3294
banner
  • Fpocok
    Egyszerr kell. Rántsd előre a gombát és RB. Egyszerre.
  • raja
    A rúgást, hogy lehet elővarázsolni? Jobban mondva akkor rúg amikor kedve tartja? Elvileg előre+RB gomb. De csak minden 4-5re rúg!
  • Gabe18
    "Az egyik legfontosabb újdonság, hogy a játékban nem tudjuk végérvényesen megtisztítani az ellenfelektől a pályákat, ha tehát elhalálozunk, vagy pihenünk a jól megszokott "tábortűznél", akkor újra feléled körülöttünk mindenki, ami elég illúzióromboló, pláne úgy, hogy minden egyes ellenfél pontosan ugyanott vár majd ránk.

Ez 2016-ban több mint ciki..."

Meg az is hogy a tisztelt cikkíró ezek szerint képtelen megérteni ennek a mechanikának a lényeges szerepét ebben a játékban.
    Arra már ki sem térek hogy megint a "nehéz" témán lovagol többször is, de pl. a játék multi részéről semmit sem ír.
  • Pio
    sg.hu review
  • Terawatt
    Ilyen mással is előfordulhat szóval végtelen pánik lenne.
  • sirdond
    erre figyeljetek: https://www.reddit.com/r/darksouls3/comments/4h4z6q/psa_if_you_get_invaded_by_malcolm_reynolds/
  • Terawatt
    Szó szerint butthurt lettél.
  • Negritis
    ott szaladj át :D
  • Fpocok
    Bassza meg. Kb 20adszorra halok meg a börtönben, mert mindig a seggember nyomják a branding iront!
  • Terawatt
    Átmentem ng+ba a sorcival, de előtte mentettem a fileokat, hogy majd coopozni vissza megyek...bedobtam egy rarba, majd játszottam tovább. Gondoltam megint elmentem és vissza töltöm egy kis pvpzésre...Erre felül írta a rar tartalmát nem pedig számosította... :D
  • ratgab
    Nyilván, de Pontiffnak is van ellenszere...Mióta lenyomtam azóta már többről is hallottam.

Pl én a Butchers knife-al toltam és a lake-nél lévő bossnál konkrétan életerőt se nagyon vesztettem.

De ez csak jó, ez azt jelenti, hogy a tényleg van változatosság, mert nem mindegy mivel mész neki a bossoknak.
  • Terawatt
    Nem mindegy mivel tolod. Pl pyroval Pontif utáni boss baromi egyszerű volt, mert fire sebzést nem bírja. Lásd: NAGYON nem bírja. Viszont Mouldering Lakenél meg szívtam vele, mert ott alig sebeztem.

• ratgab
    Így van...Lásd pocok alattad lévő írását...Pedig az ő bossa kifejezetten nehéz boss és másodjára lenyomtam.

Valakinek egyik a könnyebb ,másiknak egy másik boss a könnyebb. Lehet te simán átszáguldasz azon amit írtam.
  • Terawatt
    4 percnél

• kigyi
    Pont az a rész lesz durva ami a jövő héten jön majd? OMG :D Na nem baj mindent meg lehet csinálni. Pedig solo lesz végig.
  • Fpocok
    Pontiff meghalt. Második próbára!
  • Terawatt
    Na össze raktam egy buildet sorcinak ami már használható pvpben. Korábbi anyázásomhoz képest a build finomhangolása sokat segített.

Lvl 104

Statok:

Fegyver:
    Crystal Dark sword +10 - S az int scaleje
    Court Sorci bot +10 - Szintén S az int scale

Armor:
    Dark mask
    Alva armor és kesztyű
    Outrider legging
    69.6% terheltség

Spellek:
    Homing Crystal Soulmass
    Crystal soul spear
    Soul greatsword
    Soul stream

[Szerk.:
    Gyűrűk:
    Young dragon
    Scholar ring
    Chloranthy ring
    Bellowing drangoncrest ring megj.: A két sárkány gyűrű stackkel. Ez pyro és miracle buildnél is hasznos, mert rengeteg sebzést adnak. ]

Játékstílus:
    Kezdésnek nyitok egy Homing Crystal Soulmass-el, közelebb megyek és elfordulok -elkezdem varázsolni a Crystal soul speart- amire vissza fordulok. Ettől neki fog rontani az 5 kis kristály és a nagy spell is. Remélhetőleg a kicsi betalál - staggerel- és a nagy is sebez. Ez relatív ritka, de valamennyit sérülni szoktak. Ha mind betalál akár instant eldől az ellenfél.

Ezután attól függ mennyire ront rám elnyomok még egy Homingot. Rásprintelek és karddal próbálom ütni. Erre szépen segít a spell és egy ilyen megmozdulás csúnya sebzéssel szokott végződni.

Ha nagyon nem hagy mozgásteret akkor nyomom el a soul greatswordot. Elég nagy területre oda suhint -szépet sebez- és ettől messze szoktak szaladni, lesz idő homingot eltolni.

Kinézet:

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.04.30. 01:00:50
  • sirdond
    :DDDDD
  • Terawatt
  • MerlinW
    Ő nem az igazi:) Az igazi egy kútban várja a segítségedet:)
  • Fpocok
    Behívtak segíteni. Invadernek esélye nem volt 1v4 ben :D

• Fpocok
    AZTAKURVA! MICSODA CSAVAR!
    Azóta nem voltam ekkora sokkban, hogy megnéztem a hatodik érzéket. Abba kellett hagynom a játékot, mert teljesen leblokkoltam.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

DÁN DÁN DÁÁÁÁÁN

[spoiler]
    [/spoiler]
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.04.29. 19:49:09
  • ozimak

Collectors edition unboxing
    Utoljára szerkesztette: ozimak, 2016.04.29. 19:19:26
  • Fpocok
  • Negritis
    én első végigjátszásnál inkább csak a hangulatra figyelek és általába hívok helpet
    aztán utána kb vágom mi merre mennyi és akkor megy soloban
  • wedge31
    Egy DaS részbe se hívtam soha segitséget, egyedül az igazi kihivás megcsinálni, de ha valakinek nagyon nem megy segitséget kell kérni ez adja magát.
  • Prince23
    A Ligthning Quality most már lehet maxon? vagy ugyanúgy csinálja a gép fagyást és a játékfagyást?
  • ratgab
    Mind a két általad említett bosst megcsináltam soloban...büszke is vagyok rá :-)
  • Predaking666
    Yup,
    . Eleinte én is solotban toltam de egyre inkább kellet. A hirtelen mélyül és a mély víz csak úszóknak táblát elfelejtették ki tenni :). Egy Nameless kinget lesolozni nem egyszerű dolog, vagy
    Lord of Cinder aki váloztatja a fegyverét ezáltal ráhangolódni nem egyszerű
    .

Lenne a egy kérdésem a summongiolással kapcsolatban. Azt halottam, hogy a fegyverek szintjei is befolyásolják a summongot, ez mennyire igaz?
  • ratgab
    Az ötödik után ( vagy hatodik kinek hányadik), azért gyere már vissza és számolj be róla hányszor haltál meg :-) (szigorúan idézés nélkül, mert úgy azért sokkal könnyebb...Ha azt valaki idézés nélkül megcsinálja, akkor tud valamit!)

Addig én is úgy gondoltam, hogy könnyebb lett a játék...Na onnan indul be a szopóroller. Azután a pont után talán 2-3 olyan boss volt, akit 3 halálon belül tudtam likvidálni. És onnantól kezdve a mobok is sokkal veszélyesebbek lesznek.

És hát attól a ponttól pajzs nélkül menni..good luck... (Én már végigértem a játékon)
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.04.29. 17:00:55
  • MerlinW
    60 int és/vagy faith kell minimum hogy PvP képes legyél. Rólam lőttek már le 900HP-t mágusok, nem egyszer.
  • Terawatt
    Hihetetlen mennyire gyenge a mágia a pvpben.

Törékeny vagy, nem is sebzel jobban mint egy great/ultra sword akármis. Pontus után 1v1eket alig nyerek pedig mindent bevetek amit tudok. Invasionben is csak mobokat kihasználva tudtam ölni legtöbb esetben.

Melee viszont sok hp sok páncél több stamina, lerushol és két ütés vagy. Elég nagy fordulatot vett a balance a többi részhez képest.
  • Terawatt
    Scooby Doo dark souls módra
  • Negritis
    első bosshoz egy nagyobb spoiler:
    később újra meg tudsz vele küzdeni :D

ezzel kapcsolatban van egy kérdésem olyanhoz aki végigvitte:
    az unattended graves az a jövő? vagy csupán az előző "ciklus" hagyatéka? utóbbira tippelnék de annyira nem figyelek a lore-ra hogy pontosabban tudjam

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.04.29. 08:38:35
  • kigyi
    Ja ezek a gépi invaderek érdekesek az egyik úgy vert le pislogni sem tudtam :D
  • kigyi
    Érdekes dolog, hogy a first boss (ugye az nem is igazán boss csak egy bohóc az elején ami a mozgás betanítás része) vagy 10x lecsapott lehet többször is aztán a második boss már gyorsan lement viszonylag egyszerű volt a negyedik elsőre meg volt 2 estus-al. A harmadikat nem nyomtam még le, ahhoz vissza kell mennem a hétvégén még. Most vagy túlfejlődtem vagy tényleg könnyítettek sokat a játékon, mert gyakorlatom ugye egyenlő a nullával.
    Sajnos a cuccok 90% ami a lootban van az nekem kacat, mert nem tudom mire kell használni, vagy egyszerűen nem kell. És még pajzsot sem használok, mert egyenlőre csak összezavar :D

Ezektől függetlenül tetszik a játék igaz csak fél-1 órát tudok vele néha-néha játszani, de kellemes meglepetés nekem. Nagyjából 1:1-ben tudom nyomni egérrel és kontrollerrel, talán egy hangyányit jobban kézre áll a kontroller, de mivel béna vagyok vele mindenhol konzolos múltam híján így nem sokat segít :D
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.04.29. 08:08:28
  • Laza
    Hol volt ez? Mert pl a mocsárban nekem is bejött egyszer 'valaki', felmentem a toronyba, ami a hídra megy, ott fent elvégeztem dolgom, még mindig nem tudtam a tűzhöz ülni, majd lefelé ott szarakodott a létra alján ... mint kiderült, gépi invader volt.
  • Laza
    Gyerekek, úgy terveztem ma este DS3 lesz a menü, de előtte belelesek a Nioh alfába (PS4) ... azt tudtam, hogy DS szerű szamurájos játék lesz, de hát ez kva jó lett ... most tettem le :) van még rajta csiszolni való, de a kihívás és úgy az egész játék kva jó.

A legjobb, hogy itt más játékosok után maradt hullákat fel lehet éleszteni, látod milyen minőségű cuccai voltak, és ha levered, akkor eldobál belőle pár holmit, kiba nagy ötlet - persze ő maga nem veszti el.

Amúgy az egészről süt a DS koppintás hangulat, de legalább a DS3 után nem maradunk játék nélkül :)

kb 3 órányi anyag az elejétől:
    https://www.twitch.tv/lazahun/v/63355742
    https://www.twitch.tv/lazahun/v/63381789
  • ratgab
    Állítsd át offline-ra a játékot és nincs invader...legalábbis játékos invader nem lesz.
  • Zozzancs
    Árulja már elnekem valaki, hogy egy invader mi a szerért van itt félórán egy órán keresztül? nem unják meg? nem tudok bemenni miatta egy rohadt ajtón.... és egy órája mászkál valahol..... és eltűnt, ha meg meghalok oda az egész....
    Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.04.28. 20:07:56