Dark Souls III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék amúgy maxon is elég szépen fut 50 körüli fpsel. R9270x kártyám van a legújabb driverrel. Nem kéne hogy probléma legyen, még is van :/
Valaki tapasztalt hasonlót? Nekem NEM fagyott ki az első bossnál, a fagyásaim TELJESEN random jellegűek.
https://www.youtube.com/watch?v=uEeoGOvcNs8
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
jobb ötletem nincs
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Tegnap is mutogatok először a sunbrora, hogy oké, megkapja a host az esélyt, hogy megvédjék jöjjön először ő, mert a host kezdőnek tűnt. (figyeltem őket ahogy távolról harcolnak majd eléjük léptem) A sunbro úgy látszott, hogy belemegy előlépett meghajolt stb. Elkezdtük és ahogy a host közelébe értünk az tolt rám egy backstabet 😄 Láttam amúgy, de nem bírtam már úgy helyezkedni, hogy ne kapjon el...
Nektek volt már 1v1, vagy még annyira sok az új ember, akik coopban tolják le a játékot, hogy szinte csak coopba kerülnek be az invaderek?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha piromancert indítok annál is balta meg pajzs az alap felszerelés?
h érdemes 1 ilyen karaktert fejleszteni?
thx.üdv.
Ellenben amit észrevettem, hogy mennyire rohadtul megéri már tűzzel fejleszteni a fegyvert. Szinte minden érzékeny rá, sőt még egy ideig rázkódnak is, ha tűzsebzést kapnak, így tovább üthetőek.
Amúgy mennyire hangulatos már ez a játék. Kicsit olyan, mintha a Dark Soulst a Bloodbornet meg (és ez furcsa lesz 😄) a Resident Evil 4-et vegyítették volna. De tényleg, a settlement is tiszta olyan, meg ezek a zombik is a belőlük előtörő kutyámajommal 😄 Óriási 😄
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.17. 13:04:31
[merlinw.org]
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.17. 12:51:42
[merlinw.org]
[merlinw.org]
erre akartam kilyukadni, túl nagy különbségek vannak játékos és játékos között, így elég nehéz balanszolni.
How much can you take,before you snap?
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.17. 12:16:02
[merlinw.org]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
[merlinw.org]
2. Nem olvastam/néztem semmi előre, csak főcímeket és interjúkat, azokban volt szó az endingekről. A hollowed témának néztem utána, mert nem volt világos a mechanikája és ennyi.
[merlinw.org]