Dark Souls III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Előre is köszi a válaszokat
Mondjuk nem tudom mi értelme van a kovács repair funkciójának, mikor a bonefire megjavítja a cuccokat.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
How much can you take,before you snap?
Megöltem Micheline-el a tűzakármit, de onnan hogy lehet visszamenni, a lifthez nem tudok, leugrani a szikláról nem érdemes, akkor merre?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Viszont pl
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.04.18. 20:35:25
A játékot szeretném minél kevesebb spoilerrel tolni... nem ellőni a poénokat... de ez zavar, hogy iszok és alig healel.
Mit keresek? Sima loot? És hol upgradelem? Bulánál?
Emlékszem az első rész első végigjátszásakor nem igazán tudtam, hogy mégis mi történt, mostanra viszont szinte minden részlet és mellékszál a helyére kderült.
-Netfelték a staminás shieldet, rohadjanak el.
-Megöltem a nagy fát.
-Normális hogy már az erdőben vagyok, de még nem tudtam upgradelni flaskám? Mármint több lett, de még mindig sima, nem +számos.
dark souls 1 és dark souls 2
How much can you take,before you snap?
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.18. 18:20:01
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
De mivel az utóbbi hsz-ekben mindenki következetesen telibeszarta ezt, inkább majd óvatosan olvasom a topicot. Azért legalább annyit tegyetek meg, hogy boss nevet tényleg csak spoiler tag mögé nyomtok be 😄
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.18. 17:57:02
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kínosan ügyelek rá, hogy ne spoilerezzek. Egy ártatlan tulajdonnevet nem gondoltam spoilernek. Amennyiben tényleg spoilernek érzed a jövőben jobban fogok vigyázni.
Karakterről kép:

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
No meg ugye ott vannak a caster classok is, azokbol is jo lenne kiprobalni valamit ezutan. (heavy armoros, alabardos karakterem van valamennyi ijaszattal megfuszerezve)
Myselor: spoilerben leirhatad, megmutathatnad a builded es a fegyvered, infuse-t, statokat, stb.Kivancsi vagyok 😊
De ez csak tipp, őszintén szólva még nem kísérleteztem ennyire a különböző fegyverekkel.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Rögtön a tutorial boss egy rutinos souls játékosnak elsőre megvan egy újoncnak pedig youtube-ot elnézegetve szerencsétől is függően 3-15 próbálkozás és ez végig így megy. De ha nem a bossokat nézzük akkor is egy rutinos souls játékos mindig figyeli mi van fölötte, mindig figyeli a legkisebb neszeket is, ismeri a pályadizájnt, egy újonc az elején tuti, hogy el van veszve, egy rutinos souls játékos pedig egyből keresi a tájékozódási pontokat, minden ajtónál benéz oldalra ugrásra készen, nagyjából tudja, hogy érdemes fejleszteni, szóval biztos, hogy eleve hatékonyabban halad a normál részeken is, ráadásul sokkal kevesebb időt kell farmolnia, satöbbi satöbbi, satöbbi...
Emellett rengeteget számít az, hogy mennyire vagy maximalista, Souls játékokban sokszor vannak akár 5-10 órányi opcionális részek amit valaki talán fel se fedez.
Amúgy alapvetően elég sokfelé írják, hogy rövidebb lett a játék az eddigi részeknél (igaz nem drasztikusan/pofátlanul). Majd a DLC-kkel fogja elnyerni teljes pompáját, amiből úgy tudom 3 is lesz.
ilyen a tárgyhasználódás, a shard lizardok, shortcutok értelmetlensége a rengeteg bonfire miatt, központosított npc-k firelink shrine -ba és még lehet sorolni...
ki tudja mi a koncepció vele,...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.18. 16:14:33
+10 Broadsword alap dmg 234
+10 Claymore alap dmg 250
Mi az előnye? Nehezebb, lassabb, nem éretem
Nálam alap az 1080p, minden máshoz csak ez után nyúlok 😊 mondjuk a GTX960 4GB-on minden tökéletesen fut 😊
Tegnap este levertem a bosst Cathedral of Deep-ben, azóta ott kolbászolok, kutatom át minden zugát ... azaz már azzal is végeztem mára, eltöltöttem ott jó pár órát, egész jó volt itt a kialakítás meg a környék, közben folyamatosan inveltek át, segítettem leverni a bosst vagy 20x, dőlt a soul 😊
Az egyik játékosnál olyan volt, ami nálam nem, ez mitől?
Egy helyet is tök véletlen vettem észre, mikor bent voltam mások játékában
Eddig egy ilyenen toltam.
Most pedig egy ilyenen néztem meg 😄
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.04.18. 15:33:29