3294
banner
  • Terawatt
    Kipróbáltam egy kisebb pajzzsal (de így is 72es stabilityje volt) és tényleg durva. :D
  • sirdond
    ez a havel shield-es mekkora fos,tuti nerfelni fogják :D

olyan armor of thorns-os csávóba is futottam már bele,szerencsére csak egyedül volt, de videón én is besírtam :DDD
  • Fpocok
    Ma megcsináltam az új karaktert, ez már az 5ik. Ez lesz utolsó.

Hol találom meg azt a patkány npct? Első karival megvolt, de most az undeades részen nem találom, pedig végigmentem megint.
  • Terawatt
    Megpróbáltam pvpzni Smoug kalapácsával, de olyan nagy hogy nem látok ki mögülle Kár volt ezért egy titaniteot elhasználni...
  • nxs
    Ha levágtad a King of the Storm bosst is NG+on kívül más nem maradt imho :)
  • Myselor
    megtaláltad az összes estus shardot csak az egyik kéket amid van át tudod rakni sárgára így lehet 15 bone shardot nem találtál meg egyet abból +10lehet a max:) amúgy grat.legnehezebb bossod?nameless king ?D:
  • Fpocok
  • Pio
    Vágd le az összes NPC-t a lootjuk miatt, NG+-ban úgyis újra elérhetőek lesznek.
  • dartonite
    En is tul vagyok az elso vegigjatszason, vegulis str+vigor+endurance kari lett, lvl99 lett a vege.Igaz kozben volt par ora titanite farmolas es altalaban a +soulos ringgel es pajzssal maszkaltam, igy lettem ekkora. (38 ora alatt)
    3 fegyvert maxoltam ki vegul, a dark axe-t, a fire halberd-et es a Dragonslayer Greataxe-t.

Kepek:

Karakter

Cuccok

Statok

NG+ -on torom a fejem, szerintetek mit erdemes meg csinalni mielott belevagok?
    Estus 14+9 szoval valoszinuleg nem talaltam meg mindent, az arus maxra van fejlesztve es minden boss elvileg halott.

• Myselor
    hát ez a shrekes zseniális
  • Terawatt
    Shrek és a bandája. Már csak a sárkány hiányzik.
    Bestest Dark Souls III Bloodstains. Disturbing előkép miatt spoilerben :D

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.04.24. 17:16:30
  • Pio
    Najó, akkor már én is bedobok egyet. :) "You walked into the wrong swamp, motherf*cker":

• Terawatt
    Rejtőzés mestere

• Terawatt
    Sírok:

• dartonite
    Endurance.
  • wedge31
    Vigor, endurance és str vagy dex statokat 40 szintig érdemes huzni elöször.
  • JethroHUN
    Szerintetek mire tegyek pontokat? Sikerült össze gyűjtenem 125 K soult az kb 5 szintlépés. 67-es a karakterem. 30 vigor, 35 str, 24 endurance. Heavy Dark Sworddal megyek jelenleg. Megérné faith-re rakni? Blessed blades, deep protection, 15, 20 faithtől már használható. (mondjuk nem sok buffot adnak) Vagy csak toljam rá STR-re azt kész? Nem merek tovább menni Anor Londo felé ennyi soul-lel.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.24. 15:39:50
  • Terawatt

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.04.24. 13:45:23
  • Terawatt
    Ahogy Sirdond mondta, plusz ha kisebb szintűt akarsz akkor lvl 50en alatt farron keep perimeternél dobd le a Piros szappant és várj amíg valaki felveszi
  • Negritis
    sztem az egész jó fejsze csak nekem a fejsze move setjei nem jött be :D
  • yesname #1951
    Én azzal játszom kezdetek óta és semmi. Használni szoktam ahol van elérhető és tetszetős shader. Még nem bannoltak. Szerintem nem fognak emiatt.
  • Zozo0122 #1950
    Ezen van SwwetFx? Nem banolnak érte? Érkezett esetleg ilyen ügyekben megerősítés a Fromtól?
  • Fpocok

• Fpocok
    Piro nem tetszik, kezdek új karaktert.

Találtam early game egy dark magices axet. De szar sebzése... mit csinlá dark magic?
  • sirdond
    invade-hez szerencse kell, hogy ne 2-3-man jöjjenek ellened. pvp-re meg a pontiff bonfire utáni kis terület, ott mindig sokan vannak.
  • Zozo0122 #1946
    Hol vannak jó pvp meccsek? Továbbra is csak szánalomparádékkal találkozok, akik ketten, hárman vannak.
  • Terawatt
    Áhh ! Az így még jó. Elvileg a pvp is úgy van, hogy a szintet meg a weapon upgradet nézi. Persze amikor beinvadeltem valakit első pályán olyan fantomja volt aki Wolfos karddal nyomult és nem tudtam sebezni kb :D
  • ratgab
    Nekem is megfeküdt végül.
  • sirdond
    lehet upgradelt fegyvert is átadni, de csak akkorát,amekkora jelenleg a legnagyobb upgrade egy meglévő fegyvereden.
  • Myselor
    értem oké köszi:)
  • Terawatt
    Nem hiszem, hogy van más megoldás. (Dobtam egy kis plusz infót még a korábbi hozzászólásra)
  • Myselor
    értem és sima fegyvert is csak úgy lehet hogy online?
  • Terawatt
    Megkértem egy haverom, hogy idézzen be. Ledobtam a kardot, majd átléptem a kiskarira. Behívtam oda és vissza adta. Mivel alapból szerintem minden fegyver gyengének mondható, így szerintem nem csalás. Nem tudsz asszem plusszozott fegyvert átadni és upgrade materialt sem. (utóbbit teszteltük csak)

Szerk.: Lehet jelszóval védeni a signt és csak az látja akinél szintén be van írva. Ilyenkor nincs szint korlátozás, csak annyi, hogy egy new gameben legyetek. Az adott területen ha a host megölte a bosst már nem tud téged behívni.
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.04.23. 20:23:22
  • Myselor
    hogy tradeled át a cuccot?:D
  • Prince23
    Közben meg volt az első klán-társ csatám is. Ha a Covenantot behelyezzük, kutya kötelességünk segíteni klántársainknak, akiket invadelnek. nagyon tetszik ez a része.
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.23. 18:47:51
  • sirdond
    nálam először uchigatana volt, aztán ahogy meglett az easterner ashes váltottam a washing pole-ra, az valami brutális a range miatt, pvp-ben elég jól lehet használni. ma meg a wolf knight greatsword-öt kezdtem el használni pve-re, az is nagyon tetszik.
  • Terawatt
    Az az érdekes, hogy egy kézzel nagyobbat sebez/ütés, de ha duplán használod nagyon durván staggerel és AOE-zék. A boss fegyver akkorát üt mint a boss és ráadásul sok olyan monstert is könnyen megölsz, amihez mondjuk fire kell.

Ahogy mondtad, teljesen más játékstílust igényel. Íjjal kombinálva szépen végig lehet menni mindenen /főleg hogy kb már kívülről fújom a játékot/
  • sirdond
    én mercenary-ként kezdtem alapból, viszont a kezdő fegyver nagyon nem jött be. ezzel viszont biztos másabb lenne.
    Utoljára szerkesztette: sirdond, 2016.04.23. 18:24:22
  • Shep
    Én próbáltam a dupla kardot, nagyon nem jött be, teljesen más játékstílust igényel.
  • Terawatt
    Kardját imádom. Kezdjetek egy új karit majd mercenaryként, tradeljétek át a fegyverét és imádni fogjátok. Új karakteremmel úgy játszom. Nagyon hangulatos. Dupla kard + íj.