3294
-
Zozo0122 #1611 Berakok már néhány képet :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezzel lennék:
Ez valami fura bug, hulla nincs :D
Ez meg egy kis easter egg :)
-
#1610 Ráadásul a tapipaddal nagyon jól lehet manuálisan célozni. Elégedett vagyok ezzel a kis vacakkal. -
Zozo0122 #1609 Én is :D Ki is írtam egy helyre, hogy try ranged battle. Elég jó spotot találtam, és ha íjászkodsz, akkor itt igazi csemegét kaptál :) -
#1608 Íjász builddel aprítok. Előbb jártam a mocsárban, és messziről leíjaztam a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:DDDhárom óriás fát és az óriás rákot -
#1607 9 +2 flaskám van már. Alakuil. -
Zozo0122 #1606 Az ilyen nagy bossoknál nem érdemes lockolni :) Ha már itt tartunk nagyobb lényeknél sem, pl. démonok meg mittudomén. -
#1605 Hát ok de ez a fos kameraállás kikészít, nem tudom, hogy tudták ezt kitalálni, ilyen boss harcoknál legtöbbször csak nagy pacát látni aztán találgassak mi van. -
ratgab #1604 A java még csak ezután jön...:-D -
Zozo0122 #1603 Én is. Először Cathedralt nyomtam le, és most vagyok a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Farron Keepben. Nem Blighttown, de hasonló...:D Szerintme király, meg végre átlátom a mocsarat, miután sikeresen rajzoltam róla egy vázlatot :) -
ratgab #1602 Pedig az a boss pont nekem is elsőre meglett. Ugyanazt kell csinálnod, mint amit a harc elején tettél...Ennyi a titka. Az az egyik legkönnyebb boss a játékban. -
hun atlas #1601 Ma is haladtam egy keveset, elégedett vagyok. Végre megvettem a Firelink Shrine tornyába vezető kulcsot, szerintem megérte.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha a lifttel nem mentek fel, hanem oldalt leugráltok a tömbökön a torony aljába, találtok egy fasza gyűrűt meg egy halom halott firekeepert. Szegények, ennyi jár a szolgálatért. :D Onnan pedig a szamurájhoz vezet ki a kapu. Azon agyalok, hogy ha anno nem löktem volna le a hegyoldalról, akkor most hátba tudtam-e volna szúrni.
Közben eljutottam az erdőbe, ahol az a pocsolya tele van rákokkal. Bolyongtam egy kicsit 15k lélekkel, majd beléptem egy főellenséghez, valami Sage, hát nem próbáltam meg, mert már csak egy estusom volt, inkább gyorsan hazateleportáltam hangos "nope" felkiáltással. :D Holnap adok a szájának. -
Zozo0122 #1600 Nem olyan nehéz ez, nekem is úgy van eddig, hogy Medvedisznóember, Fa és a következő 2 boss is másodjára sikerült, melsőre azért öltek meg, mert nézegettem mit tudnak. A fánál annyi, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csapjad a gubókat, meg ha leestetek a kezet. Párat ráversz egy gubóra akkor az kipukkad és nagy sebzést kap a fa. Tök jó boss amúgy szerintem, bár ez eddig mindre elmondható.
Iudex brutálkemény depriveddel elsőre, Vordt-nak nagyon ütős a zenéje, a fa nagyon érdekes, rajtuk kívül kettőt nyomtam még le, mindkettőnek megvolt a maga trükkje, nagyon kreatívan tolják most a Fromnál. -
#1599 Közben rájöttem, hogy én Faront full kihagytam, ti meg gondolom előbb csináltátok ezt.
De egy gusztustalan hely ez ... omg ... főleg Chatedral után :) -
#1598 Nem, long sword -
#1597 Igen -
#1596 Bazz, volt nálam egy, de nem használtam, mert kevertem a másik itemmel a második részből. Amitől erősebbek lesznek ellenfelek.
/facepalm -
#1595 Szerintem minden boss 10000000000000000x nehezebb, mint az előző két részben. -
#1594 Addig sikerült leütni ,hogy leestünk de utána annyi volt. Azért én megnéztem volna ahogy Merlinnek az elsőre sikerült, meg hogy 4x halt meg 20 óra alatt. -
ratgab #1593 Ha nem sebzed, akkor valamit nem jól csinálsz (privátban leírom hogy kell, ha nagyon nem boldogulsz). -
#1592 Nem random, két platform van, egy alsó és egy felső, a többit gondolom kitalálod .) -
Reich #1591 Sziasztok.Van az a lift ami egyszer felvisz a toronyba egyszer pedig le a mini bosshoz.Amit ha legyőzök-legyőznlk akkor tudnék menni a Road of Sacrifices részhez.Na a kérdésem ,hogy a lift van hogy csak fel felé megy,hogy tudom megoldani,hogy lefelé is menjen.Eddig nekem randomnak tűnt,hogy fel vagy le megy. -
goofey84 #1590 [spoiler][Nem, hanem a trónhoz odamegyek és akkor start transmission és felad egy listát 4 tárgyról és ki kell választani kettőt. Megtettem, de nem nyílik meg az új terület (Az unded settlement bossát öltem meg és az új terület nem nyíilik meg) és az új npc-k sem jelennek meg shrine-ban, mint a walkthrough videóban ] -
#1589 A bossok lelkeit tudod beváltani itemre. Erre gondolsz? Egy lélek, egy tárgy. -
#1588 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyon félreértetted a dolgot.legyőzted a fát.az apró királynak odaadod amit a fa dobott a transposing kiln-t ez annyit tesz hogy a bossok lelkeiből tudsz mostantól fegyvert csinálni nála.a tovább jutáshoz nincs köze.azt pont a fa boss helyszíne mögött keresd.arra menj tovább:) nem kell semmit úrjakezdeni és elbaszni se tudod -
#1587 Már mindegy, rátudtam arra az 5000 lélekre. Viszont ez a fa, ide hányas szint kellene, alig sebzek rajta, csak karcolgatom. -
goofey84 #1586 Sziasztok! Kezdő vagyok ebben a szériában és elakadtam a játékban és már 1x újrakezdetem és többször nem akarom.
[spoiler][/A harmadik terület végén lenyomom azt a fa bosst vagy mit és utána a shrine-ban kéne odaadni az apró királynak 2 cuccost 4 közül. Melyik kettőt kell odaadni illetve, ha rossz dolgokat adtam oda, akkor hogyan lehetne helyrehozni, mert nem nyílik meg az új terület?]
Előre is köszi a válaszokat -
Zozo0122 #1585 A töröttet is? -
#1584 Milyen kard? Katana? -
#1583 Ja, ma délután 2x is eltört a kardom :)
Mondjuk nem tudom mi értelme van a kovács repair funkciójának, mikor a bonefire megjavítja a cuccokat. -
Zozo0122 #1582 A tetőkön tudsz lejjebb menni. -
sirdond #1581 az létezik,hogy be tudod idézni magadhoz azt,akinek leértékelted a szövegét? még akkor is, ha nem vagyok lord of cinder módban? -
#1580 Na a beragadó irányítás nem lett javítva, köszi From!
Megöltem Micheline-el a tűzakármit, de onnan hogy lehet visszamenni, a lifthez nem tudok, leugrani a szikláról nem érdemes, akkor merre? -
#1579 A patch javította a durability bugot? (katanán kívül semmi nem használódik) Vagy más észrevehető dolog? -
Zozo0122 #1578 Viszont nálam ott valszeg bugos volt az első faajtó. Kiírta, hogy a másik oldalról nyitható, oké. Mikor végre körbeértem, akkor ott írta ki, hogy másik oldalról lehet nyitni. Mondom wtf, biztos keverem. De nem, nem kevertem és ma töltöttem vissza az első bonfiretől, átvágtam magam a faunán a kiskertben, és most láss csodát, simán kinyílt. Fura. -
#1577 Az rendben van. Az a pálya kiköpött Das1 style. Írtam is lentebb, h fasza pályákhoz tartozik. -
#1576 A töltés mennyiségéhez van SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!is :)gyűrű -
#1575 Néhol valóban értelmetlennek tűnnek a bonefire-k, főleg, mikor a shortcutok pont két fire közötti rövidítést nyit meg.
Viszont plSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és környékén teljesen szuper a pályadesign és a shortcutok ... konkrétan kb 1 bonefire van, amihez több járatot is nyithatsz ... sőt, kell is.Cathed of Deep
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.04.18. 20:35:25 -
#1574 Oksa.
A játékot szeretném minél kevesebb spoilerrel tolni... nem ellőni a poénokat... de ez zavar, hogy iszok és alig healel. -
#1573 Én valahol SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!találtam az elsőt. És most annak a végénCathedral of Deep-benSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!estusom van :)9 -
Zozo0122 #1572 Sima lott, vagy lehet, hogy ez fényesebben ragyog, a lényeg, hogy ami neked kell az a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!undead bone shard és a shrine bonfirenél upgradeled :D