3294
-
goofey84 #1771 Mondjuk a pirokézre, honnan lehet szerezni? A talizmánt hogy kell használni? (xbox360 kontrollerel) -
Negritis #1770 nah most meglepődtem :D azok alapján amit másoknál láttam azt hittem hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jóval erősebb, erre nem tűzlény formában bementem és elsőre levertempointiff sullyvah
asszem ez a boss pont az én stílusomnak való :D -
#1769 sorcery varázslathoz staff kell, miraclehez talisman, pirohoz pirokéz. Melyik varázslatra gondolsz? -
goofey84 #1768 Hali! Knightal vagyok és hogyan tudom használni a bekészített varázslataimat? Azt láttam, hogy a pajzs helyett "varázslókezet" kéne beraknom, de nincs olyan, pedig vannak varázslataim.
[spoiler]Lenyomtam a yhorm the giant merre tovább? -
#1767 old -
Negritis #1766 olyanból van 2 is :D egy idős és egy fiatal :D -
#1765 Újabb boss halt meg első tryra. A tüzes asylum demon. -
#1764 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dragonrider bow tényleg nagyon jó, felhuztam +5-re és simán lenyilaztam vele a Old Demon King-et. -
ratgab #1763 Én elszúrtam...majd legközelebb figyelek erre. -
#1762 A fokarakterrel vegre kipucoltam a Demon's Ruinst a katakomba alatt.Utalatos egy hely, eddig a legrosszabb de vegre sikerult egy normalis tuzallo szerkoban.(pajzs, gyuru, stb)Remek loot van itt. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pl. Dragonrider bow, undead bone shard, estus flask es persze Tsorig lovag pazar cuccai
Ne hagyjatok ki ha eleg erosek vagytok hozza.
-
#1761 NG+7-ig ugy is több száz óra fog összejöni... -
Zozo0122 #1760 Az kemény. Én most vagyok kb. 30 óránál, és még a katakombákban vagyok...:D -
#1759 36h alatt végeztem jöhet a ng+, összeségében sokkal jobb lett mint a második rész és majdnem olyan jó mint az első.
A pályák kialakitása és összetettsége végre megint élvezhetö lett és nem olyan semmilyenek mint a második részben voltak.
A boss harcokra sincs panaszom volt egy-két nagyon jól sikerült boss, pl a dancer marha jó és látványos lett, szvsz.
-
#1758 Sokszor úgy verődik fény vissza a kövekről is, mintha cucc lenne :) -
#1757 Onnan fentről egész ellátni a hídig meg végig az utat :) -
#1756 nagyon tetszenek a hatalmas terek a játékban, ezt zseniálisan oldották meg -
#1755 Barangolhatsz, NG+-t a bonfire-nél aktiválhatod. -
Zozo0122 #1754 Ha már mocsár, akkor ti észrevettétek ezt?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Erről a fehér cuccról van szó a tűzoszlop és a fehéres színű várkapu között. Arra gondoltam, hogy egy cuccos van elrejtve a fa tetjére.
Átviszgáltam ott mindent, de arra jutottam, hogy nagyjából olyan a szög fentről, hogy ez csak egy csel, valójában ezen a helyen megcsillanó napot látjuk fentről...
Azért egy negyed órát eltöltöttem itt kutakodással...
-
#1753 Tegnap eloltottam 2-t, a harmadik majd ma. -
Zozo0122 #1752 Ajánlom, hogy rajzolj térképet a mocsárról, úgy nem fogsz annyit anyázni. Annyiban segítek előre, hogy nagyjából egy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kör alakú területet képzelj el, 3 tűzzel amit ki kell oltani. -
#1751 Az, ahol tegnap beragadtam :D Utána dühömben vissza se mentem, elindultam a mocsárba, mert amúgy nagyon hiányzott már egy mérgezős helyszín.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.20. 12:44:32 -
#1750 Köszi. -
#1749 A nagy kalapos?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!utána lesz majd a Chatedral of Deep -
#1748 kellett már találj 1-2 darabott nézz körül jobban.undead bone shardok azok és nem opcionális el kell menned arra is majd :) de nem is nehéz boss csak nem szabad hagyni hogy kasztolgasson agyon kell verni hamar :D
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.04.20. 12:20:27 -
#1747 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát persze először el lehet szúrni sajna :D amúgy addig kell kihasználni az 5 free levelt még nem ölöd meg az abyss watcher bosst utána már meghal bármit csinálsz -
#1746 -
#1745 Hol, mikor tudom a flaskákat fejleszteni? Alig töltenek vissza egy kis hp-t. Persze tegnap a mocsárban találtam vagy 2 darabkát de hát nekem nem az kellene.Egyébként az erdei mágus opciós boss?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.20. 12:06:31 -
#1744 Csak egy szintet adott eddig ... meg tudtam én, hogy mire való az az opció a csajnál? Nem :) -
#1743 ja értem :D én mondjuk nem szedtem le.elfér én vagyok a lord of hollows xd -
Negritis #1742 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha leszed akkor bukod mer a másik berág rád, én ebbe belefutottam :D -
#1741 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem értem ezt a lik begyógyítást.dark sigilre gondolsz?nemtudom az baj e de miután 5levelt adott a púpos ugye meghal és jön egy másik npc majdnem a helyére ő egy régi barátja.ah ez megtörtént nem buktad hanem folytatni kell Anrival kell találkozgatni több helyen. -
#1740 Buktam a legjobb befejezést?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!begyógyítottam a likat, és az púpos akárki is meghótt végelgyengülésben -
#1739 A dupla liftnél van, a fa boss utáni részen. -
#1738 Egyszerre kétfajta lehet bekészítve, egyik az sima, másik a heavy támadással megy. -
Negritis #1737 nekem 2 fajta van equipelve és az RT az egyiket az RB a másikat lövi x360 controllerrel -
Negritis #1736 most hirtelen gőzöm sincs találkoztam-e már vele
nem rémlik hogy sokat szívtam volna
valaki tudja hogy melyik bonfire nyílik meg tőle? -
kraven54 #1735 Hogy kell a nyílvessző típusok között válltani? Melyik gomb? Nem találom. -
#1734 -
hun atlas #1733 Olvastam, ha csatlakozom Rosaria bandájához, akkor elbukok egy NPC quest-line-t. Kiét és be lehet fejezni időben, hogy utána csinálhassam a Rosaria invade-elést? -
#1732 Ja, ha megüt szinte tuti véged, és blokkolni sem nagyon érdemes, mert úgy is elintéz, el kell ugrálni aztán ütni mikor megáll.