Dark Souls III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
How much can you take,before you snap?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.16. 13:13:16
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ratgab: azért 100/100 minden, mert gondolom előtte pihentél bonfire-nél, az meg automatikusan javít.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nyilván az én configomat nem eszi meg jól a játék, csak hátha valaki más találkozott vele
azt vettem észre hogy van 1-2 olyan "zóna" ahol sűrűbben csinálja
most épp levettem minden low-ra (pedig kéne hogy menjen bőven mid-en sőt) mer a steam commu-n javasolták
aztán lehet váltok knightra hátha az a baja
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Érdekesség: hollow módban nincs árnyékunk 😄
Apropó van egy nagyon csúnya módszer, mellyel a játék elején simán keresztül lehet hasítani mindenféle probléma nélkül.
Más: Nálatok sem használódik a fegyverzet? A kovácsnál ott az opció, hogy javítsam, de 100/100-as minden akármennyi ütést is kapok...Ez valami beállítás lehet?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2016.04.16. 12:30:07
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez az első Dark Souls játékom és lenne pár kérdésem lehet spoileres.
Ugye ha embert elhasználok akkor tolhatom coopba amivel nem is lenne gond, de folyamatosan kapom az invadet ezt hogy lehet elkerülni illetve ez a covenant hogy muködik? Akkor szereztem raw és refined gemeket amiket fegyverekbe lehet rakni, ezek pontosan mire jók?
Másik kérdésem hogy varázslóval játszok és ha fejlesztem a botot akkor erősödik a varázslatom? Megéri fejleszteni?
A casting speedet mi befolyásolja? dex, int, vagy attu?
Mi a különbség a földön lévo signok között? Láttam sárgát meg lilát is illetve karmolásokat (üzeneteket) én is tudok csinálni?
Most vagyok Road of Sacrifice elso bonfirenél, aktiváltam egy embert és nem látok feliratot. Visszamentem és sehol nem látok. Most vagyok 32. A coop szinthez van kötve? Vagy valami itemet felvettem? Nem értem miért van a multi ennyire széttekerve.
Köszönöm a választ előre is.
Az a kamera addig rögzül amíg meghal a mob nálam is van, néha még akkor is, ha nem lockolok. (Elég gyakran előfordul, jobban átlátom a terepet, ha sokan vannak, vagy ha magas egy boss)
A futás beragadás is kb. félóránként előfordul. Ez főleg peremeken tud para lenni...
Más 😄 Ti lenyomtátok már
Ami még zavaró, hogy a mob leverése után a kamera addig rögzül, amíg vagy teljesen meg nem hal a mob, vagy valamerre el nem mozdítom a karaktert. Néznék én körül gyorsan, de nem lehet. Elképzelhető, hogy lehet a kamera mozgáson állítani, de nem tudom melyiken kellene.
Mellette pedig huzom folyamatosan a long swordot is, arra pedig heavy gem fog kerulni ha eleg magas lesz a str.A fejsze eleg durva meg a mocsarban is egeszen jol haladok vele 😊
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.15. 23:08:14
Ha magas pose értékü pajzsod van nem fog egy patkány elrepiteni.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Azthittem, hogy ott nekem vége a játéknak. Aztán felkeltem a földről, és mentem tovább. Van ilyen 😄
Adversus solem ne loquitor
amúgy meg,hát ja 😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.15. 20:49:57