3294
banner
  • sirdond
    ebben a részben az mar már gyakorlatilag tényleg csak fashion souls :)
  • Myselor
    ha megfigyeltétek akkor itt nincs armor upgrade ugye.veled együtt erősödik vagy mi.lényegében tök mindegy mi van rajtad itt már tényleg.
  • Shep
    Itt van olyan szett, mint az egyben volt a Haver?
  • Terawatt
    Az egy jó kis armor, nincs miért kiábrándulni. :) Ng+okkban úgyis szartse fog érni :D
  • nxs
    Archdragon Peak végén a boss valami zseniális,viszont magamtól szerintem sose jöttem volna rá,hogy kell oda átjutni.

Viszont az egész játékot a kezdő knight cuccokba nyomtam le,ez elég kiábrándító volt.
  • Myselor
    persze de trükközni kell.amikor bent van az npc futsz meghal kilépsz menübe.visszlépsz akkor kiad a boss elé.megint elmész megidézni és ha beviszed magaddal akkor már nemtudja megölni elvileg.még nem próbáltam ki de tervezem
  • Fpocok
    Oké.
    És ez a hely a táncoslábú után van?
  • Terawatt
    Nekem két ütésből megölte a boss azt az npct amikor próbáltam. Kezdőkarival idéztem be.
  • dartonite
  • Fpocok
    Hogy tudok retalentolni?
  • Fpocok
  • Negritis
    shield + dark sword és ott nem azok idegesítettek hanem a jézusimitátorok
  • dartonite
    Huh az gaz.Az kb a leggyengebb ellenfel a mocsarban :)

A sima halberd felhuzva, es infuse-olva brutalis fegyver, sokat segithet ha valakit/valamit stunlockolni kell.
  • Solid Snake
  • Negritis
    az említett videó:
    nemtom működik-e még mert nem próbáltam én az elején "beidéztem" de csak jóval később jöttem leverni
  • Negritis
    megjegyzés a korrában bosshozhoz:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amíg a kutyát nem ölöd meg addig van előtte egy master swordsman vagy mi nevű beidézhető csóka, aki elvileg lesolozza neked a dancert :D youtuben is van róla videó

de a jégkutya után nincs ott, én amúgy néha szoktam levágni npc-ket mert idegesítenek ezzel is így jártam :D
  • sirdond
    En tegnap este rohadt jokat pvp-ztem a pointiff bonfire utani kis területen, igaz en hivtam be mindig valakit, nem invadeltem.
  • Fpocok
    BASSZA MEG! MINDJÁRT LETÖRLÖM A PICSÁBA!
  • Terawatt
    Menj visszafelé a bosstól. fel a lépcsőn a piros köpenyes lovagokhoz és ott a katedrálisban beszélj az npcvel

Annak aki már letolta a gamet vagy már Lothric castleben jár:
    Ha megölöd a priestesst akinél a Dancer bosshoz vezető item volt már a játék korábbi szakaszában, akkor is be lehet idézni a bosst. Új karakterrel megtettem és a boss 1 hit killel honorálta
  • Prince23
    A Boreau Valley nagy szörnyét legyőztem coopba (iszonyat könnyű volt), amikor ki kellett nyitni a indás kapu bejáratot. Viszont itt, csak egy szakadék van. A látvány garantált., Szakadéknál állva balra tőlem egy hosszú fal vezet. Ja és valami bannert, címert is kér, de gondolom ez nem kötelező opció. Most vissza kell menjek a Keeperhez vajon?
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.22. 01:38:01
  • Terawatt
    Ez már a ds1ben is ilyen volt amúgy? Nem akarom tele írni rageel a fórumot, de ez játszhatatlan. 4v1 volt b+ ! A csávóba bele ütöttem 150et és nem látszott meg kb a hpján hogy lement volna...

Red soap stonehoz képest ez egy 1/10-es ficsőr...
  • Terawatt
    Mekkora egy szar ez az invade. Tower on the high wall pályán már olyan csávóhoz dobott be, akinél volt egy fantom a Wolfos karddal...Sebezni nem sebeztem mert olyan cucc volt már rajta, de én pillanatok alatt elhullottam....
  • wedge31
    Ne csak egyféle fegyót használjatok, nálam a katana melett mindig van ij is.
    Ha nagyon nem megy a harc ott a halberd, messzire elér és könnyü vele megakasztani még a pajzsosok támadásait is.
  • JethroHUN
    Nekem Farron Keep vette el a kedvem... egy baromság az a mocsár úgy ahogy van. Nem tudom, hogy gondolták azokat az ellenfeleket a nagy fatörzzsel a kezükben. Lelehetetlen megölni karddal.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.21. 23:30:43
  • Shep
    Ez a Temető utáni katedrális mekkora egy undorító szar hely, az összes mocskos szart belepakolták, a kis goblinoktól már ki vagyok, abba is hagytam mára a francba, teljesen elvették a kedvem. Előtte persze biztos meghaltam vagy 15x, mire eljutottam kis kápolnából a másik bonefire-ig, ami ugye nem is új, csak kinyitottam az ajtót ugyanide.
  • Myselor
    igen az :)
  • Negritis
    kérdés azokhoz akik a vége felé járnak
    miután levertem aldritchot az a zóna onnantól dead end?
    köszi
  • Fpocok
    ragequit #7

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.04.21. 21:41:40
  • wedge31
    Ott meg létra van ha ráteszed az oltára a basint.
  • Fpocok
    Oké, megvan a táncos.
  • Fpocok
    Foggalmam sincs, miről beszélsz.

:=)
  • Myselor
    de mondtam hogy az levan szarva az opcionális volt :d menj oda ahova mondom ott kell tovább menni az volt a cinder
  • Fpocok
    Nem ott vagyok.
    Old king demon volt utsó bossom.
  • Myselor
    az a dungeon és hát mi is rémüldöztünk keveset,elsőre majdnem kiestem a székből éjjel mikor nyomtam :D hehe
  • Myselor
    van a kehely a sötétből előbújó óriás csonti boss terem közepén. amögött van egy baszom nagy ajtó ott kell menni tovább abból a teremből.
  • Fpocok
    ?
  • Laza
    A Catacombában felbasz a sikítás ... egyszerűn minden alkalommal kiráz a hideg :D
  • Laza
    Highlordot mondta, a csontvázas bögrénél.
  • Fpocok
    Most akkor mivan? NINCS AJTÓ!
  • Fpocok
    Boss mögött nincs semmi. Csak egy ajtó vezet a terembe.