3294
banner
  • Laza
    Oké, tényleg DS-t időző pályadesign és shortcutok vannak ... de azért mikor egyik bonefiretől látom a másikat, és a kettő között egyetlen ellenfél sem volt, mosoly ül az arcomra :)

• MerlinW
    Gyűrű.
  • MerlinW
    Dancer után nyílik két új terület.
  • Fpocok
    Ó. Most jut eszembe, hogy ezzel a karival még nem voltam Dancernél. Akkor arra kell mennem. Farmolok kicsit, hogy nagyobb legyek és keményebb előtet.
  • Fpocok
    Két host is van? Hogy lehet?

• Myselor
    nem hiszem :D akkor vége lenne a gamenek
  • Fpocok
    ÉS most nem tudom merre kell menni. Szerintem már mindenhol voltam.

¯\_(ツ)_/¯
  • Fpocok
    Baszki.

Amikor először a szobában jártam, bugos volt. NEm voltak falak, nem volt ködfelhő, nem volt boss. Tényleg ott van de nem is nagyon figyeltem, nem vágtam mi az.
  • Fpocok
    Ráfutottam a lávára, felvettem a végén az itemet, visszafutottam és túléltem :D
  • MerlinW
    BOSS Spoiler

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A terem végén van egy item, egy kard. Annak a speciális támadását (LB) kell nyomni amíg fel nem töltődik, majd nagy ütéssel (RT)-vel rálőni. Amíg tölt a fegyver, addig evade-elni a boss-t. 4-5 lövésből meghal.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.02. 21:25:47
  • sirdond
    hidden paths everywhere :)
  • Fpocok
  • Gabe18
    Ugyanott vagyok, fogalmam sincs mit kéne csinálni. Eddig másfél óra ment el rá. Ebből becsicskulás lesz és megnézem videón hogy mit kell csinálni...

Annyit látok hogy ott nagyobbat sebezek rá ahol nem védi a páncél és parázslik a teste, főleg a karja és a dereka, de azokat a részeket megütni totál lutri hogy sikerül-e. A lábáról a páncélt ahogy nézem nem lehet leverni, és hiába irja nekem hogy a trónnál van a megoldás, meg ott hogy valami lángokat kéne követni (már ha jól fordítom egyáltalán) nem jutok közelebb a megoldáshoz.
  • Zozo0122 #2198
    Még mindig nem találtad meg a megoldást? Ott az üzenet a trón lábánál...abból kitalálod :)
  • Fpocok
    Szopjon le ez a buzi boss!
  • ratgab
    Srácok nagyon durva videót láttam az imént: összes boss damage nélkül, idézés nélkül...Nagyon keményen nyomja a srác. Mondjuk minden bossnál egy picit más a stratégia, de azért a namelesst damage nélkül lenyomni...Na azért hatalmas pirospont..Az már azért valami.

Ezután rögtön felajánlott a youtube egy másik videót is...Minden boss Ng+7-en....4-5 ütésből aprítja első fázisban Abyss Watchers-t....Na az azért már nem piskóta dolog! Azért jó érzés lehet rálehelni egy bossra aki ettől azonnal padlót fog szinte. Lehet folytatom majd az első karakteremet, habár már most is eléggé erős. :-)

De a mai program keresztfiamat nézni ahogy szenved a tutorial bossal...Tegnap már megvolt a sneakpeak...Már akkor is funnak tűnt a műsor, de ma teljes erejével nekifeszül majd...Már előre várom .
  • MerlinW
    Szóval sem mondtam, hogy jobb a gyors:)
  • Fpocok
    Szerintem meg MOST sokkal jobb. Élethűbb. Néztem a Ni Oh-t, hogy az milyen gyors. Egy nagy rakás szar is a játék.
  • MerlinW
    A teljes sunbro szettet is ki lehet szedni, meg egy rakás különböző titanite-ot, még egy slab-et is.
  • Negritis
    nemtom hol kell úgyhogy nem :D
  • MerlinW
    Mennyivel gyorsabb volt:)

• Zozo0122 #2190
    Srácok ti szoktatok tradelgetni a varjúval? :D Nekem elég jó kis cuccokat kidobott az előbb...

Pl. carvingokat meg Lucatiel maszkját :D
  • Zozo0122 #2189
    Épp itt tartok én is, az előbb öltem meg :) Epikus csata volt.
  • Fpocok
    Egyelőre nem vágom, utánanézni nem akarok. SENKI NE MONDJA EL PLS!

Addig is farmolgatok ott a boss előtt kicsit. Ha nem durrantott fejbe az a fireball 500szor, akkor egyszer sem :D
  • MerlinW
    Legkönnyebb boss a játékban, amint kitaláltad mit kell csinálni:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.02. 15:04:46
  • Fpocok
    Asszem ezzel a Yhorm mal elleszek egy darabig...
  • Myselor
  • Myselor
    azért ez a játék is kicsit lebutult és megváltozott mire megjelent :D

Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.05.02. 14:41:34
  • kigyi
    Azért arról nem volt szó, hogy ebben a fejezetben lesznek. Szopóágon voltam amíg nem jöttem rá, hogy mindig ugyanazt csinálja a srác, ha ugyanúgy provokálom :D Ezek után a boss-ra már nem is vagyok annyira kíváncsi :D? De ebből van még 1 ahogy láttam ott ücsörög a sarokban :D
  • Negritis
    ha a "törpillára" gondolsz akkor nem a hp-ja nagy hanem nézd meg menynit sebzel rá alapból :D
  • Fpocok
    Oké srácok kössz. Magamtól is rájövök, ez nem gond... csak tudni akartam, hogy a textúra bug után nem e másik bugba futottam bele. Ezek szerint nem. Amúgy félhpra levertem, mielőtt meghaltam. :)
  • MerlinW
    HINT: "Minden arany ami fénylik" :D
  • Myselor
    na akkor jó.és normális mivel nem simán ütni kell ezt most azért mondom el hogy nehogy azt hidd bugos a játékod.gondolkodj eléggé szembetűnő a gyenge pontja :)
  • Fpocok
    De, megjavult.

Illetve... szóval ahol csináltam a képet, ott elvileg egy boss van. NORMÁLIS AZ, HOGY GECISOK HPJA VAN? Vagy megint bugos a játékom?
  • Myselor
    és nem javul meg? :o én amúgy nem jártam így sosem
  • Fpocok
    Egész eddig semmi baja nem volt. Nektek nem volt ilyen?

SZERK: Bazz... visszateleportáltam shrine ba és végtelen töltőképernyőbe ragadtam bele.

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.05.02. 11:50:29
  • Negritis
    http://www.supergamer.hu/dark-souls-3-p-344024.html

itt mintha lenne holnaptól, de nem tudom mennyire megbízható cég
  • Mozes
    Koszi, azok tenyleg vannak, de engem az alap erdekelne, 35k-t azert nem adnek erte:)
  • Mozes
    Megkerdeztem;) egyik bolthalozat azt mondja mar tobbet nem lesz csak annyi volt ami az elorendelsben, a masik azt mondja meg jonnimfog csak nem tudjak mikor, harmadik azt mondja barmelyik nap kaphahnak... Es ezt mondja lassan 3 hete:)
  • Negritis
    elvileg CE-k még vannak :D