3294
banner
  • Negritis
    én is találtam most 1et a billogozóknál :D

ocelotot levertem és utána
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ugye jött champ gundyr, ugye tükör a felső területnek
    van lent vmi ami nagyon fontos? a szem megvan meg a perma homeward is
  • Fpocok
    Óóó baszki. A cellában van az npc.
  • sirdond
    ilyen esetekre elvileg Velka-tól tudsz megváltást kérni, bár még nem próbáltam.
  • Reich
    Próbáltam.Újraéled a kovács de nem tudok nála semmit csinálni.Nem baj ki van mentve egy korábbi mentés már azt be is raktam és újra ott vagyok mint eddig.
    Utoljára szerkesztette: Reich, 2016.04.26. 18:39:17
  • Terawatt
    Elvileg újra éled a kovács a maid és a lvling npc csak ki kell menni egy másik mapra és vissza
  • JethroHUN
    Éljen végig vittem!!! Összes boss, összes estus shard és undead bone. Valószínűleg az összes cucc-ot is megtaláltam. Kellett a 40 endurance (160 stamina)
  • Reich
    Szerencsére nem kell újrakezdeni ki van mentve a mentés.Legközelebb odafigyelek.
  • Myselor
    újrakezdheted a játékot .nemtudom hogy lehet így szétütni.véletlen megütni egy dolog de ennyire?:D
  • Reich
    Sziasztok.A kovács megmakacsolta magét ls nem akar semmit csinálni.Csak beszél eés ennyi.Igaz véletlenül leütüttem egy karddal és szegény k.o. lett.De mikor újra beléptem a mér ott volt csak most meg nem akar semmit csinálni.Akkor most hogyan tovébb?
  • Terawatt
    az se rossz. Én cheesy taktikával öltem meg. Ahogy lemész hozzá ott a lépcsőnél elkezded lőni akkor köpköd,közel jön,vissza sétál ismétlés.
  • Kandurex
    vagy a csontváz csoport alatta...mint a szart felnégyelik :D
  • Terawatt
  • Terawatt
    Az, gyakorlatilag is. Dob lelket is.
  • Kandurex

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.26. 13:51:14
  • Amiga
    "Közben meg volt az első klán-társ csatám is. Ha a Covenantot behelyezzük, kutya kötelességünk segíteni klántársainknak, akiket invadelnek. nagyon tetszik ez a része."

Ez hogy működik? Kiránt a játékomból akkor is, ha nem teszek le sign-t?
  • Myselor
    én azt is megértem de mindegy is ő dolga nem kezdi el mert hülyeséget gondol arról amiről szart sem tud.ennyi :)
  • Voltan
    MOndjuk a CE-ket később már nem nagyon lehet megkapni, ez igaz.
  • Myselor
    csak megy a finnyáskodás úgyis szar béta stb majd ráér fullra patchelve.de akkor minek veszi meg?mert egy fanatikus de mégis húzza a száját miközben semmit nem látott vagy tud a játékról...
  • Seth
    A strategy guide-ot vette meg, nem a játékot. 65-70 dolcsi körül volt
  • Voltan
    Most nézem az Eredeti Játékaink topikban, a CE mellé megvette az Estus Flask edition-t is, amiről ő is pontosan tudta, hogy egy bazári vacak. Ezt azért már én sem értem :)

Szerk - Ja, hogy ebben játék sincs, csak egy állítólag nagyon rossz guide, meg két bazári kacat. OK.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.04.26. 12:03:50
  • Voltan
    Hát, én megvettem, játszom, élvezem, jól fut, nincs vele gondom, tetszik
    Aztán majd kijön a DLC, megveszem, és addigra már úgyis kb. a harmadik-negyedik végigjátszás lesz, akkor már a DLC-vel együtt.
    Ennyi.
  • wedge31
    Marhaság várni, de ez legyen az ö baja...
  • Myselor
    de hát megvette már csak nem kezdi el ha ettől fél már úgyis mindegy :D semmivel nem lesz jobb ha később kezdi el
  • SlickAdam
    vagy lehet az a baja, hogy fél egy esetleges, komplett, turbozott, remixelt verziotol. inkabb var. logikus. tudtommal egyik kedvenc jateksorozatarol van szo. igy kell ezt.:)
  • Myselor
    olvassa gondolja.egyáltalán nincs gond vele pedig. na mindegy is ő tudja mit akar
  • Myselor
    én azt mondom hogy bolond a tag.próba nélkül és hogy szart se látott belőle ilyeneket állít hát vicc.semmi gondja a pc verzának gond nélkül letoltam már 2 és félszer . mindegy tényleg ő tudja és az ő baja :)
  • Voltan
    És ezt egyébként honnan tudja, ha még nem próbálta? :)
  • SlickAdam
    valamit magyaraztott, hogy nem jo a jelenlegi verzio (PC-n), hogy beta-teszterek a jelenlegi jatekosok vagy mi. amit nem egeszen ertek, mert hat letoltatok mar ti is gond nelkul.
    biztos megvarja mig megjobban csira-friendly-re lesz "balanszolva".
  • Negritis
    a démon? az elvileg egy miniboss :D
  • hun atlas
    A Smouldering Lake környékén garázdálkodok.
    Van az a híd, ahol el lehet jutni a ballisztához, egy silver knight állomásozik ott. Alatta pedig egy fekete páncélos NPC van egy batár nagy bunkóval. Sikerült rossz ütemben gurulni, agyoncsapott, erre kaptam egy emote-ot. :D
  • Terawatt
    Smouldering lake előtti mob:
    Mimicet ráhúzod és kinyírja :D
  • Negritis
    én megvettem a dancer armort nekem bejön, bár sokat nem ér :D
  • hun atlas
    Az 50. másodperc körül Young White Branch-el álcázza magát?
  • hun atlas
    Én is ezt hordom és nagyon tetszik. Egyébként már gyanakodtam, amikor nem láttam az arcom, ha szemben álltam a kamerával, de tegnap közel futottam egy sziklához úgy, hogy ha elfordítottam a kamerát, be lehetett látni a sisak rostélyán, és csak egy sima, szürke, formálatlan fejet láttam. :D
  • kigyi
    Akkor nagyjából jól sakkoztam ki, hogy mit csináljak majd vele :) köszi a választ!
  • kigyi
    Áááh az ott van a
    tető másik oldalán ahonnan a srácok dobálnak firebomb-al :) Egy NPC meg ugyanezen pálya elején van éppen csoportos ima van amikor odaérünk :)
  • Gabe18
    Köszi, akkor ez eddig elkerülte a figyelmem.
  • sirdond
    Uzenetet amikor csinalsz ott lehet atvaltani "advanced mode"-ba, nem kell hozza semmi extra item.
  • nxs
    Gondolom majd ha bejelentik a 4. részt és már kijött a minden dlc-t tartalmazó GOTY. Addig hupákol!

BTW annyira bejött DS3,hogy felraktam a Fallent és hááát...egy szó jutott eszembe,euroshmup.
  • Gabe18
    Én meg azt nem tudom hogy az üzenetekhez hogy lehet ilyen lila szellemalakos gesztust társítani? Ehhez lesz/van valami spéci cucc?