3294
-
Negritis #2051 én is találtam most 1et a billogozóknál :D
ocelotot levertem és utánaSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ugye jött champ gundyr, ugye tükör a felső területnek
van lent vmi ami nagyon fontos? a szem megvan meg a perma homeward is -
#2050 Óóó baszki. A cellában van az npc. -
sirdond #2049 ilyen esetekre elvileg Velka-tól tudsz megváltást kérni, bár még nem próbáltam. -
Reich #2048 Próbáltam.Újraéled a kovács de nem tudok nála semmit csinálni.Nem baj ki van mentve egy korábbi mentés már azt be is raktam és újra ott vagyok mint eddig.
Utoljára szerkesztette: Reich, 2016.04.26. 18:39:17 -
#2047 Elvileg újra éled a kovács a maid és a lvling npc csak ki kell menni egy másik mapra és vissza -
#2046 Éljen végig vittem!!! Összes boss, összes estus shard és undead bone. Valószínűleg az összes cucc-ot is megtaláltam. Kellett a 40 endurance (160 stamina) -
Reich #2045 Szerencsére nem kell újrakezdeni ki van mentve a mentés.Legközelebb odafigyelek. -
#2044 újrakezdheted a játékot .nemtudom hogy lehet így szétütni.véletlen megütni egy dolog de ennyire?:D -
Reich #2043 Sziasztok.A kovács megmakacsolta magét ls nem akar semmit csinálni.Csak beszél eés ennyi.Igaz véletlenül leütüttem egy karddal és szegény k.o. lett.De mikor újra beléptem a mér ott volt csak most meg nem akar semmit csinálni.Akkor most hogyan tovébb? -
#2042 az se rossz. Én cheesy taktikával öltem meg. Ahogy lemész hozzá ott a lépcsőnél elkezded lőni akkor köpköd,közel jön,vissza sétál ismétlés. -
#2041 vagy a csontváz csoport alatta...mint a szart felnégyelik :D -
#2040 -
#2039 Az, gyakorlatilag is. Dob lelket is. -
#2038 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.26. 13:51:14 -
#2037 "Közben meg volt az első klán-társ csatám is. Ha a Covenantot behelyezzük, kutya kötelességünk segíteni klántársainknak, akiket invadelnek. nagyon tetszik ez a része."
Ez hogy működik? Kiránt a játékomból akkor is, ha nem teszek le sign-t? -
#2036 én azt is megértem de mindegy is ő dolga nem kezdi el mert hülyeséget gondol arról amiről szart sem tud.ennyi :) -
#2035 MOndjuk a CE-ket később már nem nagyon lehet megkapni, ez igaz. -
#2034 csak megy a finnyáskodás úgyis szar béta stb majd ráér fullra patchelve.de akkor minek veszi meg?mert egy fanatikus de mégis húzza a száját miközben semmit nem látott vagy tud a játékról... -
#2033 A strategy guide-ot vette meg, nem a játékot. 65-70 dolcsi körül volt -
#2032 Most nézem az Eredeti Játékaink topikban, a CE mellé megvette az Estus Flask edition-t is, amiről ő is pontosan tudta, hogy egy bazári vacak. Ezt azért már én sem értem :)
Szerk - Ja, hogy ebben játék sincs, csak egy állítólag nagyon rossz guide, meg két bazári kacat. OK.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.04.26. 12:03:50 -
#2031 Hát, én megvettem, játszom, élvezem, jól fut, nincs vele gondom, tetszik
Aztán majd kijön a DLC, megveszem, és addigra már úgyis kb. a harmadik-negyedik végigjátszás lesz, akkor már a DLC-vel együtt.
Ennyi. -
#2030 Marhaság várni, de ez legyen az ö baja... -
#2029 de hát megvette már csak nem kezdi el ha ettől fél már úgyis mindegy :D semmivel nem lesz jobb ha később kezdi el -
SlickAdam #2028 vagy lehet az a baja, hogy fél egy esetleges, komplett, turbozott, remixelt verziotol. inkabb var. logikus. tudtommal egyik kedvenc jateksorozatarol van szo. igy kell ezt.:) -
#2027 olvassa gondolja.egyáltalán nincs gond vele pedig. na mindegy is ő tudja mit akar -
#2026 én azt mondom hogy bolond a tag.próba nélkül és hogy szart se látott belőle ilyeneket állít hát vicc.semmi gondja a pc verzának gond nélkül letoltam már 2 és félszer . mindegy tényleg ő tudja és az ő baja :) -
#2025 És ezt egyébként honnan tudja, ha még nem próbálta? :) -
SlickAdam #2024 valamit magyaraztott, hogy nem jo a jelenlegi verzio (PC-n), hogy beta-teszterek a jelenlegi jatekosok vagy mi. amit nem egeszen ertek, mert hat letoltatok mar ti is gond nelkul.
biztos megvarja mig megjobban csira-friendly-re lesz "balanszolva". -
Negritis #2023 a démon? az elvileg egy miniboss :D -
hun atlas #2022 A Smouldering Lake környékén garázdálkodok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van az a híd, ahol el lehet jutni a ballisztához, egy silver knight állomásozik ott. Alatta pedig egy fekete páncélos NPC van egy batár nagy bunkóval. Sikerült rossz ütemben gurulni, agyoncsapott, erre kaptam egy emote-ot. :D -
#2021 Smouldering lake előtti mob:
Mimicet ráhúzod és kinyírja :D -
Negritis #2020 én megvettem a dancer armort nekem bejön, bár sokat nem ér :D -
hun atlas #2019 Az 50. másodperc körül Young White Branch-el álcázza magát? -
hun atlas #2018 Én is ezt hordom és nagyon tetszik. Egyébként már gyanakodtam, amikor nem láttam az arcom, ha szemben álltam a kamerával, de tegnap közel futottam egy sziklához úgy, hogy ha elfordítottam a kamerát, be lehetett látni a sisak rostélyán, és csak egy sima, szürke, formálatlan fejet láttam. :D -
#2017 Akkor nagyjából jól sakkoztam ki, hogy mit csináljak majd vele :) köszi a választ! -
#2016 Áááh az ott van a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tető másik oldalán ahonnan a srácok dobálnak firebomb-al :) Egy NPC meg ugyanezen pálya elején van éppen csoportos ima van amikor odaérünk :) -
Gabe18 #2015 Köszi, akkor ez eddig elkerülte a figyelmem. -
sirdond #2014 Uzenetet amikor csinalsz ott lehet atvaltani "advanced mode"-ba, nem kell hozza semmi extra item. -
nxs #2013 Gondolom majd ha bejelentik a 4. részt és már kijött a minden dlc-t tartalmazó GOTY. Addig hupákol!
BTW annyira bejött DS3,hogy felraktam a Fallent és hááát...egy szó jutott eszembe,euroshmup. -
Gabe18 #2012 Én meg azt nem tudom hogy az üzenetekhez hogy lehet ilyen lila szellemalakos gesztust társítani? Ehhez lesz/van valami spéci cucc?