3294
-
#2211 Oké, tényleg DS-t időző pályadesign és shortcutok vannak ... de azért mikor egyik bonefiretől látom a másikat, és a kettő között egyetlen ellenfél sem volt, mosoly ül az arcomra :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2210 Gyűrű. -
#2209 Dancer után nyílik két új terület. -
#2208 Ó. Most jut eszembe, hogy ezzel a karival még nem voltam Dancernél. Akkor arra kell mennem. Farmolok kicsit, hogy nagyobb legyek és keményebb előtet. -
#2207 Két host is van? Hogy lehet?
-
#2206 nem hiszem :D akkor vége lenne a gamenek -
#2205 ÉS most nem tudom merre kell menni. Szerintem már mindenhol voltam.
¯\_(ツ)_/¯ -
#2204 Baszki.
Amikor először a szobában jártam, bugos volt. NEm voltak falak, nem volt ködfelhő, nem volt boss. Tényleg ott van de nem is nagyon figyeltem, nem vágtam mi az. -
#2203 Ráfutottam a lávára, felvettem a végén az itemet, visszafutottam és túléltem :D -
#2202 BOSS Spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A terem végén van egy item, egy kard. Annak a speciális támadását (LB) kell nyomni amíg fel nem töltődik, majd nagy ütéssel (RT)-vel rálőni. Amíg tölt a fegyver, addig evade-elni a boss-t. 4-5 lövésből meghal.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.02. 21:25:47 -
sirdond #2201 hidden paths everywhere :) -
#2200 -
Gabe18 #2199 Ugyanott vagyok, fogalmam sincs mit kéne csinálni. Eddig másfél óra ment el rá. Ebből becsicskulás lesz és megnézem videón hogy mit kell csinálni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annyit látok hogy ott nagyobbat sebezek rá ahol nem védi a páncél és parázslik a teste, főleg a karja és a dereka, de azokat a részeket megütni totál lutri hogy sikerül-e. A lábáról a páncélt ahogy nézem nem lehet leverni, és hiába irja nekem hogy a trónnál van a megoldás, meg ott hogy valami lángokat kéne követni (már ha jól fordítom egyáltalán) nem jutok közelebb a megoldáshoz. -
Zozo0122 #2198 Még mindig nem találtad meg a megoldást? Ott az üzenet a trón lábánál...abból kitalálod :) -
#2197 Szopjon le ez a buzi boss! -
ratgab #2196 Srácok nagyon durva videót láttam az imént: összes boss damage nélkül, idézés nélkül...Nagyon keményen nyomja a srác. Mondjuk minden bossnál egy picit más a stratégia, de azért a namelesst damage nélkül lenyomni...Na azért hatalmas pirospont..Az már azért valami.
Ezután rögtön felajánlott a youtube egy másik videót is...Minden boss Ng+7-en....4-5 ütésből aprítja első fázisban Abyss Watchers-t....Na az azért már nem piskóta dolog! Azért jó érzés lehet rálehelni egy bossra aki ettől azonnal padlót fog szinte. Lehet folytatom majd az első karakteremet, habár már most is eléggé erős. :-)
De a mai program keresztfiamat nézni ahogy szenved a tutorial bossal...Tegnap már megvolt a sneakpeak...Már akkor is funnak tűnt a műsor, de ma teljes erejével nekifeszül majd...Már előre várom . -
#2195 Szóval sem mondtam, hogy jobb a gyors:) -
#2194 Szerintem meg MOST sokkal jobb. Élethűbb. Néztem a Ni Oh-t, hogy az milyen gyors. Egy nagy rakás szar is a játék. -
#2193 A teljes sunbro szettet is ki lehet szedni, meg egy rakás különböző titanite-ot, még egy slab-et is. -
Negritis #2192 nemtom hol kell úgyhogy nem :D -
#2191 Mennyivel gyorsabb volt:)
-
Zozo0122 #2190 Srácok ti szoktatok tradelgetni a varjúval? :D Nekem elég jó kis cuccokat kidobott az előbb...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pl. carvingokat meg Lucatiel maszkját :D -
Zozo0122 #2189 Épp itt tartok én is, az előbb öltem meg :) Epikus csata volt. -
#2188 Egyelőre nem vágom, utánanézni nem akarok. SENKI NE MONDJA EL PLS!
Addig is farmolgatok ott a boss előtt kicsit. Ha nem durrantott fejbe az a fireball 500szor, akkor egyszer sem :D -
#2187 Legkönnyebb boss a játékban, amint kitaláltad mit kell csinálni:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.02. 15:04:46 -
#2186 Asszem ezzel a Yhorm mal elleszek egy darabig... -
#2185 -
#2184 azért ez a játék is kicsit lebutult és megváltozott mire megjelent :D
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.05.02. 14:41:34 -
#2183 Azért arról nem volt szó, hogy ebben a fejezetben SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lesznek. Szopóágon voltam amíg nem jöttem rá, hogy mindig ugyanazt csinálja a srác, ha ugyanúgy provokálom :D Ezek után a boss-ra már nem is vagyok annyira kíváncsi :D? De ebből van még 1 ahogy láttam ott ücsörög a sarokban :Dóriások -
Negritis #2182 ha a "törpillára" gondolsz akkor nem a hp-ja nagy hanem nézd meg menynit sebzel rá alapból :D -
#2181 Oké srácok kössz. Magamtól is rájövök, ez nem gond... csak tudni akartam, hogy a textúra bug után nem e másik bugba futottam bele. Ezek szerint nem. Amúgy félhpra levertem, mielőtt meghaltam. :) -
#2180 HINT: "Minden arany ami fénylik" :D -
#2179 na akkor jó.és normális mivel nem simán ütni kell ezt most azért mondom el hogy nehogy azt hidd bugos a játékod.gondolkodj eléggé szembetűnő a gyenge pontja :) -
#2178 De, megjavult.
Illetve... szóval ahol csináltam a képet, ott elvileg egy boss van. NORMÁLIS AZ, HOGY GECISOK HPJA VAN? Vagy megint bugos a játékom? -
#2177 és nem javul meg? :o én amúgy nem jártam így sosem -
#2176 Egész eddig semmi baja nem volt. Nektek nem volt ilyen?
SZERK: Bazz... visszateleportáltam shrine ba és végtelen töltőképernyőbe ragadtam bele.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.05.02. 11:50:29 -
Negritis #2175 http://www.supergamer.hu/dark-souls-3-p-344024.html
itt mintha lenne holnaptól, de nem tudom mennyire megbízható cég -
Mozes #2174 Koszi, azok tenyleg vannak, de engem az alap erdekelne, 35k-t azert nem adnek erte:) -
Mozes #2173 Megkerdeztem;) egyik bolthalozat azt mondja mar tobbet nem lesz csak annyi volt ami az elorendelsben, a masik azt mondja meg jonnimfog csak nem tudjak mikor, harmadik azt mondja barmelyik nap kaphahnak... Es ezt mondja lassan 3 hete:) -
Negritis #2172 elvileg CE-k még vannak :D