Dark Souls III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
48 alatt nincs élmény.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A minap találtam egy HDMI kábelt a fiókban és villant is az ötlet: hát kössük már ki az 1080p tévére a vasat, úgy se fog menni a 1920x1080ban de azért hátha...a látványért megéri.
Nos átviszem a gépem, rákötöm, és itt esett le az állam. Ugyan úgy fut a játék 1080p-ben mint 1366x768ban. Az agyamat eldobtam. Néha leesett 40 fpsre, de inkább 50-60 fps.
Gyönyörű, istenkirály az egész. Asszony nagyon fog ürülni nekem, hogy bent fogok játszani a nagyszobában 😄
Annyira örömködtem, bocsássátok meg ezt le kellett írnom. Nagyon szép a játék!
szerk.: azért volt nagy meglepetés, mert 1366ban ugyan úgy fut mint 1080pben. Mintha semmi különbség nem lenne. Nem értem. Régen ha felbontást váltottál egy játékon, akkor megfeleződött kb az fps. Ma már úgynézki ez máshogy működik.
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.04.18. 15:26:20
amúgy horace nekem se volt nehéz.meg egyik sem de hát kinek mi😊
ne aggódj amikor nem játszom nekem is folyton a játékon jár az agyam 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igaz eleg ovatosan kozelitek meg minden helyet ahol meg nem jartam.
Meloban is folyton azon jar az eszem hogyan lehetnek meg hatekonyabb, szoval nalam nagyon betalalt a jatek 😊
nagyon kellemes játék volt végig,voltak nehezebb részek,könyebbek is, a bossok között már megvan a 2-3 útálatos mocsok de a többi puding volt szerintem.a helyszínek fantasztikusak imádom mindent a fegyvereket páncélokat mindet,végig fallen knight settben mentem most megvettem egy újat ezt nem mondom el kiét miét ez spoiler.dark swordot toltam fel +10re és még 3at.SLV 99 lettem a végére 25 órával .nagyon jól szórakoztam a legtöbb próbám bosson 2 volt 3x-ra lement. 3 kivételével a többi mind elsőre sikerült .a főböss nagyon tetszett de kicsit nehéz volt azért.na most gyűjtögetek én is farmolgatok felfedezem ami elmaradt de szerintem nem sok minden aztán majd lassan belekezdek a n+-ba én is.ja és amúgy a good endinget kaptam meg mert megcsináltam Anri küldetés sorozatát.nem kellett utána néznem alapból így sikerült😊 ja amúgy slick papa kihagytál egy opcionális bosst és helyszínt vagy csak elkerülte a figyelmemet hogy mutattad őt is.ha érdekel kiaz leírom spoilerben😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.18. 13:41:00
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
de a dark sword egészen tetszik 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
How much can you take,before you snap?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Nyugtassatok meg, hogy a többi is hasonló lesz!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Egyébként a játék óriási, bár ezzel nem hiszem, hogy újat mondanék. Tegnap este sajnos nem haladtam, mert haverral elkezdtük a lassan egy éve a polcon álló Borderlands The Pre-Sequel-t, de ma este tuti a DS-t folytatom.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Erre szerintetek építsek faith karaktert? Elég fos az alap scalelés... Leginkább régebbi DS-es arcoknak szól. Mire felszintezem a fegyvert versenyképes lehet más spearekkel?
Ahogy a második részt is toltam.
[merlinw.org]
Inkabb az van hogy sokat vettel, a felesleg a taskadban volt es a bonfire-nel automatikus feltolti a keszleteket ha van tartalek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ez a sárkány (a 2. terület a travel fülön) előkerül még?
lelőttem kb 80%ra aztán elrepült

Úgy látszik nekem a közelharcos bossokkal gyűlik meg leginkább a bajom valamiért.
Lehet mára pihentetem mára úgyis sok volt a jóból.
A másik boss akivel meggyűlt a bajom az az Abyss Watchers volt (mondjuk eleve nem fair az a boss, de mindegy). Végül segítséggel meglett simán, csak tudnám, hogy a srác hogy csinált...sajnos bugolt a mozgása és nem láttam, hogy verte le.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.04.17. 20:01:32
Lehet megint el kell mennem tápolni kicsit szégyenszemre így 51-es szintű karakterrel?
Amúgy én nem tudom, hogy játsza ezt BÁRKI kontrollerrel. Hogy lehet? Olyan rohadt eszelő kényelmetlen ezt stickel irányítgatni meg a kamerát forgatni, hogy kész.
Egyébként ilyen esetekben próbáljatok alt+tabot, majd asztalról vissza.
nekem nem bossoknál fosta össze magát hanem inkább bonfirek környékén vagy 1-2 elvileg szebb részen
+Nyilván nem ez az egyetlen kontroller, amin van plusz két gomb... de sokat segít. Az egyik a futás, a másik az item váltás, így simán mozgás, nézelődés közben is megy mindkettő.
+Jobban lehet vele célozni. Íjászkodás? Fuck yea! (99db a limit a nyílhoz? basszák meg)
+Tapipadot megnyomva lockol target, egyszerűbb, mint gombát megnyomni.
-Néha nem működik a target váltás, nem értem mit csinálok rosszul.
Jobban bejön, mint anno xbox 360-al a második rész.