Dark Souls III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Lehet, hogy NG+akárhányban amúgy már jóval nehezebb a játék, de én azt nem vártam meg.
Ami viszont nagyon le tudott kötni az az, hogy egész más stílusú karakterrel végigjátszani újra a játékot, esetleg tegyél vele egy próbát.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
PVP-ben alaznak igy 100-as szint folott, itt mar nincs pardon es a hozzam hasonlo noob is kevesebb 😊
Mindenesetre az XCOM2 mellett az idei ev legjobb jateka, szerintem meg jatekorak szazait tudom belerakni mire megunom.Fantasztikus alkotas annak ellenere is hogy vannak bugok (falon/plafonon atutnek, atlonek, online glitchek pl.) de olyannyira eltorpul a sok pozitiv dolog mellett hogy eszre sem venni.
Kivancsi leszek a ket dlc-re.
Parasite Eve 2, best game EVER!
[merlinw.org]
És javítanám is magam: a kardnak amit találtam, nem Dark Sword a neve, hanem Black Blade. Majdnem. <#banplz>#banplz>
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
itt van az összes mazsolázz
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Nem szar annak a sebzése, a legjobb cucc az elején, ha nem dex orientált vagy (arra ugye van jobb)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Amúgy érdekes, hogy ki lehet hagyni bossokat ez nekem furcsa bár nem baj legalább összeszedem magam aztán majd legyakom 1 területtel később 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.25. 00:11:00
[merlinw.org]
Ja es atspeceltem Rosarianal, raktam faithre es attunementre eleg pontot a Sacred Oath-hoz. Na igy mar emberes sebzest produkal az AOE-m 😊
A Nameless King az egyik legnehezebb boss ketsegkivul.De a coop a baratom 😊
Koszi az otleteket, kiirtok majd mindenkit ha eljon az ideje az ng-nek.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
olyan armor of thorns-os csávóba is futottam már bele,szerencsére csak egyedül volt, de videón én is besírtam 😄DD
How much can you take,before you snap?
Hol találom meg azt a patkány npct? Első karival megvolt, de most az undeades részen nem találom, pedig végigmentem megint.
3 fegyvert maxoltam ki vegul, a dark axe-t, a fire halberd-et es a Dragonslayer Greataxe-t.
Kepek:
Karakter
Cuccok
Statok
NG+ -on torom a fejem, szerintetek mit erdemes meg csinalni mielott belevagok?
Estus 14+9 szoval valoszinuleg nem talaltam meg mindent, az arus maxra van fejlesztve es minden boss elvileg halott.
Bestest Dark Souls III Bloodstains. Disturbing előkép miatt spoilerben 😄
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.04.24. 17:16:30

Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.24. 15:39:50
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.04.24. 13:45:23
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Találtam early game egy dark magices axet. De szar sebzése... mit csinlá dark magic?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.