Dark Souls III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
How much can you take,before you snap?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
úgy is katana buildet akartam
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2016.04.14. 20:59:04
1:Lovaggal kezdj ha meg csak tanulgatod a jatekot (mint en), a pancelja illetve 100as shieldje oriasi elony az elejen.Nem beszelve a hosszukardrol ami szerintem pazar fegyver.
2:A sarkanyt ha elkezditek ijjal loni abbol az ajtobol ahonnan a lovag kijott (persze miutan kipucoltatok azt a reszt), akkor mielott megdoglene dob egy large titaniumot es elrepul.Utana lazan felszedhetoek a lootok a peremen ahova tuzet szokott okadni.
3:A Shrine tetore akkor is fel lehet ugrani ha nincs meg a 20k-s kulcsod es igy megszerezni az estust illetve a gyurut a ladabol.(jutubon van rola vid is akit erdekel)
4:Van par zombie ami transformalodik es oriasi szorny lesz belole ha hagytok neki erre idot.Ha gyorsan leolitek akkor nincs gond, viszont loot sem.Szoval egyszer mindenkepp erdemes oket szorny formaban lenyomni mert titanium shardot es embert is dobnak.Mivel itt mar sokkal tobb titanium kell a fegyver fejleszteshez, javaslom hogy ne hagyjatok ki.
Viszont bejutottam valami templom féleségben egyből utána, ahol volt egy páncélos lovag, akit kb. 20 próbálkozás után sem tudtam leölni, bár elég sokszor közel jártam hozzá. Viszont van egy olyan érzésem, hogy azt lehet nem is kellene megölnöm, mert egy csajjal szemben gugolt, én meg kapásból megtámadtam. Viszont ujraéledés után mindig kapsból megtámad. Valami Dezertáló a neve... Elcsesztem, nem kellett volna megtámadnom ? :D
Illetve még egy kérdés: a ninja csókát sokan lerúgtátok. Namármost bill+egér esetén mi a rúgás kombinációja ?:D
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.14. 19:50:56
A vörös köpenyes lovagokkal egyelőre epik csaták mennek, változó eredménnyel. De a kék köpenyes haverjuk az konkrétan rommá vert az eddigi 3 próbálkozás alatt, úgyhogy egyelőre azt otthagytam.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.14. 17:29:04
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.14. 19:09:43
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.14. 14:42:18
Kasztot amúgy csak új játék kezdésével tudsz váltani. A már elköltött pontokat szintlépésnél ellehet osztani újra, de csak valamikor a játék vége felé (vagy közepe még nem jutottam el oda) pale tongue(1-et lehet találni valahol Undead Village-ben) nevű pvp tárgy kell hozzá, és csak 5x lehet véghez vinni végigjátszásonként(vagy karakterenként? nem a tárgy leírás számomra)
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.14. 14:34:23
Amúgy kezdek egész pofás lenni. Még mindig az első területen vagyok, farmolom a knightokat a cuccosért.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Kútnál lévő nagy bárdos mobot 4 ütésből megöli. Talán ez ad egy kis támpontot.
Fegyver megszerzése:
Nem tudjátok a Zweihander mint az első részben kilapítja az ellent?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha jól csinálod mindkettö abszolút életképes lesz
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most azon gondolkodom, hogy a sok ugrálás miatt sok időt vesztettem. Valaki írta, hogy oldalazzak, ezzel is ki lehet védeni ütéseket? Ez egyből más megvilágításba helyezné a dolgot. Illetve még éjszaka megnéztem egy videót, Knight-al volt a srác, és sokszor blokkolta az ütéseit. Na mondjuk ezt én csesztem el, mert úgy gondoltam, hogy egy ekkor boss ütéseit egy sima pajzs blokkal nem tudok felfogni, de mégis :D A Mercenary pajzsa is ilyen hatékony? Vagy váltsak Knight-ra?
Alig varom btw hogy legyen penzem a jatekra, es vegre en is tolhassam rendesen.
Neked kitartas, hidd el a DS szeria mindig meghalalja ha sokat foglalkoznak vele.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
De ezek szerint tetszik, és ez jó. :D Az első bossnál párszor én is a megfigyelős, távolságtartós technikát alkalmaztam, de aztán "kurvanyád" címszóval nekimentem, és ütöttem. Ha a stamina lement, akkor is a sarkában maradtam, és ütöttem, ütöttem.
Elég könnyen lement így.
Mondjuk a te szempontodból ez mindegy, mert nem voltak még bejáratott taktikák a korábbi részekből, de itt tény, hogy agresszívabbak az ellenfelek, és rákényszerítenek a berserker stílusra, én legalábbis eddig úgy vettem észre, hogy jobban kifizetődik, mint eddig.
Parasite Eve 2, best game EVER!