Dark Souls III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A DS2-vel az volt a baj, hogy kicsit lélektelen volt. Szar pályadesign. Nagyrészt unalmas NPC-k. Rengeteg lovag boss. Undorító DLC politika, lebutított grafika és ennek tetejébe az újrakiadás 😄

De még így is nagyon jó játék az is.
Voltan
Tény, tény 😊

Egyébként szerintem kicsit szigorúak vagyunk a DaS 2-vel. Nem volt az rossz, egyáltalán nem, sőt, annak az évnek az egyik legjobbja. Ugyanakkor valóban nem éri utol az elődöt, semmilyen téren. Épp ezen gondolkoztam a napokban. Ott volt minden, a csapat, a licensz, a világ, a játékmechanika, és valahogy mégsem ér fel az első részhez, vagy akár ehhez az újhoz.

Nem tudod megmagyarázni igazából, de ez van.
Olyan ez, mint a különbség egy tisztességes menzai rakott krumpli, és az anyukád "NA EZ AZ!" rakott krumplija között 😊
A recept ugyanaz, a hozzávalók ugyanazok, de az előbbi mégsen az igazi 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Myselor
leginkább csak itemek vannak a 2ből inkább az első rész van benne jobban. mondjuk nem hiányzik a 2 ből sok minden 😄
Voltan
Itt speciel tényleg az, az egész Dark Souls lore a ciklikusságon alapszik, a történelem ismétli önmagát. A világ elhamvad, majd a parázsból újjáéled, fellángol, és megint elhamvad, sígytovább.

Abszoút szándékosak a visszaköszönő részek.

Én arra lennék kíváncsi, hogy a DaS 2 hol jelenik meg benne, mert túl sok utalást nem láttam rá eddig.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.04.21. 11:44:18

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MerlinW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Anor Londo, Pontiff arénájából kimész, balra, majd fel az ijjász lovagokfele.

[merlinw.org]

Tegnap gondoltam, kicsit ráfekszek a jolly cooperation-re. 😊
A Crystal Sage előtti tábortűznél tettem le a jelem, kb. fél percet kellett várni, hogy behívjanak. Az a gond, hogy itt eszméletlen lag van, a társak, a mobok, és az invaderek is csúszkálnak a földön, nincs animációjuk. Ki se lehet számítani, hogy ki mikor akar támadni. Csak közel mentem az ellenséghez és azt vettem észre, hogy csökken az életerőm. Egyszer beinvadelt minket egy NPC a mocsárban a rákok mellett, mielőtt kivégeztem volna, megölte a hostot, azóta nem tudom előcsalni.

Egy másik hostot pedig elkísértem a másik mocsárba, az már durvábbnak tűnik. Eloltottunk egy tüzet, de már nem volt estusom és megmérgeződtem.

A saját játékomban elmentem a katedrális felé, nagyon durva, hogy magasabb helyekről belátni az eddigi egész pályát. 😊 Még az óriás is lövöldöz, plusz itt találtam meg az eddigi legjobb shortcutot is. Eljutottam a templomban lévő óriásig, innen folytatom.

Plusz észrevettem, hogy varázskönyveket lehet adni Irinának a Shrine-ban. Adtam neki olyat, amiben miracle-k vannak, annak örült, viszont a dark magic-es kötetnek nem, mondta is, hogy fél felolvasni. Szóval inkább azt nem erőltetem, bár idővel szeretném összeszedni az összes varázslatot.
Terawatt
Na végére értem én is. Harmadik karakter amivel neki futottam, első 30 valamennyi, második lvl54 (másik endinggel fogom végig tolni azzal) és végül ez 74esen a tűz varázslóval be is fejeztem. 20~ óra volt, de korábbi karakterekkel elég szépen kiismertem már a játék nagy részét.
64 óra játék időm van összesen a steam szerint.

10/10

Pyromancy lassan indul be, de a játék közepe felé már eszméletlenül jó.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Myselor
jaja aztán visszatér gwyndolin😊 szerintem kurva nagy
Laza
Szerintem is tök jó 😊

Pl onnan nem messze ott lesz ...
Anor Londo, és balra a kovács hullája 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
én szerintem ez votl a cél.mivel mindenkinek az első volt a kedvence de hát mindegy te tudod mindenki mást gondol akkor lehet :d
Shep
Ja, hát én is úgy magyaráznám ,hogy szándékos 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
szerintem jók ezek a visszatekintések hatalmas hangulatot ad,és szándékosak😊
Shep
Na éljen, megint lehet tetőn rohanni nyílzápor közepette. Azért valahol elszomorító, hogy rengeteg elem visszaköszön az első részből, ennyire nincs már új ötlet?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Srácok valaki segítsen!
Lenyomtam a yhorm the giant merre kéne tovább menni? Nincs semerre út és új terület nem nyíilik meg
Laza
Ritka alkalmak egyike, hogy kommentálom a Twitches közvetítést ... have fun 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
hát sok helyen 😄
féligOFF
Kicsit alálőtték ezt a dark souls társasjáték kickstartert, 1 napja megy és már a 32. contentet unlockolták hozzá... 😄
Shep
Hol lehet még csont akármit találni a flaskákhoz, ugyanis csak 1-et találtam eddig?

Shep
Na, visszamentem, elsőre levertem a kalapost úgy, hogy közben megint előjött a beragadó irányítás bug és folyamatosan a falba szaladt a végén ez a hülye. Előtte még megnéztem az őrzőket is, na az még keményebb lesz, előbb letudom a holtakat. Jól látom ,hogy az itt a farmoló hely?

wedge31
Cornyxot kell megmentened Undead Settlement-nél ö ad neked Pyromancy Flame-t.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Mondjuk a pirokézre, honnan lehet szerezni? A talizmánt hogy kell használni? (xbox360 kontrollerel)
nah most meglepődtem 😄 azok alapján amit másoknál láttam azt hittem hogy
pointiff sullyvah
jóval erősebb, erre nem tűzlény formában bementem és elsőre levertem
asszem ez a boss pont az én stílusomnak való 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Fpocok
sorcery varázslathoz staff kell, miraclehez talisman, pirohoz pirokéz. Melyik varázslatra gondolsz?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hali! Knightal vagyok és hogyan tudom használni a bekészített varázslataimat? Azt láttam, hogy a pajzs helyett "varázslókezet" kéne beraknom, de nincs olyan, pedig vannak varázslataim.
Lenyomtam a yhorm the giant merre tovább?
Fpocok
old

olyanból van 2 is 😄 egy idős és egy fiatal 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Fpocok
Újabb boss halt meg első tryra. A tüzes asylum demon.

wedge31
Dragonrider bow tényleg nagyon jó, felhuztam +5-re és simán lenyilaztam vele a Old Demon King-et.

Én elszúrtam...majd legközelebb figyelek erre.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

dartonite
A fokarakterrel vegre kipucoltam a Demon's Ruinst a katakomba alatt.Utalatos egy hely, eddig a legrosszabb de vegre sikerult egy normalis tuzallo szerkoban.(pajzs, gyuru, stb)Remek loot van itt.
pl. Dragonrider bow, undead bone shard, estus flask es persze Tsorig lovag pazar cuccai

Ne hagyjatok ki ha eleg erosek vagytok hozza.

wedge31
NG+7-ig ugy is több száz óra fog összejöni...

Az kemény. Én most vagyok kb. 30 óránál, és még a katakombákban vagyok...😄
wedge31
36h alatt végeztem jöhet a ng+, összeségében sokkal jobb lett mint a második rész és majdnem olyan jó mint az első.
A pályák kialakitása és összetettsége végre megint élvezhetö lett és nem olyan semmilyenek mint a második részben voltak.
A boss harcokra sincs panaszom volt egy-két nagyon jól sikerült boss, pl a dancer marha jó és látványos lett, szvsz.

Laza
Sokszor úgy verődik fény vissza a kövekről is, mintha cucc lenne 😊

Laza
Onnan fentről egész ellátni a hídig meg végig az utat 😊

Kandurex
nagyon tetszenek a hatalmas terek a játékban, ezt zseniálisan oldották meg

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MerlinW
Barangolhatsz, NG+-t a bonfire-nél aktiválhatod.

[merlinw.org]

Ha már mocsár, akkor ti észrevettétek ezt?

Erről a fehér cuccról van szó a tűzoszlop és a fehéres színű várkapu között. Arra gondoltam, hogy egy cuccos van elrejtve a fa tetjére.

Átviszgáltam ott mindent, de arra jutottam, hogy nagyjából olyan a szög fentről, hogy ez csak egy csel, valójában ezen a helyen megcsillanó napot látjuk fentről...

Azért egy negyed órát eltöltöttem itt kutakodással...
Shep
Tegnap eloltottam 2-t, a harmadik majd ma.

Ajánlom, hogy rajzolj térképet a mocsárról, úgy nem fogsz annyit anyázni. Annyiban segítek előre, hogy nagyjából egy

kör alakú területet képzelj el, 3 tűzzel amit ki kell oltani.
Shep
Az, ahol tegnap beragadtam 😄 Utána dühömben vissza se mentem, elindultam a mocsárba, mert amúgy nagyon hiányzott már egy mérgezős helyszín.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.20. 12:44:32

Shep
Köszi.

Laza
A nagy kalapos?

utána lesz majd a Chatedral of Deep

Myselor
kellett már találj 1-2 darabott nézz körül jobban.undead bone shardok azok és nem opcionális el kell menned arra is majd 😊 de nem is nehéz boss csak nem szabad hagyni hogy kasztolgasson agyon kell verni hamar 😄
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.04.20. 12:20:27
Myselor
hát persze először el lehet szúrni sajna 😄 amúgy addig kell kihasználni az 5 free levelt még nem ölöd meg az abyss watcher bosst utána már meghal bármit csinálsz
dartonite
Shep
Hol, mikor tudom a flaskákat fejleszteni? Alig töltenek vissza egy kis hp-t. Persze tegnap a mocsárban találtam vagy 2 darabkát de hát nekem nem az kellene.Egyébként az erdei mágus opciós boss?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.20. 12:06:31

Laza
Csak egy szintet adott eddig ... meg tudtam én, hogy mire való az az opció a csajnál? Nem 😊

Myselor
ja értem 😄 én mondjuk nem szedtem le.elfér én vagyok a lord of hollows xd
ha leszed akkor bukod mer a másik berág rád, én ebbe belefutottam 😄