3294
-
#1651 Jó a pályadesign, de nem ez az első, aminek nem sok értelme lehet. Erről a területről meg amúgy is két irányba lehet menni, amiből az egyik a Chatedal, onnan sehova, a másik meg a mocsár, ahonnan nyílik az ajtó. Még mindig nem látom minek ide ez az ajtó :)
Ez kb ua, mint a fa boss utáni hídnál fent a bonefire, de azért a csatornán át kinyitva egy ajtót a fa boss előtti bonefirehez is nyithatsz. Két bonefire között egy ajtó :) Bár lehet van aki a fa utánit nem találta meg, azért van ez itt :)
Egyébként pályadesign ... már azt hinnéd nincs tovább, erre nem csak új terület nyílik, de még abból is kettő :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mocsár után azt hittem ez itt ennyi, aztán jött a catacomba, aminek a végénél boss előtt és után is új terület van ... vizes meg a havas ... ehhez képest a nagyvárban csak az elején voltunk egy minimálisat ... bár tuti vissza fogunk menni szerintem :) -
#1650 Szerintem meg ismét egy jó példa a szuper pályadesign-ra, hogyan kapcsolódnak a területek egymáshoz. Mint a DaS1-ben, ott is voltak ilyen körmegoldások. Egyébként ha lineárisan haladsz, Deep a Boreal után levő opcionális terület, tehát lehet értelme a shortcut-nak. -
Negritis #1649 manvsgame tolta a lothric knight GS-sel
az a fegyó nekem is tetszik nem is kicsit :D -
ROBO35 #1648 Sziasztok a catacomba után van a havas pálya és ott nem tudok tovább menni!mert nem enged!hidon vagyoka szélein baba szobrok 4segitsetetk köszi!és azt is irjátok le milyen felszerelés kell!meg gyürü! -
#1647 A fa az baromi egyszerű. Nem is értem hogy lehet ott meghalni, olyan lassan mozog minden, a hólyagok meg egyértelmű helyen vannak. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.lábak, torzó elől, hátul - illetve a fehér kezet is lehet ütni -
#1646 Ne az alapsebzést nézd. Más a skálázódás, a játékstílus és az effektek.
Pl. alap Longsword +10 234-et sebez, igaz 2x gyorsabban üt, mint egy ultra greatsword, de csak közelről. Míg egy ultra +10 276-ot csap fele sebességgel ugyan, de 2x távolabbról 3-4 ellenfelet megtántorítva csap meg, ami jó esetben időt ad egy következő csapásra.
A speciális darabokról nem is beszélve. Továbbá ott van a heavy gem, ami A/B str-re skálázza a fegyvert. -
#1645 Erről az ajtóról amúgy tipikusan meg kell jegyezni, hogy sok más hasonlóhoz ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... teljesen érthetetlen és értelmetlen shortcut. Eleve bonefire van mögötte, na meg mégis mi a francért jönnél pont ide, a pályának ennek a részére innen? Még megérteném, ha nem lehetne már a kezdetektől utazni a bonefirek között, de lehet.
Amúgy simán el tudom képzelni, hogy mikor a pályadesignt összedobták, még nem lehetett volna a bonefirek között utazni ... legalábbis a játék elejétől. -
#1644 Okés, kösz. Akkor nem rohangálok a bejáratot keresve.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.19. 13:29:23 -
Negritis #1643 jepp ahogy írod, ha többet mondanánk spoiler lenne :D -
#1642 Később. Jóval később.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.19. 12:11:17 -
#1641 Valaki nem tudja, hogy Road of Sacrifice-ban hogyan kell eljutni a nagydarab kristály gyíkhoz? Egy olyan ajtó mögött van ami csak a másik oldalról nyílik. A Black Knight Greatswordos lovaggal szemben. -
#1640 De király :) -
Negritis #1639 streamen láttam egy olyan trükköt a mimicre
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!undead hunter charmot ha hozzávágod akkor "bealszik" és fel tudod venni az itemet + van kis ébredési fázisa amíg lehet gyepálni -
#1638 Ésszel kell játszani, de leginkább türelmesen. Ha nem vagy kapzsi (agyatlanbalklikkspam amikor kevés hpjavan - majd jól megdöglesz), akkor szépen ki lehet takarítani a pályákat [de azért egy kis rutin nem árt] :)
Szerk.: Csak szerintem brutálisak a mimicek? Első még lement lazán, de a második ember formban két ütésből megölt - vissza mentem pofon vágtam azért. :D
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.04.19. 11:22:26 -
Negritis #1637 én is csak bossokra szoktam invelni :D
a többi részt végigszenvedem
és így hogy jóval több a bonfire annyira nem is nehéz -
#1636 Bossokon kívül szerintem felesleges. Azok viszont kicsit mintha tényleg coopra lettek volna belőve, mert egyedül baromi nehéz /ds mércével is/. -
Negritis #1635 én most sok helyen csinálok "easy" way-t
aztán a kövi karakterrel mikor már kb tudom mi merre hány méter, majd végigszenvedem a dolgokat :D -
#1634 Jaja, az ilyen esetben tuti a win :D Őszintén ezzel a karakterrel, amit utólag kezdtem a fúdekirálytisztaDS1amapösszetettség részen behívtam egy csávót és az végig korcsolyázta nekem elejétől a bossig húsz perc alatt. Jó is volt meg nem is a tudat, hogy nem kell megint átmennem rajta :D -
Negritis #1633 a csávó szépen ledarálta amúgy :D
én meg csak figyeltem hogy ne haljak meg ő meg szoborként csúszkálva tolta bele a sebzést :D -
#1632 A korcsolyázás velem is elő szokott fordulni. Ilyenkor szerintem halhatatlan vagy, mert a boss amire behívtak egyáltalán nem sebzet, pedig kellett volna. (Ilyenkor nekem is minden más korcsolyázott) Ez inkább a betöltés lehetett
szerk.: hajnalban kezdtem a vadászatot és 25 killnél járok so far :D
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.04.19. 10:42:36 -
Negritis #1631 én tegnap táncoslányhoz hívtam be 1 embert mert meguntam a szívást
és konkréatan olyan lagg volt hogy a csávó korcsolyázott :D -
#1630 X region play be van kapcsolva? Most nekem is vannak vicces laggok, de hajnalban semmi gond nem volt. -
#1629 Jobb örülnék, ha a netkódot javítanák, mert szerintem ennyire vegyes még sosem volt az online móka. 1v1-ben is érdekes késések vannak, de ha többen vagyunk bent, akkor konkrétan van, hogy a mobok sebzése is mp-eket késik. Pedig nálam aztán gyors net van. -
1kezdő #1628 Próbálok rájönni, hogy lehet a beállításoknál törölni az egér egyik beállítását, de nem tudok rájönni. Pontosabban, a középső gomb beállítását szeretném törölni, de semelyik gomb lenyomására nem reagál, mindig ott marad az eredeti. Nem átállítani, törölni szeretném. Van valami ötletetek? -
#1627 Ahol láthatatlan fal van ott általában lesz min 3 üzenet is :) -
#1626 Én még az első DS-ben is szerettem az ilyen lovag jellegű bossokat, mint ott Artorias volt a DLC-ben.
Amúgy ennek a mocsár végi bossnak tiszta BloodBorne stílusa van, főleg a kalapjának meg az arcig nyúló kabátjának :)
A move setje is nagyon jó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
hun atlas #1625 Már láttam hasonlóan gonosz üzeneteket.
Pl. szakadék előtt try roll for treasure ahead. :D Vagy volt egy illusionary wall ahead, volt rá vagy hetven pozitív értékelés, automatikusan nyomtam én is, aztán semmi, csapkodtam a falat. :D -
Zozo0122 #1624 Trollkodj, azt még jobban értékelik :D
Firelink Shrine csaj háta mögé írd be, hogy Try hole vagy ilyenek :DDD -
hun atlas #1623 Köszi a választ! E fölött teljesen elsiklottam, pedig írtam volna pár segítő üzenetet. Na persze részben önző szándékból, hogy pozitívan értékeljék. -
Zozo0122 #1622 Itt az nem kell hozzá. Egyszerűen escape - messages. Meg a red az amúgy is invader cucc, amit itt találsz meg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Cathedralban Rozi szobája előtt dobja az a szigonyos féregnyúlvány, aki nem támad rád alapból. -
sirdond #1621 anélkül is lehet üzenetet írni -
hun atlas #1620 De jó, hogy említed az üzeneteket! Én még mindig nem találtam meg a red sign soapstone-t. Hol találom? -
#1619 Sajnos nem tudom még megnézni, de ez jól hangzik! Mennyi idő után tört? Toltad az utolsó patch előtt? -
#1618 Aki akar egy jót PvP-zni a játék eleje felé. TULAJDONNÉVMENTESÖTLETADÁSKÖVETKEZIKZOZO :D :
Szerezd meg a red soap stonet. Nem mondom meg hogy hol van, akit érdekel megkeresi/utána olvas.
Menjetek az első cilinder bossnál lévő bonfirehöz. Rakjátok ott le és nincs fél perc, hogy behívjanak. Eddig mind 1v1-volt kivéve amikor végül 3v2 (ahol hamar meghalt az invader társ) és kb 3 percig kergetőztünk és gyaktuk egymást. Végül a vörösek nyertek yay.
12 pale tongue-ot szedtem össze pillanatok alatt és csak 2x haltam meg. Ahogy elnéztem rendesek az ottani arcok, köszönnek én is dobálom a hello carvingot plusz meghajlás. Volt egy meccs, ahol a csávó szemem előtt itta meg az összes flaskáját, gondoltam jófej leszek. Szintén mindent megittam végeredmény pedig az lett hogy rommá varázsolta az ánuszom. Itvozatrep. :DD
Nagyszerű élmény volt így estére :) -
#1617 En is kezdtem egy deprivedot, Gundyr huzos volt, kb 5x probaltam mire sikerult.
De most mar egeszen jol haladok, jon a Road of Sacrifices.
Valahogy igy kezdodott...
Most igy nezunk ki.
Statok
Megprobalkozom egy dex/faith builddel.Fogalmam sincs mennyire eletkepes, majd kiderul.Egyelore fun, a +3as fire katanaval :) -
Zozo0122 #1616 Én is rápróbáltam egyszer, de lenyomott a második fázisban. Hulla fáradt vagyok már, ezért nincs több próba a mai napra. -
#1615 Na, csak meglett a mocsár végi boss ... akinek a fa nem megy, az nemtoom mit kezd majd ezzel :) -
#1614 Pedig az tök könnyű ... ennél még némelyik mob is nehezebb :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak a tojásait kell ütni, van a kezén és a lábán is -
#1613 Hát annyi pénzért, csúnya lenne ha még nem is lenne jó :) -
#1612 Hát nem is lockolok szinte soha.