Dark Souls III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dartonite
Szerintem is kazuar baratabb lett a dolog.Aminek oszinten szolva en orulok, nincs mar 2-300 oram egy jatekra mint anno.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Abyss watchers lement elsore, igaz jott egy segito.O elhullott az elso fazisban, ugyhogy leszoloztam a masodikat.Igy is buszke vagyok nagyon 😊 Adrenalin porgott azert rendesen, latvanyos harc nagyon.Crystal Sage-tol felek kicsit, vele meg varok.Na meg epp ragequiteltem a katakombakban, utalom ezt a leutlek, felkelsz, leutlek felkelsz jatekot a csontiknal.Par ora pihi kell ilyenkor.

Felhuztam kozben +4re a dark axe-t es a long swordot, es 3-ra a hosszu ijat.Utobbi sokszor mentette mar meg az eletem, foleg a swampban volt hasznos egyenkent huzni be amit akartam.
Nagyon addiktiv a cucc egyebkent, orulok hogy megvettem.
Utoljára szerkesztette: dartonite, 2016.04.16. 20:04:45
Prince23
Én is ezt tapasztalom kolléga. Burkoltan nyitottak a fél-casualok felé is, az olyan játékosok felé is, akik RPG fanok is, de mindezidáig olyan rpg fanok, hogy anti-dark souls mániában szenvedtek Ezidáig... 😊 Nézz csak rá mennyien tolják a játékot csak Steamen ? 😄

Srácok én nemtom mi van, de a 3. bosst is kinyírtam, igaz feküdtem párszor, de már második alkalommal tiszta volt, hogy mit kell csinálnom, csak a kivitelezéssel voltak gondok.

Namármost én DaS 1-ben szenvedtem mint a kutya (Capratgab anyone?) itt meg széjjelvágok mindenkit, igaz óvatosan játszom nagyon.

Szóval vagy én tanultam meg Darksoulsozni vagy ez a rész könnyebb, mint az első rész.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

El kell tolni egy embert.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

hidd figyelek arra,hogy mi spoileres és mi nem. ez pedig marhára nem volt az...

How much can you take,before you snap?

Csak elővigyázatos vagyok. Ha ezt így telibe leírod, akkor a következő nevét is le fogod, meg az azután következőét is. Tekintve, hogy viszonylagos hírzárlatot tartottam az utóbbi hetekben, a Watchers után fogalmam sincs, hogy miféle helyszínek következnek, úgyhogy ja, zavaró. És nem csak nekem, hanem a többieknek is, akik már az első rész óta követik a szériát, de nem lőttek le maguknak mindent a streamekből.
intro-t akartam írni, nem trailer-t, de igazából mindegy is,mert kb ugyanaz van mindkettőben.

na és a trailert megnézted?
a throne-ok hátulján a szövegeket elolvastad?
ugyan már spoiler...

tekintve hogy van külön trónjuk azért nem akkor spoiler 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Hát még az, hogy telibe leírtad a boss nevét. De legalább erről már láttam videót így kevésbé spoiler.
elhasználsz egy ember-t

szóval igen, szándékosan nem jönnek be,mert kívülről el lehet érni a bosst,ha ott van a fog mellett...
mekkora parasztság...

Prince23
És ez a Lord of Cinder mód hol kapcsolható be?

csak lord of cinder módban lehet coop-ozni (kell hozzá, "ember"😉

Prince23
Egyáltalán hogy lehet coopozni? Most Highwallnél vagyok. de eddig senki sem csatlakozott rám, én se tudtam... egyáltalán hogyan lehet valakire rá joinolni?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.16. 16:46:19

valaki találkozott olyannal, hogy beidézett egy phantomot és az nem tudott bejönni a boss fighthoz? szándékosan volt ilyen geci, vagy csak bebugzott?

amúgy valakinek nicns kedve segíteni abyss watchers-nél?

Shep
Nem hinném, nekem semmi egyéb nincs rákötve.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem, win 8.1 + Classic shell.

De amúgy nekem van a gépre kötve egy gamer egér + bill vezetékkel + van az ágyba vezeték nélküli is. Nem lehet, hogy ilyesmiből adódnak gondok, hogy több vezérlő van egyszerre?
amúgy lehet h nekem is a dual monitor is problémás

mondjuk az vicc h a namco nem tud rendes windowed full screen-t csinálni és kb egyik pc portjuk se kezeli a több monitort
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.04.16. 16:33:30

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Prince23
Win 7 alatt nincs gond új driverekkel, csak a felett van a balhé, mert még emellett a többmonitoros megoldás is bekavart....
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.16. 16:18:27

lehet h nem volt muszáj, de én szeretem a legfrisebb drivereket felrakni
persze nem azonnal, lásd pont a divisionös balhé

Win 7 igen....
#1368 Régivel sem éreztem lassabbnak.

Shep
Igen, de az újjal gyorsabb kicsit .) Bár olyan kártyánál mindegy .)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.16. 16:14:44

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Egyébként akinek van irány beakadós gondja az win7-en játszik?

Division miatt sem kell driver (nekem is megvan és köszöni szépen jól van a régi driverrel ).

jah, én is azt hittem,hogy jó lesz a dual scimitar...

amúgy pont ugyanez lett, megszereztem az uchigatana-t és dex ezerrel + néha vigor, két kézzel, shield nélkül 😊

azt akartam írni 😄 division miatt frissítettem a drivert

Shep
A fire gem-re gondoltam, titaninte már van egy pár, dobáltak a népek, a tetőn a kék izét is sikerült leütni. A sima kardost már érzem az alabárdos már keményebb, de az a gáz mikor pl a folyamatos gurulást hozza elő és begurul valamibe, majd ott beszorul és szépen szétver. Nekem az a gyanúm, hogy valami béna megoldással van emulálva a bill+egér és ezért vannak ezek a bugok, vagy szimplán csak ennyire rosszak a From PC-s programozói .)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.16. 16:13:08

A kártya (970) frissebb nekem is, csak driver nem.

nekem viszonylag frissebb nvidia kártyám van
amúgy kérdés melyik zónában kezdte a hülyeséget nekem a travel fül 4. részénél kezdte csinálni

Dual Scimatar? Nagyon fincsinek tűnik pedig a dual wield. Amúgy mivel dex build a mercenary is, ezért nagyon hamar cserélném a fegyverét...Meg is van hogy mire. Uchigatana! Aztán lehet önteni a dexet a karakterbe ezerrel.

Titanite shardra gondolsz? Az imádkozó csókák is dobhatnak, a támadóhajlamú védőik is. Én mondjuk baromi sokat farmoltam ezeket mert kellet a firelink shrine kulcsra 20 000 soul....

Jah és a knightok arcának is adjál...Ezek eleinte nehéz ellenfelek lesznek, de ha kiismered őket akkor szívathatóak keményen. Ezek az arcok is dobhatnak titanite-ot, valamint fegyvert, páncélt, pajzsot is.

Nvidia van itt is, de én szerintem tavaly december óta nem frissítettem drivert...Lehet valami driver gond lesz itt.

Megfeküdt az első és második komolyabb boss elsőre....Na most vagy én kezdek kapisgálni valamit, vagy itt azért egyszerűsíttve vannak már a dolgok...Na majd meglássuk később.

Amúgy kezdőnek még mindig nem ajánlom a knightot, legalábbis full páncélban felejtős, mert böszme nagy lassú dög lesz úgy belőle.

Mondjuk a rucit le lehet cserélni hamar. Ha eltalálnak úgyis többnyire mindegy mennyi páncél van rajtad az fájni fog.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.04.16. 16:05:46

Shep
Köszi, akkor marad ami van.

Shep
Lehet benne valami, hogy az alacsony, általában egyből feltűnik ha így van de itt nem, hátha lesz hozzá fix!

MerlinW
Sehol, az elsőt a Taurus demon miniboss dobja a második területen (Undead Settlement)

[merlinw.org]

pluhi
Kicsit nyomoztam, a FOV miatt lesz. Itt állítólag 43 fok körül van, ami már rohadt szűk. Nem jutott eszembe minél volt még ez az effekt nekem, de a leirásokból kiderült ez is, Half Life 2. Ott 75 fok volt a default.
Az egész a monitor méret és az attól való távolságtól függ. Az agy rá van állva, hogy egy ekkora méretű "ablakon" átnézve mit kéne lásson a világból és az hogyan kéne mozogjon. Ha ettől jelentősen eltér a FOV az "baszakodik" az agyaddal, ami motion sickness-t okoz. Sokan teljesen érzéketlenek erre, vagy hamar "átáll" az agyuk és nem okoz problémát. A többiek vagy állitják a FOVot (DS3-ban persze nem lehet) vagy messzebb ülnek a monitortól vagy bevesznek egy daedalont<#vigyor>
ha mercenary-val kezdesz,akkor a kezdőfegyvert dobd el a francba, legalábbis én eléggé szenvedtem vele.

Shep
Hol találok tűz fejlesztéshez cuccot a játék elején, tehát még a sárkány környékéről van szó.

Srácok, eddig semmi baja nem volt a játéknak, egyszer megfagyott és most állandóan kifagy, valami tipp? Nvida kártya(gépresi is volt már)
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.04.16. 14:11:43

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

most full lowon van a grafika így volt egy hosszabb no crash szakasz 😄
de fingom sincs hogy miért csinálja majd talán a hétfői patch

Én meg lehet, hogy indítok egy új karaktert, ami szerintem mercenary lesz. Persze a knighttal is viszem tovább. Apropó az első komolyabb boss (nem a tutorialban lévő) meglett elsőre azzal a fegyverrel amit írtam.

Gyakorlatilag a többi burial gift igazából semmit nem ér ehhez képest.

Shep
Aha kösz, lehet indítok akkor egy újat, úgyis az elején vagyok.

Spoilerbe raktam mert hátha valakit zavar az ilyesmi.

Karakteralkotásnál a firegemmel kezdel. Firelink shrine-ban rárakod arra a fegyverre amit szeretnél használni. Én direkt a longswordra raktam és duplázta a sebzést. Alapsebzés megmaradt+ ugyanannyi tűzsebzést dobott a fegyverre, így gyakorlatilag lett egy 200-at sebző kardom. Ezen felül ami még érdekesebb, hogy ugyanúgy fejleszthető tovább titanite sharddal mint a sima kard.
Egyetleg hátránya, hogy attribútumokra teljesen érzéketlen lesz a fegyver, de ez a játék elején még amúgy sem nagy dolog.

Tesztjelleggel fejlesztettem egy broadswordot is, aminek alapból nagyobb a sebzése a longswordnál és ugye a knight eleve strength beállítotságú karakter, tehát magas strengthel kezd. Míg a +1-es broadsword sebzett olyan 140-et, addig a sima fire longsword sebzett 200-at és abból ugye 100 tűzsebzés. Ráadásul azt a titanite-ot el lehet nyomin a fire longswordra is, amit a broadswordra költenél és a sebzés ugyanannyival nő mindkettő esetében. Így Broadsword csak akkor éri el valaha is a fire longsword (lehetett volna egyébként fire broadsword is), ha pumpálod a karakterbe a strength pontokat, ami hosszú távon valószínű eredményessé teszi a sima fegyvereket is, ellenben addig a tűzverzióval háromszor fölszeletelsz mindenkit.

Knightommal fire longsworddal 4-5 csapásból ölöm High Wall Lotericen a knightokan ezzel a fegyverrel és még az átalakuló monszta se szereti a + tűzsebzsét. Szóval a sárkány alatt felszedhető dark fegyver helyett ez is egy jó alternatíva lehet a játék elején.

Rendszeresen pihengetek bonfire-öknél..Akkor ez így meg is magyarázza a dolgot. Köszi az infót!

Shep
Semmit de tényleg fura.

Mit szívtatok? 😄DD

Amúgy ez tök fura, viccen kívül. Nekem ez a Dishonorednél volt - imádom azt a játékot, de egyszerűen sok játék után berángott rőle a szemem meg kicsit fájt a fejem 😄 Barátnőm meg múltkor nézte, ahogy GTA-ban belső nézetben vezettem és azt mondta, hogy émelyeg tőle, váltsak nézetet 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.16. 13:31:36
Shep
Engem is zavar benne valami, nem tudom én sem az okát. Én nem leszek tőle rosszul de érzem ,hogy valami nem stimmel, olyan fura az egész mozgás.