3294
banner
  • Terawatt
    haverokkal Coopoztunk:
    én:nézzétek az exeim!
  • Fpocok
    nope
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.05.04. 17:23:02
  • mcwolf
    Üdv!
    A Heal Dark Sigil mire jó?
    Olvastam a wiki-t ,de nem tudtam kitalálni belőle.
    Köszi
  • kigyi
    Ott még nem tartok, de lehet ebben valami, mert a boss-ok elsőre egész jól mennek, de halál esetén van pár út mire legalább ugyanaddig eljutok újra :D Szóval lehet a gép kedvez az elején, de a hibát durván megtorolja.
  • Terawatt
    Mindenkinél ez volt szerintem, nem is értem a conceptet...Valszeg valami jobb rávezetés is jöhetett volna, minthogy egyből meglegyél répázva "hülyegyerek ez a kövi boss" elven.

@Voltan: -ben lesz még egy adag és a -ben egy csoport. Első részhez képest szerintem harmat gyengék. Amikor felugrik és fúj akkor szimplán alá rohansz. Ha sok jön rád akkor hagyod hogy rád krákogjanak, majd távol mész. Oda futnak és messziről az ugrásból krákogós támadást használják. Azt meg már egyszerű kivédeni. Felfújja-a-pofáját krákogás meg szakítható.

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.05.04. 14:47:28
  • hun atlas
    Ugyanez volt nálam is. Elsőre majdnem meglett, utána viszont vagy nyolcszor levágott, mint a disznót.
  • Zozo0122 #2245
    Na, a dancer szívat éppen :D A legviccesebb az egészben, hogy mikor beteleportáltak hozzá, akkor 0 estusból majdnem megöltem...
  • Solid Snake
  • Voltan
    Hű de rohadtul utáltam most Farron Keepben a mocsok kis átokszóró basilisk-eket, az első részben is nagy kedvenceim voltak...

Bemásztam közéjük, és nagy nehezen megszereztem a menyasszonyi ruhát, ami átok ellen ugye nagyon jó. Viszont persze addigrra már kinyírtam az összes kis mocskot.
    Lesz még olyan hely, ahol átkoznak a mobok, mert ha nem, akkor a következő végigjátszásban inkább elkerülöm ezt a helyet :D
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.05.04. 13:34:30
  • Terawatt
    Elvileg a dex az segít, reddites okosok szerint 30ig húzni, de kb annyit ér mint felvenni a sage ringet, szóval nem sokat. Taktikusan kell használni, mert hiába sebez nagyot tényleg kiszolgáltatott vagy egy ideig.

Sorceryt nagyon szépen lehet lockolás nélkül lövöldözni és a bossokba azelőtt bele lősz legalább kettőt, hogy közel jönne. ng+ban Abyss Watchernél éppen hogy bejött a második mob mire meg is öltem a fő célpontot 4 lövésből. Phase 2 szintén négy lövés volt és egy kardcsapás.
  • mans
    Varázslónál lehet fejleszteni,hogy gyorsabban lőjön?mert videóba mire kilőtt egy golyót,ludex ötbe vágta az embert.
  • Terawatt
    Akkor ma neki esek a projectnek :)
    Előételnek:

MerlinW: 2h mace-el én is imádtam 2 ütésből lecsapni őket. Fordítva annyira nem vicces, de ha nem kezdek hit tradelésbe akkor nem vészes ellenük se játszani.
  • MerlinW
    Imádom a Dark Souls-okban a mágusokat..

... a kardomra húzni :)
  • Solid Snake
    "Érdekelne titeket sorcerer PvP videó?" viccelsz? naná hogy, minket minden érdekel. Stat. meg minden ide vele
  • Terawatt
    Tegnap volt egy nagyon jó kis invadem. Mad spiritként jött ng+ Boríl velíj második bonfirenél. Rendes volt, mert nem szarakodott a mobokkal, hanem jött 1v1.

Szerintem 10 percig próbáltunk egymáson fogást találni, halomra itta a potit (kedvencem,hízhat az ember mája) és egyszerűen senki nem akart meghalni.

Próbált parryzni, ami egyszer sikerült, de végül valamiért nem vitte be az ütést. Ezután nagyon felbátorodott és folyamatosan parryzgetni akart, amit kihasználva mindig neki futkostam így ijeszgetve, ami bejött, mert rengeteget sérült a mellé "ütögetésből" adódó hibájából és végül meg is öltem.

Érdekelne titeket sorcerer PvP videó? Mert akkor vennék fel anyagot és csinálnék egy kis guideot arról, hogy kis ügyességgel működik a magic pvpben. (PvE-ben brutális)
  • MerlinW
    Vagy csinálod normálisan, és várod amíg megidéznek és ölöd az invader-eket:)
  • raja
    A gold serpent ring meg quest line: Siegward of Catarina
  • Myselor
    de van egy trükk is undead hunter charmot rádobva újra és újra miután elmúlik a hatása kidobja:) olyan 10 próbából tuti kidobja bármelyik :)
  • Terawatt
    Mimic dobja magát alacsony eséllyel, és fixen ha mindet megölted a játékban. :)
  • raja
    Utána néztem kell gold serpent ring, mimic chest, rusted coin és jó magas luck. És akkor jó eséllyel esik.
  • raja
    Hogy kell farmolni Blades of the Darkmoon-t? A csajt megtaláltam, de hiába ölöm Anor Londoban a páncélosokat nem esik! Néztem a neten videot valami ládával a fején farmol, de nekem olyan nincs! Valaki röviden leírná, hogy fenében működik ez.
  • 1kezdő
    Összességében: a DS 3 hozza azt a szintet, amit elvárunk ettől a játéktól. Természetesen, nem lehet minden igényt egyszerre kielégíteni, de a folytatás szempontjából (gazdaságosság) megtette azokat a lépéseket, amik fontosak voltak. Cserébe, kissé felgyorsította mind a mobok, mind a bossok mozgását és ezzel kissé nehezített a játékon. A régebbi játékokból való átemelések jó ötlet volt, mert ezzel tisztelegtek az elődök előtt és nosztalgiát keltettek e játék hívei körében. Szintén ami még a játék nehezítéséhez tartozik - magam részéről kissé hiányolom is -, hogy a páncélzat egyrészt védelemben nem különül el annyira egymástól. Ami alatt azt értem, hogy a súlyához képest nem ad annyival többet, ezért szinte mindegy, hogy milyen öltözetben harcolunk, így a ruha (páncélzat) csak egyfajta dizájn szerepét tölti be. Cserébe, a fegyverek nem törnek állandóan, ami kiváló ötlet. Ezzel gesztust tettek a dinamikus harc támogatása felé, a statikussal szemben. Kényszerítve mindenkit, hogy többet ugráljanak ha élni szeretnének. De hál' Istennek, megőrizték azt a lehetőséget is, ha valaki gondolkodik játék közben, akkor megoldást találhat alternatív továbbhaladásra. Magam részéről méltó utódnak és nagyon jó játéknak tartom a DS 3-at.
  • Terawatt
    "He couldn't kill the boss with the jump for joy emote because he's the living embodiment of sad." Kell egy új emote: cry in sadness
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.05.04. 01:16:18
  • MerlinW
    Szelfi:)

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.04. 00:11:43
  • MerlinW
  • Fpocok
  • Zozo0122 #2225
    Lol, ezt se gondoltam volna, de megházasodtam egy Dark Souls játékban :D Gyönyörű szertartás volt, sejtettem, hogy valami nagyon beteg dolog következik :D A végén kifeküdtem az asszony mellé, hátha...

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.05.03. 21:22:55
  • MerlinW
    Jaja, megtaláltam. Véletlenül léptem a "hídra", miután eltettem a távcsövet, amivel kukkoltam a bonfire-t:) Aztán jött az áhá DaS1!:)
  • Negritis
    a 2 armort nem szedtem ki de a bonfire megvolt :D
  • Zozo0122 #2222
    Szokatlanul sok a csillag ma éjjel az égen...:D Megoldás spoilerben, valamint egy kép a jelenlegi kinézetemről, ugyanis az armor is spoileres :) Ti is megtaláltátok ezeket? Régi motorosok biztosan :D

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.05.03. 18:24:16
  • Terawatt
    Nem tudok róla. Valszeg azzal kezdeném a gamet, hogy 3-4x megölöm a dancert, hogy gyorsabban húzzak pvp karit
  • Zozo0122 #2220
    Huh srácok, kegyetlenül megaláztam Sulyvahn-t :D Természetesen egyedül és alig ment el rá 2 estus :D Fel kellett volna vennem...amúgy ebben a részben sehogy sem tudok bonfire-t ng+-ba tenni, hogy újra küzdhessek a bossokkal?
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.05.03. 15:58:28
  • wedge31

Egy jó hír már van a következö from játékról, jön pc-re is...
  • mans
    Van aki felrakta a 365.10-es drivert?elvileg a sebességcsökkenésen javít.
  • Terawatt
    Térkép:
  • Solid Snake
    "felvettem azt a vackot"
    Utoljára szerkesztette: Solid Snake, 2016.05.03. 09:31:59
  • Gabe18
    Hát itt magamból csináltam hülyét.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mikor először bementem felvettem azt a vackot de abban a pillanatban agyon is vágott ez a Yorm gyerek. De mivel akkor abbahagytam a játékot, mondván ok, a boss majd jó lesz következő nekifutásra, másnapra el is felejtettem hogy egyáltalán felvettem valamit.

De kösz az infót!
  • kigyi
    Na, ha már megértél 3. BOSS kimaradt (lemegy az is csak egyenlőre az új kitűzött feladat kicsit tolja maga előtt szegényt :) nekem ugye az opcionális így nem tudom hogyan értetted az 5. és 6. Boss lenyomását egyedül mindenesetre valamelyiket a kettő közül sikerült elsőre ez 5. vagy 6. a sorban attól függően, hogy az opcionális boss-t számoljuk-e. Tehát a 6. a megvannak Az 5. meg megint valahogy kimaradt loool :D megyek már felé is nem lehet tőle messze gondolom az ajtó mögött lehet valahol ahol abbahagytam tegnap. Gondolom ezzel már meggyűlik a bajom, de megpróbálom ezt is solo-ban lenyomni pajzs nélkül. Egyenlőre tovább könnyítettem/nehezítettem a dolgom, tudom nem jó az irány, de még a ruhákat is kikönnyítettem, mert lomhának tűnt a karakter lehet ez segített ennél a Boss-nál. Néhány napon belül jövök annak a jelentésével is, hogy elakadtam vagy sikerült :)
  • ozimak
  • Terawatt
    Ahogy Merlin mondta vannak gyűrűk amivel lehet trükközni. Phantomként is álcázhatod magad.

Egyszer Mad Phantomként invadeltem Host gyűrűvel és 10 perc keresgélés után megtaláltam a hostot is a sarokban köcsögnek álcázva. 3 flaskát is megivott mire jött még egy invader és seggbekúrt, mert azt hitte engem kell megölnie. Későn vettem le a gyűrűt és pont megölt már. Kicsit se voltam mérges :D