kellene megölnöm azt a jeges kutyalovagot, ahonnan Siegmayer feljött a lifttel. -
#1536 En nagyon balfek lehetek, de 23 ora alatt most ertem csak be Irithyll-be :)
Igaz eleg ovatosan kozelitek meg minden helyet ahol meg nem jartam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyebkent fura hogy kinek mi a nehez, a katakomba also szintjen talalhato Horace elleni kuzdelemnel rengeteg a verfolt, es a figyelmeztetes.Alig mertem megkozeliteni a sracot, erre hozzam alig tudott erni olyan szinten konnyen volt legyozheto.Nalam ami most problema az a Demon Ruins fele mobok, foleg a kreten ugralos, pofadbaharapos fajta.
Meloban is folyton azon jar az eszem hogyan lehetnek meg hatekonyabb, szoval nalam nagyon betalalt a jatek :) -
#1535 na végére értem én is.szerencsére én nem lettem análba rakva szárazon és a szopóroller-se szálltam fel
nagyon kellemes játék volt végig,voltak nehezebb részek,könyebbek is, a bossok között már megvan a 2-3 útálatos mocsok de a többi puding volt szerintem.a helyszínek fantasztikusak imádom mindent a fegyvereket páncélokat mindet,végig fallen knight settben mentem most megvettem egy újat ezt nem mondom el kiét miét ez spoiler.dark swordot toltam fel +10re és még 3at.SLV 99 lettem a végére 25 órával .nagyon jól szórakoztam a legtöbb próbám bosson 2 volt 3x-ra lement. 3 kivételével a többi mind elsőre sikerült .a főböss nagyon tetszett de kicsit nehéz volt azért.na most gyűjtögetek én is farmolgatok felfedezem ami elmaradt de szerintem nem sok minden aztán majd lassan belekezdek a n+-ba én is.ja és amúgy a good endinget kaptam meg mert megcsináltam Anri küldetés sorozatát.nem kellett utána néznem alapból így sikerült:) ja amúgy slick papa kihagytál egy opcionális bosst és helyszínt vagy csak elkerülte a figyelmemet hogy mutattad őt is.ha érdekel kiaz leírom spoilerben:) -
#1534 Na mi a helyzet, javította a patch az irányítás beragadós problémát?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.18. 13:41:00 -
#1533 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aki farmolni akar egy kis plusz soult segítsen másoknak Yorm the giantnál, gyors easy kill -
Negritis #1532 ds1-be nekem a lándzsák jöttek be, itt még nem találtam jobbat belőlük
de a dark sword egészen tetszik :D -
sirdond #1531 nekem eddig a katana-k move set-je jön be legjobban + gyors, kevés staminát használ.