3294
-
#2011 na és Tinman mikor kezdi el a játékot?valaki tudja? :D -
#2010 Igen -
Zozo0122 #2009 Abban segítsen nekem valaki, hogy bill+egérrel hogyna kell úgy messaget írni, hogy szünet van benne, azaz vessző. Addig oké, hogy tehetek egy wordöt meg egy templatet, de hogy kell egy üzenetbe többet? -
#2008 Why u do dis Sirdond-san
-
Reich #2007 Tényleg.És melyik billentyű kombinációval lehet olyat csinálni,hogy a kardot ilyen élező mozdulattal megerősíti a karakter ? -
Reich #2006 Kösz.Bár szerintem a legnagyobb gondom itt az,hogy droppolok,szaggatok.Kevés a videokari ram 1gb.Az új kártya meg még jó pár nap míg megjön. -
#2005 Összeadódik. De amúgy együtt sem érnek sokat. Inkább használj vmi normális pajzsot, bosshoz meg green blossom. -
#2004 próbálj mögé menni .backstabelni és phase 1ben várd meg a 3lovagot akkor egymásnak esnek. a fő gecit verd le. phase 2ben pedig próbálj elgurulni az ütései elől és darabold fel :D ennyi -
Reich #2003 Köszi.Pedig már már meg van de a végén csak megfog a nyavalyás -
Zozo0122 #2002 Egyébként tekintve, hogy alig van időm játszani, sajnos én még csak Irithyllnél vagyok...:( -
Zozo0122 #2001 A gyengéje az, hogy alacsony poise értéke van. Ne nagyon engedd neki, hogy a folyamatos combókkal ledaráljon. Mielőtt belekezd, szúrj oda, 2-3 ütést maximum, meg fog szédülni, de hagyj staminát a menekülésre. És csak a comboja végén, egy hátragurulást követően nyomj estust. -
Reich #2000 Sziasztok .Knight vagyok és 3-napja nem tudom lenyomni az abyss watchersrt .Valalami taktika vagy bármi ellene?
-
Negritis #1999 az előző meg is van, köszi :D -
#1998 Grass Crest Shield és Chloranthy Ring
És úgy tűnik nem adódik össze. Akkor az egyiket dobom. -
sirdond #1997 nekem a mirrah set jön be
#1992 Tera, ez nagyon gagyi :D
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2016.04.25. 21:16:02 -
#1996 Én többnyire alsógatyába rohangálok... -
#1995 nekem ez a kedvencem:) -
#1994 Ez a páncél nagyon babán néz ki!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Negritis. Igen. Vajon összeadódik? -
Negritis #1993 vannak ilyenek? :D -
#1992 Kurválkodás DS módra
-
#1991 stamina gyűrű és pajzs stackel? -
#1990 NG+3-ra már minden stilust egyesit magában a karid nekem legalábbis így szokott lenni -
Pio #1989 Én csak az első részt maxoltam, de én se szerettem NG+-ozni, legfeljebb néhány acsit szedtem össze belőle.
Lehet, hogy NG+akárhányban amúgy már jóval nehezebb a játék, de én azt nem vártam meg.
Ami viszont nagyon le tudott kötni az az, hogy egész más stílusú karakterrel végigjátszani újra a játékot, esetleg tegyél vele egy próbát. -
Negritis #1988 sikerült elakadnom a grand archives elején :D
-
#1987 Elkezdtem az ng-t, hat erdekes igy a regi karival ujrakezdeni.Leszoloztam az elso harom teruletet, es kb 1x pihentem mindegyik elejen.Kicsit nehezebbre szamitottam legalabbis pve szinten, nincs eddig kihivas.Sot az itemek es az ellenfelek helye/szama is teljesen megegyezik az elozo jatekkal, pedig valahol olvastam hogy az randomizalt lesz.
PVP-ben alaznak igy 100-as szint folott, itt mar nincs pardon es a hozzam hasonlo noob is kevesebb :)
Mindenesetre az XCOM2 mellett az idei ev legjobb jateka, szerintem meg jatekorak szazait tudom belerakni mire megunom.Fantasztikus alkotas annak ellenere is hogy vannak bugok (falon/plafonon atutnek, atlonek, online glitchek pl.) de olyannyira eltorpul a sok pozitiv dolog mellett hogy eszre sem venni.
Kivancsi leszek a ket dlc-re. -
#1986 Black Blade a legnagyobbat sebző nem ultra vagy great kard a játékban, tegyél rá deep infuset és brutál lesz. -
#1985 undead settlementben vannak belőle asszem. Picik, varázslósityakkal. Egy helyen a tetőről lőnek. Elvileg van egy olyan npc, csak sokadjára nem találtam meg. -
#1984 Nekem második nekifutásra lement:) -
#1983 infuse-t +10 alatt csak azokat szabad, amelyek leveszik a stat skálázást. Mint pl a fire. Bizonyos esetekben ha a skálázás (pl C C helyett B -) korán van módosítva (heavy, refined, sharp, stb), kevesebb lehet a dmg +10-re húzva, mint amit regular skálával elérhetnél és azt infuse-olnád. -
hun atlas #1982 Köszi, van pár finomság! Pl. a Washing Pole és a Darkrift elég tetszetős.
És javítanám is magam: a kardnak amit találtam, nem Dark Sword a neve, hanem Black Blade. Majdnem. -
#1981 Biztos hülye kérdés, de ezt az infuse dolgot nem értem. Az ok, hogy erősebb lesz a fegyver, de mit hogyan és mikor. Valamint mire mit érdemes rakni és ennek mi a módja? Láttam már táblázatot róla, de nem biztos, hogy jól értelmezem. (mazsola vagyok az előző részeket nem toltam bár tudom azok sokkal jobbak lettek). -
#1980 Champion Gundyr. Na ezzel a bossal megszenvedtem egy kicsit. Talán 10-edjére sikerült, már nem tudom. Aki ilyen könnyen elintézi, az hányszor próbálhatta. -
Negritis #1979 katanák
itt van az összes mazsolázz -
hun atlas #1978 És dex elég hozzá vagy azért str is kell? Most csak 14-es a str-em. -
Negritis #1977 lesz -
hun atlas #1976 Még mindig az Uchigatanát használom, fire infuse-al, +5-ön. Nemrég botlottam bele a Dark Sword-be, ami első látásra az uchihoz hasonló, de már nagyobb str-t igényel. Lesz még olyan hatékonyabb kard, ami ezt a szamurájos "életérzést" hozza? Ha nem, akkor nem fejlesztem fölöslegesen a str-t. -
#1975 Sebez :)
Nem szar annak a sebzése, a legjobb cucc az elején, ha nem dex orientált vagy (arra ugye van jobb) -
#1974 Melyik a patkány? :D Kép van? :D
Amúgy érdekes, hogy ki lehet hagyni bossokat ez nekem furcsa bár nem baj legalább összeszedem magam aztán majd legyakom 1 területtel később :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt a 3. terület végére gondolok véletlen rossz irányba fordultam aztán a 4. területen találtam magam gondolom egy elágazással odébb lesz a 3. boss. Gondolom hol rontottam el, mert jeleztem, hogy szemben azaz az ajtó túl oldalán ott van a fa, hát majd leterítem :) -
#1973 Az első végigjátszás végére értem 56 óra alatt (volt sok PvP-zés is benne:)). Jóság volt ez is. Hollow ending (Unsurpation of Fire) sikerült.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az utolsó boss abszolút kedvenc, neki is mentem vagy 10x másokkal is. Nameless is jó volt. Draonslayer-t és Oceiros-t utáltam. Összességében élveztem a játék minden pillanatát.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.25. 00:11:00 -
#1972 Visszamentem kicsit segitettem bossolni masoknak, es leptem meg egy szintet, vettem par cuccot es befejeztem egy questet is.
Ja es atspeceltem Rosarianal, raktam faithre es attunementre eleg pontot a Sacred Oath-hoz. Na igy mar emberes sebzest produkal az AOE-m :)
A Nameless King az egyik legnehezebb boss ketsegkivul.De a coop a baratom :)
Koszi az otleteket, kiirtok majd mindenkit ha eljon az ideje az ng-nek.