3294
-
#1811 lehet :D pedig ott van -
#1810 Akko vak vagyok. -
#1809 ragequit #6 -
#1808 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az lényegtelen a highlord volt a fő boss ott.láttad a kinyíló ajtót ott nem?a boss mögött,arra tessék menni.:D -
#1807 Antechamber. Old Demon King volt utsó bossom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kikapcsoltam az óriás ballisztát, megöltem valami npc invadert. -
#1806 pedig nem egy nehéz játék hol vagy ? -
#1805 Elakadtam. Fogalmam sincs, hova kell mennem.
-
1kezdő #1804 Könnyű
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bemész egy szál íjjal és meglövöd egyenként őket. Arra figyelj, hogy egy egyenes úton ne legyetek. Elindul feléd, te menj másfelé és leesik a tag. Az összeset lepotyogtatod. A nyílpuskással úgy végzel, hogy az út ívében takarásban maradsz, így ő az utat lövi, Te meg a fejét.:) -
Negritis #1803 engem a semmiből rád chargeoló lufaszjóskák jobban zavarnak :D -
#1802 Fantasztikus ez a Cathedral of Deep... aki találta ezeket a hülye lovagokat, hogy csak hátba szúrással lehet megölni, sehogy máshogy. Ami fokozottan igaz a nagy kardosra, ami egy pillanatra sem hagyja abba annak a lóbálását. Jah és tényleg fantasztikus ötlet volt felpakolni őket a boltívekre a törpékkel együtt. Az egyiknél még nyílpuska is van ami ha eltalál lelök a fenébe. Legalább az óriások nem spawnolnak vissza... -
#1801 Ötödik ragequitnél járok. Félek hogy korruptálódni fog mentésem :D -
Negritis #1800 én pl az SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!esetében tuti h YT-zni fogok :Danor londos airwalk bonfire -
#1799 Nem mondod komolyan, hogy egy napig az itteni válaszra vártál? tele van a net walkthrough leírással vagy ha az nem jó ott a youtube komplet végigjátszásokkal...
Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2016.04.21. 18:16:47 -
goofey84 #1798 Köszi a segítséget, még abban kéne segíteni, hogy a Anor Londo területhez melyik tábortűztől kell indulni -
#1797 hát igen.nemtudják az emberek már értékelni ezt a jót sem :) nemtudom tényleg mit várnak.értelmes dolgot senki nemtudott felhozni még eddig. -
1kezdő #1796 Az 1-el nem volt szerencsém játszani. A kettővel már igen, mert véletlenül az indexen olvastam egy vele kapcsolatos hírt és utána néztem, Még nézni is borzasztó volt. De amilyen hülye vagyok, minden nehéz kihívásra ugrok. Mert ugye ezt is megtudom oldani. Aztán olyan pipa lettem a játék miatt, hogy kétszer letöröltem, aztán a harmadik telepítés után 710 lvl-ig vittem. A 3. souls is nagyon jó és elég nehéz. Persze a zsonglőröknek meg se kottyan. Szerintem mindhárom rész jó, csak épp más és más. Hogy egy hasonlattal éljek megint: ha már minden pózt kipróbáltatok a barátnővel sokszor, akkor már rém unalmasnak tűnik minden. De hogy érthetőbb legyek: nem a szexel van baj, hanem velünk.:) -
#1795 szerintem sem a játékkal van a baj,inkább az emberekkel hogy már semmi nem jó nekik.semmibaj nincs a játékkal de csak nyavajgás megy sokaktól.vicc -
1kezdő #1794 Így, ahogy hallgatlak benneteket, egy kép alakul ki bennem: falun járunk, ahol a szép nyári estéken "kedves" öreg nénék ülnek a fapadon és minden arra járó fiatalt megszólnak, hogy ez ilyen, meg olyan. "nincs ma már tisztesség, úgy mint a mi időnkben". Pedig teljesen világos. Megöregedtek és már minden savanyúnak tűnik, mert már ismernek mindent és minden jót meguntak. Rossz megöregedni.:) -
#1793 hát ez bizony így van ahogy mondod pontosan:) -
#1792 Ok én ezt értem, de számomra akkor is ismétlés szagú, az, hogy mi mellé a magyarázat lényegtelen, ha egyszer így érzem. -
Zozo0122 #1791 A DS2-vel az volt a baj, hogy kicsit lélektelen volt. Szar pályadesign. Nagyrészt unalmas NPC-k. Rengeteg lovag boss. Undorító DLC politika, lebutított grafika és ennek tetejébe az újrakiadás :D
De még így is nagyon jó játék az is. -
#1790 Tény, tény :)
Egyébként szerintem kicsit szigorúak vagyunk a DaS 2-vel. Nem volt az rossz, egyáltalán nem, sőt, annak az évnek az egyik legjobbja. Ugyanakkor valóban nem éri utol az elődöt, semmilyen téren. Épp ezen gondolkoztam a napokban. Ott volt minden, a csapat, a licensz, a világ, a játékmechanika, és valahogy mégsem ér fel az első részhez, vagy akár ehhez az újhoz.
Nem tudod megmagyarázni igazából, de ez van.
Olyan ez, mint a különbség egy tisztességes menzai rakott krumpli, és az anyukád "NA EZ AZ!" rakott krumplija között :)
A recept ugyanaz, a hozzávalók ugyanazok, de az előbbi mégsen az igazi :D -
#1789 leginkább csak itemek vannak a 2ből inkább az első rész van benne jobban. mondjuk nem hiányzik a 2 ből sok minden :D -
#1788 Itt speciel tényleg az, az egész Dark Souls lore a ciklikusságon alapszik, a történelem ismétli önmagát. A világ elhamvad, majd a parázsból újjáéled, fellángol, és megint elhamvad, sígytovább.
Abszoút szándékosak a visszaköszönő részek.
Én arra lennék kíváncsi, hogy a DaS 2 hol jelenik meg benne, mert túl sok utalást nem láttam rá eddig.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.04.21. 11:44:18 -
#1787 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Anor Londo, Pontiff arénájából kimész, balra, majd fel az ijjász lovagokfele. -
hun atlas #1786 Tegnap gondoltam, kicsit ráfekszek a jolly cooperation-re. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Crystal Sage előtti tábortűznél tettem le a jelem, kb. fél percet kellett várni, hogy behívjanak. Az a gond, hogy itt eszméletlen lag van, a társak, a mobok, és az invaderek is csúszkálnak a földön, nincs animációjuk. Ki se lehet számítani, hogy ki mikor akar támadni. Csak közel mentem az ellenséghez és azt vettem észre, hogy csökken az életerőm. Egyszer beinvadelt minket egy NPC a mocsárban a rákok mellett, mielőtt kivégeztem volna, megölte a hostot, azóta nem tudom előcsalni.
Egy másik hostot pedig elkísértem a másik mocsárba, az már durvábbnak tűnik. Eloltottunk egy tüzet, de már nem volt estusom és megmérgeződtem.
A saját játékomban elmentem a katedrális felé, nagyon durva, hogy magasabb helyekről belátni az eddigi egész pályát. :) Még az óriás is lövöldöz, plusz itt találtam meg az eddigi legjobb shortcutot is. Eljutottam a templomban lévő óriásig, innen folytatom.
Plusz észrevettem, hogy varázskönyveket lehet adni Irinának a Shrine-ban. Adtam neki olyat, amiben miracle-k vannak, annak örült, viszont a dark magic-es kötetnek nem, mondta is, hogy fél felolvasni. Szóval inkább azt nem erőltetem, bár idővel szeretném összeszedni az összes varázslatot. -
#1785 Na végére értem én is. Harmadik karakter amivel neki futottam, első 30 valamennyi, második lvl54 (másik endinggel fogom végig tolni azzal) és végül ez 74esen a tűz varázslóval be is fejeztem. 20~ óra volt, de korábbi karakterekkel elég szépen kiismertem már a játék nagy részét.
64 óra játék időm van összesen a steam szerint.
10/10
Pyromancy lassan indul be, de a játék közepe felé már eszméletlenül jó. -
#1784 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jaja aztán visszatér gwyndolin:) szerintem kurva nagy -
#1783 Szerintem is tök jó :)
Pl onnan nem messze ott lesz ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Anor Londo, és balra a kovács hullája :) -
#1782 én szerintem ez votl a cél.mivel mindenkinek az első volt a kedvence de hát mindegy te tudod mindenki mást gondol akkor lehet :d -
#1781 Ja, hát én is úgy magyaráznám ,hogy szándékos :) -
#1780 szerintem jók ezek a visszatekintések hatalmas hangulatot ad,és szándékosak:) -
#1779 Na éljen, megint lehet tetőn rohanni nyílzápor közepette. Azért valahol elszomorító, hogy rengeteg elem visszaköszön az első részből, ennyire nincs már új ötlet? -
goofey84 #1778 Srácok valaki segítsen!
[spoiler]Lenyomtam a yhorm the giant merre kéne tovább menni? Nincs semerre út és új terület nem nyíilik meg -
#1777 Ritka alkalmak egyike, hogy kommentálom a Twitches közvetítést ... have fun :D -
#1776 hát sok helyen :D -
Pio #1775 féligOFF
Kicsit alálőtték ezt a dark souls társasjáték kickstartert, 1 napja megy és már a 32. contentet unlockolták hozzá... :D -
#1774 Hol lehet még csont akármit találni a flaskákhoz, ugyanis csak 1-et találtam eddig? -
#1773 Na, visszamentem, elsőre levertem a kalapost úgy, hogy közben megint előjött a beragadó irányítás bug és folyamatosan a falba szaladt a végén ez a hülye. Előtte még megnéztem az őrzőket is, na az még keményebb lesz, előbb letudom a holtakat. Jól látom ,hogy az itt a farmoló hely? -
#1772 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cornyxot kell megmentened Undead Settlement-nél ö ad neked Pyromancy Flame-t.