3294
banner
  • MerlinW
    Nem. Semmi drasztikus nem változott, csak balanszolás és finomhangolás.
  • Negritis
    okozott vkinél problémát amúgy? :D
  • MerlinW
    Kint.
  • Negritis
    kint a patch? :D
  • Terawatt
    Soft cap grafikon statokra bontva
  • Tatyla
    Kilencet egy játék alatt
  • jarlaxxe
    Ja, ő mondta azt is, hogy a második rész ugy kerek ahogy van és nem lesz hozzá dlc.. lényegtelen, hogy miket nyilatkozgat a fejős tehenet sehol se szokás levágni még a japcsiknál se.
  • MerlinW
    Miután ő a From elnöke és ő a licenc tulajdonos, valószínűleg ő:)
  • MerlinW
    Ashen Ones,

A new Regulation version will be updated to adjust the game balance on Dark Souls III on Thursday, April 28th. It will not require an additional maintenance.

Main Adjustements:
    The range of the matching level of the Blade of the Darkmoon and the Blue Sentinels have been adjusted.
    The efficiency of the following categories has been adjusted: Short Sword, Twinsword and Magic.
    Other game balance improvement and bug fixes.
    After the update is completed, the newest version will appear on the top left of the title screen as below:
    App Ver 1.04
    Regulation Ver 1.06

Embrace the Darkness!
  • Terawatt
  • Myselor
    kizárt hogy többet ne legyen souls féle játék.még ha nem is dark souls lesz tuti lesz valamilyen hiszen ez az ő erősségük az egyetlen.főleg most a dark souls 3 sikere után biztos hogy valami új de szokásos játékmenettel állnak elő.szerintem legalábbis.hülyék lennének abbahagyni
  • jarlaxxe
    Igazából tényleg mindegy mit mond, mert ezt nem ö fogja eldönteni.
    Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2016.04.27. 19:51:36
  • Pio
    Ezt nem értem, pár napja meg egy olyan cikkbe futottam (talán redditen volt linkelve) ami pont azt írta, hogy lesz még souls játék, szintén Miyazaki volt a forrás. Igaz mintha nem konkrétan dark soulst írt volna.
  • jarlaxxe
    A DeS óta ugyanazt csinálják más számozással vagy névvel / BB / de lényegébben ugyan az mindegyik.
    Max az új játéknak is más lesz a neve de a gameplay maradni fog, szvsz.
  • Fpocok
    Death Souls-nak hívják majd kövi részt és kb ugyanaz lesz, csak több halállal.
  • wedge31

Miyazaki: nem lesz több Dark Souls

Nehéz elképzelni, hogy ezt majd ö fogja eldönteni...
  • ratgab
    42 óra alatt elvesztettemvégre Dark Souls szűzességem. Dark Souls 3 végére értem....Strength build 98-as szint lett a vége...Minden boss halott!
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.04.27. 18:11:20
  • ratgab
    Hát ez azért duva! Nagyon ügyes játékos.
  • MerlinW
    Tegnap összePvP-ztem 2 millió lelket. Jó móka volt:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.27. 11:24:11
  • MerlinW
    Rosaria's Fingers Coventant, Cathedral of Deep felső szintjén találod.
  • wedge31
    Én ötöt találtam, de biztos van több is.
  • Negritis
    titanite slabből hányat lehet szerezni?
  • Negritis
    ez így nem teljesen igaz
    Rosaria pale tongure-rté ng-nként 5x reseteli neked
  • wedge31
    Ha a stat pontokra gondolsz azt sehogy, ha már egyszer kiosztottad az ugy is marad.
  • mcwolf
    Üdv!
    Most értem el a NG+-ba. Skill-pontokat hogy éehet újra osztani?
  • Voltan
    LOL, ököllel is lehet parryzni? Nem is tudtam :D
  • Terawatt
    1.05 patch note

-Fixed an issue where the Dragonslayer Armor would die before the fight begins
  • Terawatt
    Vannak beteg emberek: Gundyr fist és parry only kill
  • Negritis
    a deacon a legkönnyebb :D
    és mivel az elején nem vágtam hogy mi kell hozzá így volt pár szenvedéses try
  • Voltan
    FOntos, hogy célszerűbb kis pajzsot használni hozzá (buckler, target shield és társai), mert annak pár frémmel hosszabb a hárító animja, az ember nem hinné, de nagyon sokat számít. Nagyobb pajzsokkal nekem sem megy, nagyon nem.
  • wedge31
    Mindig irigyeltem akinek ment a parryzás én az első rész óta gyakorlom és még mindig teljesen béna vagyok hozzá.
  • Voltan
    Kezdek belejönni a parry-ba is. Cathedral of the Deep-nél gyakorolgatom. Kicsit furán nézek ki a lóbaszó Zweihanderrel, meg a kis hárítópajzzsal, de aki kiröhög, az elég csúnyán megjárja :D
  • Myselor
    nem értem a szenvedés részt ennél a bossnál :D legkönyebb
  • jarlaxxe
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az egyik legkönyebb boss túlzóan érzékeny a Storm Ruler sebzésére.
  • Negritis
    nincs is jobb mint meló előtt soloba leszenvedni Yhormot :D
  • Fpocok
  • Myselor
    értem én is körülbelül annyiszor az első phaste fume greatswordel nyomtam le.nem esett jól a sárkánynak az ütés :D lehetett triggerelni utána.aztán dark swordel adtam a papának ^^ jó volt csak kevés volt az fpsem ott és így nehezebb ovlt hogy akadt
  • ratgab
    Olyan 10x szerintem nekimentem....talán 15x....időben olyan 1 óra lehetett max...Első pár fail után megpróbáltam kicsit átvariálni a felszerelést és akkor észrevettem, hogy 2 fegyverem van (ez ugye nehezíti a karaktert)...Ezután elsőre meglett.
  • Myselor
    grat.az a legkeményebb :D mennyit próbáltad?
  • ratgab
    Nameless King padló idézés nélkül...Hát most eléggé büszke vagyok magamra.