3294
-
#1731 Az egy igazi mocsok. :)
Ráadásul gyanítom, lesz még belőle több is.
Erősen az első részből az André kovácstól a lépcsőn lefelé tanyázó démon analógiája a dolog.
Igaz, amellett is el lehetett rohanni végülis :) -
Since #1730 Ha leölöm az utolsó bosst utána egyből átrak NG+ba, vagy van lehetőségem még barangolni az endboss után? Miket érdemes csinálni NG+ előtt? Köszönöm a válaszokat! -
#1729 Ahol feljön Michelin, ott van lent, a háta mögött lévő ajtó vezet az erdőbe. -
#1728 Én sem fejlesztettem még, alapból elég erős jelenleg. -
Negritis #1727 melyik a jéglovag? :D sztem én nem is találkoztam még vele
pedig egy templomba már voltam :D -
hun atlas #1726 Én a fire infuse uchigatanával csaptam rá a seggére, az eléggé megviselte. -
Prof William #1725 Ezalatt a Dark Souls fejlesztőinél...
-
#1724 Dexes íjászos flamebuffos (most találtam spellt) unortodox karakterem.
-
#1723 Háát, azok a nyurga kardos emberkék, meg az a tüzes, felidegesítenek :) -
#1722 Az jön nekem. De kezdtem egy pyromancert és tetszik VÉGEM :D sose érek a játék végére így -
nxs #1721 Szerintem a legjobb rész mind mobok mind kialakítás tekintetében :)
Konkrétan ott éreztem azt,hogy ez a játék zseniális.
Ami utána jön az tényleg szar :D
Utoljára szerkesztette: nxs, 2016.04.20. 01:50:56 -
#1720 Ha azt mondom, hogy felbasz a havas rész, akkor sejtitek mire gondolok? :) -
#1719 Na meg farmolni is tök simán lehet, csak be kell állni egy könnyebb boss elé segíteni leölni, és csak úgy dől. -
#1718 ja csak lenne meg a mimic sapi.nekem nem dobták.sok helyen írják bugos.és visszakell menni a legutóbb ölt mimic helyére vagy végigpróbálni midnent és save exit reload-al esélyed van rá hogy beadja a dropot...kereshetem majd meg:) -
#1717 Bőven a catacomba előtt ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... van az a vizes rész, ahol van két rák is, és ahonnan lementés a mocsaras, mérgezős részre - catacomba előtti területre -, na ezen a vizes részen van egy romos épületrész, ahol nagy kalapos emberkék lövöldöznek ... azon keresztül lehet eljutni egy bosshoz, és azon túl lesz majd a Chatedrál és területe. -
nxs #1716 opcionális helyeken minden mob dob kavicsot,imho simán van bármire -
#1715 Én nem verném el rá a titanite-ot, van annál jobb greadsword.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.20. 00:58:34 -
nxs #1714 Soul legyen a legkisebb problémád,van ahol 12k lelket ad egy lény :O Plussz ott van a mimic sapi ami +50%ot ad. -
#1713 csak nem fogsz elbukni sokat :D reméljük -
#1712 Amit elbukhatok egy bug miatt? :DD -
#1711 na legalább valami jó is történt akkor:) ne búsulj lesz még elég lelked ^^ -
#1710 Hát ja, sajna ez van, de legalább már a claymore-t tudom rendesen használni :) -
#1709 ne haragudj hogy ezt mondom de te nagyon szerencsétlen vagy ebben a játékban most :D -
#1708 Ja, hogy aztán az erdei mágusnál bukjak 40e lelket csak azért, mert beragadok a falba. Kész ez a játék, tisztára 90-es évek, amikor ki lehetett mászni a pályából, mindenbe be lehetett ragadni, az ellenfelekbe bele sétálhattál. A From ott ragad abban a korszakban. -
#1707 jólvan ezt nem így fogalmaztad meg :D na örülök hogy ha elmúlt a problémád :D hátha tovább tudsz haladni
-
#1706 Első mondatban írtam ,hogy igen :DDD -
#1705 auto lockon kivan kapcsolva? -
#1704 Rájöttem mi okozza a problémát a játékban, a kamerakezelés, hiába van kikapcsolva a targetelés, egyik variáció az ,hogy ütök és befixálja, holott én közben már nézném a következő ütés helyét, vagy pedig össze vissza elforog ezzel totálisan megzavarva. Az előző két részben ez nem így volt, ott tök jól működött. -
#1703 Kösz, lent amúgy még rosszabb, ott totál nem látni semmit, mindig takar valami. Ha lesz még ilyen nagy dög szar akkor inkább most abbahagyom, semmi értelme tovább idegelnem magam. -
#1702 Nekem is azt írja, de eddig 1.03 volt szóval szerintem ez így van jól. -
Negritis #1701 kérdés, nekem azt írja ki kezdőképernyőn, hogy
app 1.03
original 1.04
szóval nekem akkor nicns fent az 1.04? erre figyelmeztet is
valakinek fent van?! -
sirdond #1700 hahaha, ez óriási :D -
nxs #1699 Köszi Kandur és sry :) -
nxs #1698 1 : Van nagyon easy setje (amikor elborul)
2 : szar a kamerakezelés,próbálj középen maradni -
#1697 nagyon nincs szerencséd neked ezzel a játékkal.televagy buggal.én nekem semmi nem volt a 2-3 futás bugon kívül.hmm :I -
nxs #1696 Prokhoz lenne kérdésem SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!,brutál mennyiségű secret van a játékban,nagy részét fel is fedeztem,de van pár amire nem jövök rá.
Anor Londo-ba amikor átér az ember van szembe egy torony bonefire is van oda,hogy lehet át menni,kb ugyan ezen a részen a másik irányba van egy elég nagy terem ahol van egy csokor fehér virág oda se tudtam még feljutni.
Amúgy egyre jobban érzem azt,hogy ez a játék végre "visszalépés". Azt adja amit régen adtak a játékok persze casual szinten,nem olyan durva mint mondjuk a Megamen,de ja nincsen map,meg lehet halni,nekifutsz sokadjára is. Ettől lesz olyan emlékezetes az egész,bele ad az ember apait-anyait.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.19. 20:35:59 -
#1695 Na rájöttem, ill nem, mert megnéztem a videot a fáról, és neki rohadtul nincsen olyan, mint nálam, nem takar ki mindent a fa, lehet látni rendesen hova kell menni, szóval nem tudom ez is milyen bug, vagy mitől van de persze, ha látom akkor úgy egyszerű de ha nem akkor meg esélytelen. Egy bughalom szar ez a játék, a random elkezdek futni valamerre továbbra is él, az is nyilván nagy segítség egy bossharc során. -
#1694 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Haver TS-en szét ragelte a fejét, majd egyik alkalommal amikor menekült előle, hogy jó ennyi volt, felment a lifttel a mob meg leesett az aknába... -
#1693 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na, a nagy fa boss feküdt elsőre, nagyon király harc volt, tetszett!
Utána viszont a lifttel lefelé menve az a fagy-izé elp*csázott keményen. -
#1692 Újabb boss feküdt meg. Harmadik próbára.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Abyss Watcher
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.04.19. 20:04:13