3294
-
Reich #1931 Én most a dancer fegyverére gyúrok szerintetek hatásos kis cucc? Igaz ez az abyssa kegyetlenül szívat. Szóval dancer még odébb -
sirdond #1930 én is pont az előbb végeztem a dancerrel -
ratgab #1929 Egész jól haladtam ma...Dancer következik....Az imént már majdnem meghalt, de bemákolt egy ütést pedig kb 5 ütés kellett volna még bele...Na sebaj...Most pihi aztán levágom mint a huzat (idézéssel már meglenne!) -
#1928 segítek
#735 -
#1927 Hülyeségeket beszélsz, mint mindig. -
#1926 én se.moby 2 :D na jó ő először kislányosan örömében bepisil a játéktól aztán valami eltörik benne és fos szar húgy xd -
Negritis #1925 sehol nem láttam még pozitívan írni játékról :D -
#1924 Jól elintéztem Pontiff Sulyvahn-ot... Első prábálkozás: oké hagyjuk, homeward bone. Aztán megidéztem rá 2 npc-t a 3-ból. Biztos Target Shield parryval könnyen el lehetett volna intézni mint az Abyss Wacherst de kedvem nem volt megint ott szórakozni ilyen 360 AOE boss ellen ami sose fárad el. 120 staminával, cholarinty ring- és Grass Crest Shield-et viselve se tudok annyiszor elugrani mint ahányszor üt. A poén, hogy sose tudni előre, hogy most csak egyszer lóbálja a kardjait vagy 6-szor...
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.23. 16:28:39 -
Zozo0122 #1923 EZ MII :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1922 Persze de az ha tudod használni pl. a jó kardokat és mellé még esetleg egy másik fegyvert is tűrhető szinten az nem baj. -
ratgab #1921 60-70 %-os terheltségen már könnyen lehet dodgolni szóval arra azért érdemes odafigyelni, viszont ha ezt 15-20 kilós fegyverrrel tervezi akkor kell legalább 20-as vitality...nehezebb fegyvernél meg még több.
Az egyes fegyvereknél amúgy a pontok (pl. egy erő alapú fegyvernél +1 pont) nem sokat adnak a sebzéshez szóval nagyon a minimum fölé majdnem hogy fölösleges menni. Kivéve ha A-s, B-s a fegyver, akkor adhat, de akkor sem számottevő...Fegyver fejlesztése sokkal fontosabb. -
ratgab #1920 Ez megint egy olyan dolog, ha mindent profin akarsz tudni, akkor semmiben nem leszel igazán jó... Én azt mondom ebben a játékban azért jobb specializálódni.
Épp ezért fegyvereknek megfelelően érdemes fejleszteni én azt tapasztalom....A minimum feltétellel már hatékonyan lehet forgatni bármilyen fegyvert.
Vigor mindenképp kell, hogy legyen életereje. Vitality meg azért kell, hogy nehezebb cuccokban is könnyen tudjon mozogni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.04.23. 15:54:39 -
sirdond #1919 a legnagyobb,hogy a másik meg közben távcsővel nézi :D -
#1918 Sírok -
sirdond #1917 -
Reich #1916 Rendbe kösz a tanácsokat -
1kezdő #1915 Van nekem egy kis kardom, lényegében amivel kezdtem. Tettem rá tűzsebzést és plusszoltam. Még bőven tudok rátenni, de már most 300 felett sebez és kétszer annyit üt, mint egy nagy kard. A nagy karddal billentesz és söprögetni tudsz, tehát egyszerre több ellenfelet sebezhetsz. A kis kardal ha elkezdem ütni, az ellenfél teste -amíg ütöm- vonaglik és nem tud reagálni. Nagyon sokszor csak végig ütöm és vége. Míg a nagy kardtól ugyan billen, de elfogy a stamina és akkor ő jön. A katedrális knightot a nagy kardal nehezen tudom legyőzni, de a kis kardal, ha elkezdem ütni a haláláig nem tud semmit tenni. Arra azonban figyelned kell, hogy legyen elég staminád. -
Zozo0122 #1914 Nagyjából elég első körben, igen. Úgy verd le amúgy azt a bosst, hogy legyél 70% teherbírás alatt, hogy el tudj ugrálni + amikor csak van akár egy kicsi rés a védelmén verd telibe, meg fog szédülni, akkor 1-2 ütés és HAGYJ staminát menekülni, mert agyoncombóz. A farkasvér az farkasvér, nem hoz szégyent
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Artoriasra, az biztos :) -
#1913 30~ új üzenet. 20 egyből skippelve is lett a totyikban
Tolvaj NPC questline spoiler/theorycraft:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Wikin olvastam, hogy a 2. gyűjtögetést nem biztos hogy túléli. Ehhez kell két opciónak teljesülnie: Catarina legyen megmentve és ne mond el Patchesnek hol van.
Mivel előbb küldtem el keresgélni, minthogy Catarinát meg tudnám menteni, ezért el kéne árulnom neki, hogy hova ment.
Kérdés: Megöltem Patches, most szerintetek túl fogja élni?:)
-
#1912 Azért érdemes mást is fejleszteni, mert így nem leszel 1-2 fegyvertípusra korlátozva, persze ha te kizárólag csak 1 félét akarsz végig használni akkor csak arra gyúrj, ezt neked kell eldönteni, és igen a vitality-t sem árt. -
Zozzancs #1911 Szerintem meg pont, hogy változtak dolgok, de miért is akarnál megváltoztatni egy bevált formulát ami még mindig baromira szórakoztat:D ? -
Reich #1910 Meg akkor gondolom a vitality-t is hogy bírja a cuccost is.Eddig egy kis straight swordom van.Tűz sebzés van rajta.Eléggé hatékony kis cucc.Bár baromira tetszenek a great swordok is. főleg amit majd a bossok adnak.És mi van akkor ha maradok a straight swordoknál Akkor elég csak vgr ,endu str kombót fejleszteni?
Utoljára szerkesztette: Reich, 2016.04.23. 13:56:49 -
#1909 Hát ha nagyobb fegyvereket kedveled akkor nem árt a dexterityt is. -
Reich #1908 Sziasztok.Knight-al kezdtem el.Most járok az Abyss watcherznél.Eddig fejlesztettem a vigort. enduranc-t sternght-et.Mit érdemes még fejlesztgetni knightnál? Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Reich, 2016.04.23. 13:38:14 -
#1907 Hát pedig írtam ,csak afelett átsiklottál. :DD -
#1906 Figyelj én nem támadólag írtam, megfogalmaztam a véleményemet, leírtam ,hogy értem azokat akik szerint ez jó, és még mindig elég ennyi nekik, aztán jöttek a támadások, tehát ... -
#1905 Én leírtam ,hogy megértem aki szerint ez jó, ti támadtatok le egyből, nem én, ez a nem mindegy. -
1kezdő #1904 Írd csak le és semmi gond, mert ez a Te véleményed és az szabad. Mint ahogy az is szabad, hogyha ide írod, akkor óhatatlanul ütközöl olyannal, akinek ez a kedvence és ő is megmondja a véleményét, amit neked is el kell fogadnod. Morgolódni nem érdemes, mert bár ehhez is joga van mindenkinek, de nem kellően intelligens. De persze ez is csak egy vélemény és az enyém.:) -
sirdond #1903 aki meg nem ért egyet veled az csak elvakult fanatikus lehet, hát persze. -
#1902 Persze tudtam ,hogy ide nem lehet negatívumot írni a játékról a rajongók miatt de hát ez már csak így szokott lenni, Aki kicsit máshogy gondolja a dolgokat az egyből idióta, hülye, meg minek játszik vele, és egyébként sem érti a lényeget. -
#1901 nincs.de jót nem láttam még tőled hogy mondtál a játékra.csak folyton abba akarod hagyni mert ez szar az nem tetszik stb:) -
#1900 Szövegértelmezési gondjaid vannak? Nem írtam ,hogy semmi nem tetszik benne. -
sirdond #1899 hogyne lenne története. ott van az intro-ban, utána elmondja a fire keeper,hogy mi a helyzet veled,mit kell csinálnod. tény,hogy nincs túlbonyolítva,de akinek nem elég az meg utána jár bővebben a játékban. -
#1898 hát igen.oké hogy vannak bugok és egyeseknél több mint a másiknál de hát ettől még nem rossz a játék.viszont szidni helyszíneket szörnyeket mert szivatnak néhány embert ez sem a játék hibája...ennek végülis erről kell szólnia.és történet is van nem is akármilyen csak ugye a fáradtságot venni kell ehhez is.ez nem egy interaktív film játék vagy mi :D -
#1897 Lore=/=Történet. Utóbbi valóban nincs, viszont akit nagyon naaagyon érdekel a cucc, utánaolvashat és akkor megkapja a lore-t. -
sirdond #1896 amúgy én sem értem az ilyeneket. és még úgy adják elő egyesek, mintha ez a játék hibája lenne :)
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2016.04.23. 13:05:17 -
#1895 akkor te lényegében miért játszol a játékkal ha neked semmi nem tetszik benne?:) van pár más játék is.nem sértésnek szánom ezt komolyan érdekel hogy miért?valamit élvezel benne vagy kötelességnek érzed? -
#1894 Ha olvasni szeretnék előveszek egy könyvet. Egy játékban nekem legyen előttem zajló esemény, ne pedig tárgyleírásokat kelljen bogarászni. Értem ,hogy sokaknak ez jó, meg tetszik, nincs ezzel gond, de nekem ez nem jön be. Minden játékban utálom, ha a teljes történetet mindenféle feljegyzésekből, meg gyűjthető cuccokból kell összerakni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.23. 13:00:17 -
#1893 Pedig, ha elolvasod az összes tárgy leírását, szépen össze lehet rakni:) -
mans #1892 Nem vagy egyedül evvel.Vannak új pályák meg pár dolgot átvariáltak és kiadják új résznek,a japán fejlesztőknek ez az új.