3294
banner
  • Laza
    Jó a pályadesign, de nem ez az első, aminek nem sok értelme lehet. Erről a területről meg amúgy is két irányba lehet menni, amiből az egyik a Chatedal, onnan sehova, a másik meg a mocsár, ahonnan nyílik az ajtó. Még mindig nem látom minek ide ez az ajtó :)

Ez kb ua, mint a fa boss utáni hídnál fent a bonefire, de azért a csatornán át kinyitva egy ajtót a fa boss előtti bonefirehez is nyithatsz. Két bonefire között egy ajtó :) Bár lehet van aki a fa utánit nem találta meg, azért van ez itt :)

Egyébként pályadesign ... már azt hinnéd nincs tovább, erre nem csak új terület nyílik, de még abból is kettő :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mocsár után azt hittem ez itt ennyi, aztán jött a catacomba, aminek a végénél boss előtt és után is új terület van ... vizes meg a havas ... ehhez képest a nagyvárban csak az elején voltunk egy minimálisat ... bár tuti vissza fogunk menni szerintem :)
  • MerlinW
    Szerintem meg ismét egy jó példa a szuper pályadesign-ra, hogyan kapcsolódnak a területek egymáshoz. Mint a DaS1-ben, ott is voltak ilyen körmegoldások. Egyébként ha lineárisan haladsz, Deep a Boreal után levő opcionális terület, tehát lehet értelme a shortcut-nak.
  • Negritis
    manvsgame tolta a lothric knight GS-sel
    az a fegyó nekem is tetszik nem is kicsit :D
  • ROBO35
    Sziasztok a catacomba után van a havas pálya és ott nem tudok tovább menni!mert nem enged!hidon vagyoka szélein baba szobrok 4segitsetetk köszi!és azt is irjátok le milyen felszerelés kell!meg gyürü!
  • MerlinW
    A fa az baromi egyszerű. Nem is értem hogy lehet ott meghalni, olyan lassan mozog minden, a hólyagok meg egyértelmű helyen vannak.
    lábak, torzó elől, hátul - illetve a fehér kezet is lehet ütni
    .
  • MerlinW
    Ne az alapsebzést nézd. Más a skálázódás, a játékstílus és az effektek.
    Pl. alap Longsword +10 234-et sebez, igaz 2x gyorsabban üt, mint egy ultra greatsword, de csak közelről. Míg egy ultra +10 276-ot csap fele sebességgel ugyan, de 2x távolabbról 3-4 ellenfelet megtántorítva csap meg, ami jó esetben időt ad egy következő csapásra.

A speciális darabokról nem is beszélve. Továbbá ott van a heavy gem, ami A/B str-re skálázza a fegyvert.
  • Laza
    Erről az ajtóról amúgy tipikusan meg kell jegyezni, hogy sok más hasonlóhoz ...

... teljesen érthetetlen és értelmetlen shortcut. Eleve bonefire van mögötte, na meg mégis mi a francért jönnél pont ide, a pályának ennek a részére innen? Még megérteném, ha nem lehetne már a kezdetektől utazni a bonefirek között, de lehet.

Amúgy simán el tudom képzelni, hogy mikor a pályadesignt összedobták, még nem lehetett volna a bonefirek között utazni ... legalábbis a játék elejétől.
  • JethroHUN
    Okés, kösz. Akkor nem rohangálok a bejáratot keresve.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.19. 13:29:23
  • Negritis
    jepp ahogy írod, ha többet mondanánk spoiler lenne :D
  • Moby
    Később. Jóval később.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.19. 12:11:17
  • JethroHUN
    Valaki nem tudja, hogy Road of Sacrifice-ban hogyan kell eljutni a nagydarab kristály gyíkhoz? Egy olyan ajtó mögött van ami csak a másik oldalról nyílik. A Black Knight Greatswordos lovaggal szemben.
  • Terawatt
    De király :)
  • Negritis
    streamen láttam egy olyan trükköt a mimicre
    undead hunter charmot ha hozzávágod akkor "bealszik" és fel tudod venni az itemet + van kis ébredési fázisa amíg lehet gyepálni
  • Terawatt
    Ésszel kell játszani, de leginkább türelmesen. Ha nem vagy kapzsi (agyatlanbalklikkspam amikor kevés hpjavan - majd jól megdöglesz), akkor szépen ki lehet takarítani a pályákat [de azért egy kis rutin nem árt] :)

Szerk.: Csak szerintem brutálisak a mimicek? Első még lement lazán, de a második ember formban két ütésből megölt - vissza mentem pofon vágtam azért. :D
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.04.19. 11:22:26
  • Negritis
    én is csak bossokra szoktam invelni :D
    a többi részt végigszenvedem

és így hogy jóval több a bonfire annyira nem is nehéz
  • Terawatt
    Bossokon kívül szerintem felesleges. Azok viszont kicsit mintha tényleg coopra lettek volna belőve, mert egyedül baromi nehéz /ds mércével is/.
  • Negritis
    én most sok helyen csinálok "easy" way-t
    aztán a kövi karakterrel mikor már kb tudom mi merre hány méter, majd végigszenvedem a dolgokat :D
  • Terawatt
    Jaja, az ilyen esetben tuti a win :D Őszintén ezzel a karakterrel, amit utólag kezdtem a fúdekirálytisztaDS1amapösszetettség részen behívtam egy csávót és az végig korcsolyázta nekem elejétől a bossig húsz perc alatt. Jó is volt meg nem is a tudat, hogy nem kell megint átmennem rajta :D
  • Negritis
    a csávó szépen ledarálta amúgy :D
    én meg csak figyeltem hogy ne haljak meg ő meg szoborként csúszkálva tolta bele a sebzést :D
  • Terawatt
    A korcsolyázás velem is elő szokott fordulni. Ilyenkor szerintem halhatatlan vagy, mert a boss amire behívtak egyáltalán nem sebzet, pedig kellett volna. (Ilyenkor nekem is minden más korcsolyázott) Ez inkább a betöltés lehetett

szerk.: hajnalban kezdtem a vadászatot és 25 killnél járok so far :D
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.04.19. 10:42:36
  • Negritis
    én tegnap táncoslányhoz hívtam be 1 embert mert meguntam a szívást
    és konkréatan olyan lagg volt hogy a csávó korcsolyázott :D
  • Terawatt
    X region play be van kapcsolva? Most nekem is vannak vicces laggok, de hajnalban semmi gond nem volt.
  • Laza
    Jobb örülnék, ha a netkódot javítanák, mert szerintem ennyire vegyes még sosem volt az online móka. 1v1-ben is érdekes késések vannak, de ha többen vagyunk bent, akkor konkrétan van, hogy a mobok sebzése is mp-eket késik. Pedig nálam aztán gyors net van.
  • 1kezdő
    Próbálok rájönni, hogy lehet a beállításoknál törölni az egér egyik beállítását, de nem tudok rájönni. Pontosabban, a középső gomb beállítását szeretném törölni, de semelyik gomb lenyomására nem reagál, mindig ott marad az eredeti. Nem átállítani, törölni szeretném. Van valami ötletetek?
  • Laza
    Ahol láthatatlan fal van ott általában lesz min 3 üzenet is :)
  • Laza
    Én még az első DS-ben is szerettem az ilyen lovag jellegű bossokat, mint ott Artorias volt a DLC-ben.

Amúgy ennek a mocsár végi bossnak tiszta BloodBorne stílusa van, főleg a kalapjának meg az arcig nyúló kabátjának :)
    A move setje is nagyon jó.

• hun atlas
    Már láttam hasonlóan gonosz üzeneteket.
    Pl. szakadék előtt try roll for treasure ahead. :D Vagy volt egy illusionary wall ahead, volt rá vagy hetven pozitív értékelés, automatikusan nyomtam én is, aztán semmi, csapkodtam a falat. :D
  • Zozo0122 #1624
    Trollkodj, azt még jobban értékelik :D

Firelink Shrine csaj háta mögé írd be, hogy Try hole vagy ilyenek :DDD
  • hun atlas
    Köszi a választ! E fölött teljesen elsiklottam, pedig írtam volna pár segítő üzenetet. Na persze részben önző szándékból, hogy pozitívan értékeljék.
  • Zozo0122 #1622
    Itt az nem kell hozzá. Egyszerűen escape - messages. Meg a red az amúgy is invader cucc, amit itt találsz meg:

A Cathedralban Rozi szobája előtt dobja az a szigonyos féregnyúlvány, aki nem támad rád alapból.
  • sirdond
    anélkül is lehet üzenetet írni
  • hun atlas
    De jó, hogy említed az üzeneteket! Én még mindig nem találtam meg a red sign soapstone-t. Hol találom?
  • Kandurex
    Sajnos nem tudom még megnézni, de ez jól hangzik! Mennyi idő után tört? Toltad az utolsó patch előtt?
  • Terawatt
    Aki akar egy jót PvP-zni a játék eleje felé. TULAJDONNÉVMENTESÖTLETADÁSKÖVETKEZIKZOZO :D :

Szerezd meg a red soap stonet. Nem mondom meg hogy hol van, akit érdekel megkeresi/utána olvas.

Menjetek az első cilinder bossnál lévő bonfirehöz. Rakjátok ott le és nincs fél perc, hogy behívjanak. Eddig mind 1v1-volt kivéve amikor végül 3v2 (ahol hamar meghalt az invader társ) és kb 3 percig kergetőztünk és gyaktuk egymást. Végül a vörösek nyertek yay.

12 pale tongue-ot szedtem össze pillanatok alatt és csak 2x haltam meg. Ahogy elnéztem rendesek az ottani arcok, köszönnek én is dobálom a hello carvingot plusz meghajlás. Volt egy meccs, ahol a csávó szemem előtt itta meg az összes flaskáját, gondoltam jófej leszek. Szintén mindent megittam végeredmény pedig az lett hogy rommá varázsolta az ánuszom. Itvozatrep. :DD

Nagyszerű élmény volt így estére :)
  • dartonite
    En is kezdtem egy deprivedot, Gundyr huzos volt, kb 5x probaltam mire sikerult.

De most mar egeszen jol haladok, jon a Road of Sacrifices.

Valahogy igy kezdodott...

Most igy nezunk ki.

Statok

Megprobalkozom egy dex/faith builddel.Fogalmam sincs mennyire eletkepes, majd kiderul.Egyelore fun, a +3as fire katanaval :)
  • Zozo0122 #1616
    Én is rápróbáltam egyszer, de lenyomott a második fázisban. Hulla fáradt vagyok már, ezért nincs több próba a mai napra.
  • Laza
    Na, csak meglett a mocsár végi boss ... akinek a fa nem megy, az nemtoom mit kezd majd ezzel :)
  • Laza
    Pedig az tök könnyű ... ennél még némelyik mob is nehezebb :)

csak a tojásait kell ütni, van a kezén és a lábán is
  • Shep
    Hát annyi pénzért, csúnya lenne ha még nem is lenne jó :)
  • Shep
    Hát nem is lockolok szinte soha.