3294
banner
  • Shep
    Hát de akkor megyek közel mikor ütöm de utána kitölti a képet és azt sem látom merre kell szabadulni. Értem ,hogy titeket ez nem zavar, de engem meg igen :)
  • Voltan
    Jaja, ezt mondom én is :)
  • Myselor
    azért hogy ennyire ne lásd.hát mi a fasznak mész úgy annyira közel?:D tartsd a távolságot ha nem ütöd
  • Terawatt
    You shall not pass!

• Shep
    Hát ha nem látom, akkor elég ha 1x rám ül :D
  • Terawatt
    Kicsit pvpztem #1618

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.04.19. 18:29:54
  • Moby
    Ez ilyen souls alapvetés: ami nagy és ijesztő, az mindig gyorsan hal meg. Ami kicsi, gyors és kettesével-hármasával jár, na azok megraknak feszt :D
  • Predaking666
    Beszereztem a 3. részt.
    Fasza lett, méltó a DS névhez.
    Most vagyok Irithyll of the Boreal Valley nem gyenge rész. Silver knightok mintha erősebbek lennének mint korábban.

Én érzem, hogy a páncélok gyak. l*faszt sem érnek? Valamint a summing kb olyan mint a DS 1 game for windows live idelyén?
  • Fpocok
  • AntiHero
    Tessék. Az elején őt farmoltam. Azt ne nézd, hogy mennyien vagyunk rá. Egyedül is csak ennyi.
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.19. 18:07:55
  • Moby
    De mi öl amúgy meg? Mer a boss gyakorlatilag nem csinál semmi, csak néha egy örökkévalóságig tartó animáció keretében földhözvágja magát, meg néha csapkod valamit a kezével.
  • Myselor
    futottam oldalra távolodtam tőle és mikor tudtam beszaladtam a tojásokat leverni róla ennyi volt a taktika lock tényleg nem kell:)
  • Negritis
    én fostam egy ideig a giantektől aztán odamentem és simán vertem hasonló módszerrel
    mondom jóva :D
  • Shep
    Na mindegy első részben is a mindenki szerint legkönnyebb ellenfélnél adtam fel 1 hónapra a játékot. Az pedig nem volt más, mint a gólem a várfalon. Egyébként meg szerintem pl. a 2. részben egyszerűbb bossok voltak, kivéve a lovagot az elején, meg a főellenfelet és a patkánykirályt.
  • Shep
    Aha és akkor szemmel verted? :)
  • Shep
    Nem használom a lockot, csak a kutyáknál, mert azok gyorsak.
  • Moby
    Az ilyen gigantikus bossokat általában nem érdemes lockolni, mert csak a baj van belőle. Szabad kamerával könnyebb őket körbejárni, amúgy is ottvan mindenhol. Nem igényel különösebb taktikai érzéket, csépeld a normál kezét amíg sérül rá, ha eltörik, rámehetsz a fehér kezére. Pajzs ide felesleges, tedd a hátadra nyugodtan, két kézre fogd a fegyódat, úgy adagold neki.
  • Myselor
    én láttam.nem mentem be alá :D
  • Shep
    Hát ez annyira nem kazuár, hogy egy átlag játékos azonnali beutalót igényelne a Napsugár szállóba, ha ezt végig kellene játszania.
  • Shep
    Nem a tojásokkal van a gond, hanem ,hogy rohadtul nem látni semmit, mert az egész képernyőt betölti az a szar. Ilyen béna megoldásokat a 90-es években láttam utoljára quake 1 engine-es cuccoknál.
  • Fpocok
    NAMCO BANDAI KINYÍRTA A DARK SOULS MULTIPLAYERT! Nem működik az online része. Apjuk faszát!
  • Shep
    Na ez jó tipp, kösz .)
  • Myselor
    broadswordel megaláztam a ribancot
  • dartonite
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha vegkepp nem birsz vele, rohanj at es nyisd ki a kaput amit oriz.Azon mar nem fog kijonni, kintrol pedig dobalhatod bombaval, vagy le is loheted.
  • Voltan
    Offline játszom.
  • Voltan
    Sose játszottam, csak a Das 1-2-t, meg ezt.

A casual szinttől ez még nagyon messze van, csak azt mondom.
  • Shep
    A jéglovagot a templomban mivel vágtátok le (ahol feljön Michelin)? Gyakorlatilag 2 ütéssel elintézett tegnap.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.19. 17:11:29
  • mans
    Köszi,és az a másik?mint ha annál nem lett volna olyan nagy életcsík.
  • MerlinW
    Akiből kihúztad a kardot. Arra. Más út nincs, meg kell ölnöd.
  • mans
    Kezdéskor merre érdemes menni ha béna vagyok?
    az a hegyikristály macska szétgyilkolt,akiből kihúztam azt a kardot az is levágott.

Utoljára szerkesztette: mans, 2016.04.19. 16:51:59
  • Negritis
    firelink shrine-nál van egy zombi az egyik trónon nála
  • ROBO35
    Cathedral of Deepeza pálya rész merre találhato acatacomba elörtt vagy után mert a hidoma baba nélkül nem enged tovább!elöre köszia választ!
  • Zozzancs
    A boss, lelkeket hol tudom beváltani a boss fegyókra?
  • Laza
    Miért? 'Ember' annyi van amennyit csak akarsz, ezáltal kb végig coop mehetsz :D
  • Kandurex
    Tényleg, akkor a Demon Souls hol lehet a skáládon?
  • Laza
    Cathedral of Deep csak 'olyan', mert attól, hogy egy bonefire van itt, még 3 ajtaja van kápolnának, meg az egyiknél van egy ablak, míg a másiknál meg egy másik ajtó lifttel, és összesen egy rakat hely felől idejön az út. Szóval igen, könnyítették ... de legalább a CoD-es rész elfogadhatóan 'logikus', mint chortcutok tömkelege :)

De amúgy van egy rakat értelmes shortcut is, csak ugye némelyik nem az :)

Pl a mocsárban lévő bonefire ...
    ... majd onnan egy köpésre a nagy toronyban lévő másik bonefire szinte egymás mellett vannak ... csak azért, hogy a fent lévő démonhoz nehogy már meg kelljen mászni egy létrát is :)

Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.04.19. 16:00:24
  • Voltan
    Azért ez még nagyon messze van a tömegek számára emészthetőtől sztem.
  • Kandurex
    Pontosan, ez volt a céljuk a shortcutoknak. Csak míg a kezdetekben a játék alapvetően más utakon járt, most már, hogy populáris lett, nem férnek bele ilyen dolgok.

Mondjuk ki...,

Butítják! Könnyítik, hogy a nagy tömeg számára is elérhető legyen.
  • Laza
    Még annyit, hogy a DS egyben a shortcutok pont a ritka bonefire miatt voltak ... mint pl Cathedral of Deep, na az olyan.
  • Laza
    Oda kell a ...
    Cathedral of Deep bossától egy baba