Dark Souls III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
#1287 " BB jóóóval keményebb volt " - ezen sírva röhögtem...
BB jóóóval keményebb volt. Mindezzel együtt rettentő élvezetes maradt így is, de már egyre inkább kicsit másért.
Adversus solem ne loquitor
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Parasite Eve 2, best game EVER!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.04.15. 18:16:10
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
The update will include the following changes:
・ Performance adjustment for “Greatsword”
・ Battle performance adjustment for “Dancer’s Enchanted Sword”, “Winged Knight Twinaxes”
・ Performance adjustment for “Soul’s Greatsword”, and “Farron Flashsword”
・ Fix for issue where multiple items become impossible to use at “Road of Sacrifices”, “Farron Keep”, “Cathedral of the Deep” after clearing the game.
・ General balance adjustments and bug fixes
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Red eye orb, de nem törött - végtelen invade.
Ja, még valaki - eddig senki nem tartotta be az íratlan szabályt - NEM gyógyítunk pvp meccsen bakker. Na mind1, 1-2 hónap és csak a prok maradnak, meg azok az újoncok, akik tisztelik a játékot meg egymást, na akkorra biztos lesznek fight clubok meg minden😊
Vagy mi voltunk iszonyat túlerőben, vagy ők. Egyszer a host még bugos is volt és nem töltötte be az animációit csak egy baba csúszott...
Szerk.: Cracked Red Eye Orb-al
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.04.15. 13:23:46
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szvsz a golden rusted coin a legjobb burial gift.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
How much can you take,before you snap?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Illetve több ilyen soul esett már (nem a pénzre gondolok) azok mire használhatóak?
Igen, tudom, nehéz volt így várni évekig, de túléltem 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ne írjatok már le konkrét neveket, max SPOILERBE. Tudom, a legtöbbetek szerint a DS története szar, meg nincs mit elspoilerezni, de amúgy meg van, higgyétek el tudnék mondani egy helyiségnevet (amiről sajnos egy másik véletlen spoilerbe futásból tudom, hogy benne van ebben a részben) amitől a fél banda elküldene az anyámba, hogy lelőttem, a másik felének meg összerándulna a gyomra 😄
A nehézség nekem nagyon rendben van,az óriás íjjász tornyában alul ami volt az volt eddig a legnehezebb,vagy 10x nekifutottam,crystal sage nagyon könnyű volt,abbys watchers meg nagyon élvezetes 😊 Knightal megyek a kezdő cuccokba,remélem azért a játék végéig lesz valami upgrade.
Az Onion knight nagyon vicces,ha lenne több mentésre lehetőség megpróbáltam volna megmenteni...bírtam a srácot 😊
Mar +2 utan?Nem jobb ha feljebb huzza az ember es utana rak ra vmit?
Mert csak a sajatjat adta, es egy medalt de nem tobbet.