3294
-
#1971 Kipróbáltam egy kisebb pajzzsal (de így is 72es stabilityje volt) és tényleg durva. :D -
sirdond #1970 ez a havel shield-es mekkora fos,tuti nerfelni fogják :D
olyan armor of thorns-os csávóba is futottam már bele,szerencsére csak egyedül volt, de videón én is besírtam :DDD -
#1969 Ma megcsináltam az új karaktert, ez már az 5ik. Ez lesz utolsó.
Hol találom meg azt a patkány npct? Első karival megvolt, de most az undeades részen nem találom, pedig végigmentem megint. -
#1968 Megpróbáltam pvpzni Smoug kalapácsával, de olyan nagy hogy nem látok ki mögülle Kár volt ezért egy titaniteot elhasználni... -
nxs #1967 Ha levágtad a King of the Storm bosst is NG+on kívül más nem maradt imho :) -
#1966 megtaláltad az összes estus shardot csak az egyik kéket amid van át tudod rakni sárgára így lehet 15 bone shardot nem találtál meg egyet abból +10lehet a max:) amúgy grat.legnehezebb bossod?nameless king ?D: -
#1965 -
Pio #1964 Vágd le az összes NPC-t a lootjuk miatt, NG+-ban úgyis újra elérhetőek lesznek. -
#1963 En is tul vagyok az elso vegigjatszason, vegulis str+vigor+endurance kari lett, lvl99 lett a vege.Igaz kozben volt par ora titanite farmolas es altalaban a +soulos ringgel es pajzssal maszkaltam, igy lettem ekkora. (38 ora alatt)
3 fegyvert maxoltam ki vegul, a dark axe-t, a fire halberd-et es a Dragonslayer Greataxe-t.
Kepek:
Karakter
Cuccok
Statok
NG+ -on torom a fejem, szerintetek mit erdemes meg csinalni mielott belevagok?
Estus 14+9 szoval valoszinuleg nem talaltam meg mindent, az arus maxra van fejlesztve es minden boss elvileg halott.
-
#1962 hát ez a shrekes zseniális -
#1961 Shrek és a bandája. Már csak a sárkány hiányzik.
Bestest Dark Souls III Bloodstains. Disturbing előkép miatt spoilerben :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.04.24. 17:16:30 -
Pio #1960 Najó, akkor már én is bedobok egyet. :) "You walked into the wrong swamp, motherf*cker":
-
#1959 Rejtőzés mestere
-
#1958 Sírok:
-
#1957 Endurance. -
#1956 Vigor, endurance és str vagy dex statokat 40 szintig érdemes huzni elöször. -
#1955 Szerintetek mire tegyek pontokat? Sikerült össze gyűjtenem 125 K soult az kb 5 szintlépés. 67-es a karakterem. 30 vigor, 35 str, 24 endurance. Heavy Dark Sworddal megyek jelenleg. Megérné faith-re rakni? Blessed blades, deep protection, 15, 20 faithtől már használható. (mondjuk nem sok buffot adnak) Vagy csak toljam rá STR-re azt kész? Nem merek tovább menni Anor Londo felé ennyi soul-lel.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.24. 15:39:50 -
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.04.24. 13:45:23 -
#1953 Ahogy Sirdond mondta, plusz ha kisebb szintűt akarsz akkor lvl 50en alatt farron keep perimeternél dobd le a Piros szappant és várj amíg valaki felveszi -
Negritis #1952 sztem az egész jó fejsze csak nekem a fejsze move setjei nem jött be :D -
#1951 Én azzal játszom kezdetek óta és semmi. Használni szoktam ahol van elérhető és tetszetős shader. Még nem bannoltak. Szerintem nem fognak emiatt. -
Zozo0122 #1950 Ezen van SwwetFx? Nem banolnak érte? Érkezett esetleg ilyen ügyekben megerősítés a Fromtól? -
-
#1948 Piro nem tetszik, kezdek új karaktert.
Találtam early game egy dark magices axet. De szar sebzése... mit csinlá dark magic? -
sirdond #1947 invade-hez szerencse kell, hogy ne 2-3-man jöjjenek ellened. pvp-re meg a pontiff bonfire utáni kis terület, ott mindig sokan vannak. -
Zozo0122 #1946 Hol vannak jó pvp meccsek? Továbbra is csak szánalomparádékkal találkozok, akik ketten, hárman vannak. -
#1945 Áhh ! Az így még jó. Elvileg a pvp is úgy van, hogy a szintet meg a weapon upgradet nézi. Persze amikor beinvadeltem valakit első pályán olyan fantomja volt aki Wolfos karddal nyomult és nem tudtam sebezni kb :D -
ratgab #1944 Nekem is megfeküdt végül. -
sirdond #1943 lehet upgradelt fegyvert is átadni, de csak akkorát,amekkora jelenleg a legnagyobb upgrade egy meglévő fegyvereden. -
#1942 értem oké köszi:) -
#1941 Nem hiszem, hogy van más megoldás. (Dobtam egy kis plusz infót még a korábbi hozzászólásra) -
#1940 értem és sima fegyvert is csak úgy lehet hogy online? -
#1939 Megkértem egy haverom, hogy idézzen be. Ledobtam a kardot, majd átléptem a kiskarira. Behívtam oda és vissza adta. Mivel alapból szerintem minden fegyver gyengének mondható, így szerintem nem csalás. Nem tudsz asszem plusszozott fegyvert átadni és upgrade materialt sem. (utóbbit teszteltük csak)
Szerk.: Lehet jelszóval védeni a signt és csak az látja akinél szintén be van írva. Ilyenkor nincs szint korlátozás, csak annyi, hogy egy new gameben legyetek. Az adott területen ha a host megölte a bosst már nem tud téged behívni.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.04.23. 20:23:22 -
#1938 hogy tradeled át a cuccot?:D -
#1937 Közben meg volt az első klán-társ csatám is. Ha a Covenantot behelyezzük, kutya kötelességünk segíteni klántársainknak, akiket invadelnek. nagyon tetszik ez a része.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.23. 18:47:51 -
sirdond #1936 nálam először uchigatana volt, aztán ahogy meglett az easterner ashes váltottam a washing pole-ra, az valami brutális a range miatt, pvp-ben elég jól lehet használni. ma meg a wolf knight greatsword-öt kezdtem el használni pve-re, az is nagyon tetszik. -
#1935 Az az érdekes, hogy egy kézzel nagyobbat sebez/ütés, de ha duplán használod nagyon durván staggerel és AOE-zék. A boss fegyver akkorát üt mint a boss és ráadásul sok olyan monstert is könnyen megölsz, amihez mondjuk fire kell.
Ahogy mondtad, teljesen más játékstílust igényel. Íjjal kombinálva szépen végig lehet menni mindenen /főleg hogy kb már kívülről fújom a játékot/ -
sirdond #1934 én mercenary-ként kezdtem alapból, viszont a kezdő fegyver nagyon nem jött be. ezzel viszont biztos másabb lenne.
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2016.04.23. 18:24:22 -
#1933 Én próbáltam a dupla kardot, nagyon nem jött be, teljesen más játékstílust igényel. -
#1932 Kardját imádom. Kezdjetek egy új karit majd mercenaryként, tradeljétek át a fegyverét és imádni fogjátok. Új karakteremmel úgy játszom. Nagyon hangulatos. Dupla kard + íj.