Dark Souls III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jarlaxxe
Ugye nem baj ha ezzel a csacsisággal nem értek egyet?

Moby
BB keményebb a dasoktól jóval. A dasok bossfighjai eléggé easyk (leszámítva a dlc-ket). BB-ben van talán 2 topa boss, a többi azért kemény. Főleg a dungeonokban.

Adversus solem ne loquitor

jarlaxxe
Szerintem se lett könnyebb csak rengeteg kocka van aki több száz óra után sír, hogy könnyü, de a francokat lett könnyü csak sok tapasztalt játékos van.

#1287 " BB jóóóval keményebb volt " - ezen sírva röhögtem...

Moby
Szerintem de. Több ponton is könnyebb lett. Valamivel keményebbek a mobok, mint az alapjátékokban, de mondjuk a SotFS ilyen tekintetben keményebb lett. Az első négy bossnál is amin egyelőre túlvagyok összesen haltam kétszer (azt is az elsőnél, mer inkább csak nézegettem a mozgását.
BB jóóóval keményebb volt. Mindezzel együtt rettentő élvezetes maradt így is, de már egyre inkább kicsit másért.

Adversus solem ne loquitor

jan5650
Újrakezdtem Knight-ként, ahogy tanácsoltátok, és hála a pár órás tapasztalatomnak elsőnek tettem egy kis kitérőt a jég gyíkhoz, és 4. próbára meg is lett. Az első boss pedig elsőre. Gyenge kezdés után úgy érzem kezdek belejönni 😄
wedge31
A tízből kilenc hülyeség nem lett könnyü az egy ami igaz, hogy több bonfire van és közelebb is vannak egymáshoz de csak ennyi.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Az itteni guruk szerint is könnyebb lett?

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

van egy TRUST kontrollerem ,de nem ismeri fel a játék csak az irány gombjait 😄 😄 /minden mással eddig perfekt működött/ valahogy meglehet "hekkelni" hogy menjen rendesen?
JethroHUN
Mekkora hülyeség ez a cikk... magyar IGN pff...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Gyerekek! Ne spoilerezzetek, mert ha megtudom, hogy van DS 3, akkor még megveszem.
Én is csak 2 nap után tudtam meg<#idiota>

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

jarlaxxe
Baszki, ne spoilerezél már, most igy már tudom, hogy nemcsak egy boss van a játékban...<#idiota>

Amikor a második boss-nak már alig van élete és egy hangos elnyújtott kva anyáááád közben beviszed az utolsó(esetemben fireballt) hát az, valami rohadt jó érzés... 😄
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.04.15. 18:16:10

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Kandurex
The 1.03.1 update for Dark Souls III will be deployed on STEAM on April 18th at 11am CEST/2am PST. It won’t require any maintenance downtime:

The update will include the following changes:

・ Performance adjustment for “Greatsword”
・ Battle performance adjustment for “Dancer’s Enchanted Sword”, “Winged Knight Twinaxes”
・ Performance adjustment for “Soul’s Greatsword”, and “Farron Flashsword”
・ Fix for issue where multiple items become impossible to use at “Road of Sacrifices”, “Farron Keep”, “Cathedral of the Deep” after clearing the game.
・ General balance adjustments and bug fixes

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Spoiler, bocsi telorol irok😊

Red eye orb, de nem törött - végtelen invade.
Terawatt
Gömb?

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Jaja, Gank fesztivál van meg gyáva szarok tömege. Eddig egy jó meccs sem volt, de előbb utóbb lesznek, főleg, hogy már van hozzá gömböm is 😊

Ja, még valaki - eddig senki nem tartotta be az íratlan szabályt - NEM gyógyítunk pvp meccsen bakker. Na mind1, 1-2 hónap és csak a prok maradnak, meg azok az újoncok, akik tisztelik a játékot meg egymást, na akkorra biztos lesznek fight clubok meg minden😊
Terawatt
Ez az invade kicsit bullshit szerintem. Eddig egy értelmeset nem sikerült invadelnem.

Vagy mi voltunk iszonyat túlerőben, vagy ők. Egyszer a host még bugos is volt és nem töltötte be az animációit csak egy baba csúszott...

Szerk.: Cracked Red Eye Orb-al
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.04.15. 13:23:46

Én semmit nem kértem + deprived 😄 De am a coinokat kértem volna.
Terawatt
Kutyuli covenant kérdés:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Watchdogs of Farron - Titeket behív? Már mióta ácsorgok itt...VIllog az ikonja, hogy jó helyen vagyok és lvl 23 vagyok csak, szóval túl se szinteztem a környéket szerintem.

Myselor
az vagy a 2ezer lélek 😄
JethroHUN
Én is a Fire Gem-et választottam, de nem éri meg. Undead Settlement parasztokból is esik, a tüzes bossból pedig garantált 1 db.
Szvsz a golden rusted coin a legjobb burial gift.

Terawatt
Az nekem is megvan... Most hogy mondod, amikor megöltem kidobta.

JethroHUN
Hawk Ring

Terawatt
Volt ott egy "Friendship ahead" nevű felirat, de én on-sight leöltem a picsába 😄 Mit adott?

Segíteni?

Konkrétan tudod hogy van ilyen pálya, vagy boss, ahol őt lehet előhívni?
AntiHero
Nem hívhatod elő hogy segîtsen.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Volna egy kérdésem azokhoz, akik már előrébb járnak:

Felmentem a toronyba és előbb spanok lettünk az óriással, aki nyilazza a területet, majd miután adott egy itemet, eléggé el nem ítélhető mód leöltem. Ez a későbbiekben nem jár valami hátránnyal? Gondolok itt arra, hogy egy másik küldiben, vagy pályán kellene az ő segítsége?
Nekem van egy microsoft wireless desktop 3000 pár éve, egész jól használható, megbízhatóan működik, igaz ritkán használom, mert nem ez elsődleges. Mindkettő 2db AA elemmel megy, hogy mekkora a max hatótáv azt nem tudom, de most kipróbáltam és kb 10m-re a vevőtől, egy falon keresztül működött.

How much can you take,before you snap?

Van 😊
the noosh és rustlingrose is szokott játszani from játékokat

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Terawatt
Van a játékban MIMIC 😮

Voltan
MIlyen gpu-d van?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Nekem rögtön epekövem lenne. Szóval pls ne írjátok le. 😊
Tegnap sajnos nem tudtam játszani, igaz, kilenckor a gép elé kerültem, de egész nap talpon voltam, egyszerűen már nem volt erőm elindítani a játékot. Na de ma este mindenkit kettécsapok! 😄
A Gamer365-ös siklara is Dark Souls fan. Szokott twitch-en közvetíteni, egy kisebb, de jó társaság szokta követni. Megjelenés előtt a DS2 SotFS-t vitte, de tegnap már DS3-t közvetített.
Mr_no_NaMe
Tudnátok ajánlani 10k körül olyan egér + bill párost ami legalább 10 méterről működik (másik szoba) és nem minatűr méretűek?
Terawatt
Ha egyre gondolunk, akkor őszintén remélem hogy nem ott fogom abba hagyni a játékot 😄

Ha nem tudsz még profin vetődni ide-oda, ha még nem ismerted ki az ellenség mozgását, taktikáját és ezek még nincsenek készség szinten, akkor valóban pajzsot kell használnod. A pajzs nem véd meg mindentől, csak ad pár másodperc, rosszabb estben néhány tized másodpercnyi időt arra, hogy menekülj, vagy más taktikát valósíthass meg. Az ugrálgatás is ezt adja, csak másképp. Ez a játék konzolra lett készítve elsősorban. Azért, hogy a játék miatt vásárolj még egy kütyüt. PC-n nehezebb irányítani annak, aki nem tudja mind a tíz ujját alapból önállóan mozgatni. Ha már ügyesebb leszel, akkor más karaktert is kipróbálhatsz. Mellesleg, mindegy mivel indulsz, mert később simán átalakíthatod a knight-ot varázslóvá. Sőt! Akár harcos varázslóvá is. Aztán eldöntöd, hogy közelről akarod legyakni, vagy távolról a boss-t.
jan5650
Hát akkor nekem nem marad más, mint hogy újrakezdjem a játékot. Direkt nem akartam az elején Knight lenni, mert úgy gondoltam, hogy a Mercenary majd a két kardjával irtani fog, de sajnos már az első bossnál kiderült, hogy a pajzs az én játékstílusomhoz elengedhetetlen. Ezek szerinte a lovagnak a pajzsa több sebzést fog fel? Sebzésre nem fog később vajon lemaradni a zsoldoshoz képest?

Illetve több ilyen soul esett már (nem a pénzre gondolok) azok mire használhatóak?
Laza
Monnyuk van aki egy perc trailert sem nézett meg a játékból megjelenése előtt ... sőt, után is 😊

Igen, tudom, nehéz volt így várni évekig, de túléltem 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Gyerekek, akinek a játék alapból mindent High-ra tesz, az is tolja fel utólag a Lighting, Reflection és Shader beállításokat MAX-ra, mert bár nem fog érezni a teljesítményben változást, a játék kinézetében annál inkább ...... így már tisztára BB légkör veszi körül, ez hiányzott nekem az eleje óta, ettől volt olyan 'fura' 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ha egy DS fannak azt mondod, hogy Abyss, akkor egyből lesz vagy 3-4 tippje, hogy miről volt szó. A crystal is elég egyértelmű, hogy miféle boss lesz az. Az Onion Knightal meg oké, hogy találkozol az elején, de az első részben hosszan elnyúló questlineja van, remélem, hogy most is ez lesz, mostmár tudom, hogy nem.

Ne írjatok már le konkrét neveket, max SPOILERBE. Tudom, a legtöbbetek szerint a DS története szar, meg nincs mit elspoilerezni, de amúgy meg van, higgyétek el tudnék mondani egy helyiségnevet (amiről sajnos egy másik véletlen spoilerbe futásból tudom, hogy benne van ebben a részben) amitől a fél banda elküldene az anyámba, hogy lelőttem, a másik felének meg összerándulna a gyomra 😄
Mi volt a spoiler a bossok nevén kívül ami amúgy is minden trailerbe benne volt. Onion knightos questlineról meg nem tudok,inkább easter egg volt.
Orrba-szájba spoilereztél 2 bosst és egy teljes questlinet, sokan még közel sem tartunk itt.
Előző részekkel nem játszottam,ennek adtam egy esélyt és nagyon beszippantott a cucc. A hangulat és a harcok nagyon jók,viszont a kamera meg az irányítás valami botrányosan szar,ki volt az az elmebeteg aki egy gombra tervezte a lock és a camera resetet...az csak hab a tortán amikor offscreen van a karakterem és az ellenség is.
A nehézség nekem nagyon rendben van,az óriás íjjász tornyában alul ami volt az volt eddig a legnehezebb,vagy 10x nekifutottam,crystal sage nagyon könnyű volt,abbys watchers meg nagyon élvezetes 😊 Knightal megyek a kezdő cuccokba,remélem azért a játék végéig lesz valami upgrade.

Az Onion knight nagyon vicces,ha lenne több mentésre lehetőség megpróbáltam volna megmenteni...bírtam a srácot 😊
dartonite
Mikor erdemes infuse-olni?
Mar +2 utan?Nem jobb ha feljebb huzza az ember es utana rak ra vmit?

Btw letoltam ezt a Vordt of the Boreal Valley nevu bosst de nem kellett volna kapnom erte par 10.000 soult?
Mert csak a sajatjat adta, es egy medalt de nem tobbet.
MerlinW
Kezdőknek ajánlom a Broadsword + Fire Gem választását (gift) induláskor. +2-esen 250-et üt 20-as STR mellett.

[merlinw.org]