3294
-
sirdond #1851 ebben a részben az mar már gyakorlatilag tényleg csak fashion souls :) -
#1850 ha megfigyeltétek akkor itt nincs armor upgrade ugye.veled együtt erősödik vagy mi.lényegében tök mindegy mi van rajtad itt már tényleg. -
#1849 Itt van olyan szett, mint az egyben volt a Haver? -
#1848 Az egy jó kis armor, nincs miért kiábrándulni. :) Ng+okkban úgyis szartse fog érni :D -
nxs #1847 Archdragon Peak végén a boss valami zseniális,viszont magamtól szerintem sose jöttem volna rá,hogy kell oda átjutni.
Viszont az egész játékot a kezdő knight cuccokba nyomtam le,ez elég kiábrándító volt. -
#1846 persze de trükközni kell.amikor bent van az npc futsz meghal kilépsz menübe.visszlépsz akkor kiad a boss elé.megint elmész megidézni és ha beviszed magaddal akkor már nemtudja megölni elvileg.még nem próbáltam ki de tervezem -
#1845 Oké.
És ez a hely a táncoslábú után van? -
#1844 Nekem két ütésből megölte a boss azt az npct amikor próbáltam. Kezdőkarival idéztem be. -
#1843 -
#1842 Hogy tudok retalentolni? -
#1841 -
Negritis #1840 shield + dark sword és ott nem azok idegesítettek hanem a jézusimitátorok -
#1839 Huh az gaz.Az kb a leggyengebb ellenfel a mocsarban :)
A sima halberd felhuzva, es infuse-olva brutalis fegyver, sokat segithet ha valakit/valamit stunlockolni kell. -
#1838 -
Negritis #1837 az említett videó:
nemtom működik-e még mert nem próbáltam én az elején "beidéztem" de csak jóval később jöttem leverni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #1836 megjegyzés a korrában bosshozhoz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amíg a kutyát nem ölöd meg addig van előtte egy master swordsman vagy mi nevű beidézhető csóka, aki elvileg lesolozza neked a dancert :D youtuben is van róla videó
de a jégkutya után nincs ott, én amúgy néha szoktam levágni npc-ket mert idegesítenek ezzel is így jártam :D -
sirdond #1835 En tegnap este rohadt jokat pvp-ztem a pointiff bonfire utani kis területen, igaz en hivtam be mindig valakit, nem invadeltem. -
#1834 BASSZA MEG! MINDJÁRT LETÖRLÖM A PICSÁBA! -
#1833 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Menj visszafelé a bosstól. fel a lépcsőn a piros köpenyes lovagokhoz és ott a katedrálisban beszélj az npcvel
Annak aki már letolta a gamet vagy már Lothric castleben jár:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha megölöd a priestesst akinél a Dancer bosshoz vezető item volt már a játék korábbi szakaszában, akkor is be lehet idézni a bosst. Új karakterrel megtettem és a boss 1 hit killel honorálta -
#1832 A Boreau Valley nagy szörnyét legyőztem coopba (iszonyat könnyű volt), amikor ki kellett nyitni a indás kapu bejáratot. Viszont itt, csak egy szakadék van. A látvány garantált., Szakadéknál állva balra tőlem egy hosszú fal vezet. Ja és valami bannert, címert is kér, de gondolom ez nem kötelező opció. Most vissza kell menjek a Keeperhez vajon?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.22. 01:38:01 -
#1831 Ez már a ds1ben is ilyen volt amúgy? Nem akarom tele írni rageel a fórumot, de ez játszhatatlan. 4v1 volt b+ ! A csávóba bele ütöttem 150et és nem látszott meg kb a hpján hogy lement volna...
Red soap stonehoz képest ez egy 1/10-es ficsőr... -
#1830 Mekkora egy szar ez az invade. Tower on the high wall pályán már olyan csávóhoz dobott be, akinél volt egy fantom a Wolfos karddal...Sebezni nem sebeztem mert olyan cucc volt már rajta, de én pillanatok alatt elhullottam.... -
#1829 Ne csak egyféle fegyót használjatok, nálam a katana melett mindig van ij is.
Ha nagyon nem megy a harc ott a halberd, messzire elér és könnyü vele megakasztani még a pajzsosok támadásait is. -
#1828 Nekem Farron Keep vette el a kedvem... egy baromság az a mocsár úgy ahogy van. Nem tudom, hogy gondolták azokat az ellenfeleket a nagy fatörzzsel a kezükben. Lelehetetlen megölni karddal.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.21. 23:30:43 -
#1827 Ez a Temető utáni katedrális mekkora egy undorító szar hely, az összes mocskos szart belepakolták, a kis goblinoktól már ki vagyok, abba is hagytam mára a francba, teljesen elvették a kedvem. Előtte persze biztos meghaltam vagy 15x, mire eljutottam kis kápolnából a másik bonefire-ig, ami ugye nem is új, csak kinyitottam az ajtót ugyanide. -
#1826 igen az :) -
Negritis #1825 kérdés azokhoz akik a vége felé járnak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!miután levertem aldritchot az a zóna onnantól dead end?
köszi -
#1824 ragequit #7
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.04.21. 21:41:40 -
#1823 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott meg létra van ha ráteszed az oltára a basint. -
#1822 Oké, megvan a táncos. -
#1821 Foggalmam sincs, miről beszélsz.
:=) -
#1820 de mondtam hogy az levan szarva az opcionális volt :d menj oda ahova mondom ott kell tovább menni az volt a cinder -
#1819 Nem ott vagyok.
Old king demon volt utsó bossom. -
#1818 az a dungeon és hát mi is rémüldöztünk keveset,elsőre majdnem kiestem a székből éjjel mikor nyomtam :D hehe -
#1817 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van a kehely a sötétből előbújó óriás csonti boss terem közepén. amögött van egy baszom nagy ajtó ott kell menni tovább abból a teremből. -
#1816 ? -
#1815 A Catacombában felbasz a sikítás ... egyszerűn minden alkalommal kiráz a hideg :D -
#1814 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Highlordot mondta, a csontvázas bögrénél. -
#1813 Most akkor mivan? NINCS AJTÓ! -
#1812 Boss mögött nincs semmi. Csak egy ajtó vezet a terembe.