Dark Souls III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Valaki nem tudja, hogy Road of Sacrifice-ban hogyan kell eljutni a nagydarab kristály gyíkhoz? Egy olyan ajtó mögött van ami csak a másik oldalról nyílik. A Black Knight Greatswordos lovaggal szemben.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Terawatt
De király 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

streamen láttam egy olyan trükköt a mimicre
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
undead hunter charmot ha hozzávágod akkor "bealszik" és fel tudod venni az itemet + van kis ébredési fázisa amíg lehet gyepálni

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Terawatt
Ésszel kell játszani, de leginkább türelmesen. Ha nem vagy kapzsi (agyatlanbalklikkspam amikor kevés hpjavan - majd jól megdöglesz), akkor szépen ki lehet takarítani a pályákat 😊

Szerk.: Csak szerintem brutálisak a mimicek? Első még lement lazán, de a második ember formban két ütésből megölt - vissza mentem pofon vágtam azért. 😄
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.04.19. 11:22:26

én is csak bossokra szoktam invelni 😄
a többi részt végigszenvedem

és így hogy jóval több a bonfire annyira nem is nehéz

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Terawatt
Bossokon kívül szerintem felesleges. Azok viszont kicsit mintha tényleg coopra lettek volna belőve, mert egyedül baromi nehéz /ds mércével is/.

én most sok helyen csinálok "easy" way-t
aztán a kövi karakterrel mikor már kb tudom mi merre hány méter, majd végigszenvedem a dolgokat 😄

Terawatt
Jaja, az ilyen esetben tuti a win 😄 Őszintén ezzel a karakterrel, amit utólag kezdtem a fúdekirálytisztaDS1amapösszetettség részen behívtam egy csávót és az végig korcsolyázta nekem elejétől a bossig húsz perc alatt. Jó is volt meg nem is a tudat, hogy nem kell megint átmennem rajta 😄

a csávó szépen ledarálta amúgy 😄
én meg csak figyeltem hogy ne haljak meg ő meg szoborként csúszkálva tolta bele a sebzést 😄

Terawatt
A korcsolyázás velem is elő szokott fordulni. Ilyenkor szerintem halhatatlan vagy, mert a boss amire behívtak egyáltalán nem sebzet, pedig kellett volna. (Ilyenkor nekem is minden más korcsolyázott) Ez inkább a betöltés lehetett

szerk.: hajnalban kezdtem a vadászatot és 25 killnél járok so far 😄
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.04.19. 10:42:36

én tegnap táncoslányhoz hívtam be 1 embert mert meguntam a szívást
és konkréatan olyan lagg volt hogy a csávó korcsolyázott 😄

Terawatt
X region play be van kapcsolva? Most nekem is vannak vicces laggok, de hajnalban semmi gond nem volt.

Laza
Jobb örülnék, ha a netkódot javítanák, mert szerintem ennyire vegyes még sosem volt az online móka. 1v1-ben is érdekes késések vannak, de ha többen vagyunk bent, akkor konkrétan van, hogy a mobok sebzése is mp-eket késik. Pedig nálam aztán gyors net van.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Próbálok rájönni, hogy lehet a beállításoknál törölni az egér egyik beállítását, de nem tudok rájönni. Pontosabban, a középső gomb beállítását szeretném törölni, de semelyik gomb lenyomására nem reagál, mindig ott marad az eredeti. Nem átállítani, törölni szeretném. Van valami ötletetek?
Laza
Ahol láthatatlan fal van ott általában lesz min 3 üzenet is 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Én még az első DS-ben is szerettem az ilyen lovag jellegű bossokat, mint ott Artorias volt a DLC-ben.

Amúgy ennek a mocsár végi bossnak tiszta BloodBorne stílusa van, főleg a kalapjának meg az arcig nyúló kabátjának 😊
A move setje is nagyon jó.

Már láttam hasonlóan gonosz üzeneteket.
Pl. szakadék előtt try roll for treasure ahead. 😄 Vagy volt egy illusionary wall ahead, volt rá vagy hetven pozitív értékelés, automatikusan nyomtam én is, aztán semmi, csapkodtam a falat. 😄
Trollkodj, azt még jobban értékelik 😄

Firelink Shrine csaj háta mögé írd be, hogy Try hole vagy ilyenek 😄DD
Köszi a választ! E fölött teljesen elsiklottam, pedig írtam volna pár segítő üzenetet. Na persze részben önző szándékból, hogy pozitívan értékeljék. <#ravasz1>
Itt az nem kell hozzá. Egyszerűen escape - messages. Meg a red az amúgy is invader cucc, amit itt találsz meg:

A Cathedralban Rozi szobája előtt dobja az a szigonyos féregnyúlvány, aki nem támad rád alapból.
anélkül is lehet üzenetet írni

How much can you take,before you snap?

De jó, hogy említed az üzeneteket! Én még mindig nem találtam meg a red sign soapstone-t. Hol találom?
Kandurex
Sajnos nem tudom még megnézni, de ez jól hangzik! Mennyi idő után tört? Toltad az utolsó patch előtt?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Terawatt
Aki akar egy jót PvP-zni a játék eleje felé. TULAJDONNÉVMENTESÖTLETADÁSKÖVETKEZIKZOZO 😄 :

Szerezd meg a red soap stonet. Nem mondom meg hogy hol van, akit érdekel megkeresi/utána olvas.

Menjetek az első cilinder bossnál lévő bonfirehöz. Rakjátok ott le és nincs fél perc, hogy behívjanak. Eddig mind 1v1-volt kivéve amikor végül 3v2 (ahol hamar meghalt az invader társ) és kb 3 percig kergetőztünk és gyaktuk egymást. Végül a vörösek nyertek yay.

12 pale tongue-ot szedtem össze pillanatok alatt és csak 2x haltam meg. Ahogy elnéztem rendesek az ottani arcok, köszönnek én is dobálom a hello carvingot plusz meghajlás. Volt egy meccs, ahol a csávó szemem előtt itta meg az összes flaskáját, gondoltam jófej leszek. Szintén mindent megittam végeredmény pedig az lett hogy rommá varázsolta az ánuszom. Itvozatrep. 😄D

Nagyszerű élmény volt így estére 😊

dartonite
En is kezdtem egy deprivedot, Gundyr huzos volt, kb 5x probaltam mire sikerult.

De most mar egeszen jol haladok, jon a Road of Sacrifices.

Valahogy igy kezdodott...

Most igy nezunk ki.

Statok

Megprobalkozom egy dex/faith builddel.Fogalmam sincs mennyire eletkepes, majd kiderul.Egyelore fun, a +3as fire katanaval 😊
Én is rápróbáltam egyszer, de lenyomott a második fázisban. Hulla fáradt vagyok már, ezért nincs több próba a mai napra.
Laza
Na, csak meglett a mocsár végi boss ... akinek a fa nem megy, az nemtoom mit kezd majd ezzel 😊

Laza
Pedig az tök könnyű ... ennél még némelyik mob is nehezebb 😊

csak a tojásait kell ütni, van a kezén és a lábán is

Shep
Hát annyi pénzért, csúnya lenne ha még nem is lenne jó 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát nem is lockolok szinte soha.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Berakok már néhány képet 😄

Ezzel lennék:

Ez valami fura bug, hulla nincs 😄

Ez meg egy kis easter egg 😊

Fpocok
Ráadásul a tapipaddal nagyon jól lehet manuálisan célozni. Elégedett vagyok ezzel a kis vacakkal.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én is 😄 Ki is írtam egy helyre, hogy try ranged battle. Elég jó spotot találtam, és ha íjászkodsz, akkor itt igazi csemegét kaptál 😊
Fpocok
Íjász builddel aprítok. Előbb jártam a mocsárban, és messziről leíjaztam a
három óriás fát és az óriás rákot
😄DD

Fpocok
9 +2 flaskám van már. Alakuil.

Az ilyen nagy bossoknál nem érdemes lockolni 😊 Ha már itt tartunk nagyobb lényeknél sem, pl. démonok meg mittudomén.
Shep
Hát ok de ez a fos kameraállás kikészít, nem tudom, hogy tudták ezt kitalálni, ilyen boss harcoknál legtöbbször csak nagy pacát látni aztán találgassak mi van.

A java még csak ezután jön...:-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is. Először Cathedralt nyomtam le, és most vagyok a

Farron Keepben. Nem Blighttown, de hasonló...😄 Szerintme király, meg végre átlátom a mocsarat, miután sikeresen rajzoltam róla egy vázlatot 😊
Pedig az a boss pont nekem is elsőre meglett. Ugyanazt kell csinálnod, mint amit a harc elején tettél...Ennyi a titka. Az az egyik legkönnyebb boss a játékban.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ma is haladtam egy keveset, elégedett vagyok. Végre megvettem a Firelink Shrine tornyába vezető kulcsot, szerintem megérte.

Ha a lifttel nem mentek fel, hanem oldalt leugráltok a tömbökön a torony aljába, találtok egy fasza gyűrűt meg egy halom halott firekeepert. Szegények, ennyi jár a szolgálatért. 😄 Onnan pedig a szamurájhoz vezet ki a kapu. Azon agyalok, hogy ha anno nem löktem volna le a hegyoldalról, akkor most hátba tudtam-e volna szúrni.

Közben eljutottam az erdőbe, ahol az a pocsolya tele van rákokkal. Bolyongtam egy kicsit 15k lélekkel, majd beléptem egy főellenséghez, valami Sage, hát nem próbáltam meg, mert már csak egy estusom volt, inkább gyorsan hazateleportáltam hangos "nope" felkiáltással. 😄 Holnap adok a szájának.
Nem olyan nehéz ez, nekem is úgy van eddig, hogy Medvedisznóember, Fa és a következő 2 boss is másodjára sikerült, melsőre azért öltek meg, mert nézegettem mit tudnak. A fánál annyi, hogy

csapjad a gubókat, meg ha leestetek a kezet. Párat ráversz egy gubóra akkor az kipukkad és nagy sebzést kap a fa. Tök jó boss amúgy szerintem, bár ez eddig mindre elmondható.

Iudex brutálkemény depriveddel elsőre, Vordt-nak nagyon ütős a zenéje, a fa nagyon érdekes, rajtuk kívül kettőt nyomtam még le, mindkettőnek megvolt a maga trükkje, nagyon kreatívan tolják most a Fromnál.
Laza
Közben rájöttem, hogy én Faront full kihagytam, ti meg gondolom előbb csináltátok ezt.

De egy gusztustalan hely ez ... omg ... főleg Chatedral után 😊

Laza
Nem, long sword

Laza
Igen

Fpocok
Bazz, volt nálam egy, de nem használtam, mert kevertem a másik itemmel a második részből. Amitől erősebbek lesznek ellenfelek.

/facepalm

Shep
Szerintem minden boss 10000000000000000x nehezebb, mint az előző két részben.

Shep
Addig sikerült leütni ,hogy leestünk de utána annyi volt. Azért én megnéztem volna ahogy Merlinnek az elsőre sikerült, meg hogy 4x halt meg 20 óra alatt.

Ha nem sebzed, akkor valamit nem jól csinálsz (privátban leírom hogy kell, ha nagyon nem boldogulsz).

Shep
Nem random, két platform van, egy alsó és egy felső, a többit gondolom kitalálod .)