3294
banner
  • Shep
    A lore az nem konkrét történet. Mondjuk tudtam ,hogy ezt valaki fel fogja róni :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.23. 10:37:11
  • sirdond
    "Történet mint olyan továbbra sincsen"

lol?

igaz nem dobják eléd teljesen a lore-t, meg kell küzdeni érte, meg olvasni rengeteget, de azért ilyet kijelenteni...
  • Shep
    Tegnap elgondolkodtam és rájöttem ,hogy ez a játék a grafikát leszámítva az ég világon semmit nem változott 3 rész alatt (ill 4 vagy 5, mert gondolom a BB és a Demon Souls hasonló sémára épül). Ugyanaz a séma, ölj meg x nagy bosst, hogy utána kinyithass egy ajtót ahol megölhetsz egy főellenfelet, hogy a végén ne történjen semmi. Történet mint olyan továbbra sincsen, a játék továbbra is full statikus és élettelen (tudom erre is van magyarázat, meg van vagy 2 döntésünk ami kihat a végére, meg 1-2 karakterre). A helyszínek 1-2-t leszámítva unalmasak és inkább idegesítőnek mondanám őket, mintsem hangulatosnak, érdekesnek, ráadásul többségüket, vagy nagyon hasonlót már láttunk az előző részekben (tudom ciklusok, de akkor is). Eddig egyedül Élőholtfalva az ami tényleg tetszett, na az hangulatos volt, meg később a temető. Úgyhogy én szerintem abba fogom hagyni, valahogy többet várnék egy 3. résztől, mint megint tök érdektelen lényeket vagdosni újra és újra, meg pár boss ellen próbálkozni párszor mire sikerül levágni. Ez az első részben még jó volt, mert újdonságnak hatott PC-n, de azóta eltelt pár év, illett volna fejlődnie a játéknak de még a bugok is ugyanazok. Tudom ,hogy itt egyedül vagyok ezzel a véleményemmel és megértem, hogy nektek tetszik, mert a kihívás az megvan benne ami manapság kevés játékban de e mellé illett volna már valami újat is mutatni, pár új bosson és helyszínen kívül.

Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.23. 10:04:05
  • Negritis
    2. nekem is az lesz :D
  • Fpocok
    Pyro lett új karim.
  • wedge31
    Na megvan a lv150, most már tudom egy kicsit cifrázni is a dolgokat.
  • Fpocok
    Nem szeretnék nagyon belemenni abba. Csak akkor kérek itt segítséget, ha nagyon muszáj. Amúgy meg próbálok magamtól rájönni,.
    Na majd ng+ ban!
  • DonPedro22
    Nem tudom merre jársz nem olvastam vissza sokat de nem csak neked a többieknek is tudom ajánlani Youtubon a TheVR csatornát ahol naponta tesznek fel végigjátszást részt a játékból és ha valaki nem tudja mikor merre esetleg ez segíthet.
  • Fpocok
    Jaaa...................................... hogy a játék nem steam cloudos? Az szopás. Na mindegy, úgy is retalentelni akartam, mondjuk nem az elejétől :D
  • sirdond
    a covenant-oknak épp a pvp a lényege (kivéve a way of blue-nak, mivel egyedül az pve/coop covenant), szóval valami más miatt nem látszódnak
  • Prince23
    A Covenant használata milyen előnyökkel, hátrányokkal jár? Ha használom, illetve behelyezem a Covenantot a Felszerelésbe, akkor ott mutatja a jelzést, ahol-amikor az Ember-t szoktam elhasználni. És most konkrétan a Covenant és az Ember jelzés egybe, egymáson van. (mármint a jelzés, bal felül a körben)

Ilyenkor nem tudok coopozni? mintha ezt tapasztalnám.... nem jelennek meg az idéző jelek a földön ?
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.23. 04:13:46
  • Terawatt
    Wikin meg lehet nézni :)
  • goofey84
    "odajutni" egybe írjuk természetesen
  • goofey84
    Tényleg ott a youtube végigjátszásokkal? Azokkal általában úgy járok, hogy csesznek megmutatni az utat, hanem a terület első bonfiretől indul a video, amikor pont az érdekelne, hogyan tudok oda jutni. Gondoltam egyszerűbb itt megkérdezni a profiktól, mint 1 órán át bújni a netet a megoldásért. Amúgy a nicked tetszik, a skyrimban Drizzt do Urden nevű sötételfel nyomultam illetve egy Artemis Enterivel is az ember volt.
    Amúgy rettenet nehéz megszokni, hogy nincs térkép és semmi de a legapróbb iránymutatás sem. Lenyomom a bosst, majd nem lehet semerre továbbmenni és 3-al korábbi területre kell visszatérnem a tovább haladáshoz. Újoncként nekem ebbe a legnehezebb beleszoknom
  • MerlinW
    Jó este volt, 4 boss ment a levesbe:) Leporolom magamat és fekszem aludni:D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Aldrich, Giant, Dancer és Ocerios

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.22. 23:56:25
  • Shep
    Aha, kösz.
  • Terawatt
    Egymást is megölik. Ha nagy a gang bang akkor hagyd magukra őket és még egy kicsit a boss is sérülni fog.

Szerk.:

-Not optional: Must be defeated to access Catacombs of Carthus
    -You can summon Sirris of the Sunless Realms after speaking to her for the second time in the Firelink Shrine. Her summon sign appears to the left of the entrance to the boss room.
    -You can summon Londor Pale Shade if you have 5 dark sigils from Yoel of Londor and have never cured them
    -You can summon Black Hand Gotthard.

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.04.22. 23:18:05
  • Shep
    Hát ha le tudnám verni az őrzőt, jön a másik és bedarálnak. Lehet itt ér véget számomra a kaland, kezd kicsit sok lenni ez a játék.
  • Terawatt
  • Terawatt
    Baba a fagyis területre fog beengedni.

Abyss Watcher utáni területen van egy boss. Azt letolod és utána jön a fagyis rész
  • Myselor
    grat .megy ez látod :D hát majd idővel rájössz papa :D nézelődj visszább farron keepben.
  • Shep
    Na bementem elsőre meglett, na de most merre, mit kezdjek a babával :D
  • sirdond
    dank souls :))))
  • Rhonin7
    szereztem egy Xbox 360 controllert :p

Ti hogy a fenébe tudtok ezzel irányítani ??? :D :D valami borzalom :) mi a trükk?
  • Fpocok
  • Myselor
    hát.aprítani kell köztük.utána már azt az egyet kell darálni.azért közbe figyeld a kasztolókat is.ne engedd a sötét erőket magadhoz :D próbálgasd
  • Shep
    2 ütésből meghal 1 de a végén kemény, mert körbeállják és nem tudok ütni sem miattuk.
  • Myselor
    hát.úgyérzem kevés oda a fegyvered akkor.fejlesztetted ha igen meddig?
  • Shep
    Nem engedi csak 1x. Miért várom meg, mert rohadt sokan vannak akik körbeveszik.
  • Myselor
    mért várod meg még ellövik?ha meg 1 be belehalsz az rég rossz.egyél embert
  • Shep
    Deacons of the Deep, na itt hagytam abba. Tudom, legkönnyebb boss, meg akármi. Bjön a sötétség és 1 mindenen átlövő átokgolyóval elintéznek. Annyira komolytalan ,hogy én minden szarban megakadok, ezek meg mindenen átlőnek, átütnek.
  • dartonite
    ;)
  • Fpocok
    HOLY FUCK! ÚJ TERÜLET! Első gyerekemet rólad nevezem el!
  • Fpocok
    KÖSZÖNÖM! MEGYEK IS!
  • dartonite
    Crystal Sage - Road of sacrifices
    Utoljára szerkesztette: dartonite, 2016.04.22. 21:17:17
  • Fpocok
    Megbaszom magam. Nem tudom hol van.
  • Fpocok
    MOcsári boss? neve?
  • dartonite
    Dehogy, sokkal elobb.(legalabbis ha nem kezdokent exploitolva tancol hanem ahogy halad az ember a tortenettel)
    Ha leolted a mocsari boss-t, utana nyilik meg a terulet a katedralishoz.Ott van ez a covenant es a lehetoseg a respecre.
  • Predaking666
    Yup, ezt sajna tapasztalom, hogy ebben a részben az armor nem sokat ér. Ritka nagy hülyeségnek találom ezt így tank meelsek nagy hátrányban vannak, de legalább nincs a DS2-ben levő soul memory rendszer. Nálatok is az van summongolásnál, hogy csak minden 9-10 ik embert tudtok summoningolni?
    Ne csak panaszkodás legyen ez a post :)

A luckot érdemes növelni és egyáltalán számít valamit ez?

Legyőztem a sword dancert, még helpel szívtam mint a torkosborz. Lassan mozog de ezt ellensúlyozva gyorsan csapkod, az erejét nem részletezem, mert szvsz a gameben gyenge ellenfél nem létezik. Lotrhic castleben a lovagok már nem okoznak olyan nagy gondok jó kis 6-s heavy great club.
  • Myselor
    pontosan.még a havel armor is az:)