3294
-
#2171 Ezt lehet hogy nem tőlünk kellene megkérdezned, hanem a boltokat felhívnod és tőlük:) -
Mozes #2170 Sziasztok!
Nem tudjátok lesz még dobozos verzió valamikor? Sehol nem lehet most kapni, előrendelésben elfogytak, én meg igazából azt venném meg nem a digitálisát..
Köszi -
#2169 Na, NG+++ befejezve, jöhet az ötödik:) -
DonPedro22 #2168 igen azt is feltettem de hozzáteszem hogy Witcher 3-al megy a kontroller gond nélkül csak a Dark Souls 3-al nem
Utoljára szerkesztette: DonPedro22, 2016.05.01. 19:40:11 -
#2167 Akkor nem jó. Windows 7 alatt amúgy nem kell a bűvészkedés, elég simán a ds4.
https://www.youtube.com/results?search_query=ds4windows
X360 kontroller drivere fent van? Anélkül nem fog menni.
http://ds4windows.com/
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.05.01. 19:34:48 -
DonPedro22 #2166 elindítom a játékot és körbe körbe forog a kamera és a többi gombra nem reagál csak az analóggal tudok menni de ugye azt sem mert a kamera csak forog -
DonPedro22 #2165 nem ír ki semmit logba :) -
#2164 Van a DS4Windows nevezetű program, először ezt indítod.
Majd utána rendszergazdaként (jobb klikkes indítás) a lentebbi .bat file -t.
Mikor mondja, hogy "csatlakoztassad a kontrollert bubi...", akkor betolod USB -n, vagy BT -en a gépbe.
DS4Windows írja majd a log -ba, hogy minden OK. Ha olyasmit ír, hogy hiba, meg exlusive mode nem működik, akkor előtte ki kell ütni azokat a dolgokat amik foghatják azt pl. steam. -
DonPedro22 #2163 így sem megy.... gondolom valamit nem jól csináltam... sorrend fontos? mikor elindítom a kis bat file-t akkor csatlakoztassam a kontrollert mikor írja és úgy nyomjak egy gombot vagy mi?
Elindult de egyedül mozogni tudok a többi gombra semmit sem csinál a kamera pedig folyamatosan körbemegy
Utoljára szerkesztette: DonPedro22, 2016.05.01. 19:25:39 -
#2162 Simán, én is így játszom, exlusive módban. (d4 windows, plus kilőtt explorer**)
Egyébként 40 óra után kellett rájönnöm, hogy a rákba kell a tárgyakat gyorsan összehasonlítani tulajdonságaik alapján....mondjuk csak el kellett volna olvasnom egy mondatot :)
**
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
indít d4windows, ezt meg belököd egy .bat -ba és rendszergizdaként futtatod:
@echo off
taskkill /IM explorer.exe /f
echo csatlakoztassad a kontrollert bubi...
pause
start explorer.exe
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.05.01. 19:07:48 -
DonPedro22 #2161 Erre tudtok valamit?
#2149 -
#2160 Egyébként onnan látszik, hogy mekkora egy partvis bonyolultságú az út amit meg kell tenni, ha megpróbálsz mondjuk a játék közepénél visszamenni Firelink -be,....gyalog...és most ugyanezt tedd meg az első részben. Hát igen, döbbenet, hogy mennyire alul múlták magukat pálya design -be. Nyilván nem a pályák küllemére gondolok, mert az szájtátós. -
#2159 Standard végigjátszásról beszélek. -
Negritis #2158 tekintve hogy a korábbi játékoknál is volt aki szintlépés nélkül törött bicskával ment végig így nem a játék szabályoz be csak te sajád magadat -
#2157 Nem kihagyható a Doll miatt, de igazad lehet. -
ratgab #2156 Cathedral of the Deep?
Van vagy 4-5 helyszín ami opcionális és totálisan kihagyható.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.05.01. 18:15:05 -
#2155 Persze, én nagyjából 2 helyen láttam elágazást, valahol a Irithyll of the Boreal Valley -nél ahol el lehet menni a Dungeon irányba is meg a katakombáknál Smouldering Lake,...bár az inkább pálya rész még.
Szóval nem, a játék egy irányba vezet folyamatosan. -
#2154 Mit ágazik szét? Meg mit értesz az alatt, hogy ott a Dancer? Gondoljuk már ezt végig. Kezded a játékot, csak úgy tudsz a Dancer -hez menni, ha nagyjából végzel a pályával, de ha mész is, mit érsz vele? Low level szinten a Dancer szinte leüthetetlen, amerre meg ott tovább lehet menni, az már majdnem a végjáték kezdete. Jégkutya? Wordt of The Boreal Valley -ra gondolsz? Mert az a standard irány amerre lehet lenni. -
#2153 Nálam ez a sorrend
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. Pontiff Sulyvahn
2. Soul of Cinder
3 .Lothric
4. Aldrich
5. Dancer
-
ratgab #2152 1-nél sokat haltam én is, de mégse tűnt nehéznek...második nálam másodjára feküdt...3. harmadjára...utolsónak azért párszor nekimentem. -
#2151 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. A többi elsőre lement.Aldrich, Dragonslayer, Prince, Nameless -
ratgab #2150 Nálam így néz ki a top 5:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. Pontiff Sulyvahn
2. Abyss Watchers
3. Dancer of the Boreal Valley
4. Nameless King
5. Champion Grundyr
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.05.01. 17:19:24 -
DonPedro22 #2149 DS4 kart csatlakoztattam a PC-re de nem akar működni a Dark Souls 3-al. Be lehet állítani valahogy? -
#2148 Rapierok nagyon felkúrnak PvPben...Főleg amikor a nyomorék harmadik potiját issza mire te még semmit és a végén bal klikk spam-stunlockba megöl azzal a fossal... -
#2147 Akkor nyugodtan feltölthetsz youtube-ra gameplay videókat -
#2146 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!5 Lothric & Lorian
4 Dancer
3 Soul of Cinder
2 Pontif Sunyivan
1 Nameless King -
sirdond #2145 tl;dr :D
spoiler-ben leírnád a top 5-öt? -
#2144 Érdekes látni, hogy mindenki más bossal szenved meg jobban, pl aki nála az első helyen van nálam a top 5-ben sincs benne. -
#2143 Remélem nem kell mondanom, hogy spoileres
-
#2142 "biztosan sokan lesznek olyanok, akik 8 óra elteltével még mindig csak az első főellenfélnél járnak majd."
-
sirdond #2141 a sárkányát lehet kritikálozni, arra már rájöttem :D -
#2140 Legkirályabb boss. Kitartást :) -
sirdond #2139 én is csak azért tudok róla,mert láttam valahol. magamtól biztos nem jöttem volna rá egy végigjátszás alatt. -
Negritis #2138 nekem az kimaradt :s -
sirdond #2137 ez a nameless king kikészít... -
#2136 Az első bekezdésig olvastam már ott három bődüleletes marhaság volt, ugyhogy ennyi elég is a cikkből... -
Predaking666 #2135 Ez nem cikk hanem egy trollkodás. Max 5-6 pecret játszhatott vele de többet tuti nem. -
Negritis #2134 háát, kapásból az elején lehet menni Dancerhez vagy a jégkutyához és onnan már ágazik is szét
szal nem, nem lineáris
nekem pl volt olyan h asszem 3 v 4 helyen is potenciális bossig jutottam, csak a felfedezés kedvéért nem foglalkoztam velük hanem néztem a többi irányt -
#2133 Azé ez nem teljesen igaz, több helyen is elágazik. -
#2132 A lineáris egy irányba igaza van. Az első részben firelink-ből talán 5 felé is lehetett menni, itt meg van az egy irány. Buzi BB örökség. Meg, h minden npc egy helyen...ehh..
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.05.01. 11:54:51