Dark Souls III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem értem ezt a lik begyógyítást.dark sigilre gondolsz?nemtudom az baj e de miután 5levelt adott a púpos ugye meghal és jön egy másik npc majdnem a helyére ő egy régi barátja.ah ez megtörtént nem buktad hanem folytatni kell Anrival kell találkozgatni több helyen.
Laza
Buktam a legjobb befejezést?

begyógyítottam a likat, és az púpos akárki is meghótt végelgyengülésben

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
A dupla liftnél van, a fa boss utáni részen.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Egyszerre kétfajta lehet bekészítve, egyik az sima, másik a heavy támadással megy.

nekem 2 fajta van equipelve és az RT az egyiket az RB a másikat lövi x360 controllerrel

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

most hirtelen gőzöm sincs találkoztam-e már vele
nem rémlik hogy sokat szívtam volna

valaki tudja hogy melyik bonfire nyílik meg tőle?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Hogy kell a nyílvessző típusok között válltani? Melyik gomb? Nem találom.
dartonite
Olvastam, ha csatlakozom Rosaria bandájához, akkor elbukok egy NPC quest-line-t. Kiét és be lehet fejezni időben, hogy utána csinálhassam a Rosaria invade-elést?
Shep
Ja, ha megüt szinte tuti véged, és blokkolni sem nagyon érdemes, mert úgy is elintéz, el kell ugrálni aztán ütni mikor megáll.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Voltan
Az egy igazi mocsok. 😊
Ráadásul gyanítom, lesz még belőle több is.

Erősen az első részből az André kovácstól a lépcsőn lefelé tanyázó démon analógiája a dolog.
Igaz, amellett is el lehetett rohanni végülis 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ha leölöm az utolsó bosst utána egyből átrak NG+ba, vagy van lehetőségem még barangolni az endboss után? Miket érdemes csinálni NG+ előtt? Köszönöm a válaszokat!

Shep
Ahol feljön Michelin, ott van lent, a háta mögött lévő ajtó vezet az erdőbe.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én sem fejlesztettem még, alapból elég erős jelenleg.

melyik a jéglovag? 😄 sztem én nem is találkoztam még vele
pedig egy templomba már voltam 😄

Én a fire infuse uchigatanával csaptam rá a seggére, az eléggé megviselte.
Ezalatt a Dark Souls fejlesztőinél...

Fpocok
Dexes íjászos flamebuffos (most találtam spellt) unortodox karakterem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Laza
Háát, azok a nyurga kardos emberkék, meg az a tüzes, felidegesítenek 😊

Terawatt
Az jön nekem. De kezdtem egy pyromancert és tetszik VÉGEM 😄 sose érek a játék végére így

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Szerintem a legjobb rész mind mobok mind kialakítás tekintetében 😊
Konkrétan ott éreztem azt,hogy ez a játék zseniális.
Ami utána jön az tényleg szar 😄
Utoljára szerkesztette: nxs, 2016.04.20. 01:50:56
Laza
Ha azt mondom, hogy felbasz a havas rész, akkor sejtitek mire gondolok? 😊

Laza
Na meg farmolni is tök simán lehet, csak be kell állni egy könnyebb boss elé segíteni leölni, és csak úgy dől.

Myselor
ja csak lenne meg a mimic sapi.nekem nem dobták.sok helyen írják bugos.és visszakell menni a legutóbb ölt mimic helyére vagy végigpróbálni midnent és save exit reload-al esélyed van rá hogy beadja a dropot...kereshetem majd meg😊
Laza
Bőven a catacomba előtt ...

... van az a vizes rész, ahol van két rák is, és ahonnan lementés a mocsaras, mérgezős részre - catacomba előtti területre -, na ezen a vizes részen van egy romos épületrész, ahol nagy kalapos emberkék lövöldöznek ... azon keresztül lehet eljutni egy bosshoz, és azon túl lesz majd a Chatedrál és területe.

opcionális helyeken minden mob dob kavicsot,imho simán van bármire
JethroHUN
Én nem verném el rá a titanite-ot, van annál jobb greadsword.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.20. 00:58:34

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Soul legyen a legkisebb problémád,van ahol 12k lelket ad egy lény 😮 Plussz ott van a mimic sapi ami +50%ot ad.
Myselor
csak nem fogsz elbukni sokat 😄 reméljük
Shep
Amit elbukhatok egy bug miatt? 😄D

Myselor
na legalább valami jó is történt akkor😊 ne búsulj lesz még elég lelked ^^
Shep
Hát ja, sajna ez van, de legalább már a claymore-t tudom rendesen használni 😊

Myselor
ne haragudj hogy ezt mondom de te nagyon szerencsétlen vagy ebben a játékban most 😄
Shep
Ja, hogy aztán az erdei mágusnál bukjak 40e lelket csak azért, mert beragadok a falba. Kész ez a játék, tisztára 90-es évek, amikor ki lehetett mászni a pályából, mindenbe be lehetett ragadni, az ellenfelekbe bele sétálhattál. A From ott ragad abban a korszakban.

Myselor
jólvan ezt nem így fogalmaztad meg 😄 na örülök hogy ha elmúlt a problémád 😄 hátha tovább tudsz haladni
Shep
Első mondatban írtam ,hogy igen 😄DD

Myselor
auto lockon kivan kapcsolva?
Shep
Rájöttem mi okozza a problémát a játékban, a kamerakezelés, hiába van kikapcsolva a targetelés, egyik variáció az ,hogy ütök és befixálja, holott én közben már nézném a következő ütés helyét, vagy pedig össze vissza elforog ezzel totálisan megzavarva. Az előző két részben ez nem így volt, ott tök jól működött.

Shep
Kösz, lent amúgy még rosszabb, ott totál nem látni semmit, mindig takar valami. Ha lesz még ilyen nagy dög szar akkor inkább most abbahagyom, semmi értelme tovább idegelnem magam.

Shep
Nekem is azt írja, de eddig 1.03 volt szóval szerintem ez így van jól.

kérdés, nekem azt írja ki kezdőképernyőn, hogy
app 1.03
original 1.04

szóval nekem akkor nicns fent az 1.04? erre figyelmeztet is
valakinek fent van?!

hahaha, ez óriási 😄

How much can you take,before you snap?

Köszi Kandur és sry 😊
1 : Van nagyon easy setje (amikor elborul)
2 : szar a kamerakezelés,próbálj középen maradni
Myselor
nagyon nincs szerencséd neked ezzel a játékkal.televagy buggal.én nekem semmi nem volt a 2-3 futás bugon kívül.hmm :I
Prokhoz lenne kérdésem
,brutál mennyiségű secret van a játékban,nagy részét fel is fedeztem,de van pár amire nem jövök rá.
Anor Londo-ba amikor átér az ember van szembe egy torony bonefire is van oda,hogy lehet át menni,kb ugyan ezen a részen a másik irányba van egy elég nagy terem ahol van egy csokor fehér virág oda se tudtam még feljutni.

Amúgy egyre jobban érzem azt,hogy ez a játék végre "visszalépés". Azt adja amit régen adtak a játékok persze casual szinten,nem olyan durva mint mondjuk a Megamen,de ja nincsen map,meg lehet halni,nekifutsz sokadjára is. Ettől lesz olyan emlékezetes az egész,bele ad az ember apait-anyait.

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.19. 20:35:59
Shep
Na rájöttem, ill nem, mert megnéztem a videot a fáról, és neki rohadtul nincsen olyan, mint nálam, nem takar ki mindent a fa, lehet látni rendesen hova kell menni, szóval nem tudom ez is milyen bug, vagy mitől van de persze, ha látom akkor úgy egyszerű de ha nem akkor meg esélytelen. Egy bughalom szar ez a játék, a random elkezdek futni valamerre továbbra is él, az is nyilván nagy segítség egy bossharc során.

Terawatt
Haver TS-en szét ragelte a fejét, majd egyik alkalommal amikor menekült előle, hogy jó ennyi volt, felment a lifttel a mob meg leesett az aknába... <#idiota>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Voltan
Na, a nagy fa boss feküdt elsőre, nagyon király harc volt, tetszett!
Utána viszont a lifttel lefelé menve az a fagy-izé elp*csázott keményen.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fpocok
Újabb boss feküdt meg. Harmadik próbára.

Abyss Watcher

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.04.19. 20:04:13

Parasite Eve 2, best game EVER!