Dark Souls III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
A piros köpenyes lovag lazán kibírta a sárkány tüzét 1x legalábbis, durva azért.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A ninja nehezebb volt, mint a jéggyík. Nekem nem annyira könnyű, mert én nagyon ritkán vetődöm, csak mozgok és keresem az alkalmas helyet. Persze ehhez kell egy jó pajzs. Anélkül reménytelen.
kösz, nem is tudtam,hogy ennyire könnyű ez a játék.

How much can you take,before you snap?

dartonite
Koszi, ezt nem tudtam.
A ninjat nem muszáj lelökni. Beagrozod, majd egy kicsit magad után csalod. Finoman előre-hátra mozogsz és megvárod míg üt. Nem talál, mert tartod a távot. Ahogy ütött, rögtön betámadod és míg ütöd nem tud mit csinálni. De mielőtt elfogyna az erőd, hátra mozogsz, hogy töltődj. Ezt addig ismétled, amíg beadja a kulcsot.
JethroHUN
Velka the godess of sin nevű oltárnál lehet fizetni a "feloldozásért" ami vissza állítja békés állapotba az NPC-t.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

na fasza, akkor cheese time :D

úgy is katana buildet akartam
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2016.04.14. 20:59:04

Myselor
lerugni se kell kicsalod a szélére ügyeskedsz és lepottyan én is lecsaltam xd hagy essen le a köcsög hehe xd
le lehet lökni/rúgni a szamurájt firelink shrine mellett? hogy? engem egyből megtámad, amint a közelébe érek és persze beownol...

dartonite
Az szivas ugyanis a Shrine a bazisodnak felel meg es az ott talalhato NPC-k kuldeteseket, targyakat adnak, bevaltanak dolgokat, segitik a haladast.Ha valakit megtamadtal az mar nem bekes ebben a jatekodban es mindig meg fog tamadni szal en javaslom az ujrakezdest.

Par dolog ami igy az elejen erdekes lehet:
1:Lovaggal kezdj ha meg csak tanulgatod a jatekot (mint en), a pancelja illetve 100as shieldje oriasi elony az elejen.Nem beszelve a hosszukardrol ami szerintem pazar fegyver.
2:A sarkanyt ha elkezditek ijjal loni abbol az ajtobol ahonnan a lovag kijott (persze miutan kipucoltatok azt a reszt), akkor mielott megdoglene dob egy large titaniumot es elrepul.Utana lazan felszedhetoek a lootok a peremen ahova tuzet szokott okadni.
3:A Shrine tetore akkor is fel lehet ugrani ha nincs meg a 20k-s kulcsod es igy megszerezni az estust illetve a gyurut a ladabol.(jutubon van rola vid is akit erdekel)
4:Van par zombie ami transformalodik es oriasi szorny lesz belole ha hagytok neki erre idot.Ha gyorsan leolitek akkor nincs gond, viszont loot sem.Szoval egyszer mindenkepp erdemes oket szorny formaban lenyomni mert titanium shardot es embert is dobnak.Mivel itt mar sokkal tobb titanium kell a fegyver fejleszteshez, javaslom hogy ne hagyjatok ki.
JethroHUN
Jah, elcseszted, kezdheted előröl. A rúgás az W + Bal egér gomb. De szinte lehetetlen kivitelezni.

jan5650
Ma sikerült végre az első boss :D 3 próbálkozásra meg is lett...
Viszont bejutottam valami templom féleségben egyből utána, ahol volt egy páncélos lovag, akit kb. 20 próbálkozás után sem tudtam leölni, bár elég sokszor közel jártam hozzá. Viszont van egy olyan érzésem, hogy azt lehet nem is kellene megölnöm, mert egy csajjal szemben gugolt, én meg kapásból megtámadtam. Viszont ujraéledés után mindig kapsból megtámad. Valami Dezertáló a neve... Elcsesztem, nem kellett volna megtámadnom ? :D

Illetve még egy kérdés: a ninja csókát sokan lerúgtátok. Namármost bill+egér esetén mi a rúgás kombinációja ?:D
Myselor
kerestem már . :D nem találtam eddig
Shep
Tele van velük a twitch.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Biztos nem, a gurulás sebessége az eddigi részekben is több fokozatban lassult. Csak a 70 feletti "fat roll" már nagyon látványos, de az alatt is van több szint.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

JethroHUN
Csak két fajta "gurulás" van, 70% súly arány alatt gyors afölött lassú? Csak placebo hatás, hogy úgy érzem 40% alatt sokkal gyorsabban gurul el a karakter?
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.14. 19:50:56

Myselor
meglestem.valóban jók.érdekes.és jól játszik:) első csaj akit látok ilyennel játszani
Quelag elég sok Dark Soulsos videót csinált, lore vlogokat is, elég hogy is mondjam... sajátosak. :)
Én egyelőre a 2. boss-on vagyok túl, most kezd igazán elkapni a hangulata. Mondjuk eddig a két boss nem is volt annyira nehéz, viszont az odaúton a "mezei" ellenfelek szépen farigcsálják az életerőt, fogynak a falskák...
A vörös köpenyes lovagokkal egyelőre epik csaták mennek, változó eredménnyel. De a kék köpenyes haverjuk az konkrétan rommá vert az eddigi 3 próbálkozás alatt, úgyhogy egyelőre azt otthagytam.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

JethroHUN
Nem lenne rossz ha látszódnának az ellenfeleken a státusz effektek. Mégis honnan tudjam, hogy gyűl rajtuk pl a vérzés vagy a jeges kard fagyaszt-e.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.14. 17:29:04

Myselor
amúgy.lánytársaink nincsenek?:D ismer valaki olyat vagy látott neten nőt aki tolta a soulst?D: érdekelne
Terawatt
Gurulásból szúrsz - ezt még elfelejtettem írni.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Kandurex
Jól hangzik, tetszik.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Terawatt
Kétkezes heavy attack (nagy over-head ütés) stunol. De az egykezes heavy (szúrás és over-head ütés) is eléggé odaveri a mobokat.

Mi is neki kezdtünk a Dark Souls 3-ban egy kis kalandozásnak :) Lessétek meg :)
//www.youtube.com/embed/foW5-HGBA2c
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.14. 19:09:43
Srácok, hogy lehet fegyót equippelni meg ruhát?

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

Köszi, akkor majd később visszanézek rá
Varázslással vacakolok. Hiába a nerf pillanatok alatt eltakarítok bárkit. A crystal is hamar megvolt Gundyrol ne is beszéljünk. A szamuráj csóka a közelembe nem ért...stb. A pvp már érdekesebb de az sem lenne gond csak a sok marha tolja az estust.

JethroHUN
A kardot dobják, 18 DEX-es kard ugyan az mint a longsword kivéve a kétkezes erős támadása is szúrás. Speart is gondolom. Esik még belőlük Knight Crossbow is, ha esetleg kellene (40/40 physical/lightening) A kék köpenyes verzió szerintem nem esik.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.14. 14:42:18

JethroHUN
Szerintem az a crystal lizard az eléggé ellenálló magic sebzéssel szemben. Én Knight / Longsworddal másodjára levágtam. Nem vacakolnék varázslással, elég szar. Vissza tudsz menni, hogy újra megpróbáld kinyírni, csak utaz a Cemetery of Ash / Cemetery of Ash bonefire-höz.

Kasztot amúgy csak új játék kezdésével tudsz váltani. A már elköltött pontokat szintlépésnél ellehet osztani újra, de csak valamikor a játék vége felé (vagy közepe még nem jutottam el oda) pale tongue(1-et lehet találni valahol Undead Village-ben) nevű pvp tárgy kell hozzá, és csak 5x lehet véghez vinni végigjátszásonként(vagy karakterenként? nem a tárgy leírás számomra)
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.14. 14:34:23

Mr_no_NaMe
Ez az invade mekkora fail...akár hova megyek mindenhol 2-3-4 ember ellen kéne küzdeni...a csicskák mind rámjönnek, persze, hogy meghalok. Ez így unfair.

Amúgy kezdek egész pofás lenni. Még mindig az első területen vagyok, farmolom a knightokat a cuccosért.

tudjátok van az a rész, ahol 2 knight patrolozik a lépcsőknél, van 1 fönt az egyik oldalt, illetve van a másik oldalon egy kék köpenyes, divine blesses sokkal durvább knight. Nos, a kék köpenyes páncélját vajon meg lehet szerezni? Úgy értem eldobja? Már majdnem minden darab megvan a sima knightoktól, csak a chest páncél hiányzik. Amúgy az a bazi nagy lándzsa vagy a kard se lenne rossz :D
Kandurex
Úgy értem stunol?

Laza
A vélemény olyan mint a segglyuk ... mindenkinek van, és senkit se érdekel a másé ... és sajnos van, akié mindig szaros :D

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Vissza lehet menni oda ahol kezdünk? Elsőnek játszok a sorozattal, és lehet hogy a sorcerer nem a legjobb első karakternek, persze az is lehet hogy egyszerűen én vagyok ennyire béna, de a jég/kristály szörnyet,egyszerűen nem tudom megölni
Terawatt
Zweihandert kilépés előtt vettem meg és plusszoztam. Pár korábbi mobot megpofoztam vele és DS2 szint eddig amit láttam. .

Kútnál lévő nagy bárdos mobot 4 ütésből megöli. Talán ez ad egy kis támpontot.
Elvileg dob blessed gemet, de elég sokszor megöltem és csak kétszer dobta ki még a fegyverét :/

Fegyver megszerzése:
Abyss watchers után vissza jön az NPC akit elküldtél gyűjtögetni(Scavangelni) és 6k soul-ért árulja

Kandurex
Claymore 40 szint körül használható. Isteni a hatótávja,...pláne ha előre szúrsz vele.

Nem tudjátok a Zweihander mint az első részben kilapítja az ellent?

Myselor
na lement 6 boss eddig mind elsőre.látszik hogy már van tapasztalatom belőle.nem ért nagy meglepi eddig gondolom később változik majd:) fantasztikus a játék és rohadt jó cuccok vannak armorok fegyverek lehet csemegnézni :D
wedge31
Ez nagyon egyén függö, van aki a nagy lassú fegyókra esküszik van aki meg a gyorsakra, attól függ milyen stilusban szeretsz játszani.
Ha jól csinálod mindkettö abszolút életképes lesz

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

JethroHUN
Üdv. Talán aki már előrébb jár mint én, tudna adni valami tanácsot. Mik a jobb fegyverek? Dex or Str? Megszereztem a Claymore-t de valahogy nem igazán effektív a rohadt gyors ellenfelek ellen (az az kb semmi ellen)

Tinman
Steam-es játékokat tudok adni a ~300-as listámról, Dark Souls 3 kártyákért cserébe, ha valakit érdekel dobjon egy p.ü.-t jobban, jár, mintha marketen elkótyavetyélné :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Egér+bill :)

Próbálj hozzá közel maradni, tudom hogy hülyén hangzik, főleg amikor átalakul, de az a lényeg, hogy körözz és ugrálj mögé, mert akkor nem tud egyből legalábbis nem mindig tud egyből rád fordulni és amikor mögötte vagy üsd, ugyan ez amikor transformja van

jan5650
Köszönöm a sok tippet, meló után ismét belevágok :D

Most azon gondolkodom, hogy a sok ugrálás miatt sok időt vesztettem. Valaki írta, hogy oldalazzak, ezzel is ki lehet védeni ütéseket? Ez egyből más megvilágításba helyezné a dolgot. Illetve még éjszaka megnéztem egy videót, Knight-al volt a srác, és sokszor blokkolta az ütéseit. Na mondjuk ezt én csesztem el, mert úgy gondoltam, hogy egy ekkor boss ütéseit egy sima pajzs blokkal nem tudok felfogni, de mégis :D A Mercenary pajzsa is ilyen hatékony? Vagy váltsak Knight-ra?
dartonite
Arra figyelj hogy az elso fazisban probald turelmesen megtalalni a rest a tamadasai kozt es akkor tamadj be parat, a masodikban pedig maradj rajta, kozvetlen kozel, probalj a seggeben lenni folyamatosan es amikor felagaskodik akkor van 1-2 masodperced gurulni.A tobbi tamadast a kozelseged miatt nem tudja kivitelezni es siman csapkodhatod.

Alig varom btw hogy legyen penzem a jatekra, es vegre en is tolhassam rendesen.
Neked kitartas, hidd el a DS szeria mindig meghalalja ha sokat foglalkoznak vele.
Voltan
Jééézusom... Azt juttatja eszembe, amikor anno 386sx-en vittük végig a Doom2-t haverokkal. Hogy a záró Icon of Sin pályát hogy a fenébe csináltuk meg, a mai napig nem értem. Na ja, akkor a "system requirements" egy nem létező fogalom volt, mármint az én ismeretségi körömben :D

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Kontrollerrel nyomjátok? Milyennel? Én 360-os vezetékessel tolom, és lekopogom, semmi ilyesmi nem volt eddig.

Shep
Nekem sajnso nyomkodni kell mindent ,hogy legyen pár percig aztán megint újrakezdi, jó lenne ha mielőbb javítanák.

Voltan
Jó nyomon vagy, és azt kell mondjam, riszpekt a kitartásodért, elsőre belefutni egy Souls játékba eléggé pofánverő élmény. :D

De ezek szerint tetszik, és ez jó. :D Az első bossnál párszor én is a megfigyelős, távolságtartós technikát alkalmaztam, de aztán "kurvanyád" címszóval nekimentem, és ütöttem. Ha a stamina lement, akkor is a sarkában maradtam, és ütöttem, ütöttem.
Elég könnyen lement így.

Mondjuk a te szempontodból ez mindegy, mert nem voltak még bejáratott taktikák a korábbi részekből, de itt tény, hogy agresszívabbak az ellenfelek, és rákényszerítenek a berserker stílusra, én legalábbis eddig úgy vettem észre, hogy jobban kifizetődik, mint eddig.

én ezt értem, de ha passwordös coopot akarok akkor annak nyilván az a lényege, azért tették bele, hogy tudjak valakivel játszani...., de hát nem működik :DD nem látni akármit csinálunk, nem megy...

Fpocok
Amúgy nem véletlen ilyen a coop. Sajnos azt kell mondanom, hogy elvesztené a lényegét, ha simán menne a coop, bármikor, bárhol.

Parasite Eve 2, best game EVER!