Dark Souls III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

100 perc alatt már egyszer előjött nekem is, de felkaptam a pajzsom magam elé és rögtön helyreállt a helyes világrend.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szóval, egy fél napos szerencsétlenkedés után arra a következtetésre jutottunk, hogy a COOP, patchre szorul....
Mindent megcsináltunk ami kell hozzá, ember, whitesoap etc

Szal a helyzet a következő: Passwordel egyáltalán nem látjuk egymás írását még negyedóra vagy félóra után sem...
Password nélkül: Hol működik, hol nem.... van hogy egyikőnk lerakja az írást és várni kell negyedórát vagy 20 percet hogy előjöjjön , de van hogy egyáltalán nem jön elő, de volt olyan is hogy pár másodperc után látta...
Szóval, ez egy kicsit érdekes sőt bosszantó 😊
Na de nem baj, reméljük javítják
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.04.13. 23:13:16

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

Shep
Hát estem már le miatta, és bossnál is akadt már be.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AntiHero
Elsőt választottam.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Levittem a pincébe a kulcsot és kiszabadítottam az NPC-t, azaz, dumáltunk. Van két választás, csak sajna nem értem. Ha valakinek már meg volt ez a rész, segítene? Köszi!
Fpocok
Kezd Knightot, használd a pajzsot és a blokkot.
Ha nem kell ütést felfognod, engedd el a gombot, ne legyen fent a pajzs. Ekkor gyorsabban töltődik fel a stamina. Sok sikert.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
ja és az a lényeg hogy ráérezz 😄 ha egyszer megvan utána egyre jobb leszel.mindenki így kezdi.szopással és kemény anál rodeóval xd
AntiHero
Ez a szép ebben a játékban. Maj ha egyszer sikerül leölnöd az olyan érzéssel tölt el, hogy az égsz trilógiát leakarod majd nyomni. 😊

Kitartás. Szépen lassan addig probalkozol amig meg nem találod a ritmust.

Myselor
hát én azt tudom tanácsolni hogy legyél továbbra is kitartó.jól próbálod csinálni de inkább körözz.tehát vagy barla folyamatosan vagy jobbra mögé.talán balról jobb és amikor üt felé vetődsz.majd 1-2 csapkodás és újra.amikor mutálódik teljesen menj alá és ugyanez,ott ne is próbálkozz messziről mert csak szopni fogsz,mindig maradj a seggében szószerint 😄 és kitartás.pajzsal szerintem elsőnek könyebb lenne.utána tuds csak fejleszteni,ezt alap felszereléssel kell leverni sajna😊
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.04.13. 22:02:43
jan5650
No, hát úgy érzem kitartó voltam, de egyenlőre teljesen megakadtam. Ahogy már írtam ez az első DS játék, amit elkezdtem.Értem én, hogy nehéz meg minden, de egyenlőre még az első boss-t sem tudom legyőzni. Ha nagyon jó köröm volt éppen 30-40 %-ra le tudtam vinni. Ugrálok, vetődök, próbálom figyelni a mozgását, dobálom gránáttal, potizok. Általában elugrálok az ütései elől úgy, hogy lehetőleg a háta mögött legyek, majd amikor "megpihen" ütök rá 1-2-őt, majd kezdődik az ugrálás ismét. Sajna nagyon kiszámíthatatlan, hogy mikor sikerül elugranom, meg mikor nem. A gond az, hogy ütés közben is követi a mozgásom, fene a száját! 😄

Szóval mi a fenét rontok el? Legalább 50-szer megpróbáltam. Mercenary vagyok, próbáltam Dual wield-el is, meg pajzzsal is. Tudok valamit fejleszteni, van valami tuti tipp kezdőknek?

Béna vagy, nem neked való, L2P, és társai ha lehet kíméljenek! 😄 Lehetőleg érdemi válaszokat várok. Köszi 😄
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2016.04.13. 21:48:50
Myselor
hát az nagyon idegelő lehet főleg ha valami peremen sétálsz ahol leeshetsz vagy bossnál.bárhol :|
MerlinW
Én lekopogom eddig teljesen bugmentes vagyok, gyönyörű fix 60 efpéessel.

[merlinw.org]

Shep
1x? Jó neked, nekem 15 perc után mindig előjön és utána egyre sűrűbben csinálja.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
hát értem nekem volt egyszer ez a beragadó futás.amúgy más gondom nem volt 😄
MerlinW
Ha nem nyomsz irányt bukfencezés előtt, akkor hátrál. Hasznos kitérés tud lenni. Ha egyszerre nyomod az előre + kis ütést, akkor rúg, ha a nagy ütést akkor ugrásból üt. Ezeket gyakorolni kell😊

[merlinw.org]

Shep
Ja, közben rájöttem ,hogy elfelejtettem beaktiválni 😄

Utazz a bonfireből 😄
MerlinW
Starter class-ok vannak, azaz... látod a számokat. Ezen kívül nincsenek konkrét kasztok, mindegyikből csinálhatsz bármit. Kezdőként a Knight-ot ajánlom, első sorban STR + VGR + END-et fejlesztve és a hosszú vagy nehézkardokat, esetleg baltákat. A rajtad levő súly pedig mindig tartsd 70% alatt (Vitality-ve tudod növelni a teherbírásodat, de azzal csak akkor foglalkozz, ha már legalább 20 pont van a fenti statokon).

[merlinw.org]

Köszi😊 Néha ha előre akarok bukfencelni haladás közben akkor inkább hátraugrik.Már az első boss is fáj.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Shep
Figyeljetek már a "bázisról" hova a fenébe lehet menni, ott mászkálok körbe, körbe de nem találok sehol semmit. A nindzsa fazont nem tudom leverni, lévén alig sebzek rajta, a ketrec ajtóhoz 2000 lélekért van a nyanyánál kulcs, annyim meg még nincs, meg amúgy is elvertem fejlesztésre 😊

Sziasztok.Még csak ismerkedem a játékkal.Eddig egy részéves sem játszottam komolyabban.Az első kimaradt, a második nem fogott meg.Ez viszont az előzetesek alapján bejött.Meg is vettem.Kipróbáltam--tetszik.Szerintetek melyik kaszttal Érdemes elsőre menni és mely képességeket érdemes fejleszteni jobban?
Myselor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
leszel,ha megszereztél egy npct és láttad a dark sign akkor rohamosan az leszel.de gyógyítható purging stone-al meg máshogy is majd később gyógyítja a fire keeper ha szerzel neki fire keeper soult.és amúgy 5 ingyen levelt is kapsz azért hogy hollow leszel.minél többet halsz😊 ez egy quest miután meghal az npc ugye ő ad neked levelt.utána jön a másik és indul az egyik ending quest
Fpocok
Elvileg alapból az vagy. Human formba akkor vagy, amikor ilyen perzselt vagy, világítasz. Ilyenkor több a hpd is. Ha nem világítasz, undead vagy. Nem?

Most meghalás után miért nem lettem zombi mint a második részben?

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Fpocok
NA?

AntiHero
Kettőt és rendel mellé egy pizzát.

Shep
Akkor most nem csak leül a székbe, hanem megiszik egy pohár bort is? 😊

Harmadjára lenyomtam a Settlement bosst. De szerintem ez nem is volt kötelező boss 😄
Nem. Állítólag most nagyon király és epikus vége van.
Shep
Én meg kérek mindenkit, hogy nyugodtan írjatok le mindent, még a játék végét is, mert gondolom megint olyan komoly, mint az eddigi részekben, de talán a 2. rész végét nem tudták alulmúlni 😄

Shep
A magától elkezd futni problémára nincs még megoldás?

Fpocok
akkor azt próbáljátok meg. Talán leszűkíti a keresést. Kapcsolt ki akkor.

az a cross region play? azt offra? msot on on van

Fpocok
Esetleg a régiókorlátozást kapcsoljátok ki, ha még nincs és indítsátok újra játékot

igen és nem látja úgy se, próbáltuk jelszóval és nélküle is

Fpocok
jelszót állítottál be?

valaki help, coopoznánk ketten, de egyikőnk se látja a másikét, tűzfal off, whitesoap megvan, emberedek , valami tipp?

Terawatt

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Terawatt
Valaki tolja clericel?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jól látom hogy a chime-ot felesleges plusszozni nem fog szart se érni?

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Így van. Adott esetben leírod, hogy gargoyle, sárkányos boss, fagymágus boss vagy bármi, az már spoiler. Tegyük fel, hogy Ludleth a trónról is előbb utóbb bossharc lesz, akkor az is elég kellemetlen spoilerré válhat nekem pl. Helyiségnevek ugyanígy mondjuk hogy Dark Swamp, csak mondtam vmit. Ilyen esetekben szeretnék őszintén anyázni 10 percig, ha meglátom az új blighttownt. (ha van) 😄
jarlaxxe
Ja, mert az spoiler, ha leírom, hogy süsünek hívják az egyik bosst...

Kérlek titeket, hogy Undead Settlement után minden boss és helyiségnév menjen spoilerbe, ugyanis a bemutatókból csak annyit lehetett látni. A totál ismeretlenbe akarok utána belesétálni😄
Mr_no_NaMe
oh...bazz 😄 köszönöm
wedge31
Ezzel a Deacons of the Deep-el megszenvedtem egy kicsit, pedig eddig egy-két próbából megvolt mindegyik boss de itt " kicsi a rakást" játszottak rajtam, a tömegbe meg nem nagyon lehet ugra-bugrálni, de azért negyedszere csak meglett.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
nemtudom ki hogy van vele,de én eddig csak 1x haltam meg ellenféltől.akkor is csak azért mert ugye van az a mutálódós patkány és a tetőn miközben feküdtem rám combozott.ugye itt már így is eltudnak találni.felkelni sem bírtam 😄 örültem neki.a halálok oka leesés volt vagy legurulás az is csak 2-3 . a 4boss előtt vagyok és azt mondom ez a legélvezetesebb és legjobb souls játék ,van benne nehézség is.de ha okosan játszol akkor nem okoz problémát így a harmadik rész😊 meg hát meglátszik hogy előtte közvetlen toltam mindkettő részt 😄 így benne vagyok a dologban
Voltan
Kindled kell, hogy legyél hozzá.

Kb. a korábbi emberi alak megfelelője - ember használatával tudsz az lenni.
Amikor a ruha, meg a páncél parázslik.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Mr_no_NaMe
Hogy lehet beidézni valakit? Summon sign sehol, meghalni meg elvileg nem tudok. Itt bármit csinálok marad az emberi forma. Vagy én rontottam el valamit? Vásároltam már soap stonet de azzal csak magamat tudom idéztetni...
Kandurex
Te figyelj már. Nem te mondtad , h lehet több irányba is menni?

Mert nálam csak így van, hogy High Wall of Lothric, Undead Settlement majd Road to Sacrifies....

Menni kell egyenesen nem lehet átmenni másik területre vagy ilyesmi....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

AntiHero
15 óra alatt egyszer se volt még nálam.